2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

banada doktorum bahsetmedi 36 dolunca sezeryan planlıyor zaten o zamana kadar kalırsa ciğerleri gelişmiş olacak o yüzden söylememiştir. en geç 34.haftada ciğer gelişimleri tamamlanıyormuş sanırım o nedenle 34ten sonra gelirse korkmayın diyorlar. eğer önceki haftalarda problem olursa erken gelme ihtimaline karşı vuruyorlar. gerçi doktordan doktorada fark ediyor burda kimi arkadaşlara doktorları hiç birşey olmadan da iğne yaptırmış kimilerine de kendileri istedikleri halde ancak 1 hafta etkili olur o iğne diye vermemiş doktorları. ben sormadım bile doktoruma bence sende güven doktoruna, herkesin durumu bir değil.

ya nette okudum erken dogum riski oluo fln die dr öle bişi yok dedi ama sırf bundan dolayı vurdurmak istemiom bide dr sart deil diince
kaçıncı haftadasın bilmiyorum ama doktorun öyle birşey yok dediyse internete değil ona inan. senin tercihine bıraktı ise demek gebeliğin riskli değildir. ben iki doz vuruldum. olmayarakta bazı riskleri göze almış oluyorsun, önceki sayfalara gidersen bulursun bu konu burada çok tartışıldı.

Bana hic ciger gelistiriciden bahsetmedi..haftaya kontrolum var 37.haftayi bitirmemi bekliyor

Canım Hayırlı haberlerle dön bize inşallah bebişlerin bencede bayramı görmek istiyor sağlıklı bir şekilde doğsunlar inşallah bizi habersiz bırakma Canım Allahım yardımcın olsun

Canım tam hatırlayamıyorum ama 3. Ay civarlarında ishal olmuştum. Nerdeyse 10 gün sürdü. Denemediğim birşey kalmadı ama hiçbirşey geçirmemişti. 1 gün hastanede kaldım serum falan takıldı probiyotik bir ilaç verdi. O da fayda etmedi. Kendiliğinden geçti. Çok su içtim. Onun dışında yaptığım hiçbirşeyin faydası olmamıştı. Bebeklere de birşey olmadı Allah'a şükür.

Ca
Cabim benimde 2 hafta once cikti antibiyotik kullandim hala var bol su iciyorum.insallah gecer

Canim insallah saglikla dogru zamanda gelirler en azindan hastanedesin. Ben hastanede olunca daha rahat ediyorum. En azindan gerekli mudahale yapilir

Canim ya doktorun ne dedi,benimki ilaclari kullan dedi o kadar,pek bi aciklama yapmadi,sende serklaj varmi?

Canım bebeklerin 34.haftadan itibaren ciğerleri gelişmiş olacağından sende maşallah 34 te olduğun için doktor gerek görmez bence inşallah bizde 36,37 leri görürüz

Ca

Canim ya doktorun ne dedi,benimki ilaclari kullan dedi o kadar,pek bi aciklama yapmadi,sende serklaj varmi?
Yok canim serklaj. Bir an once tedvai etmeliyiz erken doguma sebep olur allah korusun dedim bol su ic. Camasirni sık degistir dedi. Ben 5 gun antibiyotik kullandim tekrar tahlil verdim enfeksyon cikmamisti ama yanlis yaptilar heralde 2 gun önce acilde geme enfeksiyon cikti

Benim serklajdan sonra oldu,sonda falan takilmisti oda yaparmis,antibiyotik fitil verdi iciyorum bolda su iciyorum gecer İnşaAllah biran once.

Ben vurundm onlem amaçlı 27.haftamda sabah 2akşam 2 vurundm sordum bidaha gereklimi diye yok dedi serklajlıyım bide ikiz gebelik olunca doktorm da istedi nolur nolmaz diye 34.haftada doğum olursa bile solunumdan dolayı kuvezde 2hafta kalan bildiklerm var iğnenin yararı olur zararı olmaz bence

Benim serklajdan sonra oldu,sonda falan takilmisti oda yaparmis,antibiyotik fitil verdi iciyorum bolda su iciyorum gecer İnşaAllah biran once.
Belki ondan olmustur canim. Ama zaten hamielelikte enfeksiyona cok acigiz malesef. Ben artik ölçülü iciyorum canim yatmadan 3 lt mutlaka tamamliyorum.

Belki ondan olmustur canim. Ama zaten hamielelikte enfeksiyona cok acigiz malesef. Ben artik ölçülü iciyorum canim yatmadan 3 lt mutlaka tamamliyorum.

Bende simdiye kadar 1.5 ictim,yatana kadarda 1.5 icersem 3 u tamamlarim,biran once gecer İnşaAllah,ayaklarimada corap giydim usutmektende olabilir.

canım bu faydası olur zararı olmaz mantığını doğru bulmuyorum. emin ol hiç bir doktor gerekli olmadıkça doğal giden dengeyi bozmak istemez. sonuçta her müdahale ve ilacın kimse e etki yaratacağı bilinmez.eğer hiç bir zararı olmasa bütün hepimizin doktorları serklaj yapar iğne yapar yatın asla kalkmayın der, demekki öyle bir durum yok.

canım benimde ayaklarım baya şişti. Doktorum dereceleri var mutlaka oluyor dedi. diz altından kaval kemiğimin oraya bastırıyor. Derecesine kavaval kemiğinden bakıyoruz dedi. sıkıntı olacak derecede hamur gibi olur dedi. Yani ayaklar falan normakmiş. El bilekleri ve yüz çok şişmediyse sıkıntı yok dedi bana

Canim tsk ederim ederim Allah razı olsun,ismim Mina.allah sizin yavrularinizi korusun.

Bugün tansiyonum normal seyrediyor 24 saatlik idrar dan proteine bakılacak ona göre ya sezeryan yada taburcu bakalimm.. hangisi hayirlisiysa hakkımızda. .. size tavsiyem eğer benim gibi belirti vermiyosa ikiz gebelik lerde özellikle evde tansiyon takibi yapılmalı.. ben kendi kendime fark ettm çünkü

mercimeklerim . Canim senin 50 lik yukleme sonucu ne cikmisti? Ve nasil bir surec izlemistiniz?

Canim bana direk 75lik yapildi.. 50lik yapilmadi.. 75likde 1 saat sonu 179 2 saat sonu 161 cikti.. doktor beni diyete soktu.. hergun olcumlerimi yapiyorum doktor gayet iyi boyle devam dedi.. dikkat ediyorum yani

Canım peki nasıl beslenmistin patates ve muz dışında bişey yemiyorum simdi ben benimki de devam edecek gibi bagirsaklarimda sürekli bi hareketlilik var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…