- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #11.221
O sertlesmeler benide korkutmustu canim 27 de falan cikmisti gobegim bi yana akip gidiodu doktorum normal demisti sıklıgı onemli demisti bode magnezyum almiosan drun vermesi lazim ben magosit aldim kasilmalarim gecmistu simdide arada oluo ama normalmis cok sık olmadikcaKizlar hastaneden ciktik eve gidiyoruz.. yavrularim cok sukur benim kg vermis olmama ragmen gayet iyiler oglum 1500 kizim 1230.. karnimdaki sertlesmenin sivrilmenin normal.oldugunu soyledi dr. Duzenli ve sıksa erken dogum belirtisi dedi.. Ama nst ye soktu bi sancim cikti .. ciger gelistirici igne yazmisti 11 temmuza .. onu bu aksama cektik ilk dozu olucam.. yarin sabahta 2. Dozu.. ayni zamanda aksam nst ye gircem tekrar sancı varmi varsa artiyomu o kontrol edilecek .. alttan muaeyene etti rahim agzi uzunlugum 31 cikti.. gayet iyi acilma yok dedi.. ama ben panik.. korkuyorum acikcasi insaAllah sancilarim artmaz
Canim bebegin 37 leri gormus neden kaybetin bebegini melek olmus seni cennetin kapisinda beklicektir annesiEvet canim ben 37+2 de dogum yaptim kocamandi bebegim, mecburen ara vermem lazimdi..ama arkadasinki daha erken haftalar oldugu icin bence 3 ay bitince birakabilir, yinede doktora sorup garantilerse ici rahat eder.
Aranin cok olmasi anne icinde yeni bebek icinde daha saglikli ama acimizin biraz hafiflesmesi icin erken olsun istiyoruz..
Canim masallah kuzulara buyumuslerrr... Canim doktorun önlemi almis bak ne guzel ya farkedilmeseydi. 28 de nst ye girilmesi mi gerekiyor? Yoksa belirtilerin sebebi ile mi soktu doktorun? Bende bir dahaki kontrolde sorayim o zaman nst ve ciger gelistiriciyi.Kizlar hastaneden ciktik eve gidiyoruz.. yavrularim cok sukur benim kg vermis olmama ragmen gayet iyiler oglum 1500 kizim 1230.. karnimdaki sertlesmenin sivrilmenin normal.oldugunu soyledi dr. Duzenli ve sıksa erken dogum belirtisi dedi.. Ama nst ye soktu bi sancim cikti .. ciger gelistirici igne yazmisti 11 temmuza .. onu bu aksama cektik ilk dozu olucam.. yarin sabahta 2. Dozu.. ayni zamanda aksam nst ye gircem tekrar sancı varmi varsa artiyomu o kontrol edilecek .. alttan muaeyene etti rahim agzi uzunlugum 31 cikti.. gayet iyi acilma yok dedi.. ama ben panik.. korkuyorum acikcasi insaAllah sancilarim artmaz
Canim masallah ne gzuel cikmis degerin 2 katindan fazla artmis ikiz olabilir tabikiii insallah bu ekz hersey cok guzel olur hayirlisi ile gelir bebislerselam kizlar daha öncede buraya yazmiştim 6 haftalikken düşük yapmiştim şimdi yine transferim oldu 12 gün beta 1015 14 gün 2356
acaba ikiz olabilirmi 2 tane 5 gün embriyosu transfer oldu
sagol umutcum hibor3500 kullaniyorumCanim masallah kuzulara buyumuslerrr... Canim doktorun önlemi almis bak ne guzel ya farkedilmeseydi. 28 de nst ye girilmesi mi gerekiyor? Yoksa belirtilerin sebebi ile mi soktu doktorun? Bende bir dahaki kontrolde sorayim o zaman nst ve ciger gelistiriciyi.
Canim masallah ne gzuel cikmis degerin 2 katindan fazla artmis ikiz olabilir tabikiii insallah bu ekz hersey cok guzel olur hayirlisi ile gelir bebisler
Basın sağ olsun canım,rabbim sağlıkla bu yavrularını kucağına almayı nasip etsin.ben lupus hastasıyım o yüzden kaybettim..
Ben 14.haftaya kadar kullandim canimsagol umutcum hibor3500 kullaniyorum
bende pihtilaşma var ya sanirim gebeligin sonuna kdr kullanicam baya yakiyorBen 14.haftaya kadar kullandim canim
Canim icini ferah tut agrin varsa bile onu ilacla erteliolar eltiminde 31 de falan agrisi cikmisti 3 4 gun hastanede yatti tedaviyle ertelediler 36nin sonunda dogum.yapti. bol.bol dua et ins Allahin izniyle zamaninda doğarlar
O sertlesmeler benide korkutmustu canim 27 de falan cikmisti gobegim bi yana akip gidiodu doktorum normal demisti sıklıgı onemli demisti bode magnezyum almiosan drun vermesi lazim ben magosit aldim kasilmalarim gecmistu simdide arada oluo ama normalmis cok sık olmadikca
Canim masallah kuzulara buyumuslerrr... Canim doktorun önlemi almis bak ne guzel ya farkedilmeseydi. 28 de nst ye girilmesi mi gerekiyor? Yoksa belirtilerin sebebi ile mi soktu doktorun? Bende bir dahaki kontrolde sorayim o zaman nst ve ciger gelistiriciyi.
http://www.butikbebe.com/urunListesi/3631/her-sey-4-99-tl-urunleri.html
Arkadaşlar bu siyeden alışveriş yaptim memnun kaldim cok uygun iliniz çekerse. ..
merhabalar arkadaşlar, benim de bugün şeker kontrolüm vardı, şimdilik insüline ihraç yok ama diyet devam dediler. Kendi k.dogum dr m yok diye başka drdan randevu aldım ama oda doğuma gitmiş çıkamadımtaaa bayramdan sonraya kaldı kontrolüm. canım sıkıldı açıkçası. Çocuklarımı çok merak ediyorum.
Duamdasin cnm ınsallah 36 yi görücez... rabbim yardımcın olsun insçok şükür oğlumun 30+1 kızımın 29+1 olarak önden gittiğini duyduğumda sevinmiştim kg ları da iyi diye.. demekki ben almazken onlar almış hep.. şükürler olsun.. 28 de nst ye girilmesi gerekiyor diye bişey demedi ama daha muayene etmeden bugün nst ye giricez dedi.. demekki görmek istedi diye düşünüyorum.. aynı şekilde ciğer geliştiriciye muayene başında söyledi nst den önce yani.. çoğul gebeliklerde yapılıyor bu haftalarda dedi.. erken doğum riskine karşı ciğerleri gelişmiş olsun diye.. bakalım inşaAllah akşam sancı çıkmaz nst de bi rahat nefes alırım.. dualarınızı beklerim canlar..
evet canım bende görmeyi çok istiyorum, olmadı acile gitcemçcanım şeker konusunda banada doktorum diyete devam dedi. ölçüm sonuçlarıma ve kg vermiş olmama gayet iyi dedi... dikkat edicez artık.. bayramdan önce başka bi doktora gitsen bebişlerini görmek için en azından .. için rahat eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?