- 24 Ağustos 2015
- 848
- 729
- 18
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #11.141
Ayyy canim cok sagol cevapladigin icin, icimi cok rahatlattin insallah benimkide yer actigindan oluyordur..ama benim karnim sertlesiyor arada..hayirlisi insallahCanim ben bugun doktora sordum dunde nette arastirdim tum karin sertlesmiyorsa bebek kendine yer aciyordur o yuzden bastiriyordur dedi. Benimde genelde sagda oluyordu doktorum cok emin konustu ben rahatladim.
Karnim yumusak oluyor canim sadece o kisim sertlesiyor doktoruma sordum normal bu haftalarda dedi.
Ben magnezyum kullaniyorum sadece canim. Ben dokununca yada pozisyon degistirince gec iyor canim
Kafam karisti bu konuda cok. Benimde gunde 2 3 kez oluyordu dun 10 dk ara ile surekli oldu 5 6 kez sonra gecti doktor normal yer aciyorlar dedi.
11 +4 te ogrendik sonra degismedi canim pozisyonlari ile alakali
Bende oyle saniyorum hep
Masallah bebislerine canim :)) boyle devam ederler insallah..darisi bizlere.Kizlarrr doktordan geldikkkk bizim bebisler onden onden gidiyor oglusum 860 gr kizim 830 gr çıktı 26+0 cikti bebisler. Oglusum hep esniyordu 3 gundur cok hareketli zaten ondan heralde yoruldu. Kizimin yuzunu oglus kapattigi icin göremedik yine. Onu dogana kadar goremicez galiba. Ama bir basbasa vermisler gormeniz lazim muthisti rabbim hepimizin meleklerini saglikla kucagimza almayi naisp etsinnn. Bu arada memlekete gidicez diye vajinal olcum yapildi rahim boyumuz 4.10 cikti doktor giderek uzuyor masallah dedicok sukur valla cok rahatladım
O zaman sen dinlen bol bol canım. .benim bulantim baştan beri fazla olmadı yedikten sonra oluyor ekşi filan yeyince geçiyor cnm..yakında geçer seninki de..Bugün muayene vardı 2li tarama için belki cinsiyetleri öğreniriz dedim ama sıpalar yüzüstü yatmişlar ögrenemedik..folbiolü biraktirdi gyno ferro, coraspin, decavit ve D3 damla dewam..Can'ım iki gün önce yine birkaç leke oldu korkumdan kalkmıyorum bi de çok bulantım var daha geçmedi, senin var mı bulantın?
Klomen kullananlar ikiz gebelige kalanda var ben sadece klomen kullandim catlatma filan olmadim hic umidim yoktu mucizelerim supriz yapti annesine ailesine :)))ikiz yapma yolları var mı acaba bi püf noktası hersey allahın eınde ama ben de cok istiyroum
Canim inan sorun olmamasi senin icin cok cok iyi birsey, sükretmelisin:)) dua et bol bol ve istemekten vazgecme, kimbilir belki tek yumurta ikizi olur :)doktor kontrolü olmadan bişi yapmam canım benım merak etme folik asiti bile sordumaldım gunde bı tane içiom zaten :) doktora hiç sorunum yok dıyor.klomen vermez ıkız bebek allah verırse normal yolla olur bır takviyesi olursa super olurdu ama napalım
Şeker yükleme yaptirsinmi dikkat et yuklemede çıkmasa da yükselebiliyor hormonal olarak önce çıkması hem güzel hem düşündürücüKizlarrr doktordan geldikkkk bizim bebisler onden onden gidiyor oglusum 860 gr kizim 830 gr çıktı 26+0 cikti bebisler. Oglusum hep esniyordu 3 gundur cok hareketli zaten ondan heralde yoruldu. Kizimin yuzunu oglus kapattigi icin göremedik yine. Onu dogana kadar goremicez galiba. Ama bir basbasa vermisler gormeniz lazim muthisti rabbim hepimizin meleklerini saglikla kucagimza almayi naisp etsinnn. Bu arada memlekete gidicez diye vajinal olcum yapildi rahim boyumuz 4.10 cikti doktor giderek uzuyor masallah dedicok sukur valla cok rahatladım
Benimde bazen sertlesiyor ama geciyor sonra doktor onemli olan sıklığı dedi egerr cok sık olursa gel dedi.Ayyy canim cok sagol cevapladigin icin, icimi cok rahatlattin insallah benimkide yer actigindan oluyordur..ama benim karnim sertlesiyor arada..hayirlisi insallah
Canim 20 ye kadar hep karindan baktilar 23 te birde simdi vajinal bakildi karindan benimde yuksek cikiyordu vajinal olcum daha dogru aonuc veriyormus.Masallah bebislerine canim :)) boyle devam ederler insallah..darisi bizlere.
Daha once karindan ölcum yapilmismiydi peki? Bana da 20.haftada vajinal bakicak sanirim, 15 haftalikken 4.7 idi karindan..
Senin haftana gore masallah cok guzel cikmis..iyi tatiller :)
Seker yuklemesini bayram sonrasi yaptircaz cok onde degiller bastan beri 1 hafta önde gdiyorlar oda tup bebekler alakaliymisŞeker yükleme yaptirsinmi dikkat et yuklemede çıkmasa da yükselebiliyor hormonal olarak önce çıkması hem güzel hem düşündürücü
Canım eğer bebekler sabrederse temmuz 20 gibiCanım sana doktorun öngörü olarak beklediği doğum tarihi ile ilgili birşey söyledi mi? nts ye falan girdin mi hiç?
Bende o tepeciklerden iki tane olurdu erken doğum yaptim muhakkak doktoruna danis.22.haftamda bebeklerimi kaybettim ihmal etmeyin kızlar tüm karın sertlesiyosa ve tepecikler oluşuyorsa tehlikeli.Yaaa bende oyle saniyordum.. hemsire bir arkadasim var oda gordu cok normal hep olcak boyle dedi.. bakalim yarin doktor ne dicek bu duruma
Bu arada iki kere nst ye girdim çok şükür sancı çıkmadı.Canım sana doktorun öngörü olarak beklediği doğum tarihi ile ilgili birşey söyledi mi? nts ye falan girdin mi hiç?
Masallah gercekten cok guzel bir sans gonlundekilerin olmasi :))Klomen kullananlar ikiz gebelige kalanda var ben sadece klomen kullandim catlatma filan olmadim hic umidim yoktu mucizelerim supriz yapti annesine ailesine :)))
Peki vajinal olcumde daha yuksekmi cikti karindakinden? Bana doktor karindan 4.7 cikinca, vajinal olctugumde 6 cikmiycak deyip guldude oyuzden soruyorum :) 20de falan vajinal bakicakmis..Benimde bazen sertlesiyor ama geciyor sonra doktor onemli olan sıklığı dedi egerr cok sık olursa gel dedi.
Canim 20 ye kadar hep karindan baktilar 23 te birde simdi vajinal bakildi karindan benimde yuksek cikiyordu vajinal olcum daha dogru aonuc veriyormus.
Sorma.canım btn gün yatıyorum kendimi kitaba vurdum:)))) 3 gündür acayip derecede elim ayağım şişti. Birde sanki kasilmalar cogaldi.Sen nasılsın.varmı sıkıntı.
Allahim sabir versin insallah...melek olmuslar benim oglum gibiBende o tepeciklerden iki tane olurdu erken doğum yaptim muhakkak doktoruna danis.22.haftamda bebeklerimi kaybettim ihmal etmeyin kızlar tüm karın sertlesiyosa ve tepecikler oluşuyorsa tehlikeli.
Masallah cnm cok sevindim iyi haberlerine. Darisi bize ins :)Kizlarrr doktordan geldikkkk bizim bebisler onden onden gidiyor oglusum 860 gr kizim 830 gr çıktı 26+0 cikti bebisler. Oglusum hep esniyordu 3 gundur cok hareketli zaten ondan heralde yoruldu. Kizimin yuzunu oglus kapattigi icin göremedik yine. Onu dogana kadar goremicez galiba. Ama bir basbasa vermisler gormeniz lazim muthisti rabbim hepimizin meleklerini saglikla kucagimza almayi naisp etsinnn. Bu arada memlekete gidicez diye vajinal olcum yapildi rahim boyumuz 4.10 cikti doktor giderek uzuyor masallah dedicok sukur valla cok rahatladım
Kizlarrr doktordan geldikkkk bizim bebisler onden onden gidiyor oglusum 860 gr kizim 830 gr çıktı 26+0 cikti bebisler. Oglusum hep esniyordu 3 gundur cok hareketli zaten ondan heralde yoruldu. Kizimin yuzunu oglus kapattigi icin göremedik yine. Onu dogana kadar goremicez galiba. Ama bir basbasa vermisler gormeniz lazim muthisti rabbim hepimizin meleklerini saglikla kucagimza almayi naisp etsinnn. Bu arada memlekete gidicez diye vajinal olcum yapildi rahim boyumuz 4.10 cikti doktor giderek uzuyor masallah dedicok sukur valla cok rahatladım
Bende o tepeciklerden iki tane olurdu erken doğum yaptim muhakkak doktoruna danis.22.haftamda bebeklerimi kaybettim ihmal etmeyin kızlar tüm karın sertlesiyosa ve tepecikler oluşuyorsa tehlikeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?