- 12 Ocak 2015
- 1.495
- 658
- 123
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #11.401
Haklısnda birebir bu yaşadğm şehrdeki doktor söyledi faydası var zararı olmaz vurun ciğer gelştrcyı demişti bana soyleneni soyluyorm serklajıda bir çok tanıdğm kişi var tek gebelkte bile aniden rahm ağzı açılmasından kaybetti bebeklerini o yüzden ikiz gebelkte mantıklı geliyorcanım bu faydası olur zararı olmaz mantığını doğru bulmuyorum. emin ol hiç bir doktor gerekli olmadıkça doğal giden dengeyi bozmak istemez. sonuçta her müdahale ve ilacın kimse e etki yaratacağı bilinmez.eğer hiç bir zararı olmasa bütün hepimizin doktorları serklaj yapar iğne yapar yatın asla kalkmayın der, demekki öyle bir durum yok.
Adet agrisi gibimi canim? Karnin sertlesiyor mu? Bebeklerin hareketi normalden cok fazla olursa ve agrin artarsa gece de olsa gidip nst ye baglan bence..agrilarini ve bebeklerin hareketlerini takip et,gittikce artarsa ve duzenli hale gelirse dogumun yaklasmis olabilir, gecerse belki siskinlik olmustur..Allah yardim etsin insallah istedigin zaman gelirlerBugün akşam karnim oyle gergin ve arada agri oluyorki bebeklerin olduğu iki tarafta..umarim geçer sanci degildirGelmesin bebekler...kipirdaniyorlar itekliyorlar. Bayram oncesi doktorumu da bulamam
slm kızlar.bebekler icin alisveris yapmaya başlıyorum ne almami önerirsiniz ve marka da verebilirsiniz.tesekkur ederim :)
Cok tesekkur ederim canim cevabin için goz atayim hemen onlaraBen pamidordan alışveriş yaptım. Fiyatlari uygun ve kaliteleride güzel. Ben hep indirime denk getirdim yariyariya ödedim.. Tavsiye edebilirim. Ama daha da kaliteli birseyler istersen H&M nin sitesine bi göz atabilirsin.
Ohh ne guzel hadi hayirli olsun, saglikla giysinler kullansinlar buyusunler :)slm kızlar.bebekler icin alisveris yapmaya başlıyorum ne almami önerirsiniz ve marka da verebilirsiniz.tesekkur ederim :)
Merhaba canım yazını tevafuken gördüm bende ilk zamanlardan başlayan son ay beni çıldırtan bi kaşıntı yaşadım sebebi gebelik kolestazı hastalık anlaşıldığı zamn baya ilerlemişti o gün doktorum sezeryana aldı istersen doktoruna danışarkadaslar bende birkaç gündür vücudumun heryerinde kasinti var. yani ayagimdan sacima kadar surekli degisik bölgelerde kasinti oluyor. görünen bosey yok. terlemekten veya kuru ciltlede alakasi yok. var mi benim gibi böyle olan, yaşayan
Aklima gelenler var :))slm kızlar.bebekler icin alisveris yapmaya başlıyorum ne almami önerirsiniz ve marka da verebilirsiniz.tesekkur ederim :)
ayy canim o senmiydin. bende burada biri vardi kasintidan dertli olan diye aklima geliyordu. canim cumartesi kontrole gittum doktoruma söyledim ılık duş alabilirsin dedi. kasıntı ilerlerse krem ilac veriyoruz dedi.Merhaba canım yazını tevafuken gördüm bende ilk zamanlardan başlayan son ay beni çıldırtan bi kaşıntı yaşadım sebebi gebelik kolestazı hastalık anlaşıldığı zamn baya ilerlemişti o gün doktorum sezeryana aldı istersen doktoruna danış
Canim sagol verdigin bilgilere..cok ayaklandirmak istemedim bekledim geçsin diye uyumusum bu sabah gerginlik geçmişti ama kramp giriyor kalcama falan..biraz daha agirlik hissediyorum 2 hafta daha beklemek istiyorum dr.da öyle planliyor kismetseAdet agrisi gibimi canim? Karnin sertlesiyor mu? Bebeklerin hareketi normalden cok fazla olursa ve agrin artarsa gece de olsa gidip nst ye baglan bence..agrilarini ve bebeklerin hareketlerini takip et,gittikce artarsa ve duzenli hale gelirse dogumun yaklasmis olabilir, gecerse belki siskinlik olmustur..Allah yardim etsin insallah istedigin zaman gelirler
Rica ederim canim :) demekki bi siskinlik olusmus aksam..artik yaklasti tabi, agrilarin kramplarin ve kasilmalarin artar..Canim sagol verdigin bilgilere..cok ayaklandirmak istemedim bekledim geçsin diye uyumusum bu sabah gerginlik geçmişti ama kramp giriyor kalcama falan..biraz daha agirlik hissediyorum 2 hafta daha beklemek istiyorum dr.da öyle planliyor kismetse
Ayyy canim sen supersin yaaaaa.ne guzel de anlatmis herseyi :) ekran resmini cektim alicam dediklerini.cok sagolOhh ne guzel hadi hayirli olsun, saglikla giysinler kullansinlar buyusunler :)
2 ser tane yada 3er tane tulum, sapka, eldiven ve yelek al..buyume hizlarina gore almaya devam edersin, kucuk cok alipta elinde kalmasin..( ben ilk giyeceklerini organik aldim, markasi farketmez icine sinen markayi al)
2 ser tane penye battaniye al, 1 tane kalin battaniye al
Agiz silme mendillerinden al, bide onlardan biraz buyuk havlu gibileri var bebekleri dösune yatirinca yuzu oraya gelsin, onlardan al
Birer tane yenidoganlar icin kolik onleyen biberonlardan al ( ben avent ve dr.browns aldim)
0 ( sıfır) beden bebek bezi ( prima premium care aldim)
Sampuan, losyon ve pisik kremi ( ben mustela, bubchen ve organicare aldim)
Bu sampuan vs gibi seyler cok onemli benim icin o yuzden en iyilerini aldim biraz pahali tabi digerlerine gore..fiyat olarak uygun alacaklar icin unibaby nin urunlerini tavsiye ederim..butun bunlarin en kucuklerini alin, tenine iyi gelcekmi bakip ona gore devam edilir
Yine uni baby nin islak mendilleri, alkolsuz parabensiz ve parfumsuz cunku..
Islak mendillerden bide ebebekte var oyle alkolsuz saf suyla olan..ikisini oneririm.
Tirnak bakim seti ve tarak ( ben chicco nunkileri aldim, en iyisi onlar)
Emzik kullanmak isteyenler icinde yine chicco nun anne gogsune cok benzeyen emzigi var, bide aventinkiler cok guzel..
Simdilik aklima bunlar geldi, daha aklima geldikce yazarim :)
inş. benim ki gibi olmazsınız çok zor çünküBenimde ayak altlarimda ve avuc iclerimde kasinmalar basladi, bu aylarda boyle ise sona yaklastigimizda nasil olur bilmem
Gecmis olsun canim, allah sifalar versin. Ne guzel 34 haftaya ulasmissin masallah, allaha bizede nasip eder insallah.inş. benim ki gibi olmazsınız çok zor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?