- 14 Ağustos 2014
- 212
- 202
- 103
- 38
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #11.181
Allah senden de razı olsun,buradaki tüm arkadaşlara dua ediyorum sağlıkla kucağınıza alın yavrularinizi inş.sn kaç ay sonra tekrar hamile kalmıştır canım?ben doğum yapalı 2 ay oldu hamile değilim.dusunuyorum ama hayırlısiyla.Sagol canim Allah razi olsun..insallah sen, ben ve burdaki herkes mutlu sona ulasir..suan hamilemisin bilmiyorum ama rabbim bir daha yasatmasin bu aciyi..bende 2 prof, 1 perinatologa gidiyordum hicbisey yoktu birgun icinde olan oldu..cok detayli anlatmiycam okuyanlar etkilenmesin ama seni cok iyi anliyorum, yazdiklarini okurken yuregim sizladi..ben oglumu gordum, baktim, dokundum...ama kucagima alamadim korktum..bir kere sarilip koklasaydim keske..ama o anki psikolojim ve şoka girmis acili halimden heralde kucagima alamadim..sefaatcilerimiz onlar bizim,omrumuz boyunca en sevdiklerimiz olarak kalicaklar..
Zaten hep yatiyorum, heryerim mosmor ignelerden..basima gelenlerden sonra birsey eksik kalirda bebeklerimi kaybederim diye cok korkuyorum..sorunlu bir hamilelik geciriyorum 3 gun ve 2 gun hastanede yattim..biri erken haftalarda kanamam oldu ondan,digeride 14 haftalikken kasilmalarim agrilarim oldu ondan..hastanede de extra bisey yapmadilar, haftan cok kucuk duserlerse amerikanin en iyi doktoruna da gitsen duser yapilcak bisey yok dediler..bu psikoloji hic duzelmiycek sanirim..bol bol dua ediyorum zaman su gibi gecsin ve mucizelerime kavusayim..insallah en kisa zamanda yeniden bebeklerin olur, bazen olaylarin onune gecemiyoruz kim derdiki dogumu beklerken bebeklerimizi kaybedecegimizi....nasip kismet, hakkimizda hayirlisi insallah..cok uzun oldu kusura bakma, senin icin dua edicem, Allahim hepimizin yardimcisi olsun
Canim bugun kontrolum vardi nts de cok sukur bisey cikmadi tansiyonum 8/5ti doktoruma soledim kotuyum hep halsizim die oda bunlar normal dedi bebekler seni cok yorarlar sindi dedi yorgun dusmen normal dedi bide tansiyonun bize gore cok ii dedi ciksaydi sorun olurdu dogum sebebi olurdu dedi kalkma yat surekli dedi napim evde bile gezemiycem artik b 12 yeni basladim canim iki haftafir igneye ins yukselirCanim baya agirlasmissindir sen simdi, o yuzden cok halsiz ve nefes nefese kalman normal..bide sicaklar yuzunden de insan cok halsiz oluyor, en az 3 litre su ic, b12 ilaci kullanmiyor muydun basindan beri? Ignesi ise yarar merak etme..bide bebekler buyudu butun enerjini aliyorlardir..dinlenmeye devam et, kontrolde doktora soyle bayilcak gibi oldugunu..Allah saglikla kavusmayi nasip etsin
Canim ben ilk dogumu normal yaptim..6-7 ay sonra yeniden kaldim..sende 4 ay sonra basla yeniden kiyamam..yani 6 ay olsun aran..Allah senden de razı olsun,buradaki tüm arkadaşlara dua ediyorum sağlıkla kucağınıza alın yavrularinizi inş.sn kaç ay sonra tekrar hamile kalmıştır canım?ben doğum yapalı 2 ay oldu hamile değilim.dusunuyorum ama hayırlısiyla.
Evet canim tansiyonun dusuk olmasi yuksek olmasindan cok cok iyi..hamileyken yukselmesi cok tehlikeli..b12 ignesi yukseltir hemen merak etme..sabirli ol az kalmis napalim katlanicaz miniklerimiz icin :) iki can tasiyoruz kolay degil :)Canim bugun kontrolum vardi nts de cok sukur bisey cikmadi tansiyonum 8/5ti doktoruma soledim kotuyum hep halsizim die oda bunlar normal dedi bebekler seni cok yorarlar sindi dedi yorgun dusmen normal dedi bide tansiyonun bize gore cok ii dedi ciksaydi sorun olurdu dogum sebebi olurdu dedi kalkma yat surekli dedi napim evde bile gezemiycem artik b 12 yeni basladim canim iki haftafir igneye ins yukselir
canım neden erken gelsinler doktorun her şey yolunda demiş ya. bu arada ciğer geliştiriciyi herkese mi yapıyorlar kimler oldu burada? bende erken beklenen bebeklerde yapıyorlar diye biliyorsdumYavrularim erken gelmezler insaAllah daha cok erken kizlar ya ...
canım güzel haberlerine sevindim inşallah Zaman'ında sağlıklı bir şekilde al bebişlerini kucağına bana ilk nst 14 temmuzda yapılacak çokmu geç acabaKizlar hastaneden ciktik eve gidiyoruz.. yavrularim cok sukur benim kg vermis olmama ragmen gayet iyiler oglum 1500 kizim 1230.. karnimdaki sertlesmenin sivrilmenin normal.oldugunu soyledi dr. Duzenli ve sıksa erken dogum belirtisi dedi.. Ama nst ye soktu bi sancim cikti .. ciger gelistirici igne yazmisti 11 temmuza .. onu bu aksama cektik ilk dozu olucam.. yarin sabahta 2. Dozu.. ayni zamanda aksam nst ye gircem tekrar sancı varmi varsa artiyomu o kontrol edilecek .. alttan muaeyene etti rahim agzi uzunlugum 31 cikti.. gayet iyi acilma yok dedi.. ama ben panik.. korkuyorum acikcasi insaAllah sancilarim artmaz
Bence denemelere baslayin rahim toparlanmistir canim kalman belki 1 ayi 2 ayi bulabilir rabbim tez vakitte saglikli bebekler saglikli gebelikler nasip etsin insallah... dua ile ecmainAllah senden de razı olsun,buradaki tüm arkadaşlara dua ediyorum sağlıkla kucağınıza alın yavrularinizi inş.sn kaç ay sonra tekrar hamile kalmıştır canım?ben doğum yapalı 2 ay oldu hamile değilim.dusunuyorum ama hayırlısiyla.
canım neden erken gelsinler doktorun her şey yolunda demiş ya. bu arada ciğer geliştiriciyi herkese mi yapıyorlar kimler oldu burada? bende erken beklenen bebeklerde yapıyorlar diye biliyorsdum
Sen 37 haftanda arkadas 21 haftasinda kaybetmissiniz rabbim bu defa devamini getirsin insallah arkadas 2-3 ay da hamile kalabilir diye biliyorum bazen sunuda dusunuyorum kirki cikmis kisiler bile kaza ile hamile kaliyor rabbim yeterki vermek istesin saglikla gelsin bebeklerimiz insallah.. ecmainCanim ben ilk dogumu normal yaptim..6-7 ay sonra yeniden kaldim..sende 4 ay sonra basla yeniden kiyamam..yani 6 ay olsun aran..
Ama hemen olsun istiyorsan 3 ay bitince doktora gidip bi sor canim, korunma derse korunmazsin.
canim rabbim saglikla vakti zamaninda nasip etsin insallah 36 haftalari gormemizi cumlemize nasip etsin rabbim insallah.. dua ile ecmainKizlar hastaneden ciktik eve gidiyoruz.. yavrularim cok sukur benim kg vermis olmama ragmen gayet iyiler oglum 1500 kizim 1230.. karnimdaki sertlesmenin sivrilmenin normal.oldugunu soyledi dr. Duzenli ve sıksa erken dogum belirtisi dedi.. Ama nst ye soktu bi sancim cikti .. ciger gelistirici igne yazmisti 11 temmuza .. onu bu aksama cektik ilk dozu olucam.. yarin sabahta 2. Dozu.. ayni zamanda aksam nst ye gircem tekrar sancı varmi varsa artiyomu o kontrol edilecek .. alttan muaeyene etti rahim agzi uzunlugum 31 cikti.. gayet iyi acilma yok dedi.. ama ben panik.. korkuyorum acikcasi insaAllah sancilarim artmaz
Kizlar hastaneden ciktik eve gidiyoruz.. yavrularim cok sukur benim kg vermis olmama ragmen gayet iyiler oglum 1500 kizim 1230.. karnimdaki sertlesmenin sivrilmenin normal.oldugunu soyledi dr. Duzenli ve sıksa erken dogum belirtisi dedi.. Ama nst ye soktu bi sancim cikti .. ciger gelistirici igne yazmisti 11 temmuza .. onu bu aksama cektik ilk dozu olucam.. yarin sabahta 2. Dozu.. ayni zamanda aksam nst ye gircem tekrar sancı varmi varsa artiyomu o kontrol edilecek .. alttan muaeyene etti rahim agzi uzunlugum 31 cikti.. gayet iyi acilma yok dedi.. ama ben panik.. korkuyorum acikcasi insaAllah sancilarim artmaz
Insallah bebeklerin zamaninda gelir, Allah yardimcin olsun.Kizlar benimde bu ara kasılmalarım çoğaldı özellikle akşamları. Bugün doktora gidip nts ye girdim. Sancimin olduğunu söylediler. Üniversite hastanesine yönlendirdiler. Akşam gidip acilden giriş yaptıracam yüksek ihtimalle yatış yaptırırlar. Dua edin lütfen. Bu haftaya kadar çok tehlike atlattim Allahin izni ile ama bu sefer korku zirve yaptı. Eve gelince çok dolmuşum oturup bir güzel ağladım içim rahatladi. Bana bakan kimse yok eşimin ailesi yakınımda ama sadece ayyy çok geçmiş olsun canimmm demekle yetiniyorlar. Hamilelikten olsa gerek hepsine gıcık olmaya başladımbide fazla agirlastim sırtımda aşırı ağrı var. Günlerdir yataktan kalkamiyorum.Onun için fizik tedaviye gidiyorum. Ay söyledikçe derdim arttı sanki. Ama kasilmalariniz varsa doktora bir görünün arkadaşlar hiç ihmale gelmez yani..
InsaAllah canim insaAllahcanim rabbim saglikla vakti zamaninda nasip etsin insallah 36 haftalari gormemizi cumlemize nasip etsin rabbim insallah.. dua ile ecmain
Kalbini serin tut canım hiç bir şey olmayacak....
Insallah bebeklerin zamaninda gelir, Allah yardimcin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?