- 29 Ekim 2013
- 4.026
- 2.933
- 248
- 35
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #11.241
ama bbekelei dusununce insan katlaniyor canim. Ben suan zor yuruyorum gecen alisveris merkezine gittik hic birsey bulamadim kendime alacak. moralim bozuldu sonra esime dedim ki zayif olsam herseyi alabilecek olsam ama bebeklerim. olmasa mutlu mu olacaktim hayir dedim ve yuzumde kocaman bir gulumseme ile bebek magazasina girdim. Sende oyle dusun canin acimasa igne olmasan ama onlar olmasa her an her saniye aciyacak ama simdi sadece o an.gerisi mutlulukbende pihtilaşma var ya sanirim gebeligin sonuna kdr kullanicam baya yakiyor
aynen canim cok haklisin bakalim rabbim insallah bizede tatirir bu duyguyuama bbekelei dusununce insan katlaniyor canim. Ben suan zor yuruyorum gecen alisveris merkezine gittik hic birsey bulamadim kendime alacak. moralim bozuldu sonra esime dedim ki zayif olsam herseyi alabilecek olsam ama bebeklerim. olmasa mutlu mu olacaktim hayir dedim ve yuzumde kocaman bir gulumseme ile bebek magazasina girdim. Sende oyle dusun canin acimasa igne olmasan ama onlar olmasa her an her saniye aciyacak ama simdi sadece o an.gerisi mutluluk
ama bbekelei dusununce insan katlaniyor canim. Ben suan zor yuruyorum gecen alisveris merkezine gittik hic birsey bulamadim kendime alacak. moralim bozuldu sonra esime dedim ki zayif olsam herseyi alabilecek olsam ama bebeklerim. olmasa mutlu mu olacaktim hayir dedim ve yuzumde kocaman bir gulumseme ile bebek magazasina girdim. Sende oyle dusun canin acimasa igne olmasan ama onlar olmasa her an her saniye aciyacak ama simdi sadece o an.gerisi mutluluk
az önce yemek yerken karnımın sertleşmesi 3 kez oldudrların sıklıktan kastettiği kaç dakika acaba ?
Çok şükür canım sevindim sancı çıkmamasına benimde karnım sertleşiyo ama bebekler maşallah çok hareketli ondandır inşallah diyorum senin sertleştiğinde bebişlerin oynuyomuydu canımKizlar nst cekildim sancım cıkmadı sukurler olsun.. artik nasil korktuysam sabah ki sancidan .. sanci olmadigina inanmakta zorlaniyorum suan.. Ciger gelistirici ignenin de ilk dozunu oldum yarin sabahta 2. Dozu olucam .. dr. Hareketleri bikac gun yavaslicak panikleme dedi .. su bikac gun hemen gecsin istiyorum.. Rabbim evlatlarimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin hayirli vakitte zamanda insaAllah.
Evet canim hareketlilerkende oluyo hic belli olmuyo ama benimde sertlesiyo sık sık.. sivriliyo felan.. Rabbim korusun yavrularimizi insaAllah keyifleri yerinde olduklari icin boyle oluyodur diye dusunmek istiyorum..Çok şükür canım sevindim sancı çıkmamasına benimde karnım sertleşiyo ama bebekler maşallah çok hareketli ondandır inşallah diyorum senin sertleştiğinde bebişlerin oynuyomuydu canım
Benimde doktorum risk alamam dedi canım Allahım kısmet ederse benim yavrularımda sezeryanla dünyaya gelecekler inşallahKızlar sezeryan ya da normal doğum konusunda ne düşünüyorsunuz?
Tedaviyi yapan doktorumuz kesinlikle normal önermedi çok riskli oldupunu düşünüyor.
Şimdi takibimi yapan doktor da eğer bebeklerin pozisyonları baş aşağı olırsa denenebilir dedi.
Daha çok erken tabi ama merak ediyorum yinede
İnşallah canım ne olucak bizim bu psikolojimiz acabaEvet canim hareketlilerkende oluyo hic belli olmuyo ama benimde sertlesiyo sık sık.. sivriliyo felan.. Rabbim korusun yavrularimizi insaAllah keyifleri yerinde olduklari icin boyle oluyodur diye dusunmek istiyorum..
İnşallah canım ne olucak bizim bu psikolojimiz acaba
Allah seni ve bebeklerini korusun canim merak etme tedavi olup cikarsin allahin izniyle sakin olmaya calisKizlar beni hastaneye yatirdi doktor, lutfen dua edin bana..
Bir kac gundur karnim sertlesiyordu ozellikle aksamlari, 1 gun oncede o yumruk gibi sisliklerden olmustu ard arda 3 kere, bu aksam cok sertlesti karnim iyice rahatsiz oldum acile geldim,anladim kasilma oldugunu..doktorda yatis yapti, cok korkuyorum bebeklerime bisey olcak diye, uyuyamiyorum..
Dualariniza ihtiyacim var...
Kizlar beni hastaneye yatirdi doktor, lutfen dua edin bana..
Bir kac gundur karnim sertlesiyordu ozellikle aksamlari, 1 gun oncede o yumruk gibi sisliklerden olmustu ard arda 3 kere, bu aksam cok sertlesti karnim iyice rahatsiz oldum acile geldim,anladim kasilma oldugunu..doktorda yatis yapti, cok korkuyorum bebeklerime bisey olcak diye, uyuyamiyorum..
Kizlar beni hastaneye yatirdi doktor, lutfen dua edin bana..
Merak etme canim hastanede sancilari durduruyorlar, insallah bebislerin zamaninda gelir.Kizlar beni hastaneye yatirdi doktor, lutfen dua edin bana..
Sorma.canım btn gün yatıyorum kendimi kitaba vurdum:)))) 3 gündür acayip derecede elim ayağım şişti. Birde sanki kasilmalar cogaldi.Sen nasılsın.varmı sıkıntı.
Canım eğer bebekler sabrederse temmuz 20 gibi
Bende iki kere girmiştim sıkıntı yoktu.dün girdim biraz.ağrım vardı hafif sancı çıktı serum taktılar bir tanedün nts ye girdim bende. Haftada 1 gidiyorum artık. Şimdilik kasılma falan görülmedi. Bende de aynı canım ellerim ayaklarım baya şişti. Saat bile olmadı şişmiş bileklerim çok şaşırdım :) sen giriyor musun nts ye?
Birtek süt sağma makinesini almadım daha.onun dışında çantam hazır gibi.biberonlar kaynatılacak.hastane için hicbirsey yapmadım ama suan çokda umursamiyorum.bebekler sağlıkla dogsunlarda kuranlarinda yaparım artık.ah ah pek az kalmış... yengeç burcu olacaklar desene :) bakalım bizimkiler ne kadar sabredecek. Benim dokorumda 37. hafta hedef dedi. tam doldurma tarihimiz 29 temmuz. ama kısmet tabi :) hazırlıkların tamam mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?