2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Ahhh canim benim..Cokk uzuldm hikayene.Allah sabir versin.iki tane bebegin olcak Insallah onlara ve sana uzun omurler versin Allah.sağlıkla kucağına alirsn ikisini de insallah canim benim.

Ahhh canim benim..Cokk uzuldm hikayene.Allah sabir versin.iki tane bebegin olcak Insallah onlara ve sana uzun omurler versin Allah.sağlıkla kucağına alirsn ikisini de insallah canim benim.
Amin canim cok sagol..bu bebeklerimide Allahin hediyesi diye dusundum..bitane aldi 3 tane verdi, birini geri aldi 2 tane kaldi..üçüzdü benim, biri gelisimini durdurdu, simdi oglumla ve kizimla yola devam ediyoruz insallah daim olur..
Tüpmüs dogalmis hic farketmez canim onemli olan tutmus ve olmus olmasi, Allahim saglikla kavustursun

Amin canim.evet Allahin hediyeleri bunlar.bizimkiler de oyle cok sukur.insallah hepimiz sağlıkla kucagimiza aldığımızi da gorurz canim.

Hadi yaa ciddimi? Pipisini gostermemislermiydi erkek dedikleri zamanlarda? Önemli olan saglikli olmalari, bir kiz bir erkek olsada cok guzel, ikisi ayni olsada :))

Dururlar canim merak etme..hem masallah haftanda iyi, insallah gecerde rahatlarsin
Amin canım amin inş geçer cevap için çok sagol

Başınız sagolsun zor bir durum Allah sabır versin. Rabbim size iki melek daha nasip etmiş aağlıcajla kavuşun bebişlerimizi .

İkiz hamileler bi sorum olcak,vajinama sanki bicak saplaniyor gibi oluyor,normalmidir?

Süt sapma makinasını kiralanan yerlerden kiralamayı düşünüyorum daha iyi oluyor diye biliyorum hastane tipi.

Kızlar göğüs için krem kullanmaya başladınız mı ben 35. Haftadayım lansolin
Iyi oluyor gslıba ben başlıyayom dimi

basın sağolsun Rabbbim bu bebeklerini korusun inşallah

Süt sapma makinasını kiralanan yerlerden kiralamayı düşünüyorum daha iyi oluyor diye biliyorum hastane tipi.
Hastane tipi tabiki daha iyi..kiralaniyormuymus ilk defa duydum..oyle bi imkanin varsa yapabilirsin..ben kullanamam heralde kiralik bisey, icime sinmez..

İkiz hamileler bi sorum olcak,vajinama sanki bicak saplaniyor gibi oluyor,normalmidir?
Bana da oluyor bazen korkutuyor beni..zonkluyor,agri oluyor...artik kafayi yemeden dogursaydim diye gunleri geciremiyorum..doktora soyledimde hersey iyi gorunuyor dedi baska bisey demedi..bide sen sor bakalim
Magnezyum icmiyosan magnezyuma basla canim

Merhaba hanımlar...
Benim bir sorum var... ben bu günlerde çok ayakta kalmak zorunda kaldım ve kasiklarimda bir batma ve rahimimin altından bir baskı oluyor aşağıdan yukarıya dogru. Bu yorgunluğun alarmı mi yoksa artık bebekler büyüdü de onun baskısı mi? Böyle şeyler hisseden var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…