2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

bende pihtilaşma var ya sanirim gebeligin sonuna kdr kullanicam baya yakiyor
ama bbekelei dusununce insan katlaniyor canim. Ben suan zor yuruyorum gecen alisveris merkezine gittik hic birsey bulamadim kendime alacak. moralim bozuldu sonra esime dedim ki zayif olsam herseyi alabilecek olsam ama bebeklerim. olmasa mutlu mu olacaktim hayir dedim ve yuzumde kocaman bir gulumseme ile bebek magazasina girdim. Sende oyle dusun canin acimasa igne olmasan ama onlar olmasa her an her saniye aciyacak ama simdi sadece o an.gerisi mutluluk

aynen canim cok haklisin bakalim rabbim insallah bizede tatirir bu duyguyu

Kizlar nst cekildim sancım cıkmadı sukurler olsun.. artik nasil korktuysam sabah ki sancidan .. sanci olmadigina inanmakta zorlaniyorum suan.. Ciger gelistirici ignenin de ilk dozunu oldum yarin sabahta 2. Dozu olucam .. dr. Hareketleri bikac gun yavaslicak panikleme dedi .. su bikac gun hemen gecsin istiyorum.. Rabbim evlatlarimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin hayirli vakitte zamanda insaAllah.

Ayni seyi hep dusunmusumdur bastan beri oldugum igneler gordugum kabuslar aglamalarim korkularim ..herseye ragmen iyikilerimin en guzeli onlarin varligi.. en bastan beri 100 kg da olsam umrumda degil diyodum simdi sekerden dolayi veriyorum ama.bu seferde istedigim seyleri yiyemiyorum ama olsun yavrularim iyi olsun yeterki diyorum.. cok istedim onlari simdi sikayet etmek nankorluk olur ancak sukrederim.halime diyorum

Çok şükür canım sevindim sancı çıkmamasına benimde karnım sertleşiyo ama bebekler maşallah çok hareketli ondandır inşallah diyorum senin sertleştiğinde bebişlerin oynuyomuydu canım

Çok şükür canım sevindim sancı çıkmamasına benimde karnım sertleşiyo ama bebekler maşallah çok hareketli ondandır inşallah diyorum senin sertleştiğinde bebişlerin oynuyomuydu canım
Evet canim hareketlilerkende oluyo hic belli olmuyo ama benimde sertlesiyo sık sık.. sivriliyo felan.. Rabbim korusun yavrularimizi insaAllah keyifleri yerinde olduklari icin boyle oluyodur diye dusunmek istiyorum..

Benimde doktorum risk alamam dedi canım Allahım kısmet ederse benim yavrularımda sezeryanla dünyaya gelecekler inşallah

İnşallah canım ne olucak bizim bu psikolojimiz acaba

Canim ya dogurana kadar psikoloji felan kalmicak gibi geliyo bana.. pozitif olmak istiyorum ama atamiyorum uzerimden bisey olacak korkusunu.. ah bu gelgitlerimiz.. yavrularimiz kucagimizda pisikolojimiz yerinde hayırla guzellikle sonunu getirmek nasip olur insaAllah

Kizlar beni hastaneye yatirdi doktor, lutfen dua edin bana..
Bir kac gundur karnim sertlesiyordu ozellikle aksamlari, 1 gun oncede o yumruk gibi sisliklerden olmustu ard arda 3 kere, bu aksam cok sertlesti karnim iyice rahatsiz oldum acile geldim,anladim kasilma oldugunu..doktorda yatis yapti, cok korkuyorum bebeklerime bisey olcak diye, uyuyamiyorum..
Dualariniza ihtiyacim var...

Allah seni ve bebeklerini korusun canim merak etme tedavi olup cikarsin allahin izniyle sakin olmaya calis

Rabbim yavrularını sana bağışlasın canım .. iyiki gitmişsin hastaneye.. doktorunun kontrolünde olman daha iyi olmuş.. İnşaAllah hiçbirşey olmadan sıhhat bulup çıkacaksın hastaneden...

Çok geçmiş olsun..allah sizi ve bebişleri korusun inşallah..
Benimde zaman zaman karnım sertleşiyor normal olduğunu düşünüyordum..neden oluyormuş acaba bieln var mı?

Merak etme canim hastanede sancilari durduruyorlar, insallah bebislerin zamaninda gelir.

Sorma.canım btn gün yatıyorum kendimi kitaba vurdum:)))) 3 gündür acayip derecede elim ayağım şişti. Birde sanki kasilmalar cogaldi.Sen nasılsın.varmı sıkıntı.

dün nts ye girdim bende. Haftada 1 gidiyorum artık. Şimdilik kasılma falan görülmedi. Bende de aynı canım ellerim ayaklarım baya şişti. Saat bile olmadı şişmiş bileklerim çok şaşırdım :) sen giriyor musun nts ye?

Bende iki kere girmiştim sıkıntı yoktu.dün girdim biraz.ağrım vardı hafif sancı çıktı serum taktılar bir tane((umarim bebeklerim bayram sonrasına kdr dayanır. Dua edin bana.şimdi yatiyorum şu bir hafta fazla hareket etmem inş düzelir.bu arada bebeklerin kilosu ne ?benimkiler kızım 2.620 oğlum 2.168 olmuş.

ah ah pek az kalmış... yengeç burcu olacaklar desene :) bakalım bizimkiler ne kadar sabredecek. Benim dokorumda 37. hafta hedef dedi. tam doldurma tarihimiz 29 temmuz. ama kısmet tabi :) hazırlıkların tamam mı?
Birtek süt sağma makinesini almadım daha.onun dışında çantam hazır gibi.biberonlar kaynatılacak.hastane için hicbirsey yapmadım ama suan çokda umursamiyorum.bebekler sağlıkla dogsunlarda kuranlarinda yaparım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…