- 29 Ekim 2013
- 4.026
- 2.933
- 248
- 35
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #11.341
Tamam canim ozellikle seni anarak giricemOhhh masallah keyfine bak, aynen asagida kipirdiyolar alt tarafimda agrilar oluyor ozaman, genelde yatiyorum ama evde durmak beni cok sıkıyor, hayirlisi sabredicez artik..canim havuza girme bencede ama denize arada girsen cok rahatlarsin, denizin icinde biraz yurusen bile hem serinlersin hem tuzlu su belki sisliklerin olursa iyi gelir..bizim yerimizede gir gidince :))
Bir sorum olucak :Kabız olmak ıkınma açısından mı sakıncalı oluyor,yoksa bebeklerin yerini daraltma anlamında mı sizce?Tatlim bana prof dediki ikizlerde 28den sonra korkma, 32den sonra hic korkma dedi :) tabi 36.haftayi gorursek dügün bayram..
Kabiz olmamaya calis kabizlik cok rahatsiz eder seni, cok bol su ic bide activia ye rahatlatir, sabah kahvaltidan once kuru erik yada kuru kayisi ye birkac tane, ustune biraz su ic..
Ilk basta seni rahatsiz eder, karnin siser ve agrir, rahatca wc ye gidemeyince ikinirsan da bebekler icin cok tehlikeli olur ikinmak..cunku itme kuvveti oluyor Allah korusun..yerlerini daraltmaz merak etme :)Bir sorum olucak :Kabız olmak ıkınma açısından mı sakıncalı oluyor,yoksa bebeklerin yerini daraltma anlamında mı sizce?
Canim alisana kadar rahatsiz ediyor malesef. Normalde ac karinla icilmeli ama oyle cok dokunuyor. Icmeden 2 saat ictikten sonra 2 saat etki etmesi acisindan sut urunleri tuketmemek gerekiyor.ben ikk bas cok zorlanmistim portakal suyuyla ictim hep hem c vit daha cabuk etki etmesini sagliyor.oyle dokunmamisti sen limonlu suyla falan ic yada evde limonata yap onunla. Ben hap olarak aliyorum gynoferro sanol adi. gunde 2 kez aliyorum. Yemek yiyebilirsin ama sut urunleri tuketme ardindan.arkadaşlar demir ilaci ne zaman kullanmaya basladiniz? ilac olarak hap mi surup mu ne kullanıyorsunuz? ben bir haftadir kullaniyorum yemekten iki saat sonra, sabahlari midemi rahatsiz ediyor ama bu sekilde de rahatsiz ediyor, ne yapacagim ben böylebisey daha bu ilaci aldiktan hemen sonra yemek yenir mi acaba. doktoruma sormayi unutmusum
tesekkür ederim canim valla süt ürünleri tüketilmemesi gerektigini bilmiyordum. limon veya portakal suyu icemem heralde. benim mide normalde de problemliydi simdi daha kötü oldu limonata felan mümkün degil sanirim icememCanim alisana kadar rahatsiz ediyor malesef. Normalde ac karinla icilmeli ama oyle cok dokunuyor. Icmeden 2 saat ictikten sonra 2 saat etki etmesi acisindan sut urunleri tuketmemek gerekiyor.ben ikk bas cok zorlanmistim portakal suyuyla ictim hep hem c vit daha cabuk etki etmesini sagliyor.oyle dokunmamisti sen limonlu suyla falan ic yada evde limonata yap onunla. Ben hap olarak aliyorum gynoferro sanol adi. gunde 2 kez aliyorum. Yemek yiyebilirsin ama sut urunleri tuketme ardindan.
ben şurup kullanıyorum geç saatlerde alıyorum 11 gibi genellikle üzerinede meyve yiyorum biraz. hiç rahatsız etmedi. oncesinde ve sonrasında süt ürünleri tüketme beraberinde c vitamini alarkadaşlar demir ilaci ne zaman kullanmaya basladiniz? ilac olarak hap mi surup mu ne kullanıyorsunuz? ben bir haftadir kullaniyorum yemekten iki saat sonra, sabahlari midemi rahatsiz ediyor ama bu sekilde de rahatsiz ediyor, ne yapacagim ben böylebisey daha bu ilaci aldiktan hemen sonra yemek yenir mi acaba. doktoruma sormayi unutmusum
deneyeyim canum bakalim. midem zaten sürekli rahatsiz bide bu ilaclar berbat yapiyorDemir ve kalsiyum bir arada olmamali benimde mide problemim oldugu icin ilacla beraber ya meyve yiyorum ya da yesil bir bitki biber vs c vitamini acisindan zengin mesela oyle bisey yapabilirsin canim mesela
Insallah duzleir miden canim benimki iyi cok sukur 18 den beri. Ama yinede arada kotu oluyor. Biber ye o zaman o da etkilitesekkür ederim canim valla süt ürünleri tüketilmemesi gerektigini bilmiyordum. limon veya portakal suyu icemem heralde. benim mide normalde de problemliydi simdi daha kötü oldu limonata felan mümkün degil sanirim icemem
Dualarimdasin canim. Rabbim bebişlerini ve seni esirgesin insaallah.Kızlar herkese hayırlı sabahlar benim.bugün hastaneye yarışın yapıldı tansiyon yuksekligi ödem ve protein kaçağı yüzünden gözlem altındayım. Hatta acil sezeryan ihtimali bile var.. ciğer geliştirici iğnemi de vurundum bugün bu doz daha var.. sanırım bebeklerim illa bu bayramı da görelim diyolar.. dualarinizi eksik etmeyin...
Kızlar herkese hayırlı sabahlar benim.bugün hastaneye yarışın yapıldı tansiyon yuksekligi ödem ve protein kaçağı yüzünden gözlem altındayım. Hatta acil sezeryan ihtimali bile var.. ciğer geliştirici iğnemi de vurundum bugün bu doz daha var.. sanırım bebeklerim illa bu bayramı da görelim diyolar.. dualarinizi eksik etmeyin...
Kizlar merhaba,idrar tahlili yaptim,enfeksiyon cikti,sizlerdede cikmismiydi?
Bir de çay,kahve tüketilmemeli.2 saat önce ya da sonra.Ben sormuştum.arkadaşlar demir ilaci ne zaman kullanmaya basladiniz? ilac olarak hap mi surup mu ne kullanıyorsunuz? ben bir haftadir kullaniyorum yemekten iki saat sonra, sabahlari midemi rahatsiz ediyor ama bu sekilde de rahatsiz ediyor, ne yapacagim ben böylebisey daha bu ilaci aldiktan hemen sonra yemek yenir mi acaba. doktoruma sormayi unutmusum
Hic moralini bozma canim hastanede ilaclarla falan dogumu erteleyebiliyorlar emin bir yerdesin hem minikler illa gelecegiz dersede hem haftan iyi hem de ciger gelistiriciyi olmussun artik gerisi Allah'tan nasipKızlar herkese hayırlı sabahlar benim.bugün hastaneye yarışın yapıldı tansiyon yuksekligi ödem ve protein kaçağı yüzünden gözlem altındayım. Hatta acil sezeryan ihtimali bile var.. ciğer geliştirici iğnemi de vurundum bugün bu doz daha var.. sanırım bebeklerim illa bu bayramı da görelim diyolar.. dualarinizi eksik etmeyin...
Canım geçmiş olsun.haydi hakkınizda hayırlısı.Rabbim bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasib etsin.bende korktum açıkçası çok şiştim tansiyonum iyi ama Protein kaçağı varmı bilmiyorumKızlar herkese hayırlı sabahlar benim.bugün hastaneye yarışın yapıldı tansiyon yuksekligi ödem ve protein kaçağı yüzünden gözlem altındayım. Hatta acil sezeryan ihtimali bile var.. ciğer geliştirici iğnemi de vurundum bugün bu doz daha var.. sanırım bebeklerim illa bu bayramı da görelim diyolar.. dualarinizi eksik etmeyin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?