- 30 Temmuz 2015
- 390
- 387
- 18
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #1.141
Ben de aynı durumdayım ne yesem midem cayır cayır gaviskonkolik olmuştum oğlumda bu günde bebişlerim den dolayı başladım.süt için elma yiyin filan derler bende medikal ilaçlardan başka birşey işe yaramıyor ama büyüdüklerinin kanıtı mide yanması ne güzel günden güne büyüyorlar Allah sağlıkla kucağımızada almayı nasip eder inşallah...Gaviscon veya rennie tablet. Bisey yeyince once bastiriyormus gibi oluyor ama tam tersi artiriyor benimya da maden suyunu su ile karistirip icmek de bende ise yariyor. İlk haftalarda oyle cok eksi elma yedim ki insallah bi faydasi varsa bende kesin olacaktir :) Senin haftanda ama bulantiyla karisik yanma oluyordu ilerleyen haftalarda bulantisiz yanmaya dondu :)
Gaviscon aldım ben. Pazardan beri bitirdi beni.Kızlar mide yanması olunca napıyosunuz? Ölüyorum dünden beri midem zehir gibielma yedim işe yaramadı. Yrn kontrolüm var doktora sorucam ama sabahı zor edicem anlaşılan
Evet daha erken büyüyor 13.haftadan itibaren ben buradayım dedi :)Kizlar ikiz hamilelikte göbek daha erken mi buyuyor ne zaman buyudugunu hissettnz.
Geçmiş olsun,bolca dinlenKızlar bugün Serklaj yapıldı uzanıyorum prensim de Prensesim de iyiler ama doktorum 10 gun istirahat verdi dikiş açılmasın diye elimizi kolumuzu bağladı bu çocuklar acaba tek gebelik Nasıl bizim gibi sorunlar yaşıyorlar mı bizim gibi kaybetme korkusuyla yaşıyorlar mı her zaman aman buram ağrıdı aman kramp girdi aman tekme atmadı neden atmadı gibi vesveseleri var mı Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
günaydın canım evet gittim dün şükür bebeklerim sağlıklı ve iyiAnladım cnm demekki rahim büyüdükçe oluyor bu ağrılar
Naptin doktora gittinmi merak ettim seni hersey yolunda dir inşallh
Ben 11.haftadayım bende şimdiden çıktı valla. Tek gebelikte 20.haftada dümdüz olanlar var. Ben şimdiden belli olduysa 20. Hatta 30.haftaları düşünemiyorumKizlar ikiz hamilelikte göbek daha erken mi buyuyor ne zaman buyudugunu hissettnz.
günaydın canım evet gittim dün şükür bebeklerim sağlıklı ve iyikasılmalar erken başlamış dedi magnezyuma başladık rahim büyüyor ama kontrol altında tutmak gerekiyor dedi
Oh maşallah cnm magnorm mu verdi banada onu vermişti ama hergün içmeye unutuyorum
Benim de şimdiden aksam daha belirgin olan göbeğim var :)Kizlar ikiz hamilelikte göbek daha erken mi buyuyor ne zaman buyudugunu hissettnz.
Aynen canum ya tek yansin midem diyorum basim donuyor bayiliyorum olsun diyorum demekki benimleler ve tepki veriyorlar cok sukur :)Ben de aynı durumdayım ne yesem midem cayır cayır gaviskonkolik olmuştum oğlumda bu günde bebişlerim den dolayı başladım.süt için elma yiyin filan derler bende medikal ilaçlardan başka birşey işe yaramıyor ama büyüdüklerinin kanıtı mide yanması ne güzel günden güne büyüyorlar Allah sağlıkla kucağımızada almayı nasip eder inşallah...
gözünaydın canım bende dün gittim benimde oğlum 261 kızım 253 gram Benim doktorumda hareket etmelerinin ileriki zamanlar için önemli olduğundan bahsettiMerhaba kızlar bizde dün gittik kontore çok şükür her şey yolunda şimdilik, 20 cm olmuş ikiside biri 235 gr biri 255 gr dı. rahim ağzı 3,8 suyumda gayet iyimiş çook şükür inşallah böyle devam ederiz. ikiside garanti erkek çok bariz gördük pipişlerini :) çok hareketlilerdi maşallah belli de oluyo sürekli tepik yiyorum 19 eylülden beri hissediyorum ben bebişlerimi, doktorumuz şimdilik günde 1 er kere hissetmen yeterli ama bir ay sonra günde 10 ar kere hissetmen lazım hareketlerini dedi önemli bi ölçüt bizim için hareketleri dedi bakalım herşeyin hayırlısı
Amin inşallah canım o günleri görelim inşallah :) maşallah bebişlerin büyümüş, sat la uyumla seninkiler canım kaç haftalıksınız tam olarakgözünaydın canım bende dün gittim benimde oğlum 261 kızım 253 gram Benim doktorumda hareket etmelerinin ileriki zamanlar için önemli olduğundan bahsetti
bende daha 2 gündür hissetmeye başladım Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Amin inşallah canım o günleri görelim inşallah :) maşallah bebişlerin büyümüş, sat la uyumla seninkiler canım kaç haftalıksınız tam olarak
Bende d cıktı sanki hafif ya da bana öyle geliyor:))Ben 11.haftadayım bende şimdiden çıktı valla. Tek gebelikte 20.haftada dümdüz olanlar var. Ben şimdiden belli olduysa 20. Hatta 30.haftaları düşünemiyorum
Magvital canım sabah akşam yemekle dedi birde günde 1 tane progestan verdi .Progestan rahimi yumuşatacakmış Magvital de kasılmaları azaltıp bebekleri beslicekmiş
oh oh maşallah önden önden süper :) bizimkilerde 4 gün geridelerdi, dün karın kafa haftalarını ayrı ayrı ölçtü söyledi doktorumuz karıştımaşallah hepimizin bebişlerine :) ben sat a göre 18+4 teyim bebeklerde erkek 18+6 da kız 18+5 te gidiyor
Hayırlı olsun BebislerArkadaşlar ben de 8senelik bi tedavi sürecinden sonra 5. Tubbebek deneme de iki lere hamileyim çok şükür. Korku ve heyecan içindeyim. Bebeklerine birşey olur diye çok korkuyorum. Şu an 9. Hafta dayım ve mide bulantilarim ve mide yapmaları çok fazla. Ayrıca zayifladim. Inşallah Rabbim hepimize bebeklerimizi kucagimiza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?