- 24 Ağustos 2015
- 848
- 729
- 18
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #11.321
Evet canim gittigim 3 doktorda özel,devlette beni perisan ederler burda, zaten extra extra riskli bir gebeyim.. ilk gittigim hastanede nst den hic bahsetmediler , diger hastaneye gidince gel nstye baglayalim deyince bu haftada oluyomu diye sasirdim, onlarda acikladi..hosuma gitti en azindan sancim olmadigini ogrendim..lagma bile yaptilar gaz sıkıstıysa belki o rahatsiz ediyordur diye..hic bisey cikmayinca artik bebegin biri cok asagida oldugu icin belkide ondan cok rahatsiz oluyorsundur dedi doktor..hayirlisi insallah, Allahim hepimize yardim etsinInsallah canim insallahhhh suyu iciyorum aslinda ama anlamadi bi
Ben carsamba yaptirmistim özelde yola cikcaz diye ama nasil bir hastane anlamadim sinir ettiler beni enfeksiyon yok cikti testte. Simdi dun yapilan da yine enfeksiyon cikti.cok pisman oldum geldigime canim keske evimde olsaydim dedim ister istemez insan kendi evi kadar rahat olamiyor uzan diyorlar uzanamiyorsun herkes oruclu yemek yerken bile cekiniyorum.
Bende iciyorum cabim ama anlamadim sukur sabah yoktu artik peceteye de beyaz normal akinti geldi sanirim tahris etti kadin bakarken. Cok korktum ama.
Gecmis olsun canim cok cok.bende dun gece nst icin gittim ama yapmadilar devlet olunca heralde. Ozele gitmek lazim sanirim.burayi bilmeyince onuda yapamadik
Canim eve cikmana sevindim hadi gozun aydin rahatlamissindir biraz :) rahim boyuna hic takilma cunku sonradan uzayadabiliyor en iyi ilaci bol bol dinlenmek kendini yormamak zaten dr un takip edecektir bebeklerin pozisyonlarini da serviksi de yeterki rahat ol sen kendini yorma bu durumlarin en iyi ilaci pozitif dusunmek kendini yormamakKizlaarrr hepinizden Allah razi olsun,destekleriniz icin sonsuz tesekkurler :) dun gece eve geldik biz cok sukur..
Ben 2-3 doktora birden gidiyorum kontroller icin..ilk gittigim hastanede doktorum bayram izninde oldugu icin baska doktorlar ilgilendi, ilk gunku doktor iyiydi kibar kibar aciklayici rahatlatici seyler soyledi, ertesi gun doktor degisti gelen doktor sagindan kalkmis olmali ki gergin bi sekilde bebeginin biri rahim agzini kapatmis plasenta previa totalistsin, rahim agzinda da kanama var dedi..neye ugradigimi sasirdim..dunya kadar para öduyoruz hastaneye hic sesimizi cikarmadik doktorun naziylami ugrasicaz deyip diger doktoruma gittik, baska hastanede o..sagolsun gece hemen cikip geldi, ebeler deseniz okadar iyidiki doktor gelmeden ebeleri yonlerdirdi beni hemen nst ye bagladilar..sadece kasilma ve sanci ölcen nst idi..bende ilk defa gordum ve cokk mutlu oldum en azindan kasilmami sancimi gercekten anlasilcakti..ve cok sukur kasilma yada sanci cikmadi..Allahima binlerce sukur..sonrada doktor bebeklerime bakti iyilerdi minik kuslarim, vajinal rahim agzi ölcumu yapti 4 cikti, rahim agzindan aciklik yokmus kanamada yokmus..kim kanama var dedi hayret bisey dedi, kanama olsa disari kanaman olur dedi, bide bebegimim biri gercekten rahim agzindaymis ama teshisi koymak icin cok erken belkide hareket ettikce kendini yukari ceker endiselenme dedi..baya bi icimizi rahatlatti sagolsun..beni tek sey dusundurdu 2 hafta once karindan 4.7 cikmisti rahim agzi, simdi vajinal olarak 4 cikti..iyimi sizce kizlar? Daha cooookkk hafta var onumde, bebek rahim agzinda oldugu icin bana serklajda yapilmazmisneyse cok uzun yazdim sanirim..
Eger kasilmammi var diye korkarsaniz gidip kucuk haftalarda bile sanci ve kasilma olcen nst ye baglanin canlarim :)
Cok sagol canim benim, ilk gun aglaya aglaya mahfoldum, sonrada ben elimden geleni yapiyorum gerisi Allaha kaldi diye kendimi teselli ettim..artik hep yatiyorum hayirlisi insallahCanim eve cikmana sevindim hadi gozun aydin rahatlamissindir biraz :) rahim boyuna hic takilma cunku sonradan uzayadabiliyor en iyi ilaci bol bol dinlenmek kendini yormamak zaten dr un takip edecektir bebeklerin pozisyonlarini da serviksi de yeterki rahat ol sen kendini yorma bu durumlarin en iyi ilaci pozitif dusunmek kendini yormamak
Umuttt madem gittin artik yapacak bisey yok sikma kendini rahat ol bende senin gibi ilk zamanlar herkes oruc vs diye stres yapiyordum baktim olacak gibi degil sonucta kendi keyfinden degil ya bebeklerin icin suyunu ihmal etme dinlenmene bak
Gecmis olsun cnm rabbim tekrarından korusun inşallah . Hep birlikte 36 yi gorelim insCok sagol canim benim, ilk gun aglaya aglaya mahfoldum, sonrada ben elimden geleni yapiyorum gerisi Allaha kaldi diye kendimi teselli ettim..artik hep yatiyorum hayirlisi insallah
Aslinda herkes uzan diyor canim surekli ben cekiniyorum. Suyumu icicem artik suyuda yadirgadim esim hazir su aldi simdi ondan icicem. Simdi esimin memleketindeyiz eğer kendimi iyi hissetmezsem kendi memleketime hic gitmicem yolculukta yapar dedi doktor orasi 3 4 saat surecek buradan. Evime donucem onun yerine hic birsey bebeklerimden daha önemli degil.madem gittin madem gelemiyosun ordasın lütfen kendine ve bebeklerine dikkat et canım bol su iç istirahat et.. ne demek uzanamıyorum.. senin mazeretin var şuan.. kimse bişey demez zaten..umuttttt
Bir daha sıkıntı yasarsam burada bende mi ozele gitsem ama burada hic doktor bilmiyorum gitsem acile cagirirlar mi baska doktoru? Bende sirf nst icin gittim ama malesef ise yaramadi. Canim harkeetleeri basladi mi?bana hic asagida demediler ama bazen oglusum rahime dogru vuruyor cok hissediyorumEvet canim gittigim 3 doktorda özel,devlette beni perisan ederler burda, zaten extra extra riskli bir gebeyim.. ilk gittigim hastanede nst den hic bahsetmediler , diger hastaneye gidince gel nstye baglayalim deyince bu haftada oluyomu diye sasirdim, onlarda acikladi..hosuma gitti en azindan sancim olmadigini ogrendim..lagma bile yaptilar gaz sıkıstıysa belki o rahatsiz ediyordur diye..hic bisey cikmayinca artik bebegin biri cok asagida oldugu icin belkide ondan cok rahatsiz oluyorsundur dedi doktor..hayirlisi insallah, Allahim hepimize yardim etsin
Canim bugun itibarı ile uzattim ayaklarimi oturuyorum kimse bebeklerimden onemli degil.Canim eve cikmana sevindim hadi gozun aydin rahatlamissindir biraz :) rahim boyuna hic takilma cunku sonradan uzayadabiliyor en iyi ilaci bol bol dinlenmek kendini yormamak zaten dr un takip edecektir bebeklerin pozisyonlarini da serviksi de yeterki rahat ol sen kendini yorma bu durumlarin en iyi ilaci pozitif dusunmek kendini yormamak
Umuttt madem gittin artik yapacak bisey yok sikma kendini rahat ol bende senin gibi ilk zamanlar herkes oruc vs diye stres yapiyordum baktim olacak gibi degil sonucta kendi keyfinden degil ya bebeklerin icin suyunu ihmal etme dinlenmene bak
Aminnnn canim insallah cok sagol,rabbim hepimizin bebeklerini korusunGecmis olsun cnm rabbim tekrarından korusun inşallah . Hep birlikte 36 yi gorelim ins
Genelde 36 37 diyorlar canim riske atmamak icin. Benim doktorum 34 35 i görürsek risk olmaz rahatlariz dedi ne zaman gelseler sorun olmaz dedi.hayirlisi insallah vakitli gelirler kuvöz olmadan evimize gotururuz onlari.Kizlar ikizlerde en son 36 mi diyor doktorlar.. benimde cok erken daha ama, kalcam agriyor, kasimlarimin altindan agri geliyor. Daha cok baslardayim. Ilk hebeligim, rahim buyuyor diye düşünüyorum ama.. kabiz oldum bide, midem hala kotuhayirlisiyla bi o gunlere gelsek..
Canim insallah hic bir sıkıntı yasamazsin, ama gitmen gerekirse hastaneyi arayip sor, haftani soyle once, sonrada sanci ve kasilma olcen nst cihaziniz varsa gelmek istiyoruz dersin..cunku benim ilk gittigim hastanede ozeldi orda bu aletten hic bahsetmediler bile, diger hastanede hemen getirip bagladilar..ama zaten senin haftan buyumus masallah normal nstye de alirlar o yuzden sıkıntı yapma istedigin yere gidip nst istersin..Aslinda herkes uzan diyor canim surekli ben cekiniyorum. Suyumu icicem artik suyuda yadirgadim esim hazir su aldi simdi ondan icicem. Simdi esimin memleketindeyiz eğer kendimi iyi hissetmezsem kendi memleketime hic gitmicem yolculukta yapar dedi doktor orasi 3 4 saat surecek buradan. Evime donucem onun yerine hic birsey bebeklerimden daha önemli degil.
Bir daha sıkıntı yasarsam burada bende mi ozele gitsem ama burada hic doktor bilmiyorum gitsem acile cagirirlar mi baska doktoru? Bende sirf nst icin gittim ama malesef ise yaramadi. Canim harkeetleeri basladi mi?bana hic asagida demediler ama bazen oglusum rahime dogru vuruyor cok hissediyorum
Canim bugun itibarı ile uzattim ayaklarimi oturuyorum kimse bebeklerimden onemli degil.
Oyy masallah ne guzel :)) Allahim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin hepimizekızlar bugün kontrolümüz vardi. sükür bebislerim iyiler. cinsiyetlerimizde belli oldu kızım ve oğlum olacak insallah
Tatlim bana prof dediki ikizlerde 28den sonra korkma, 32den sonra hic korkma dedi :) tabi 36.haftayi gorursek dügün bayram..Kizlar ikizlerde en son 36 mi diyor doktorlar.. benimde cok erken daha ama, kalcam agriyor, kasimlarimin altindan agri geliyor. Daha cok baslardayim. Ilk hebeligim, rahim buyuyor diye düşünüyorum ama.. kabiz oldum bide, midem hala kotuhayirlisiyla bi o gunlere gelsek..
Ayy canim evimiz havuzlu deniz hergun karsimda havuza girenleri ve denizi gordukce icim gidiyor. Havuza enfeksiyon yuzunden girmem asla. Denizede sicaktan gitmedik esimde sokmam ancak ayagini sokarsin diyor o da korkuyor. En guzeli hic gitmiyim dedim. Ama alanya ya donunce bir gitcem az sa olsa gircem. Seneye rabbim nasip ederse tum yazi bebeklerimle denizde gecircem. Bugun hem uzattim ayaklarimi suyumu da iciyorum icine az limon attim odemi atsin belki ayaklarimin sisi iner diye. Zaten 12 de yataktan kalktim kalktigimdan beridir de oturuyorum ayaklarimi uzattim elimde suyum. Benim oglus bile vurunca rahatsiz ediyor seninki asagidaysa tahmin eidyorum canim bence sende hep uzan. Uzan ki yukari ciksinCanim insallah hic bir sıkıntı yasamazsin, ama gitmen gerekirse hastaneyi arayip sor, haftani soyle once, sonrada sanci ve kasilma olcen nst cihaziniz varsa gelmek istiyoruz dersin..cunku benim ilk gittigim hastanede ozeldi orda bu aletten hic bahsetmediler bile, diger hastanede hemen getirip bagladilar..ama zaten senin haftan buyumus masallah normal nstye de alirlar o yuzden sıkıntı yapma istedigin yere gidip nst istersin..
Tatlim bencede yolculuk cok etkilemistir seni, inan bende farkli bi ortam hayal ediyorum,denize girip rahatlamak istiyorum ama bebeklerimide kendimide sıkıntıya sokmak istemiyorum, bide cok asagidaymis kizim asagiya baski yapio hep altta kipirdiyolar korkuyorum bisey olur diye..soluna uzanip dinlen surekli, suyunuda ic bol bol bebeklerimiz kiymetli :)
insallah canim insallah. hepimiz saglikla hayirla kavusuruz yavrularimizaOyy masallah ne guzel :)) Allahim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin hepimize
kızlar bugün kontrolümüz vardi. sükür bebislerim iyiler. cinsiyetlerimizde belli oldu kızım ve oğlum olacak insallah
Ohhh masallah keyfine bak, aynen asagida kipirdiyolar alt tarafimda agrilar oluyor ozaman, genelde yatiyorum ama evde durmak beni cok sıkıyor, hayirlisi sabredicez artik..canim havuza girme bencede ama denize arada girsen cok rahatlarsin, denizin icinde biraz yurusen bile hem serinlersin hem tuzlu su belki sisliklerin olursa iyi gelir..bizim yerimizede gir gidince :))Ayy canim evimiz havuzlu deniz hergun karsimda havuza girenleri ve denizi gordukce icim gidiyor. Havuza enfeksiyon yuzunden girmem asla. Denizede sicaktan gitmedik esimde sokmam ancak ayagini sokarsin diyor o da korkuyor. En guzeli hic gitmiyim dedim. Ama alanya ya donunce bir gitcem az sa olsa gircem. Seneye rabbim nasip ederse tum yazi bebeklerimle denizde gecircem. Bugun hem uzattim ayaklarimi suyumu da iciyorum icine az limon attim odemi atsin belki ayaklarimin sisi iner diye. Zaten 12 de yataktan kalktim kalktigimdan beridir de oturuyorum ayaklarimi uzattim elimde suyum. Benim oglus bile vurunca rahatsiz ediyor seninki asagidaysa tahmin eidyorum canim bence sende hep uzan. Uzan ki yukari ciksin
Canim kuvözde kaybetmemistir bence, cok erken dogduysa eger bazi bebekler görme yetisini kazanamamis oluyor, Allahim yardim etsin minik bebege ve ailesine..ama kuvözdeyken ışık falan verdilerde onla ilgili bisey olduysa onu bilemem..rabbim tum yavrularimizi korusun, en az 34 haftalik dogmasi her yonden iyi..Arkadaşlar bişey soracam bi arkadaşımızın ablasının ikizleri küvezde gözlerini kaybetmiş, erken doğumda ben de bi korktum. Kaç haftalıklar bilmiyorum sizi de korkutmak istemem. RAbbim hepimize tümmmmmm isteyenlere anneliği tattırsın bize de Zaman'ında sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Bu konuda bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?