- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #11.161
aynen bende de sıklaştı özellikle ö.sonra işteyken, bide ayaklarım artık çok şişiyor işe parmak arası terlikle gidiyorum.Yarin randevum var sorucam canim .. bende korkmaya basladim .. sag tarafimda olusuyo zaman zaman tepecik.. sivriliyo bildigin.. ve bazende tum.karnim sertlesiyo.. saymadim ama sanki sıklastı buaralar..
aynen bende de sıklaştı özellikle ö.sonra işteyken, bide ayaklarım artık çok şişiyor işe parmak arası terlikle gidiyorum.
evet yarın canım ama kendi drm izinli başka bi dr gidicem, inşallah memnun kalırım, bide şeker kontrolümde üniversitede bakalım onlar ne diyecek. Bu arada bugün öğlen küçük kase makarna yedim şeker 139 çıktı acayip yükseliyor.Senin randevundami yarindi canim.. ben sorucam yazarim buraya illaki ama insan dr. agzindan birebir duymak istiyo rahatlamak icin..
evet yarın canım ama kendi drm izinli başka bi dr gidicem, inşallah memnun kalırım, bide şeker kontrolümde üniversitede bakalım onlar ne diyecek. Bu arada bugün öğlen küçük kase makarna yedim şeker 139 çıktı acayip yükseliyor.
Benim ilk cocugumda seker yüklemesi normal çıktı sekizinci ayda yok karna ısrar verince bir baktım glikoz iki pozitif sekerim 170in uzeeine cikmis bana da tecrubw oldu seker yuklemesine fazla güvenmeyin hanımlar ekmek yok dondurma yok tatlı yok malesefSeker yuklemesini bayram sonrasi yaptircaz cok onde degiller bastan beri 1 hafta önde gdiyorlar oda tup bebekler alakaliymis
Yok canim daha dusuk yada ayni cikiyor ama zaten 20 ye kadar karindan olculen yeterli ekstra birsey olmadigi surece. Benim doktorumda 20 den sonra vajinal dediPeki vajinal olcumde daha yuksekmi cikti karindakinden? Bana doktor karindan 4.7 cikinca, vajinal olctugumde 6 cikmiycak deyip guldude oyuzden soruyorum :) 20de falan vajinal bakicakmis..
Ayy insallah canim nasil oldu disin? Azalıyordur insallahMasallah cnm cok sevindim iyi haberlerine. Darisi bize ins :)
Haber et banada canim. Benimde ayni sag taraf sivriliyor kizimin oldugu yer.bazen gunde 2 kere falan oluyordu dun ard arda olunca endiselendim doktor tum karinda surekli kaislma oluyor ve sık sıksa o zaman tehlike dedi.Canim masaAllah yavrularina .. ne guzel aralari yakin birbirleriyle☺ bende hem bu sivrilmeyi hem bu sertlesmeyi yarin sorucam .. bazen tum karnim sertlesiyo bazende sadece sag tarafi .. ama genelde sag tarafi.. kasilmadir diye korkmaya basladim iyice.. yarin insaAllah doktorum benide rahatlatir bu konuda..
Ben vitaminler ve magnezyum disinda birsey kullanmiyorum ama kaislmalar normal canim bu hamiellik takviminde bile altta yaziyor sürekli yalanci kasilmalar olur diye. Onemli olan duzenli ve sık sık olmamasi. Arada bir olmasi normal ben 16 dan beri gunde 2 3 kez yasiyorum.Kizlar bu kasilmalar icin ne yapicaz yaa gercekten cok korkmaya basladim ben
Doktor yapilmasi gereken hersey yapiliyor zaten dedi..sunlari kullaniyorum: haftada bir proluton igne, hergun 2 tane progestan fitil, 2 gundur de magnezyuma basladim..vitaminleri vs saymiyorum, sadece kasilmalar icin baska bisey daha kullanan varmi?
Ayy bende ayni durumdayim 38 giyiyordum 39 aldim oda sıkmaya basladi 2 hafatdir bende parmak arasi terlikle dolaniyorum en rahat oaynen bende de sıklaştı özellikle ö.sonra işteyken, bide ayaklarım artık çok şişiyor işe parmak arası terlikle gidiyorum.
TSK ederim,allah bu yavrularına saglik versin hiç korkma rahat ol stres yapma .Benim doktor prof olmasına rağmen anlamadı 3 gün sonra doğum yaptim suları coktu iki bebegiminde.karnim taş gibi sertlesmisti yumru yumru olmuştu.ben sordugumda normal demişti magnezyum bile gerek yok dedi.halbuki gerek varmış kasılmalar yasiyomusum sonradan öğrendim ben de .ilk gebelikte insan bilemiyo tabi.cok korkmuştum doğum sırasında bebeklerimin öleceğini biliyodum.kaderden ötesi olmuyor işte.size tavsiyem bol bol dinlenin stres yapmayın ilaclainizi kullanın.ben farklı iki doktora gidiyorum birisi prof,digeri op.dr fakat ikisi de nedenini bulamadı suları o kadar çoğalmıştiki.son zamanlarda elim ayağım sismisti .dinleniyodum son gece hafif lekelenmeler ve sızım başladı herzamanki gibi geçer dedim meğerse doğum sancısiymis Allah tan hastaneye gidelim demiştim eşime gider gitmez nts de sancı görüldü bikac saat içinde de normal doğum yaptim zaten .yavruların bir gün yaşadı ertesi gün toprağa verdik ben bakamadim doğum anında gözlerimi kapadım.r rabbim sizin yavrularıniza saglik versin.guzel günler yaşayacaksınız buna inanın ,nasıl bakicam zor olacak diye dusunmeyin herşey güzel olacak buna inanın..Allahim sabir versin insallah...melek olmuslar benim oglum gibiben 37 haftalikken kaybettim kalbi durdu karnimda, sebebi anlasilamadi insallah gercek hayatta hic ayrilmayiz onlardan..
Benimde dun 3 kere oldu, arada karnim cok sertlesio..cok korkuyorum
Sagol canim Allah razi olsun..insallah sen, ben ve burdaki herkes mutlu sona ulasir..suan hamilemisin bilmiyorum ama rabbim bir daha yasatmasin bu aciyi..bende 2 prof, 1 perinatologa gidiyordum hicbisey yoktu birgun icinde olan oldu..cok detayli anlatmiycam okuyanlar etkilenmesin ama seni cok iyi anliyorum, yazdiklarini okurken yuregim sizladi..ben oglumu gordum, baktim, dokundum...ama kucagima alamadim korktum..bir kere sarilip koklasaydim keske..ama o anki psikolojim ve şoka girmis acili halimden heralde kucagima alamadim..sefaatcilerimiz onlar bizim,omrumuz boyunca en sevdiklerimiz olarak kalicaklar..TSK ederim,allah bu yavrularına saglik versin hiç korkma rahat ol stres yapma .Benim doktor prof olmasına rağmen anlamadı 3 gün sonra doğum yaptim suları coktu iki bebegiminde.karnim taş gibi sertlesmisti yumru yumru olmuştu.ben sordugumda normal demişti magnezyum bile gerek yok dedi.halbuki gerek varmış kasılmalar yasiyomusum sonradan öğrendim ben de .ilk gebelikte insan bilemiyo tabi.cok korkmuştum doğum sırasında bebeklerimin öleceğini biliyodum.kaderden ötesi olmuyor işte.size tavsiyem bol bol dinlenin stres yapmayın ilaclainizi kullanın.ben farklı iki doktora gidiyorum birisi prof,digeri op.dr fakat ikisi de nedenini bulamadı suları o kadar çoğalmıştiki.son zamanlarda elim ayağım sismisti .dinleniyodum son gece hafif lekelenmeler ve sızım başladı herzamanki gibi geçer dedim meğerse doğum sancısiymis Allah tan hastaneye gidelim demiştim eşime gider gitmez nts de sancı görüldü bikac saat içinde de normal doğum yaptim zaten .yavruların bir gün yaşadı ertesi gün toprağa verdik ben bakamadim doğum anında gözlerimi kapadım.r rabbim sizin yavrularıniza saglik versin.guzel günler yaşayacaksınız buna inanın ,nasıl bakicam zor olacak diye dusunmeyin herşey güzel olacak buna inanın..
Sagol canim cok tesekkurler,insallah her sey guzel olurYok canim daha dusuk yada ayni cikiyor ama zaten 20 ye kadar karindan olculen yeterli ekstra birsey olmadigi surece. Benim doktorumda 20 den sonra vajinal dedi
Ayy insallah canim nasil oldu disin? Azalıyordur insallah
Haber et banada canim. Benimde ayni sag taraf sivriliyor kizimin oldugu yer.bazen gunde 2 kere falan oluyordu dun ard arda olunca endiselendim doktor tum karinda surekli kaislma oluyor ve sık sıksa o zaman tehlike dedi.
Ben vitaminler ve magnezyum disinda birsey kullanmiyorum ama kaislmalar normal canim bu hamiellik takviminde bile altta yaziyor sürekli yalanci kasilmalar olur diye. Onemli olan duzenli ve sık sık olmamasi. Arada bir olmasi normal ben 16 dan beri gunde 2 3 kez yasiyorum.
Ayy bende ayni durumdayim 38 giyiyordum 39 aldim oda sıkmaya basladi 2 hafatdir bende parmak arasi terlikle dolaniyorum en rahat o
canım ben endokrin bölümüne gidiyorum, orda hamilelikte kesinlikle 1 saat sonra ölçülmesi gerekiyor dediler.Ilk lokmadan 2 saat sonrami olcum yaptin canim ..Bende bugun salcali makarna ile asurelik bugdaydan yogurtlu corba ictim 95 cikti.. daha yuksek bekliyordum ama ben şununda etkili oldugunu dusunuyorum surekli mideyi ac birakmadan ara ogunler yapiyorum sanirim oda kan sekerimin cok yukselmemesi konusunda ise yariyo..
Buarada aksam baya kaptirdim yedim yuksek bekliyorum 2 saat sonra olcucem bakalim
Sağol canım sıkıntı olmasında tek birkaç gün fark olsun önemli değilBenimde öyle
Benimde aralarında 3 gün var canim kizim önden gidiyor ve biri çok hareketli şimdiye kadar 4 doktor a gittim hiçbiri bunu sorun olarak görmedi sıkıntı yapma kendine
Canim baya agirlasmissindir sen simdi, o yuzden cok halsiz ve nefes nefese kalman normal..bide sicaklar yuzunden de insan cok halsiz oluyor, en az 3 litre su ic, b12 ilaci kullanmiyor muydun basindan beri? Ignesi ise yarar merak etme..bide bebekler buyudu butun enerjini aliyorlardir..dinlenmeye devam et, kontrolde doktora soyle bayilcak gibi oldugunu..Allah saglikla kavusmayi nasip etsinKizlar son bi kac gundur cok yoruluorum ben ya surekli yatis halindeim ama wc gitmek bile iskence oldu nefws nefese kaliorum sizinde oluomu bide şu halsizligim hala gecmedi b12 eksikdi bende bu ne zaman yukselecek degerlerim anlamadim hep halsizim bayilmaktan korkuyorum
Aminnnnnn hepimizin insallah..Yavrularini kaybeden arkadaslarin yazdiklarini gozyaslari ile okudum, allah hepimize sabirlar versin, insallah en kisa zamanda kucaklariniz kuzularla dolsun.
Aminnnnnn..Al benden de o kadar !! Cıldırcak gibi oluyorum bazen..bugun bir yazi okudum, neyi cok dusunursek onu yasamayi kendimize yaklastiriyormusuz..oyuzden sakin olmaya calismaliyiz..Allah yardimcimiz olsun insallahgünaydın arkadaşlar şu kasılma konusunda kontrolü olan arkadaşlardan haber bekliyorum....
ah şu korkular yok mu kaybetme korkusu, bişi mi oldu korkusu, bu ağrıda neyin nesi korkusu
galiba ben iyi değilim herşeye ağlıyorum bugün.... rabbim mübarek günlerin hürmetine sağlıklı ve eksiksiz bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.... bu hayali kuran herkese de çocuk sahibi olmayı nasip etsin inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?