- 29 Ekim 2013
- 4.026
- 2.933
- 248
- 35
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #11.281
En azından hastanedesin canim gereken yapiliyor rahat ol. Insallah yoluna girecek hersey.Kizlar tek tek yazamadim hepinize cok tesekkur ediyorum, bu mubarek gunun yuzu suyu hurmetine rabbim hepimizin yavrularini saglikla bizlere bagislasin insallah..
Karnimdaki sertlik icin endol fitil verdiler demistim, su zamana kadar hic bir ise yaramadi nedense
Magnezyum, progestan fitil, serum derken daha yeni yeni agrilarim azaldi..karnimsa hala taş gibi..Allahim yardim etsin, hastanede yatirmaya devam ediyor doktorlar..bu neyin nesiymis anlamadim gitti
Insallah oyledir canim en guz3li uzanip stres yapmamak galiba. Ama su kalan 10 haftada hayirlisi ile geçse daha bir rahat edicem galiba.Canim o sivrilme ve sertlik icin doktor normal dedi ama ben magnezyumu gunde 3e cikardim doktorumla konusup ve suyu daha fazla su icmeye calisiyorum.. eger gercek kasilmaysa bile elimden gelen yapabilecegim bu yani.. korkuyorum ama elimden gelen birsey yok .. bide hic is guc yapmamaya calisiyorum ev icindede.. yatmaya karar verdim dun itibariyle.. benimde 26. Haftadan itibaren basladi o sivrilmeler belkide yalanci kasilma olabilir bu sebepten o yuzden doktorlarimiz normal diyo.. bol bol dua..Rabbim esirgesin insaAllah yavrularimizi ..umuttttt
Masallah canim benimkiler arasinda da fark var ama bence normal. Kizim zayif normalde ama boyu daha uzun o durumlar değişebiliyor. Bence aralarindaki fark gayet normal.umuttttt bana da normal dedi cnm. Kasiliom oysa ki
Bebeklerimin arasinda 1 hafta var arkadaslar sizinde böyle mi ? Boylari ayni kilolari farkli. 1100 ve 950 gram
Geçmiş olsun ,endol Progestan magnezyum nidilat bana da vermişlerdi hastaneye yattığımda.gerekirse aylarca hastanede kal canım sancıları geçirebilirler canını hiç sıkma Allahın izniyle hicbisey olmayacak sana ve bebeklerine.Kizlar tek tek yazamadim hepinize cok tesekkur ediyorum, bu mubarek gunun yuzu suyu hurmetine rabbim hepimizin yavrularini saglikla bizlere bagislasin insallah..
Karnimdaki sertlik icin endol fitil verdiler demistim, su zamana kadar hic bir ise yaramadi nedense
Magnezyum, progestan fitil, serum derken daha yeni yeni agrilarim azaldi..karnimsa hala taş gibi..Allahim yardim etsin, hastanede yatirmaya devam ediyor doktorlar..bu neyin nesiymis anlamadim gitti
umuttttt bana da normal dedi cnm. Kasiliom oysa ki
Bebeklerimin arasinda 1 hafta var arkadaslar sizinde böyle mi ? Boylari ayni kilolari farkli. 1100 ve 950 gram
Bizi ancak ikiz hamilelik geçirenler anlar ,bol bol yatın dinlenin su tuketin ve iyi hissediyorum diye kendinizi çok yormayin ben de kendimi çok iyi hissediyodum ama herşey bir gün içinde oldu bitti.ben size ve yavrularıniza kiyamiyorum rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ben yaşadım başka hiç kimse yaşasın istemiyorum bu acıyı..
En azından hastanedesin canim gereken yapiliyor rahat ol. Insallah yoluna girecek hersey.
Insallah oyledir canim en guz3li uzanip stres yapmamak galiba. Ama su kalan 10 haftada hayirlisi ile geçse daha bir rahat edicem galiba.
Insallah goruruz o gunleri canim.InsaAllah canim bende 7-8 hafta hesabi yapiyorum bi 35-36 olsam Allahin izniyle..
Benimde 14 haftam var 36-37 o gunleri cumlemize saglikla gormeyi nasip etsin rabbim insallah bugunun suyu yuzu hurmetine insallah ... dua ile ecmainInsaAllah canim bende 7-8 hafta hesabi yapiyorum bi 35-36 olsam Allahin izniyle..
Canım Allahım hepimizin yüzüne baksın evlatlarımız Zaman'ında gelsinler inşallah sen ilk kaçıncı haftanda nst ye girdin canımBende iki kere girmiştim sıkıntı yoktu.dün girdim biraz.ağrım vardı hafif sancı çıktı serum taktılar bir tane((umarim bebeklerim bayram sonrasına kdr dayanır. Dua edin bana.şimdi yatiyorum şu bir hafta fazla hareket etmem inş düzelir.bu arada bebeklerin kilosu ne ?benimkiler kızım 2.620 oğlum 2.168 olmuş.
Canım nasıl oldun iyisinizdir inşallah evlatlarınla dualarımdasın Canım iyi haberlerle dön evine inşallahCok sagolun canlar Allah razi olsun..
Gece boyu agrim hic gecmedi,karnim tas gibiydi surekli..ayaga kalkinca karnim dusecek gibiydi..sabaha kadar serum verdiler, az oncede makattan endol fitil verdiler sancilari kesmesi icinmis..normalde 25 haftadan sonra veriliyomus endol, nidilat, adalat vs gibi sanci kesiciler..ama simdi kasilma ve sertlik erken dogum tehdidi oldugu icin rahatlatmak amacli endol fitili verdi doktor..iyiki gelmisim aynen kizlar..sertligi ve kasilmalari ihmal etmeyin erken dogum tehdidiymisise yararsa rahatlarsam insallah sizlerle paylasicam, fikir olsun..
Canım Allahım şu mübarek günde senin ve evlatlarının yüzüne baksın Zaman'ında doğmalarını nasip etsin inşallah duamdasınKızlar, benım durumumu bilen bilir24 haftada serklaj yapıldı bı rbebegımın suyu azaldı, enfeksıyona baglı kese dleınmesı oldugunu duusnuyor doktorum. dun yıne gıttım dikişim duruyor fakat rahım boyu yıne ıncelmıs 22 mm olmuş. dua edermisiniz bana lutfen. doktorum karnında toplanma olmadıgı surece nst ye gırmene gerek yok dedı ama pazartesı tekrar konusucam .
InsaAllah canim insaAllah..Benimde 14 haftam var 36-37 o gunleri cumlemize saglikla gormeyi nasip etsin rabbim insallah bugunun suyu yuzu hurmetine insallah ... dua ile ecmain
Canim nasil oldun?Kizlar tek tek yazamadim hepinize cok tesekkur ediyorum, bu mubarek gunun yuzu suyu hurmetine rabbim hepimizin yavrularini saglikla bizlere bagislasin insallah..
Kızlar, benım durumumu bilen bilir24 haftada serklaj yapıldı bı rbebegımın suyu azaldı, enfeksıyona baglı kese dleınmesı oldugunu duusnuyor doktorum. dun yıne gıttım dikişim duruyor fakat rahım boyu yıne ıncelmıs 22 mm olmuş. dua edermisiniz bana lutfen. doktorum karnında toplanma olmadıgı surece nst ye gırmene gerek yok dedı ama pazartesı tekrar konusucam .
Canim ben agrilari yaşadım enfeksiyon varken ilk 2 3 gun hic yuruyemedim cok agri oldu kasiklarimda. Antibiyotik iicnce 2 3 gun icinde gectiKızlar Merhaba dün doktora gittiğimizde az miktarda enfeksiyon çıktı ama bugun benim sağ kasigimda böyle ara ara şiddetli ağrılar oluyor az bi enfeksiyon bu kadar ağrı yapar mı sizce böyle bi durum yaşayan var mı
peki canım Sağol ilgilendiğin için bana da tek kullanımlık bi Şase verdi onu normalde kullanmayım suyu çok içeyim diyordum ama su da çok icemiyorumCanim ben agrilari yaşadım enfeksiyon varken ilk 2 3 gun hic yuruyemedim cok agri oldu kasiklarimda. Antibiyotik iicnce 2 3 gun icinde gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?