- 9 Temmuz 2012
- 2.625
- 5.065
- 358
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #11.381
banada doktorum bahsetmedi 36 dolunca sezeryan planlıyor zaten o zamana kadar kalırsa ciğerleri gelişmiş olacak o yüzden söylememiştir. en geç 34.haftada ciğer gelişimleri tamamlanıyormuş sanırım o nedenle 34ten sonra gelirse korkmayın diyorlar. eğer önceki haftalarda problem olursa erken gelme ihtimaline karşı vuruyorlar. gerçi doktordan doktorada fark ediyor burda kimi arkadaşlara doktorları hiç birşey olmadan da iğne yaptırmış kimilerine de kendileri istedikleri halde ancak 1 hafta etkili olur o iğne diye vermemiş doktorları. ben sormadım bile doktoruma bence sende güven doktoruna, herkesin durumu bir değil.Hanımlar aklıma takılan birşey var,
Dr 36. veya 37. haftada planlı sezaryan diyor fakat hiç ciğer geliştirici iğneden falan bahsetmiyor. Sizler vuruldunuzmu.
dr a sizmi söylediniz. yoksa kendisimi önerdi.
aklımda deli sorular
kaçıncı haftadasın bilmiyorum ama doktorun öyle birşey yok dediyse internete değil ona inan. senin tercihine bıraktı ise demek gebeliğin riskli değildir. ben iki doz vuruldum. olmayarakta bazı riskleri göze almış oluyorsun, önceki sayfalara gidersen bulursun bu konu burada çok tartışıldı.ya nette okudum erken dogum riski oluo fln die dr öle bişi yok dedi ama sırf bundan dolayı vurdurmak istemiom bide dr sart deil diince
Bana hic ciger gelistiriciden bahsetmedi..haftaya kontrolum var 37.haftayi bitirmemi bekliyorHanımlar aklıma takılan birşey var,
Dr 36. veya 37. haftada planlı sezaryan diyor fakat hiç ciğer geliştirici iğneden falan bahsetmiyor. Sizler vuruldunuzmu.
aklımda deli sorular
Canım Hayırlı haberlerle dön bize inşallah bebişlerin bencede bayramı görmek istiyor sağlıklı bir şekilde doğsunlar inşallah bizi habersiz bırakma Canım Allahım yardımcın olsunKızlar herkese hayırlı sabahlar benim.bugün hastaneye yarışın yapıldı tansiyon yuksekligi ödem ve protein kaçağı yüzünden gözlem altındayım. Hatta acil sezeryan ihtimali bile var.. ciğer geliştirici iğnemi de vurundum bugün bu doz daha var.. sanırım bebeklerim illa bu bayramı da görelim diyolar.. dualarinizi eksik etmeyin...
Canım tam hatırlayamıyorum ama 3. Ay civarlarında ishal olmuştum. Nerdeyse 10 gün sürdü. Denemediğim birşey kalmadı ama hiçbirşey geçirmemişti. 1 gün hastanede kaldım serum falan takıldı probiyotik bir ilaç verdi. O da fayda etmedi. Kendiliğinden geçti. Çok su içtim. Onun dışında yaptığım hiçbirşeyin faydası olmamıştı. Bebeklere de birşey olmadı Allah'a şükür.Kızlar hayırlı sabahlar. Çarşamba ishal şikayeti ile doktora gitmiştim. Serum fln vuruldu yediklerinden olmuştur dedi bebisler iyiydi. 3 gün boyunca bişey olmadı dun akşamdan beri yine ishal oldum sizce bu durumun bebeklere etkisi olur mu. İshal ne zaman tehlikeli olur bilgisi olan var mı çok evhamli olduğum için herseyde doktora gidiyorum doktor da biraz abarttigimi düşünüyor sanırım demiyor ama
Cabim benimde 2 hafta once cikti antibiyotik kullandim hala var bol su iciyorum.insallah gecer
Canim insallah saglikla dogru zamanda gelirler en azindan hastanedesin. Ben hastanede olunca daha rahat ediyorum. En azindan gerekli mudahale yapilir
Canım bebeklerin 34.haftadan itibaren ciğerleri gelişmiş olacağından sende maşallah 34 te olduğun için doktor gerek görmez bence inşallah bizde 36,37 leri görürüzHanımlar aklıma takılan birşey var,
aklımda deli sorular
Yok canim serklaj. Bir an once tedvai etmeliyiz erken doguma sebep olur allah korusun dedim bol su ic. Camasirni sık degistir dedi. Ben 5 gun antibiyotik kullandim tekrar tahlil verdim enfeksyon cikmamisti ama yanlis yaptilar heralde 2 gun önce acilde geme enfeksiyon ciktiCa
Canim ya doktorun ne dedi,benimki ilaclari kullan dedi o kadar,pek bi aciklama yapmadi,sende serklaj varmi?
Yok canim serklaj. Bir an once tedvai etmeliyiz erken doguma sebep olur allah korusun dedim bol su ic. Camasirni sık degistir dedi. Ben 5 gun antibiyotik kullandim tekrar tahlil verdim enfeksyon cikmamisti ama yanlis yaptilar heralde 2 gun önce acilde geme enfeksiyon cikti
Ben vurundm onlem amaçlı 27.haftamda sabah 2akşam 2 vurundm sordum bidaha gereklimi diye yok dedi serklajlıyım bide ikiz gebelik olunca doktorm da istedi nolur nolmaz diye 34.haftada doğum olursa bile solunumdan dolayı kuvezde 2hafta kalan bildiklerm var iğnenin yararı olur zararı olmaz benceHanımlar aklıma takılan birşey var,
aklımda deli sorular
Belki ondan olmustur canim. Ama zaten hamielelikte enfeksiyona cok acigiz malesef. Ben artik ölçülü iciyorum canim yatmadan 3 lt mutlaka tamamliyorum.Benim serklajdan sonra oldu,sonda falan takilmisti oda yaparmis,antibiyotik fitil verdi iciyorum bolda su iciyorum gecer İnşaAllah biran once.
Belki ondan olmustur canim. Ama zaten hamielelikte enfeksiyona cok acigiz malesef. Ben artik ölçülü iciyorum canim yatmadan 3 lt mutlaka tamamliyorum.
Ben onu yapamadim henüz ya corap yakiyor beni...Bende simdiye kadar 1.5 ictim,yatana kadarda 1.5 icersem 3 u tamamlarim,biran once gecer İnşaAllah,ayaklarimada corap giydim usutmektende olabilir.
canım bu faydası olur zararı olmaz mantığını doğru bulmuyorum. emin ol hiç bir doktor gerekli olmadıkça doğal giden dengeyi bozmak istemez. sonuçta her müdahale ve ilacın kimse e etki yaratacağı bilinmez.eğer hiç bir zararı olmasa bütün hepimizin doktorları serklaj yapar iğne yapar yatın asla kalkmayın der, demekki öyle bir durum yok.Ben vurundm onlem amaçlı 27.haftamda sabah 2akşam 2 vurundm sordum bidaha gereklimi diye yok dedi serklajlıyım bide ikiz gebelik olunca doktorm da istedi nolur nolmaz diye 34.haftada doğum olursa bile solunumdan dolayı kuvezde 2hafta kalan bildiklerm var iğnenin yararı olur zararı olmaz bence
Sorma canım bu haftalarà kdr normal bir şişlik vardı ama suan ayaklarım okdr şişti ki ayak numaram 3 numara birden büyüdü.tansiyonumu bende takib ediyorum ama genelde düşük yada normal çıkıyor.inşaallah bayramida atlatacagiz bebeklerimizi vaktinde sağlıkla kucağımiza alacağız.
Canim tsk ederim ederim Allah razı olsun,ismim Mina.allah sizin yavrularinizi korusun.Adini bana burdan yada ozelden yazarmsiin canim senin icinde dua etmek isterim ismen.. inaniyorum yavrularin ahirette sana sefaatci olacaklar ve yine Rabbim en kisa zamanda en hayirli zamanda acilarini unutturacak hayirli evlatlar nasip edicek insaAllah .. biz ne kadar cirpinsakda haklisin Rabbim bilir en dogrusunu en hayirlisini..
mercimeklerim . Canim senin 50 lik yukleme sonucu ne cikmisti? Ve nasil bir surec izlemistiniz?
Canim tsk ederim ederim Allah razı olsun,ismim Mina.allah sizin yavrularinizi korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?