- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #11.201
Masallah minnoslarina canim kiz erkek ne guzel ilk bebislermi olucak rabbim saglikla nasip etsin insallahMerhaba kızlar ben bugün doktora gittim 16 haftalık olmuş minnoşlarım bir kızım ve bir oğlum olucak Allah nasip ederse inşallah kızım 160 gr oğlum 140 gr üçlü tarama için tahlil verdim bir de bakalım inşallah sıkıntı çıkmaz...Rabbim her isteyenin gönlüne göre versin....
Mercimeklerim sen 8cini rahat tut bisey olmaz ins. Ne kadar stres yaparsan o kadar sorun oluyor kendini motive et ve hep pozitif dusun
Ciger gelistirici risk durumlarinda yapiliyor bende sormustum dr uma olacak miyim diye duruma gore dedi oyle kafadan veremem onunda yan etkileri var dedi yani gidisata gore olmak en mantiklisiymis ama bazi dr lar cogul gebelik diyince otomatik yaptiriyor sanirim
Tsk ederim canım.herseyin hayırlısı Allah tan..Bence denemelere baslayin rahim toparlanmistir canim kalman belki 1 ayi 2 ayi bulabilir rabbim tez vakitte saglikli bebekler saglikli gebelikler nasip etsin insallah... dua ile ecmain
Evet canim yaa ilk bebişlerim olacak 13 yıl aradan sonra o kadar çok tedavi gördük ki olsun diye ama Rabbim her şeyin en iyisini biliyor hayırlısı ile hepimiz kavusuruz bebislerimize Rabbim tüm isteyenlere de nasip etsin kucagi boş kimseyi bırakmasın inşallahMasallah minnoslarina canim kiz erkek ne guzel ilk bebislermi olucak rabbim saglikla nasip etsin insallah
Evet canim ben 37+2 de dogum yaptim kocamandi bebegim, mecburen ara vermem lazimdi..ama arkadasinki daha erken haftalar oldugu icin bence 3 ay bitince birakabilir, yinede doktora sorup garantilerse ici rahat eder.Sen 37 haftanda arkadas 21 haftasinda kaybetmissiniz rabbim bu defa devamini getirsin insallah arkadas 2-3 ay da hamile kalabilir diye biliyorum bazen sunuda dusunuyorum kirki cikmis kisiler bile kaza ile hamile kaliyor rabbim yeterki vermek istesin saglikla gelsin bebeklerimiz insallah.. ecmain
mercimeklerim canim ciger gelistiriciyi 28.haftadan itibaren yapiyorlar merak etme..cogullarda da genelde yapiliyor zaten..sancin cikarsa da, sanci kesici ilaclar var..mesela nidilat, adalat, prepar gibi..ilac vermesini iste baya goturur icin rahat olsun canim :) bu arada magnezyumu ihmal etme bol bol yat dinlen sureyi uzatirsin..
Bide ciger gelistirici igne biraz agir bir igne oldugu icin sende de bebeklerde de sersemlik yapabilir, birkac gun bebeklerin hareketini az hissedebilirsin yada hissetmeyebilirsin aklinda olsun canim..doktorun anlatir zaten :)
mrblar hamile olan arkadaşlar inşallah sağlıkla alır bebeklerini kucağına... bende 6 ay önce ikiz bebeklerimi kaybetmiştim ve hasta olduğumu öğrenmiştim.. temmuz ayında tüp bebeğe başlıycaz allah nasip ederse sormak istediğim tüp bebek yaptıran arkadaşlar ilk tüp bebekte kaç embriyo koyuluyor ilk denemede iki transfer yapıyorlarmı...
maşallah inşallah sağlıkla alırsın kucağına ... darısı hem bana hem tüm isteyenlerene kadarlardı ikizleriniz ? ilk denememde de 2 embryo kouldu 3. gün embryosu fakat olmadı 1 yıl arayla 2. denememizde yine 2 konuldu 5. gün embryosu suan benimle yavrularım. inş sizde hayırlısı ile hamile kalır bebişlerinize kavusursunuz
mrblar hamile olan arkadaşlar inşallah sağlıkla alır bebeklerini kucağına... bende 6 ay önce ikiz bebeklerimi kaybetmiştim ve hasta olduğumu öğrenmiştim.. temmuz ayında tüp bebeğe başlıycaz allah nasip ederse sormak istediğim tüp bebek yaptıran arkadaşlar ilk tüp bebekte kaç embriyo koyuluyor ilk denemede iki transfer yapıyorlarmı...
İkizlerimi nedn kaybettin acaba?mrblar hamile olan arkadaşlar inşallah sağlıkla alır bebeklerini kucağına... bende 6 ay önce ikiz bebeklerimi kaybetmiştim ve hasta olduğumu öğrenmiştim.. temmuz ayında tüp bebeğe başlıycaz allah nasip ederse sormak istediğim tüp bebek yaptıran arkadaşlar ilk tüp bebekte kaç embriyo koyuluyor ilk denemede iki transfer yapıyorlarmı...
maşallah inşallah sağlıkla alırsın kucağına ... darısı hem bana hem tüm isteyenlere
buarada cvp yazarken eksik yazmışım 7 haftanın içindeydi kaybettiğimde.. ben gaziantepteyim perinatoloji dkt gidiyorum riskli durumdayım hamile kalbiliyorum ama (rahatsızlığım lupus) hastalığımdan dolayı döllenmenin birkaç gün sonra düşüyor tutunamıyor regl bitiminde itibaren kan sulandırıcı kullanıyorum.. benim doktorum tekzen çamlıbel ile orat yürütüyormuş orda yapacağını söyledi bende şuan dkt araştırıyorum inşallah iyi dir...amin amin.bu arada embryo sayısı tedavi yaptırdığınız yere göre değişiyor.
ben lupus hastasıyım o yüzden kaybettim..İkizlerimi nedn kaybettin acaba?
buarada cvp yazarken eksik yazmışım 7 haftanın içindeydi kaybettiğimde.. ben gaziantepteyim perinatoloji dkt gidiyorum riskli durumdayım hamile kalbiliyorum ama (rahatsızlığım lupus) hastalığımdan dolayı döllenmenin birkaç gün sonra düşüyor tutunamıyor regl bitiminde itibaren kan sulandırıcı kullanıyorum.. benim doktorum tekzen çamlıbel ile orat yürütüyormuş orda yapacağını söyledi bende şuan dkt araştırıyorum inşallah iyi dir...
Ya evt canim tyzlu yiyunce ıi gelio kraker yedim duzeldim baya.bu kizlardan cekecegimiz var Allah izin verirse bi dogsunlar sorucam onlarasenin nasi gidio canim hamileligin sanirim bebeklerini kaybetmissin onceki hamileliginde basin sagolsun cok uzuldum tup bebeklemi oldu bu hamileliginEvet canim tansiyonun dusuk olmasi yuksek olmasindan cok cok iyi..hamileyken yukselmesi cok tehlikeli..b12 ignesi yukseltir hemen merak etme..sabirli ol az kalmis napalim katlanicaz miniklerimiz icin :) iki can tasiyoruz kolay degil :)
Bide 8/5 baya dusuk bi tansiyon, ondan da bayilcak gibi oluyosundur..cok kotu olursan agzina kucuk tuzlu bisey at ayaklarinin altina yastik koy iyi gelir.
Canim icini ferah tut agrin varsa bile onu ilacla erteliolar eltiminde 31 de falan agrisi cikmisti 3 4 gun hastanede yatti tedaviyle ertelediler 36nin sonunda dogum.yapti. bol.bol dua et ins Allahin izniyle zamaninda doğarlarYavrularim erken gelmezler insaAllah daha cok erken kizlar ya ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?