2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Bu sabah erken kalktim 2 defa basım döndü. Tansiyonim 9/4 du tuzlu bisiler yedim düzeldi. Ama dunde bi ara oyleydim. Acayip karnım gergin sis midem kaburgalarimi zorluo. sağa sola dönüşte kasıklarda batma hissediyorum . Bugün bebeklerin hareketlerini hissettiğini hatırlamıyorum. Çok uyuyup uyandım. Ama bu saate cosarlardi. Dün doktirdaydik yasiolardi bugün bisi olmuş olsa anlarmiyim ben ? Hergun doktora gitmek psikolojisi bozuo paArtesi randevumum var bekloyim diorum

olamaazzz çok geçmiş olsun Can'ım. Sancıların geçene kadar hastanede kal. İnşallah kısa Zaman'da düzelir evine geçersin. Çok çok geçmiş olsun.
kremalicorek canım çok geçmiş olsun tekrar. Ben burdaki tüm arkadaşlar için dua ediyorum inşallah sende sağlıkla doğumunu yaparsın. 2 2miracles çok iyisin canım. Bizi düşünüp uyardığın için çok sağol. Rabbim en kısa zamanda seni yeniden evlat sahibi yapsın. Senin için de dua ediyorum. Güzel haberlerini kısa Zaman'da duyucaz inşallah.
İsmen yazmadığım tüm arkadaşlar, bu mübarek gecede Allah hepimizi ve evlatlarımızı korusun. Sağlıklı bir hamilelik geçirmemizi ve evlatlarımıza kavuşmamızı sağlasın.

Sorma.canım btn gün yatıyorum kendimi kitaba vurdum:)))) 3 gündür acayip derecede elim ayağım şişti. Birde sanki kasilmalar cogaldi.Sen nasılsın.varmı sıkıntı.

el ayak şişmesi bende de birden oldu.. tansiyonum da bir kaç gündür yüksek gidiyor. korktum doktora gittim (gebelik zehirlenmesi belirtisi olabilirmiş ikisi bir arada olunca) nst normal çıktı.. bayramı geçirelim de hayırlısıyla kavuşalım artık sabırsızlanıyorum:)

Olamazzz canim hastanede oldugun icin sakin uzulup moralini bozma canim inan cok daha iyi dusunsene surekli kontrol ediliyorsun senin ve bebeklerin icin en iyisini yapmaya calisan guvenli ellerdesin yuregini ferah tut saglikla evine donup zamaninda kucagina alacaksin miniklerini

Keremalicorek stres yapmamaya rahat olmaya calis canim biliyorum bu kolay olmuyor ama ne kadar rahat olursak bebeklerde o kadar rahatliyor hareketlerin ritmi rahat oluyor vs. Bende cok pimpirikliyim kendimi motive edip rahatladigim zamanlar daha iyi onlarda bunu farkediyorum artik o yuzden diyorum canim. Bu karin sisligi ve sertligi nasil bisey cok anlayamiyorum cunku benimki hep sert ve sis sanirim yapisal diyorum

Ikizannesi2016 ve veranur az kaldi bu kadar zaman gecti merak etmeyin su bir iki haftada gececek ve birde bakm8ssiniz ki saglikla sihhatle bebeklerinize kavusmussunuz :)
Evlat acisini yasayan bilir Allah kimseye vermesin dusmanima bile olsun istemem hic unutulmuyor ya da ben unutamiyorum ama ne gelir elden Rabbim ol diyince oluveriyor ins bu miniklerim gelecek bize nolur kendinizi birakmayin moralinizi yuksek tutup kendinizi motive edin hersey Allah'tan yeterki biz isteyelim o vakti zamani gelince verecektir evlat bunu dusunun icinizdeki korkulari atmaya calisin biliyorum zor ama bunu yapmak zorundayiz kendimiz icin degilse bile hasretini cektigimiz yavrularimiz icin

Allah hepimize bu guzel gunler hurmetine gonlumuzdekileri nasip etsin. Hepimize zamaninda saglikli dogumlar nasip etsin. Aminn

sıra V vera nur ile bana mı geldi.. daha minicikeller ile zuzum000 u bekliyoduk heyecan basmıyor değil bugün tansiyon için acile gittiğimde ameliyathanenin ordaki nst ye bağladılar.. ben çıkana kadar bir ikiz 3 tanede tek bebek doğdu giydirdiler ağlamaları falan gözlerim dolu dolu oldu.. Rabbim sıkıntılı geçen hamileliklerimize kolaylıklar versin sağ salim kavuştursun inşallah hepimizi..

Canım Allahım hepimizin yüzüne baksın evlatlarımız Zaman'ında gelsinler inşallah sen ilk kaçıncı haftanda nst ye girdin canım
Amin canım.ben ilk 26.haftada ağrım oldu o yüzden bağladılar tedbir amaçlı.ama kendi dr düzenli olarak 32.haftada başladı şimdi her hafta bagliyorlar.iki kontrol daha kaldı benim Allah nasib ederse sonra bebeklerimı kucağıma alacagim:)))Rabbim sıkıntıda Darda olan ve suan bebislerini bekleyen tüm hamilelere yardım etsin.kolaylıklar versin.çok zor evinde hiç bişey yapmamak bebeklerin için içinden geldiği gibi hazırlanamamak ama diyorum bu haftaları da bukdr riskli hamilelikte ancak tedbirli olarak görüyoruz.

Sorma canım bu haftalarà kdr normal bir şişlik vardı ama suan ayaklarım okdr şişti ki ayak numaram 3 numara birden büyüdü.tansiyonumu bende takib ediyorum ama genelde düşük yada normal çıkıyor.inşaallah bayramida atlatacagiz bebeklerimizi vaktinde sağlıkla kucağımiza alacağız.

Bende artık stresten çok heycan yapmaya başladım az kaldı bazen diyorum onlari karnında hissetmek bukdr güzelken kucağımizda nasıl mutlu oluruz.bebislerinin kilosu ne canım senin senle aramızda 4 gün var görünüyor.

Kizlar,rahim agziyla,serviks uzunlugu ayni seymi?
Bilenler cvp verebilirmisiniz..
Ayni sey canim ikisi de.
canim kotu duusnme tatli birseyler ye bekle mutlaka hareket edecekelrdir. Benimde bazen hic olmuyor 3 4 gun cosuyorlar sonra yine azaliyor uyuyorlardir ama tatli yersen mutlaka hareket ederler

Dun korkunc bir gece gecirdim kizlar. 5 ten sonra kasilmalar sıklasinca acile gittik. Acilma var mi diye alttan baktilar once korktum ama mecburuz baska turlu nasil anlicaz deyince razi oldum. Ultrasonda da bakildi hersey yolunda cikinca idrar tahlili istediler carsamba temiz cikan idrar tahlilinde bugun yine enfeksiyon cikti anlamadim gitti. Agrilar ve kasilmalar o yuzdenmis. Antibiyotik verdi tekrar kullanicaz. Eve geldik tam rahatladim derken lavaboda peceteye pembe pembe 2 damla geldi 1 saat sonra yine 2 damla silince. Cok arastirdik esimle korkup. Sanirim alttan muayene kaynakliymis bu durum yapilmamaliymis bu haftalarda. Acile gittigimede pisman oldum napcam bilemedim sabah kalktigimda yoktu.insallah sadece girisi tahris ettigi icin olmustur. Su haftalar bir an once gecsede bir rahatlasak cok stresli olmaya basladi

peki canım Sağol ilgilendiğin için bana da tek kullanımlık bi Şase verdi onu normalde kullanmayım suyu çok içeyim diyordum ama su da çok icemiyorum
Bu isin tek yolu suyu cok icmekmis canim bana dun yine oyle dediler 3 lt den fazla su icceksin baska yolu yok dediler.ben evde iciyordum ama simdi memlekete geldik burada azalttim herkes oruclu olunca cekindim galiba biraz. Ama artik iciicem

Gecmis olsun cnm. Ilk hedef 28 sonra 30 42 34 36 görürüz insallah
Bol su ic dikkat et kendine lütfen

Canim cok gecmis olsun.. buyuk ihtimalle tahris olmustur rahim agzinda acilma yoksa sıkıntı yapacak birsey yok insaAllah bol su ic ve istirahatl et zor olacak biraz sanirim ama atlaticaz bugunleri canim .. bende bi hafta sonra tekrar idrar tahlili yaptircam demek kasilmalari tetikliyo.. bunu bildigimiz iyi oldu..

Canim cok gecmis olsun, demekki idrar yolu enfeksiyonuda baya agri ve kasilmaya neden oluyormus..sirtada vururmus agrisi dun doktor soyledi..2 kere idrar testi yapildi temiz cikti benim..ben en az 3 litre su iciyorum korkudan..sende bol bol ic suyunu ihmal etme orda..evet alttan elle muayene ettilerse ondan leken olmus olabilir insallah devam etmez korkma Allahim yardim etsin..

Kizlaarrr hepinizden Allah razi olsun,destekleriniz icin sonsuz tesekkurler :) dun gece eve geldik biz cok sukur..
Ben 2-3 doktora birden gidiyorum kontroller icin..ilk gittigim hastanede doktorum bayram izninde oldugu icin baska doktorlar ilgilendi, ilk gunku doktor iyiydi kibar kibar aciklayici rahatlatici seyler soyledi, ertesi gun doktor degisti gelen doktor sagindan kalkmis olmali ki gergin bi sekilde bebeginin biri rahim agzini kapatmis plasenta previa totalistsin, rahim agzinda da kanama var dedi..neye ugradigimi sasirdim..dunya kadar para öduyoruz hastaneye hic sesimizi cikarmadik doktorun naziylami ugrasicaz deyip diger doktoruma gittik, baska hastanede o..sagolsun gece hemen cikip geldi, ebeler deseniz okadar iyidiki doktor gelmeden ebeleri yonlerdirdi beni hemen nst ye bagladilar..sadece kasilma ve sanci ölcen nst idi..bende ilk defa gordum ve cokk mutlu oldum en azindan kasilmami sancimi gercekten anlasilcakti..ve cok sukur kasilma yada sanci cikmadi..Allahima binlerce sukur..sonrada doktor bebeklerime bakti iyilerdi minik kuslarim, vajinal rahim agzi ölcumu yapti 4 cikti, rahim agzindan aciklik yokmus kanamada yokmus..kim kanama var dedi hayret bisey dedi, kanama olsa disari kanaman olur dedi, bide bebegimim biri gercekten rahim agzindaymis ama teshisi koymak icin cok erken belkide hareket ettikce kendini yukari ceker endiselenme dedi..baya bi icimizi rahatlatti sagolsun..beni tek sey dusundurdu 2 hafta once karindan 4.7 cikmisti rahim agzi, simdi vajinal olarak 4 cikti..iyimi sizce kizlar? Daha cooookkk hafta var onumde, bebek rahim agzinda oldugu icin bana serklajda yapilmazmis neyse cok uzun yazdim sanirim..
Eger kasilmammi var diye korkarsaniz gidip kucuk haftalarda bile sanci ve kasilma olcen nst ye baglanin canlarim :)

Canım eve çıkmana sevindim.. bol bol dinlen .. bebişlerin daha çok küçük inşaAllah yukarı çıkacaktır.. sen kendini yormamaya dikkat et .. 4 az değil bazen ölçümlerde farklılıklar olabiliyor diye duymuştum.. birde bebekler büyüyor artık .. doktorun takip eder onu zaten her gittiğinde .. sen ona takılma.. inşaAllah bi sıkıntı çıkmayacak bebişler kendini yukarıda çekecek :)

Gecmis olsun cnm. Ilk hedef 28 sonra 30 42 34 36 görürüz insallah
Bol su ic dikkat et kendine lütfen
Insallah canim insallahhhh suyu iciyorum aslinda ama anlamadi bi
Ben carsamba yaptirmistim özelde yola cikcaz diye ama nasil bir hastane anlamadim sinir ettiler beni enfeksiyon yok cikti testte. Simdi dun yapilan da yine enfeksiyon cikti.cok pisman oldum geldigime canim keske evimde olsaydim dedim ister istemez insan kendi evi kadar rahat olamiyor uzan diyorlar uzanamiyorsun herkes oruclu yemek yerken bile cekiniyorum.
Bende iciyorum cabim ama anlamadim sukur sabah yoktu artik peceteye de beyaz normal akinti geldi sanirim tahris etti kadin bakarken. Cok korktum ama.

Gecmis olsun canim cok cok.bende dun gece nst icin gittim ama yapmadilar devlet olunca heralde. Ozele gitmek lazim sanirim.burayi bilmeyince onuda yapamadik

madem gittin madem gelemiyosun ordasın lütfen kendine ve bebeklerine dikkat et canım bol su iç istirahat et.. ne demek uzanamıyorum.. senin mazeretin var şuan.. kimse bişey demez zaten.. umuttttt

Cok sagol canim, genelde yatiyordum zaten ama simdi tamamen yatisa gectim, insallah yukari ceker plasentayida rahatlarim..onun tamamen belli olmasi 28 hatta 32.haftalardir dedi doktor..bende ozamana kadar zaten dogum yaklasmis olur sezeryan olursa da farketmez dedim..hic belli olmaz simdiden dusunme dedi..cok bol su icip dinlenmeliymisiz, cogul gebelik zor napalim, Allahim saglikla kavusmayi nasip etsin hepimize :) ben zaten sizleri ve dogum yapanlari gordukce cok mutlu oluyorum :)

bende senin haftalarındayken benim haftalarımda olanlara bakıp mutlu oluyodum.. sende geliceksin inşaAllah o haftalara canım.. dikkat et kendine ve bebeklerine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…