- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #1.121
Kızlar cinsiyetleri kaçıncı haftada öğrendiniz? Ben de çok merak ediyorum. Bide hepinizin 2 kız yada 2 erkek mi ya. Hiç bi erkek bi kız yok muben öyle olsun istiyorum ama herşeyin hayırlısı tabi ki
57 kg ile hamile kaldım öyle çokta zayıf değildim ama bilmiyorum valla göbek ve gögüsler büyüdü
merhaba canımMerhaba cnm seninle muhtemel doğum tarihlerimiz aynı rahmime bıçak saplaniyor gibi agrilarim oluyor sende de varmı
Bayram'dan önce yumuşaktı karnım göbeğim. Bayram'da 1 hafta evde ye ye. Misafirlikte ye ye. İl bi başladım herkes şok. Şimdi sert karnım. Ama öyle bir gerilme galan hissetmedim. Kaşıntı olur diyorlar ama o da şimdilik çok nadir. Lireac aldım aklıma geldikçe onu sürüyorum.Maşallah canım. Büyürken gerilme fln oluyo mu. Bizimkiler büyümüyo mu acaba ya
:))).Aksam yemekten sonra şişiyorum iyice,o zaman tam hamile oluyorum.Sabah kalktıgımda yine eski halim:)
13.haftada birinin erkek olduğunu öğrendik 15.haftada diğerinin kız olduğunu :) ama 10.haftada doktorum aynı tahminde bulunmuştu kalp atışlarına bakarak :)Kızlar cinsiyetleri kaçıncı haftada öğrendiniz? Ben de çok merak ediyorum. Bide hepinizin 2 kız yada 2 erkek mi ya. Hiç bi erkek bi kız yok muben öyle olsun istiyorum ama herşeyin hayırlısı tabi ki
M MissBbs ben bir prens bir Prenses bekliyorum öyle de istiyordun Allah gönlüne göre versin tek yumurta ikizlerimiz çok olduğu için forumumuzda aynı cinsiyet olan çok var senin için hayırlısını dilerimKızlar cinsiyetleri kaçıncı haftada öğrendiniz? Ben de çok merak ediyorum. Bide hepinizin 2 kız yada 2 erkek mi ya. Hiç bi erkek bi kız yok muben öyle olsun istiyorum ama herşeyin hayırlısı tabi ki
Ben daha 22 hafta olmak üzereyim ancak karnım 6-7ay gibi ama benim basen ve kaburga kısmım çok dar mecburen bebklerim öne doğru çıkıyor kıyamam sanki sıkış tepiş gibiler ama bir videoda seyretmiştim şu anda hallerinden çok memnunlarmışiç karın genişliğin yeterlidir belkide sen ona takılma mesela bende daha şimdiden bu kadar büyük olması normal mi diye düşünüyorumçünkü şuan 7 aylık gibi karnım var önemli olan onların sağlıklı olması
aynen artık belim kalçam kasıklarım heryerin ağrıyor neyse onlar iyi olsun da gerisi mühim değilSelam kızlar.. artık yatıp kalkması bile biraz daha zor.. sanırım zor zamanlar başlıyor minik sancılar çok ayakta kalınca bel sırt ağrısı gibi ağrılarımız var artık..Allah yardımcımız olsun yavrularımızında bizimde
Oluyor canım,bilhassa kasıklarda batma ve ağrılar.Bebekler aşağıda mi diye endişeleniyorum bazen.Hareketlerini hissedemiyorum henüz.Kızlar kasiklarimda ve karnımda ağrım oluyor Sizde de oluyor mu acil cvp verirseniz sevinirim
Evet Can'ım oluyor doktor rahim büyüyor ondan dediKızlar kasiklarimda ve karnımda ağrım oluyor Sizde de oluyor mu acil cvp verirseniz sevinirim
Geçmiş olsunKızlar bugün Serklaj yapıldı uzanıyorum prensim de Prensesim de iyiler ama doktorum 10 gun istirahat verdi dikiş açılmasın diye elimizi kolumuzu bağladı bu çocuklar acaba tek gebelik Nasıl bizim gibi sorunlar yaşıyorlar mı bizim gibi kaybetme korkusuyla yaşıyorlar mı her zaman aman buram ağrıdı aman kramp girdi aman tekme atmadı neden atmadı gibi vesveseleri var mı Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Canım inanma öyle batıl şeylere iyi düşün iyi olsun annem hep inanınca çağırırsın der. Duanı eksik etme iyi olacağına inan hem okadar zevkli güzelki o bebek eşyalarının arasında kaybolmak hergün bakıp seviyorum aldıklarımızı Allahım giydirmeyide nasip eder inşallahCanım ne güzel almaya başlamışsın. Ben hiçbişey bakmadım korkuyorum hala ne biliyim almak bakmak istemiyorm. Tek istediğim onların sağlıkla doğmaları. Ama bişeylere de bakmak gerek. Bakalm nolcakk
merhaba canım
Evet rahimimdeki ağrı aynen senin dediğin gibi birde benim karnım .çok sert ve ağrım var Aslında kontrolum 2 hafta sonraydı doktorum görmek istedi akşam üstü muayeneye gidiyorum
Gaviscon veya rennie tablet. Bisey yeyince once bastiriyormus gibi oluyor ama tam tersi artiriyor benimKızlar mide yanması olunca napıyosunuz? Ölüyorum dünden beri midem zehir gibielma yedim işe yaramadı. Yrn kontrolüm var doktora sorucam ama sabahı zor edicem anlaşılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?