2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

canim bende de kasinti var vücudumun heryerinde değisik bölgelerde kizariyor kasinirken insallah artmaz
inş. artmaz canım benim çok fena 30 haftalara kaar çok bir şikaetim olmadı hatta çalıştım rahat bir şekilde son 3, haftadır kaşıntı beni deli etti her tarafım kabardı artık kaşrken kanıyorlar

Bende de oldu ayaklarımda kaşıntı var başta sinek ısırması sandm ama değil bacaklarımda alerji gbi oldu kaşıyıp yara yapınca o bölgede kaşntı azalıyor gbi

inş. benim ki gibi olmazsınız çok zor çünkü
Canim cok gecmis olsun..bak burda bi arkadasimiz yazmis senden once, gebelik kolestaziymis o kasintilar..ilerleyince doguma almis doktoru..senin doktorun oyle bisey demedimi? Baya fenaymis cunku seninki..Allah yardimcin olsun

Ayyy canim sen supersin yaaaaa.ne guzel de anlatmis herseyi :) ekran resmini cektim alicam dediklerini.cok sagol
Rica ederim tatlim :))) yardimci olabildiysem ne mutlu :) baska sormak istedigin bisey olursa sor yardimci olmaya calisirim..
Bu arada ebebekte alt acma bezleri var, gidersen onlara da bakabilirsin..sut sagma makinalarina bak, ilerleyen donemlerde lazim olup olmayacagi belli oldugunda aklinda bisey oturmus olur hemen gidip alirsin..lansinoh gogus ucu kremini tavsiye ederim, 6.ayda surmeye basla :)
Dogum sezeryan olcaksa en rahati gecelik oluyor hastanede..2 gecelik almalisin..sonrasi icin pijamada istersen giyersin..
Ebebekteki saf suyla olan islak mendil baby&me..ismini yazmamisim onuda yazayim..unibabyde baby&me de tercih edebilirsin..
Kuvet alcaksin, tasini ve kovasini alcaksin..icinede ister sunger al ister ustune gecirilen filelerden al..bebekleri yikamak icin ben dogal mercan olan liflerden aldim :)
Bebeklerin kiyafetlerini yikamak icinde ben Dalan toz deterjanla Dalinin sivi deterjanini aldim :) ikiside hosuma gitti..daha aklima geldikce yazarim :) sen basla almaya cooookkk sey alinmasi gerekiyor, kolay gelsin :)

Bende de oldu ayaklarımda kaşıntı var başta sinek ısırması sandm ama değil bacaklarımda alerji gbi oldu kaşıyıp yara yapınca o bölgede kaşntı azalıyor gbi
benim kaşıdıkça kaşıyasım geliyor canım hiç azalma yok geçer gibi oluyor ama gece çoğalıyor.inş. sizde çoğalmaz

Canim cok gecmis olsun..bak burda bi arkadasimiz yazmis senden once, gebelik kolestaziymis o kasintilar..ilerleyince doguma almis doktoru..senin doktorun oyle bisey demedimi? Baya fenaymis cunku seninki..Allah yardimcin olsun
sagol canım allah razı olsun . doktora kontrole gittiğim gün bu kadar yoğun değildi ertesi gün doktoraumu aradım cildiyeye gel dedi karaciğer emzimlerime bakıldı bişey çıkmadı doktor krem ve son çare iğne verdi en son o iğneyi vurulacağım doktora gösterdim sakınca yok dedi. haftaya pazartesi kontrolüm var canım o zaman bakar ve karar verir. inş. doğuma gerek kalmaz 2-3 hafta daha dururlar inş.

benim kaşıdıkça kaşıyasım geliyor canım hiç azalma yok geçer gibi oluyor ama gece çoğalıyor.inş. sizde çoğalmaz
İnşallah geçer ama annemde de olmuş hamileyken o yüzden fazla onemsemiyorum hamilelıkten oluyor diyorlar

Kizlarrrrr bu hafta ya kadar biri kiz biri erkek olan bebeklerime ayrintili ultrasonda ikiside kiz dediler sizde ayrintilida cinsiyeti değişen oldu mu
Hadi yaa ciddimi? Pipisini gostermemislermiydi erkek dedikleri zamanlarda? Önemli olan saglikli olmalari, bir kiz bir erkek olsada cok guzel, ikisi ayni olsada :))
Dururlar canim merak etme..hem masallah haftanda iyi, insallah gecerde rahatlarsin

Son düzenleme:
Aventin herseyini oneririm cok iyi..lansinohdan da memnun olan cok kisi var..teklisi alinabilir sirayla sagilir..hastanede de tekli kullaniyorlar.

Kızlar daha çok erken biliyorum ama bişey soracam ya benim bi göğsümün ucu içerde yani yok gibi napim ben?

Ne guzel valla erkenden tamamlamissin sen.ben de senin mesajlarından liste yapip alisverise gidcm biz bekledik bu aya kadar.almayin dedi herkes.ama artik beklemeye gelmez :) cinsiyetleri ne seninkilerin.tüp bebek mi ? Bizim tüp :)

Aventin herseyini oneririm cok iyi..lansinohdan da memnun olan cok kisi var..teklisi alinabilir sirayla sagilir..hastanede de tekli kullaniyorlar.
Kullandim ilk basta cok zorlandim ama sut azaldikca rahatladim..elektriklisi daha iyi,manuel cok yorucu ve gereksiz olur..

Ne guzel valla erkenden tamamlamissin sen.ben de senin mesajlarından liste yapip alisverise gidcm biz bekledik bu aya kadar.almayin dedi herkes.ama artik beklemeye gelmez :) cinsiyetleri ne seninkilerin.tüp bebek mi ? Bizim tüp :)
Canim ben ilk bebegimde aldim bunlarin hepsini, 7.ayimda tamamdi hepsi..bir cekirdek eksik degildi..ama oglumu kucagima almak nasip olmadi, 38.haftada karnimda kaybettim ölu dogum yaptim...nedeni bulunamadi, birden oldu...detaya girmiycem cok zor zamanlar gecirdim anlatilmaz yasanir...herseye yeniden baslamak cok zor oldu benim icin..Artik nefes alamiyordum acidan, bismillah deyip yeni bebeklerime hamile kaldim dogal..biri kiz biri erkek..oglumun hicbiseyini acamadim oylece dolabinda kaldi..kardeslerine kullanicam icim yanmazsa...yani erkek bebek icin hersey var ,bebek cantasi vs gibi bir cok seyide unisex renkler almistim ilerde bi kizim olursa diye..o yuzden kizima simdi sadece pembe birkac hastane cikisi ve tulum gibi seyler alicam okadar..onlar icinde dogumun yaklasmasini bekliyorum, simdi hem alasim gelmiyor hemde korkularim var...Allahim insallah bu bebeklerime saglikli uzun ömurler verir, hepimiz sag saglim kucagimiza alalim insallah..
Sen hepsini tamamlama da cogu seyini agirlasmadan al bence, son aylar yurumek cok zor oluyor tek bebekte bile, zaten ne alirsan al bakiyosun biseyler hep eksik :)

Kızlar daha çok erken biliyorum ama bişey soracam ya benim bi göğsümün ucu içerde yani yok gibi napim ben?
Canim sut sagma makinasi alicaksan eger, onla sutunu sagmaya calisirken gogus ucu ileri dogru bi uzuyor inanamazsin..once sagma makinasiyla azcik sagarsin o gogsunu sonra cikarip bebegin agzina verirsin :)) oyle oyle cikar diye dusunuyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…