2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Ben de aynı durumdayım ne yesem midem cayır cayır gaviskonkolik olmuştum oğlumda bu günde bebişlerim den dolayı başladım.süt için elma yiyin filan derler bende medikal ilaçlardan başka birşey işe yaramıyor ama büyüdüklerinin kanıtı mide yanması ne güzel günden güne büyüyorlar Allah sağlıkla kucağımızada almayı nasip eder inşallah...

Geçmiş olsun,bolca dinlen

Anladım cnm demekki rahim büyüdükçe oluyor bu ağrılar

Naptin doktora gittinmi merak ettim seni hersey yolunda dir inşallh
günaydın canım evet gittim dün şükür bebeklerim sağlıklı ve iyi kasılmalar erken başlamış dedi magnezyuma başladık rahim büyüyor ama kontrol altında tutmak gerekiyor dedi

günaydın canım evet gittim dün şükür bebeklerim sağlıklı ve iyi kasılmalar erken başlamış dedi magnezyuma başladık rahim büyüyor ama kontrol altında tutmak gerekiyor dedi

Oh maşallah cnm magnorm mu verdi banada onu vermişti ama hergün içmeye unutuyorum

Aynen canum ya tek yansin midem diyorum basim donuyor bayiliyorum olsun diyorum demekki benimleler ve tepki veriyorlar cok sukur :)

Merhaba kızlar bizde dün gittik kontore çok şükür her şey yolunda şimdilik, 20 cm olmuş ikiside biri 235 gr biri 255 gr dı. rahim ağzı 3,8 suyumda gayet iyimiş çook şükür inşallah böyle devam ederiz. ikiside garanti erkek çok bariz gördük pipişlerini :) çok hareketlilerdi maşallah belli de oluyo sürekli tepik yiyorum 19 eylülden beri hissediyorum ben bebişlerimi, doktorumuz şimdilik günde 1 er kere hissetmen yeterli ama bir ay sonra günde 10 ar kere hissetmen lazım hareketlerini dedi önemli bi ölçüt bizim için hareketleri dedi bakalım herşeyin hayırlısı

gözünaydın canım bende dün gittim benimde oğlum 261 kızım 253 gram Benim doktorumda hareket etmelerinin ileriki zamanlar için önemli olduğundan bahsetti
bende daha 2 gündür hissetmeye başladım Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

Amin inşallah canım o günleri görelim inşallah :) maşallah bebişlerin büyümüş, sat la uyumla seninkiler canım kaç haftalıksınız tam olarak

Amin inşallah canım o günleri görelim inşallah :) maşallah bebişlerin büyümüş, sat la uyumla seninkiler canım kaç haftalıksınız tam olarak

maşallah hepimizin bebişlerine :) ben sat a göre 18+4 teyim bebeklerde erkek 18+6 da kız 18+5 te gidiyor

Magvital canım sabah akşam yemekle dedi birde günde 1 tane progestan verdi .Progestan rahimi yumuşatacakmış Magvital de kasılmaları azaltıp bebekleri beslicekmiş

Sanirim hap Seninki si benimki suda eritmeli ilaç bidaha ay sonunda benim Kontrolüm renkli ultrasyon için gün aldinmi sen

maşallah hepimizin bebişlerine :) ben sat a göre 18+4 teyim bebeklerde erkek 18+6 da kız 18+5 te gidiyor
oh oh maşallah önden önden süper :) bizimkilerde 4 gün geridelerdi, dün karın kafa haftalarını ayrı ayrı ölçtü söyledi doktorumuz karıştı ama sata uygun dedi onu hatırlıyom bi gerçi fotilerinde yazıyo

Arkadaşlar ben de 8senelik bi tedavi sürecinden sonra 5. Tubbebek deneme de iki lere hamileyim çok şükür. Korku ve heyecan içindeyim. Bebeklerine birşey olur diye çok korkuyorum. Şu an 9. Hafta dayım ve mide bulantilarim ve mide yapmaları çok fazla. Ayrıca zayifladim. Inşallah Rabbim hepimize bebeklerimizi kucagimiza almayı nasip etsin

Hayırlı olsun Bebisler
Bende aynı haftalar dayım
Tüp bebek benimde canım
Aynı korkular bende de var
Hamilelik duyguları heralde bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…