2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Mercimeklerim sen 8cini rahat tut bisey olmaz ins. Ne kadar stres yaparsan o kadar sorun oluyor kendini motive et ve hep pozitif dusun

Ciger gelistirici risk durumlarinda yapiliyor bende sormustum dr uma olacak miyim diye duruma gore dedi oyle kafadan veremem onunda yan etkileri var dedi yani gidisata gore olmak en mantiklisiymis ama bazi dr lar cogul gebelik diyince otomatik yaptiriyor sanirim

Masallah minnoslarina canim kiz erkek ne guzel ilk bebislermi olucak rabbim saglikla nasip etsin insallah

Rahim agzinda aciklik olmayisi felan biraz rahatlatiyoda.. yinede endiseliyim o bi sancının devamı gelirmi diye.. ciger gelistirici igneyi nst oncesinde soyledi cogul gebeliklerde bu haftada yaptiriyoruz dedi.. hatta ben riskli bi durumummu var deyince .. yok herkese dedi.. ama sanci cikinca bi hafta sonra yapilacak igneyi bu aksama cektik.. insaAllah sanci cikmaz.. henuz cok erken gelmeleri icin..

selam kizlar daha öncede buraya yazmiştim 6 haftalikken düşük yapmiştim şimdi yine transferim oldu 12 gün beta 1015 14 gün 2356
acaba ikiz olabilirmi 2 tane 5 gün embriyosu transfer oldu

Masallah minnoslarina canim kiz erkek ne guzel ilk bebislermi olucak rabbim saglikla nasip etsin insallah
Evet canim yaa ilk bebişlerim olacak 13 yıl aradan sonra o kadar çok tedavi gördük ki olsun diye ama Rabbim her şeyin en iyisini biliyor hayırlısı ile hepimiz kavusuruz bebislerimize Rabbim tüm isteyenlere de nasip etsin kucagi boş kimseyi bırakmasın inşallah

Evet canim ben 37+2 de dogum yaptim kocamandi bebegim, mecburen ara vermem lazimdi..ama arkadasinki daha erken haftalar oldugu icin bence 3 ay bitince birakabilir, yinede doktora sorup garantilerse ici rahat eder.
Aranin cok olmasi anne icinde yeni bebek icinde daha saglikli ama acimizin biraz hafiflesmesi icin erken olsun istiyoruz..

mercimeklerim canim ciger gelistiriciyi 28.haftadan itibaren yapiyorlar merak etme..cogullarda da genelde yapiliyor zaten..sancin cikarsa da, sanci kesici ilaclar var..mesela nidilat, adalat, prepar gibi..ilac vermesini iste baya goturur icin rahat olsun canim :) bu arada magnezyumu ihmal etme bol bol yat dinlen sureyi uzatirsin..
Bide ciger gelistirici igne biraz agir bir igne oldugu icin sende de bebeklerde de sersemlik yapabilir, birkac gun bebeklerin hareketini az hissedebilirsin yada hissetmeyebilirsin aklinda olsun canim..doktorun anlatir zaten :)

Evet canim ya doktorumda oyle dedi cogul gebeliklerde bu haftalarda yapiyoruz dedi.. igne icinde ayni dedigin gibi bikac gun hareketlerini hissetmeyebilirsin panikleme dedi.. insaAllah sancim cikmaz canim cikarsada heralde bi bildigi vardir dr un ilac felan verir heralde.. bi sanci icin cok onemli degil dedi ama yeterki artmasin .. cok saolun hepinizde.. iyiki varsiniz .. rahatliyorum boyle boyle.. insaAllah aksamda sanci cikmaz rahat bi nefes alirim

mrblar hamile olan arkadaşlar inşallah sağlıkla alır bebeklerini kucağına... bende 6 ay önce ikiz bebeklerimi kaybetmiştim ve hasta olduğumu öğrenmiştim.. temmuz ayında tüp bebeğe başlıycaz allah nasip ederse sormak istediğim tüp bebek yaptıran arkadaşlar ilk tüp bebekte kaç embriyo koyuluyor ilk denemede iki transfer yapıyorlarmı...

selamun aleykum arkadaşlar bende 2 prensesimi bekliyorum inş hayırlı bir şekilde sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alırız. ayrı kese ikizerim .aylar öncesi tüp bebek yorumlarını okurken şimdi buralardayım çok şükr Rabbime . en son salı günü geldik doktorumuzdan 2 hafta arayla gidiyoruz kontrollere şuan gidişatımız iyi 2 hafta önce 63 olan kilom salı günü yine 63 çıkınca doktorumuz yememi söyledi.yiyorum fakat sebze agırlıklı yiyordm. şimdi ne varsa yemeye çalışıyoruz . birde bizim haftalarımızda bebişlerinizin kiloları ne kadardı ?

ne kadarlardı ikizleriniz ? ilk denememde de 2 embryo kouldu 3. gün embryosu fakat olmadı 1 yıl arayla 2. denememizde yine 2 konuldu 5. gün embryosu suan benimle yavrularım. inş sizde hayırlısı ile hamile kalır bebişlerinize kavusursunuz

maşallah inşallah sağlıkla alırsın kucağına ... darısı hem bana hem tüm isteyenlere

İkizlerimi nedn kaybettin acaba?

amin amin.bu arada embryo sayısı tedavi yaptırdığınız yere göre değişiyor.
buarada cvp yazarken eksik yazmışım 7 haftanın içindeydi kaybettiğimde.. ben gaziantepteyim perinatoloji dkt gidiyorum riskli durumdayım hamile kalbiliyorum ama (rahatsızlığım lupus) hastalığımdan dolayı döllenmenin birkaç gün sonra düşüyor tutunamıyor regl bitiminde itibaren kan sulandırıcı kullanıyorum.. benim doktorum tekzen çamlıbel ile orat yürütüyormuş orda yapacağını söyledi bende şuan dkt araştırıyorum inşallah iyi dir...

inşALLAH hakkınızda hayırlısı olur ve beklediğinz bebiinize kavusursunuz. arkadasımda da böyle bir rahatsızlık vardı. ankarada bilim adamı olan bir dr. kontrolu altında tedaviye başaldı 3 tü bebek tedavisinden sonra hamile kaldı. araştırmalarınızı iyi yapın

Ya evt canim tyzlu yiyunce ıi gelio kraker yedim duzeldim baya.bu kizlardan cekecegimiz var Allah izin verirse bi dogsunlar sorucam onlarasenin nasi gidio canim hamileligin sanirim bebeklerini kaybetmissin onceki hamileliginde basin sagolsun cok uzuldum tup bebeklemi oldu bu hamileligin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…