2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Kızlar cinsiyetleri kaçıncı haftada öğrendiniz? Ben de çok merak ediyorum. Bide hepinizin 2 kız yada 2 erkek mi ya. Hiç bi erkek bi kız yok mu ben öyle olsun istiyorum ama herşeyin hayırlısı tabi ki

Bana ilk 13 haftada söyledi doktor ikiside kıza benziyor ama birinden tam emin değilim dedi bende senin gibi bi kız bi erkek istiyordum geçen hafta 17 haftalıkken gittiğimde ikisinide kız olduğunu öğrendik

Merhaba cnm seninle muhtemel doğum tarihlerimiz aynı rahmime bıçak saplaniyor gibi agrilarim oluyor sende de varmı
merhaba canım
Evet rahimimdeki ağrı aynen senin dediğin gibi birde benim karnım .çok sert ve ağrım var Aslında kontrolum 2 hafta sonraydı doktorum görmek istedi akşam üstü muayeneye gidiyorum

Selam kızlar.. artık yatıp kalkması bile biraz daha zor.. sanırım zor zamanlar başlıyor minik sancılar çok ayakta kalınca bel sırt ağrısı gibi ağrılarımız var artık.. Allah yardımcımız olsun yavrularımızında bizimde

Maşallah canım. Büyürken gerilme fln oluyo mu. Bizimkiler büyümüyo mu acaba ya
Bayram'dan önce yumuşaktı karnım göbeğim. Bayram'da 1 hafta evde ye ye. Misafirlikte ye ye. İl bi başladım herkes şok. Şimdi sert karnım. Ama öyle bir gerilme galan hissetmedim. Kaşıntı olur diyorlar ama o da şimdilik çok nadir. Lireac aldım aklıma geldikçe onu sürüyorum.

Kızlar cinsiyetleri kaçıncı haftada öğrendiniz? Ben de çok merak ediyorum. Bide hepinizin 2 kız yada 2 erkek mi ya. Hiç bi erkek bi kız yok mu ben öyle olsun istiyorum ama herşeyin hayırlısı tabi ki
13.haftada birinin erkek olduğunu öğrendik 15.haftada diğerinin kız olduğunu :) ama 10.haftada doktorum aynı tahminde bulunmuştu kalp atışlarına bakarak :)

selam kızlar :) bende mayıs 2016 ikiz annesi olacağım inşallah 2 yaşında bir kızım var geçtiğimiz cumartesi günü ikizlerim olacağını öğrendim, çok mutluyum Rabbim hepimize sağlıkla , hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize

M MissBbs ben bir prens bir Prenses bekliyorum öyle de istiyordun Allah gönlüne göre versin tek yumurta ikizlerimiz çok olduğu için forumumuzda aynı cinsiyet olan çok var senin için hayırlısını dilerim

Ben daha 22 hafta olmak üzereyim ancak karnım 6-7ay gibi ama benim basen ve kaburga kısmım çok dar mecburen bebklerim öne doğru çıkıyor kıyamam sanki sıkış tepiş gibiler ama bir videoda seyretmiştim şu anda hallerinden çok memnunlarmış Onlar memnunsa ben de memnunum.
aynen artık belim kalçam kasıklarım heryerin ağrıyor neyse onlar iyi olsun da gerisi mühim değil

Slm kızlar yarın ikili tarama sonuçlarımi almak için gidicem dr. a dua eder misiniz Allah rızası için ben de hep bi tedirginlik var kaybetme korkusu muhakkak hepimizdevar ama inşallah en kısa zamanda aşarim ve keyfini çıkarırim herkes tatlı dilli değil bazisi emin misin biri gelişmiyomus çoğu kez falan hep kötü senaryolar i anlatiyorlar keyifle ikizlerim olucak desem annem nazar değer diye susturuyor amaann Allah im kucağımiza almayida nasip etsin inşallah

Kızlar bugün Serklaj yapıldı uzanıyorum prensim de Prensesim de iyiler ama doktorum 10 gun istirahat verdi dikiş açılmasın diye elimizi kolumuzu bağladı bu çocuklar acaba tek gebelik Nasıl bizim gibi sorunlar yaşıyorlar mı bizim gibi kaybetme korkusuyla yaşıyorlar mı her zaman aman buram ağrıdı aman kramp girdi aman tekme atmadı neden atmadı gibi vesveseleri var mı Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Geçmiş olsun

Canım ne güzel almaya başlamışsın. Ben hiçbişey bakmadım korkuyorum hala ne biliyim almak bakmak istemiyorm. Tek istediğim onların sağlıkla doğmaları. Ama bişeylere de bakmak gerek. Bakalm nolcakk
Canım inanma öyle batıl şeylere iyi düşün iyi olsun annem hep inanınca çağırırsın der. Duanı eksik etme iyi olacağına inan hem okadar zevkli güzelki o bebek eşyalarının arasında kaybolmak hergün bakıp seviyorum aldıklarımızı Allahım giydirmeyide nasip eder inşallah

Kızlar mide yanması olunca napıyosunuz? Ölüyorum dünden beri midem zehir gibi elma yedim işe yaramadı. Yrn kontrolüm var doktora sorucam ama sabahı zor edicem anlaşılan

merhaba canım
Evet rahimimdeki ağrı aynen senin dediğin gibi birde benim karnım .çok sert ve ağrım var Aslında kontrolum 2 hafta sonraydı doktorum görmek istedi akşam üstü muayeneye gidiyorum

Anladım cnm demekki rahim büyüdükçe oluyor bu ağrılar

Naptin doktora gittinmi merak ettim seni hersey yolunda dir inşallh

Kızlar mide yanması olunca napıyosunuz? Ölüyorum dünden beri midem zehir gibi elma yedim işe yaramadı. Yrn kontrolüm var doktora sorucam ama sabahı zor edicem anlaşılan
Gaviscon veya rennie tablet. Bisey yeyince once bastiriyormus gibi oluyor ama tam tersi artiriyor benim ya da maden suyunu su ile karistirip icmek de bende ise yariyor. İlk haftalarda oyle cok eksi elma yedim ki insallah bi faydasi varsa bende kesin olacaktir :) Senin haftanda ama bulantiyla karisik yanma oluyordu ilerleyen haftalarda bulantisiz yanmaya dondu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…