- 24 Ağustos 2015
- 848
- 729
- 18
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #11.261
iyi hadi sancı çıkmamış canım. Benim dr ciğer geliştiriciye gerek duymadı zaten etkili olduğu süre 1 hafta dedi. İnşallah 37 leri görürüzde gerek kalmaz.Kizlar nst cekildim sancım cıkmadı sukurler olsun.. artik nasil korktuysam sabah ki sancidan .. sanci olmadigina inanmakta zorlaniyorum suan.. Ciger gelistirici ignenin de ilk dozunu oldum yarin sabahta 2. Dozu olucam .. dr. Hareketleri bikac gun yavaslicak panikleme dedi .. su bikac gun hemen gecsin istiyorum.. Rabbim evlatlarimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin hayirli vakitte zamanda insaAllah.
geçmiş olsun canım, rabbim bi daha yaşatmasın.Cok sagolun canlar Allah razi olsun..
Gece boyu agrim hic gecmedi,karnim tas gibiydi surekli..ayaga kalkinca karnim dusecek gibiydi..sabaha kadar serum verdiler, az oncede makattan endol fitil verdiler sancilari kesmesi icinmis..normalde 25 haftadan sonra veriliyomus endol, nidilat, adalat vs gibi sanci kesiciler..ama simdi kasilma ve sertlik erken dogum tehdidi oldugu icin rahatlatmak amacli endol fitili verdi doktor..iyiki gelmisim aynen kizlar..sertligi ve kasilmalari ihmal etmeyin erken dogum tehdidiymisise yararsa rahatlarsam insallah sizlerle paylasicam, fikir olsun..
Canım tekrar geçmiş olsun.inşaallah 34 ü geçersin.yat sakin kalkma.Kızlar, benım durumumu bilen bilir24 haftada serklaj yapıldı bı rbebegımın suyu azaldı, enfeksıyona baglı kese dleınmesı oldugunu duusnuyor doktorum. dun yıne gıttım dikişim duruyor fakat rahım boyu yıne ıncelmıs 22 mm olmuş. dua edermisiniz bana lutfen. doktorum karnında toplanma olmadıgı surece nst ye gırmene gerek yok dedı ama pazartesı tekrar konusucam .
Cok sukur ama artik hicbisey yapmam evde felan kendimi yormicam hic dun cok korktum canim.. dun gecelikle pijama takimi aldim birer adet cocuklarin sampuanlari yaglari diisnda eksigimde yok zaten.. gezme isi yok gibiydi bundan boyle hic yok..iyi hadi sancı çıkmamış canım. Benim dr ciğer geliştiriciye gerek duymadı zaten etkili olduğu süre 1 hafta dedi. İnşallah 37 leri görürüzde gerek kalmaz.
Ne guzel bir gun bugun hem cumaya hem kadir gecesine kavusturan rabbimize sukurler olsun dua ile .... ecmainEki Görüntüle 1854424
Kizlar beni hastaneye yatirdi doktor, lutfen dua edin bana..
Bir kac gundur karnim sertlesiyordu ozellikle aksamlari, 1 gun oncede o yumruk gibi sisliklerden olmustu ard arda 3 kere, bu aksam cok sertlesti karnim iyice rahatsiz oldum acile geldim,anladim kasilma oldugunu..doktorda yatis yapti, cok korkuyorum bebeklerime bisey olcak diye, uyuyamiyorum..
Dualariniza ihtiyacim var...
Kızlar, benım durumumu bilen bilir24 haftada serklaj yapıldı bı rbebegımın suyu azaldı, enfeksıyona baglı kese dleınmesı oldugunu duusnuyor doktorum. dun yıne gıttım dikişim duruyor fakat rahım boyu yıne ıncelmıs 22 mm olmuş. dua edermisiniz bana lutfen. doktorum karnında toplanma olmadıgı surece nst ye gırmene gerek yok dedı ama pazartesı tekrar konusucam .
Canim çok geçmiş olsun..Cok sagolun canlar Allah razi olsun..
Gece boyu agrim hic gecmedi,karnim tas gibiydi surekli..ayaga kalkinca karnim dusecek gibiydi..sabaha kadar serum verdiler, az oncede makattan endol fitil verdiler sancilari kesmesi icinmis..normalde 25 haftadan sonra veriliyomus endol, nidilat, adalat vs gibi sanci kesiciler..ama simdi kasilma ve sertlik erken dogum tehdidi oldugu icin rahatlatmak amacli endol fitili verdi doktor..iyiki gelmisim aynen kizlar..sertligi ve kasilmalari ihmal etmeyin erken dogum tehdidiymisise yararsa rahatlarsam insallah sizlerle paylasicam, fikir olsun..
geçmiş olsun hastanede olman iyi eminim dengeye kavuşturup çıkarırlar seniKizlar beni hastaneye yatirdi doktor, lutfen dua edin bana..
Bir kac gundur karnim sertlesiyordu ozellikle aksamlari, 1 gun oncede o yumruk gibi sisliklerden olmustu ard arda 3 kere, bu aksam cok sertlesti karnim iyice rahatsiz oldum acile geldim,anladim kasilma oldugunu..doktorda yatis yapti, cok korkuyorum bebeklerime bisey olcak diye, uyuyamiyorum..
Oyle canim yeterki onlar iyi olsunlarrrAyni seyi hep dusunmusumdur bastan beri oldugum igneler gordugum kabuslar aglamalarim korkularim ..herseye ragmen iyikilerimin en guzeli onlarin varligi.. en bastan beri 100 kg da olsam umrumda degil diyodum simdi sekerden dolayi veriyorum ama.bu seferde istedigim seyleri yiyemiyorum ama olsun yavrularim iyi olsun yeterki diyorum.. cok istedim onlari simdi sikayet etmek nankorluk olur ancak sukrederim.halime diyorum
Ya canim benimde 2 gundur sivrilmeler oliyor ard arda 3 4 kere sonra 2 3 saat olmuyor gene basliyor cok hareketliler ama karnimda sertlesmede var korkuyorum meml3kete geldik esimide stres etmek istemiyorumEvet canim hareketlilerkende oluyo hic belli olmuyo ama benimde sertlesiyo sık sık.. sivriliyo felan.. Rabbim korusun yavrularimizi insaAllah keyifleri yerinde olduklari icin boyle oluyodur diye dusunmek istiyorum..
Bendede rahataiz edici bir sertlik var canim ya korkmaya baslaidm bilemedim ne yapsam ayakalrim davul gibi iki gundur.inslalah bir an once duzelirsin cabimKizlar beni hastaneye yatirdi doktor, lutfen dua edin bana..
Insallah hersey yolunda gider canim bebeklweini vaktinde kucagina alirsiin..Kızlar, benım durumumu bilen bilir24 haftada serklaj yapıldı bı rbebegımın suyu azaldı, enfeksıyona baglı kese dleınmesı oldugunu duusnuyor doktorum. dun yıne gıttım dikişim duruyor fakat rahım boyu yıne ıncelmıs 22 mm olmuş. dua edermisiniz bana lutfen. doktorum karnında toplanma olmadıgı surece nst ye gırmene gerek yok dedı ama pazartesı tekrar konusucam .
Canim 3 gundur bende de karinda toplanma ve sertlik var korkuyorum insallah hersey yolundadir memlekete gelmistik bizde. Allah hepimizin yardimcisi olsunKadir gecemiz ve cumamiz mübarek olsun arkadaslar. Birbirimize de dua edelim ins.
O sertlik bende hep var dr normal diyor.
Ogleden sonra kontrolüm. Sorucam bakalım.
Kilo aslinda fazla yok 150 grm fark cok degil canim arkadasin ikizleri 2600 digeri 2400 dogdu onlarinda arasinda 1 hafta var normal gibi seninkilerde sanki rabbim saglikla nasip etsin insallahumuttttt bana da normal dedi cnm. Kasiliom oysa ki
Bebeklerimin arasinda 1 hafta var arkadaslar sizinde böyle mi ? Boylari ayni kilolari farkli. 1100 ve 950 gram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?