2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Kızlar size bir sorum olacak rüyamızda gördüğümüz ismi bebeğimize koymalımıyız
Ben gorsem kayarim indallah zaten bir isim bulamadik daha bekliyorum belki ruyamda görecem. Ben kendi ismimi ruyamda gordum oyle koydum (sonra musluman oldum)

Allahim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah aminnn..sabirli olmaya devam ozaman :)

ikiz yapma yolları var mı acaba bi püf noktası hersey allahın eınde ama ben de cok istiyroum
elbette allah
ikiz yapma yolları var mı acaba bi püf noktası hersey allahın eınde ama ben de cok istiyroum
elbette allah kismet edecek öncelikle. bana sorulursa iatemezdim ikiz ama allahin taktiri. klomen kullanmak çoğul gebelik riskini arttırıyor ama.

Kizlar benim eşimin tayini cikti ben doğuma kadar burda olucam doğumdan sonra da bebeklerin durumuna gore gidecem.. Benim sizden fikir almaya ihtiyacim var nasil bir beşik alayim giderken goturemiycem.. Annemde kalicam bu arada..

Kizlar benim eşimin tayini cikti ben doğuma kadar burda olucam doğumdan sonra da bebeklerin durumuna gore gidecem.. Benim sizden fikir almaya ihtiyacim var nasil bir beşik alayim giderken goturemiycem.. Annemde kalicam bu arada..
Bence park yatak al gecici bir sure kullanicakmissin madem..hem uygun olur fiyatlari hemde onu heryere tasiyabilirsin..sadece icinin yataklarini goturemezsin.

Benim de eşimin tayini çıktı. Bende senin gibi annemde doğum yapıcam sonra gidicem. Senin daha haftan var baya. Benim doğum sanırım eşimin işbaşı yaptığı tarihe denk gelecek. Ben eşimin yanımda olmasını çok istiyorum inşallah olabilir. Cuma günü öğrendik baya üzüldüm bende. Ama napalım kısmet. Ben ilk 3 aylık giydireceklerim hariç herşeyi göndericem. Craftın park yatağı vardı bende, katlanabiliyor. Onu kullanıcam sonra giderken onu da götürücem. Küçük olacakları için aynı beşikte yatırıcam ikisini.

KLOMEN ALIR KULLANIRIM BEN FOLİK ASİTLE B12 VİTAMINI ALDIM İÇİYORUM SUAN
Aman canim sakin kendi basina klomen alip icmeye kalkisma..o vitaminler gibi kendi basina icebilecegin basit bir hap degil kesinlikle, hormon ilaci ve doktor kontrolunde kullanilmasi gereken bir ilac..yumurtaliklarin durumuna gore ve hormon degerlerine gore dozu ayarlanan bir ilac...tedavideki hastalara bile 3-4 kereden fazla kullandirilmaz..yukarda yazmistim sanirim gormedin msjimi..doktora sormadan asla kullanilmaz..
folik asit ve b12 ye 3 ay onceden baslamak faydali onlara baslayabilirsin..

doktor kontrolü olmadan bişi yapmam canım benım merak etme folik asiti bile sordumaldım gunde bı tane içiom zaten :) doktora hiç sorunum yok dıyor.klomen vermez ıkız bebek allah verırse normal yolla olur bır takviyesi olursa super olurdu ama napalım

Bendede solda oluyo canim kizim surekli yamultuyo karnimi.. birden sivriliyo sol tarafim felan.. sanirim yer degistiriyolar kime sorsam normal diyo..
Canim ben bugun doktora sordum dunde nette arastirdim tum karin sertlesmiyorsa bebek kendine yer aciyordur o yuzden bastiriyordur dedi. Benimde genelde sagda oluyordu doktorum cok emin konustu ben rahatladim.
Karnim yumusak oluyor canim sadece o kisim sertlesiyor doktoruma sordum normal bu haftalarda dedi.
Eger pozisyon değiştirmekle gecmiyorsa kasilmaymis canim anlattigin bunun için bazi ilaçlar var bende bu hafta basliycam bilmiyorum sen kullaniyormusun
Ben magnezyum kullaniyorum sadece canim. Ben dokununca yada pozisyon degistirince gec iyor canim
Kafam karisti bu konuda cok. Benimde gunde 2 3 kez oluyordu dun 10 dk ara ile surekli oldu 5 6 kez sonra gecti doktor normal yer aciyorlar dedi.
kızlar günaydın. cinsiyetleri kaçıncı haftada öğrendiniz. çok merak ediyorum wallahi. oglumda 11. haftada öğrenmiştim ama ikizlerde daha geç olur herhalde.
11 +4 te ogrendik sonra degismedi canim pozisyonlari ile alakali
Boyle tepecik olusurdu top gibi bende kafasi yada poposu fln sanirdim acemilik
Bende oyle saniyorum hep

Kizlarrr doktordan geldikkkk bizim bebisler onden onden gidiyor oglusum 860 gr kizim 830 gr çıktı 26+0 cikti bebisler. Oglusum hep esniyordu 3 gundur cok hareketli zaten ondan heralde yoruldu. Kizimin yuzunu oglus kapattigi icin göremedik yine. Onu dogana kadar goremicez galiba. Ama bir basbasa vermisler gormeniz lazim muthisti rabbim hepimizin meleklerini saglikla kucagimza almayi naisp etsinnn. Bu arada memlekete gidicez diye vajinal olcum yapildi rahim boyumuz 4.10 cikti doktor giderek uzuyor masallah dedicok sukur valla cok rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…