2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Ayyy canim cok sagol cevapladigin icin, icimi cok rahatlattin insallah benimkide yer actigindan oluyordur..ama benim karnim sertlesiyor arada..hayirlisi insallah

Masallah bebislerine canim :)) boyle devam ederler insallah..darisi bizlere.
Daha once karindan ölcum yapilmismiydi peki? Bana da 20.haftada vajinal bakicak sanirim, 15 haftalikken 4.7 idi karindan..
Senin haftana gore masallah cok guzel cikmis..iyi tatiller :)

Can'ım iki gün önce yine birkaç leke oldu korkumdan kalkmıyorum bi de çok bulantım var daha geçmedi, senin var mı bulantın?
O zaman sen dinlen bol bol canım. .benim bulantim baştan beri fazla olmadı yedikten sonra oluyor ekşi filan yeyince geçiyor cnm..yakında geçer seninki de..Bugün muayene vardı 2li tarama için belki cinsiyetleri öğreniriz dedim ama sıpalar yüzüstü yatmişlar ögrenemedik..folbiolü biraktirdi gyno ferro, coraspin, decavit ve D3 damla dewam..

ikiz yapma yolları var mı acaba bi püf noktası hersey allahın eınde ama ben de cok istiyroum
Klomen kullananlar ikiz gebelige kalanda var ben sadece klomen kullandim catlatma filan olmadim hic umidim yoktu mucizelerim supriz yapti annesine ailesine :)))

Son düzenleme:
Canim inan sorun olmamasi senin icin cok cok iyi birsey, sükretmelisin:)) dua et bol bol ve istemekten vazgecme, kimbilir belki tek yumurta ikizi olur :)
Cok sevindim kendi basina kullanmiycak olmana, cunku doktor kontrolunde bile ohss olanlar var..ohss yi netten oku,kotu bir sendromdur..Allahim nasip etsin insallah sanada ikiz bebisler :)

Şeker yükleme yaptirsinmi dikkat et yuklemede çıkmasa da yükselebiliyor hormonal olarak önce çıkması hem güzel hem düşündürücü

Ayyy canim cok sagol cevapladigin icin, icimi cok rahatlattin insallah benimkide yer actigindan oluyordur..ama benim karnim sertlesiyor arada..hayirlisi insallah
Benimde bazen sertlesiyor ama geciyor sonra doktor onemli olan sıklığı dedi egerr cok sık olursa gel dedi.
Canim 20 ye kadar hep karindan baktilar 23 te birde simdi vajinal bakildi karindan benimde yuksek cikiyordu vajinal olcum daha dogru aonuc veriyormus.

Şeker yükleme yaptirsinmi dikkat et yuklemede çıkmasa da yükselebiliyor hormonal olarak önce çıkması hem güzel hem düşündürücü
Seker yuklemesini bayram sonrasi yaptircaz cok onde degiller bastan beri 1 hafta önde gdiyorlar oda tup bebekler alakaliymis

Kızlar selam. Bugün itibariyle 25.haftama girdim iki gün sonra şeker yüklemesi yaptircam. Sizler de yaptırdınız, mi ? Bazı sitelerde erken doğumu tetikledigini duydum korkmaya başladım. Siz ne dusunuyosunuz

Yaaa bende oyle saniyordum.. hemsire bir arkadasim var oda gordu cok normal hep olcak boyle dedi.. bakalim yarin doktor ne dicek bu duruma
Bende o tepeciklerden iki tane olurdu erken doğum yaptim muhakkak doktoruna danis.22.haftamda bebeklerimi kaybettim ihmal etmeyin kızlar tüm karın sertlesiyosa ve tepecikler oluşuyorsa tehlikeli.

Peki vajinal olcumde daha yuksekmi cikti karindakinden? Bana doktor karindan 4.7 cikinca, vajinal olctugumde 6 cikmiycak deyip guldude oyuzden soruyorum :) 20de falan vajinal bakicakmis..

Bende o tepeciklerden iki tane olurdu erken doğum yaptim muhakkak doktoruna danis.22.haftamda bebeklerimi kaybettim ihmal etmeyin kızlar tüm karın sertlesiyosa ve tepecikler oluşuyorsa tehlikeli.
Allahim sabir versin insallah...melek olmuslar benim oglum gibi ben 37 haftalikken kaybettim kalbi durdu karnimda, sebebi anlasilamadi insallah gercek hayatta hic ayrilmayiz onlardan..
Benimde dun 3 kere oldu, arada karnim cok sertlesio..cok korkuyorum

Masallah cnm cok sevindim iyi haberlerine. Darisi bize ins :)

Canim masaAllah yavrularina .. ne guzel aralari yakin birbirleriyle☺ bende hem bu sivrilmeyi hem bu sertlesmeyi yarin sorucam .. bazen tum karnim sertlesiyo bazende sadece sag tarafi .. ama genelde sag tarafi.. kasilmadir diye korkmaya basladim iyice.. yarin insaAllah doktorum benide rahatlatir bu konuda..

Kizlar bu kasilmalar icin ne yapicaz yaa gercekten cok korkmaya basladim ben
Doktor yapilmasi gereken hersey yapiliyor zaten dedi..sunlari kullaniyorum: haftada bir proluton igne, hergun 2 tane progestan fitil, 2 gundur de magnezyuma basladim..vitaminleri vs saymiyorum, sadece kasilmalar icin baska bisey daha kullanan varmi?

Yarin randevum var sorucam canim .. bende korkmaya basladim .. sag tarafimda olusuyo zaman zaman tepecik.. sivriliyo bildigin.. ve bazende tum.karnim sertlesiyo.. saymadim ama sanki sıklastı buaralar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…