2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Haklısnda birebir bu yaşadğm şehrdeki doktor söyledi faydası var zararı olmaz vurun ciğer gelştrcyı demişti bana soyleneni soyluyorm serklajıda bir çok tanıdğm kişi var tek gebelkte bile aniden rahm ağzı açılmasından kaybetti bebeklerini o yüzden ikiz gebelkte mantıklı geliyor

Bugün akşam karnim oyle gergin ve arada agri oluyorki bebeklerin olduğu iki tarafta..umarim geçer sanci degildirGelmesin bebekler...kipirdaniyorlar itekliyorlar. Bayram oncesi doktorumu da bulamam

Bugün akşam karnim oyle gergin ve arada agri oluyorki bebeklerin olduğu iki tarafta..umarim geçer sanci degildirGelmesin bebekler...kipirdaniyorlar itekliyorlar. Bayram oncesi doktorumu da bulamam
Adet agrisi gibimi canim? Karnin sertlesiyor mu? Bebeklerin hareketi normalden cok fazla olursa ve agrin artarsa gece de olsa gidip nst ye baglan bence..agrilarini ve bebeklerin hareketlerini takip et,gittikce artarsa ve duzenli hale gelirse dogumun yaklasmis olabilir, gecerse belki siskinlik olmustur..Allah yardim etsin insallah istedigin zaman gelirler

Kizlar herkesin doktoru farkli dusunuyor bu serklaj ve ciger gelistirici konusunda..
Bazilari bebekler 34u gecince artik gerek duymuyor igneye,bazilari da her ihtimale karsi yapalim diyor..ciger gelistirici igne cok agir bir igne, risk gormezse yaptirmiyorlar..bazi bebekler 38 haftalik dogar nefes alma problemi yasar kuvöze girer, bazilari 34 haftalik dogar tas gibidir kuvöze girmez..oda sans heralde..
Serklaj konusunda da bazi doktorlar gerek olmadikca yapmak istemiyor cunku erken dogumu tetikliyormus bazen..ama yapilmasi gerekenlere yapilinca da bazen cok guzel uzatiyormus sureyi..oda sans :)) mesela benimde bebegimin birisi asagida oldugu icin etkilenmesin diye yapilmiycakmis..
Herkes hamileligi farkli yasadigi icin ve herkesin bunyesi ayni olmadigi icin en iyisini doktorlarimiz dusunup karar verir..ama tabii doktorlarimizda ilgili ve alakali olmali :) gerisi Allaha kaldi, insallah hepimiz saglikla kavusuruz..

DOONA BEBEK ARABASINI gördünüz mu? Bayıldım ben. Ama ikizler icin olanida olaymis iyiymiş. Türkiye de satışı başlamış

slm kızlar.bebekler icin alisveris yapmaya başlıyorum ne almami önerirsiniz ve marka da verebilirsiniz.tesekkur ederim :)

Ben pamidordan alışveriş yaptım. Fiyatlari uygun ve kaliteleride güzel. Ben hep indirime denk getirdim yariyariya ödedim.. Tavsiye edebilirim. Ama daha da kaliteli birseyler istersen H&M nin sitesine bi göz atabilirsin.
slm kızlar.bebekler icin alisveris yapmaya başlıyorum ne almami önerirsiniz ve marka da verebilirsiniz.tesekkur ederim :)

Ohh ne guzel hadi hayirli olsun, saglikla giysinler kullansinlar buyusunler :)
2 ser tane yada 3er tane tulum, sapka, eldiven ve yelek al..buyume hizlarina gore almaya devam edersin, kucuk cok alipta elinde kalmasin..( ben ilk giyeceklerini organik aldim, markasi farketmez icine sinen markayi al)
2 ser tane penye battaniye al, 1 tane kalin battaniye al
Agiz silme mendillerinden al, bide onlardan biraz buyuk havlu gibileri var bebekleri dösune yatirinca yuzu oraya gelsin, onlardan al
Birer tane yenidoganlar icin kolik onleyen biberonlardan al ( ben avent ve dr.browns aldim)
0 ( sıfır) beden bebek bezi ( prima premium care aldim)
Sampuan, losyon ve pisik kremi ( ben mustela, bubchen ve organicare aldim)
Bu sampuan vs gibi seyler cok onemli benim icin o yuzden en iyilerini aldim biraz pahali tabi digerlerine gore..fiyat olarak uygun alacaklar icin unibaby nin urunlerini tavsiye ederim..butun bunlarin en kucuklerini alin, tenine iyi gelcekmi bakip ona gore devam edilir
Yine uni baby nin islak mendilleri, alkolsuz parabensiz ve parfumsuz cunku..
Islak mendillerden bide ebebekte var oyle alkolsuz saf suyla olan..ikisini oneririm.
Tirnak bakim seti ve tarak ( ben chicco nunkileri aldim, en iyisi onlar)
Emzik kullanmak isteyenler icinde yine chicco nun anne gogsune cok benzeyen emzigi var, bide aventinkiler cok guzel..
Simdilik aklima bunlar geldi, daha aklima geldikce yazarim :)

Merhaba canım yazını tevafuken gördüm bende ilk zamanlardan başlayan son ay beni çıldırtan bi kaşıntı yaşadım sebebi gebelik kolestazı hastalık anlaşıldığı zamn baya ilerlemişti o gün doktorum sezeryana aldı istersen doktoruna danış

Aklima gelenler var :))
Tulumlarin icine zibin yada citcitli bady al..suan citcitli badyler ebebekte indirimde :)
Bide kiyafetlerinde baski olmamasina dikkat et, icerden cok sert oluyo ve bebegin cildini tahris ediyor..ya kendinden desenli yada duz desensiz seyler tercih et..
Bornoz degil havlu al, havlunun bi kosesinde baslik oluyor, o basligin ustunde baski oluyor ona dikkat et icerden cok sert olursa bebegi rahatsiz eder..
Bu ara Englishhome da bebek nevresim takimlari indirimde sanirim :) penye lastikli carsaflarindan ve nevresim takimlarindan aldim..bide özdilek, taç ve istikbalden aldim ben..yerleri cok guzel..
Bu ara ikiz bebek arabasi arastiriyorum karar veremedim, onuda alip kullanan arkadaslar tavsiye etse bize iyi olur :))

ayy canim o senmiydin. bende burada biri vardi kasintidan dertli olan diye aklima geliyordu. canim cumartesi kontrole gittum doktoruma söyledim ılık duş alabilirsin dedi. kasıntı ilerlerse krem ilac veriyoruz dedi.
şuanda cok asiri degil ama kasınıyorum yani kızariyor kasırken. sen ne önerirsin ne yapmaliyim?

Canim sagol verdigin bilgilere..cok ayaklandirmak istemedim bekledim geçsin diye uyumusum bu sabah gerginlik geçmişti ama kramp giriyor kalcama falan..biraz daha agirlik hissediyorum 2 hafta daha beklemek istiyorum dr.da öyle planliyor kismetse

Rica ederim canim :) demekki bi siskinlik olusmus aksam..artik yaklasti tabi, agrilarin kramplarin ve kasilmalarin artar..
Insallah 2 hafta beklerler annesi hadi hayirlisi

merhaba arkadaşlar beni hatırlayan olur herhalde ilk zamanlar buaralara çok yazdım uzun zamndır yazamıyorum.
ara ara bakıyorum doğumlar olmuş ne kadar güzel. darısı başımıza inş. bizde paşalarımızla 35+2 olduk temuz sonu doğum görülüyor tabi erken gelmezlerse.
son 3 haftadır deli gibi kaşınıyoru hele 1 haftadır uykularım kabus oldu. uyku yo sürekli kaşınıyorum her tarafım kabardı kanamaya başladı. egzama gibi oldu ayaklrım. kadın doğum dokorum karaciğer emzimlerime baktı temiz çıktı. ama kaşıntım gitmedi ellerim ayaklarım göbeğim avuç içim gögüs arası her tarafım deli gibi kaşınıyor. cildiyeye yönlendirdi doktorum beni.
cildiyecide karaciğer emzimi dedi testime baktı temizdi. bana vazalinli özel bir karışım yazdı eczane hazırlıyor.2 gün kullanacaksın dedi. sonra duş alıp kaşınan yerlere locoderm diye bir krem verdi bie bunu süreceksn dedi.bide hap yazdı allerset diye. en son çare geçmezse iğne kullanacksın dedi. karışım -krem-hap pek bir fayda etmedi hala deli gibi kaşınıyorum kaşınırken de kan içinde kalıyorum. .iğnenin bebeklere bir zararı yokmjş.
iğnenin adı diprospan bu iğneyi kullanan oldu mu. kortizon içeriyormuş. hatta ciğer geliştirici olarakda vuruluyormuş.
bu arada ciğer geliştirici iğneye gerek görmedi doktorum . bu iğneyi kullanan var mı.
hepinize hayırlı bayramlar diliyorum. sağlıkla kavuşun bebişlerinize

Benimde ayak altlarimda ve avuc iclerimde kasinmalar basladi, bu aylarda boyle ise sona yaklastigimizda nasil olur bilmem

Ayyy canim sen supersin yaaaaa.ne guzel de anlatmis herseyi :) ekran resmini cektim alicam dediklerini.cok sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…