2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

En azından hastanedesin canim gereken yapiliyor rahat ol. Insallah yoluna girecek hersey.
Insallah oyledir canim en guz3li uzanip stres yapmamak galiba. Ama su kalan 10 haftada hayirlisi ile geçse daha bir rahat edicem galiba.
umuttttt bana da normal dedi cnm. Kasiliom oysa ki

Bebeklerimin arasinda 1 hafta var arkadaslar sizinde böyle mi ? Boylari ayni kilolari farkli. 1100 ve 950 gram
Masallah canim benimkiler arasinda da fark var ama bence normal. Kizim zayif normalde ama boyu daha uzun o durumlar değişebiliyor. Bence aralarindaki fark gayet normal.

Geçmiş olsun ,endol Progestan magnezyum nidilat bana da vermişlerdi hastaneye yattığımda.gerekirse aylarca hastanede kal canım sancıları geçirebilirler canını hiç sıkma Allahın izniyle hicbisey olmayacak sana ve bebeklerine.

umuttttt bana da normal dedi cnm. Kasiliom oysa ki

Bebeklerimin arasinda 1 hafta var arkadaslar sizinde böyle mi ? Boylari ayni kilolari farkli. 1100 ve 950 gram

Benim oyle canim 28+4te gittim doktors... oglum 1500gr 30+1 1 hafta onden gidiyor kizimda 1230gr 29+1 bikac gun onden gidiyor..

Bizi ancak ikiz hamilelik geçirenler anlar ,bol bol yatın dinlenin su tuketin ve iyi hissediyorum diye kendinizi çok yormayin ben de kendimi çok iyi hissediyodum ama herşey bir gün içinde oldu bitti.ben size ve yavrularıniza kiyamiyorum rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ben yaşadım başka hiç kimse yaşasın istemiyorum bu acıyı..

Adini bana burdan yada ozelden yazarmsiin canim senin icinde dua etmek isterim ismen.. inaniyorum yavrularin ahirette sana sefaatci olacaklar ve yine Rabbim en kisa zamanda en hayirli zamanda acilarini unutturacak hayirli evlatlar nasip edicek insaAllah .. biz ne kadar cirpinsakda haklisin Rabbim bilir en dogrusunu en hayirlisini..

En azından hastanedesin canim gereken yapiliyor rahat ol. Insallah yoluna girecek hersey.

Insallah oyledir canim en guz3li uzanip stres yapmamak galiba. Ama su kalan 10 haftada hayirlisi ile geçse daha bir rahat edicem galiba.

InsaAllah canim bende 7-8 hafta hesabi yapiyorum bi 35-36 olsam Allahin izniyle..

InsaAllah canim bende 7-8 hafta hesabi yapiyorum bi 35-36 olsam Allahin izniyle..
Benimde 14 haftam var 36-37 o gunleri cumlemize saglikla gormeyi nasip etsin rabbim insallah bugunun suyu yuzu hurmetine insallah ... dua ile ecmain

Canım Allahım hepimizin yüzüne baksın evlatlarımız Zaman'ında gelsinler inşallah sen ilk kaçıncı haftanda nst ye girdin canım

Canım nasıl oldun iyisinizdir inşallah evlatlarınla dualarımdasın Canım iyi haberlerle dön evine inşallah

Canım Allahım şu mübarek günde senin ve evlatlarının yüzüne baksın Zaman'ında doğmalarını nasip etsin inşallah duamdasın

Canim nasil oldun?

Acilman varmi canim?
Allahim yardim etsin bir kac hafta daha dayan hersey guzel olucak İnşaAllah

Kızlar Merhaba dün doktora gittiğimizde az miktarda enfeksiyon çıktı ama bugun benim sağ kasigimda böyle ara ara şiddetli ağrılar oluyor az bi enfeksiyon bu kadar ağrı yapar mı sizce böyle bi durum yaşayan var mı

Canim ben agrilari yaşadım enfeksiyon varken ilk 2 3 gun hic yuruyemedim cok agri oldu kasiklarimda. Antibiyotik iicnce 2 3 gun icinde gecti

Kizlar,rahim agziyla,serviks uzunlugu ayni seymi?
Bilenler cvp verebilirmisiniz..

Canim ben agrilari yaşadım enfeksiyon varken ilk 2 3 gun hic yuruyemedim cok agri oldu kasiklarimda. Antibiyotik iicnce 2 3 gun icinde gecti
peki canım Sağol ilgilendiğin için bana da tek kullanımlık bi Şase verdi onu normalde kullanmayım suyu çok içeyim diyordum ama su da çok icemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…