2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Canim cok gecmis olsun, hic strese girme, haftan iyi masallah bundan sonrasini doktorlara birak, minik kuslarin gelmek isterse bayrami birlikte gecirirsiniz seker gibi :)) Allah yardimcin olsun insallah yavrularina saglikla kavusman dilegiyle..doguma girerken bizlere de dua et saglikla kavusalim hepimiz :)

deneyeyim canum bakalim. midem zaten sürekli rahatsiz bide bu ilaclar berbat yapiyor
ben de aksam 10 gibi meyve yiyorum gece 12 gibide demir hapini iciyorum yatiyorum midem bulanmiyor iyi oluyor sabah ac ictimmi mide bulantisi oluyordu canim

Rabbim saglik sifa versin ucunuzede insallah 36 haftayi bekler minnoslarin beklemezlersede 34 haftada cok iyi hafta bayram hediyesi olmak istemisler annesi rabbim sizi korusun ... ecmain

Canim ben gece yatarken icip yatiyodum onceki hamileligimde, doktorum onermisti..bide onu dene bakalim..portakal suyu yada c vitamini iceren biseyle icmek emilimini artiriyor..simdi daha baslatmadi bayramdan sonra kontrolum var baslatir heralde..
@ zeymuss

Ben dorduncu aydan beri sisim herkes ayakalrima bakiyor bir yere gidince simdilik protein uok
aynen bende de sıklaştı özellikle ö.sonra işteyken, bide ayaklarım artık çok şişiyor işe parmak arası terlikle gidiyorum.

ben de aksam 10 gibi meyve yiyorum gece 12 gibide demir hapini iciyorum yatiyorum midem bulanmiyor iyi oluyor sabah ac ictimmi mide bulantisi oluyordu canim
yatarken icmekte mantikli bir dahaki kontrolde doktoruma da söyleyeyim bakalim o ne tavsiye edecek. yoksa kafama göre kullansam mi bilemedim yaa. ilacsiz hamilelik gecirsek ama nerdeeee.benim tüp bebekle oldu bide en basindan beri sürekli ilac görmekten icmekten sikinti geldi

Tatlim yazdimda bide burdan yazayim :)) gece icip yat uyudugun icin bulanti falan hissetmiyorsun..bana doktorum onermisti bide onu dene :) bana daha baslatmadi baydamdan sonra kontrolum var belki baslatir

yatarken deneyeyim bakalim bugün.. cok tesekkur ederim canim

Ilaci ic canim doktor da nasil uygunsan nasil rahat edoyorsan o sekilde ic der sanada bende oyle soyledim bulantim var gece iciyorum iyi oldu dedim sen nasil rahat ediyorsan fark etmez icmen onemli dedi canim

Kızlar hayırlı sabahlar. Çarşamba ishal şikayeti ile doktora gitmiştim. Serum fln vuruldu yediklerinden olmuştur dedi bebisler iyiydi. 3 gün boyunca bişey olmadı dun akşamdan beri yine ishal oldum sizce bu durumun bebeklere etkisi olur mu. İshal ne zaman tehlikeli olur bilgisi olan var mı çok evhamli olduğum için herseyde doktora gidiyorum doktor da biraz abarttigimi düşünüyor sanırım demiyor ama

Kizlar merhaba,idrar tahlili yaptim,enfeksiyon cikti,sizlerdede cikmismiydi?
Cabim benimde 2 hafta once cikti antibiyotik kullandim hala var bol su iciyorum.insallah gecer
Canim insallah saglikla dogru zamanda gelirler en azindan hastanedesin. Ben hastanede olunca daha rahat ediyorum. En azindan gerekli mudahale yapilir

Hastanedesin ve bebekler de büyüdüler hic korkma..doğum olursa da hayirlisiyla kavusacaksin.gecmis olsun

oy oy kuzulara annesine bayramda kavuşmak istemişler. İnşallah doğru zamanda sağlıklı sıhhatli gelsinler. Rabbim hepimize kolay doğum versin.

cnım çok geçmiş olsun kötü düşünme tabi bak 34. haftaya gelmişsin, Rabbim hangisi hayırlı ise onu versin üzülme rahat ol. iyi haberlerini bekliyoruz

kızlar siz tetenoz aşısı vurdurdunuzmu dr bana bu rutin bişi deil vurulmasanda olur dedi saglık ocagındaki hemşirede aynısı dedi riskli gebelikte bazı drlar vurdurmuo die kararsızım siz naptınız vuruldunuzmu

Neden riskliymiş ki riskli gebelerde bu aşı?Merak ettim.Ben de vurdurmuştum.

Hanımlar aklıma takılan birşey var,
Dr 36. veya 37. haftada planlı sezaryan diyor fakat hiç ciğer geliştirici iğneden falan bahsetmiyor. Sizler vuruldunuzmu.
dr a sizmi söylediniz. yoksa kendisimi önerdi.

aklımda deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…