2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

O sertlesmeler benide korkutmustu canim 27 de falan cikmisti gobegim bi yana akip gidiodu doktorum normal demisti sıklıgı onemli demisti bode magnezyum almiosan drun vermesi lazim ben magosit aldim kasilmalarim gecmistu simdide arada oluo ama normalmis cok sık olmadikca

Canim bebegin 37 leri gormus neden kaybetin bebegini melek olmus seni cennetin kapisinda beklicektir annesi

Canim masallah kuzulara buyumuslerrr... Canim doktorun önlemi almis bak ne guzel ya farkedilmeseydi. 28 de nst ye girilmesi mi gerekiyor? Yoksa belirtilerin sebebi ile mi soktu doktorun? Bende bir dahaki kontrolde sorayim o zaman nst ve ciger gelistiriciyi.
selam kizlar daha öncede buraya yazmiştim 6 haftalikken düşük yapmiştim şimdi yine transferim oldu 12 gün beta 1015 14 gün 2356
acaba ikiz olabilirmi 2 tane 5 gün embriyosu transfer oldu
Canim masallah ne gzuel cikmis degerin 2 katindan fazla artmis ikiz olabilir tabikiii insallah bu ekz hersey cok guzel olur hayirlisi ile gelir bebisler

sagol umutcum hibor3500 kullaniyorum

Canim icini ferah tut agrin varsa bile onu ilacla erteliolar eltiminde 31 de falan agrisi cikmisti 3 4 gun hastanede yatti tedaviyle ertelediler 36nin sonunda dogum.yapti. bol.bol dua et ins Allahin izniyle zamaninda doğarlar

canım aslında agrım yok ama muayenenin başında nst ye giricez bi bugün.. muayene sonunda nst ye bağladılar bi sancı çıktı.. bende sertleşmeler oluyor ya onunla mı alakalı acaba diye düşünüyorum .. geldiğimden beri kendimi dinliyorum düzenli sürekli bir sertleşme yok şükür.. inşaAllah 36ları görürüz canım bizde... magnezyum içiyorum günde 2 defa.. doktorum o sertleşmelerin normal olduğunu bebeğin yer değiştirdiğini zaman zaman olabileceğini söyledi.. önemli olan sık sık düzenli bir şekilde olması dedi..

çok şükür oğlumun 30+1 kızımın 29+1 olarak önden gittiğini duyduğumda sevinmiştim kg ları da iyi diye.. demekki ben almazken onlar almış hep.. şükürler olsun.. 28 de nst ye girilmesi gerekiyor diye bişey demedi ama daha muayene etmeden bugün nst ye giricez dedi.. demekki görmek istedi diye düşünüyorum.. aynı şekilde ciğer geliştiriciye muayene başında söyledi nst den önce yani.. çoğul gebeliklerde yapılıyor bu haftalarda dedi.. erken doğum riskine karşı ciğerleri gelişmiş olsun diye.. bakalım inşaAllah akşam sancı çıkmaz nst de bi rahat nefes alırım.. dualarınızı beklerim canlar..

merhabalar arkadaşlar, benim de bugün şeker kontrolüm vardı, şimdilik insüline ihraç yok ama diyet devam dediler. Kendi k.dogum dr m yok diye başka drdan randevu aldım ama oda doğuma gitmiş çıkamadım taaa bayramdan sonraya kaldı kontrolüm. canım sıkıldı açıkçası. Çocuklarımı çok merak ediyorum.

canım şeker konusunda banada doktorum diyete devam dedi. ölçüm sonuçlarıma ve kg vermiş olmama gayet iyi dedi... dikkat edicez artık.. bayramdan önce başka bi doktora gitsen bebişlerini görmek için en azından .. için rahat eder

Ben çok feci şiştim arkadaslar midem karnım çok sert... Rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallah kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin.
Doktora soyluyorum hep normal diyor ama bu haftadan daha dışarı cikmamaya basladim hep evdeyim sadece dra gidiyorum. Insallah bu sertlik normaldir. Yürürken midem cok geriliyorkasiliyorum.

Duamdasin cnm ınsallah 36 yi görücez... rabbim yardımcın olsun ins

Mrh kızlar..sabah yataktan kalktiğimdan beri sağ kadigimda bir ağrı var..hiç geçmedi yürümekte zorlanıyorum..sürekli uzaniyorum ama geçmedi..Benzer durumu yaşayan var mu aceba..normal mi?

evet canım bende görmeyi çok istiyorum, olmadı acile gitcemç

az önce yemek yerken karnımın sertleşmesi 3 kez oldu drların sıklıktan kastettiği kaç dakika acaba ?

Kızlar sezeryan ya da normal doğum konusunda ne düşünüyorsunuz?
Tedaviyi yapan doktorumuz kesinlikle normal önermedi çok riskli oldupunu düşünüyor.
Şimdi takibimi yapan doktor da eğer bebeklerin pozisyonları baş aşağı olırsa denenebilir dedi.
Daha çok erken tabi ama merak ediyorum yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…