- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #11.441
Ahhh canim benim..Cokk uzuldm hikayene.Allah sabir versin.iki tane bebegin olcak Insallah onlara ve sana uzun omurler versin Allah.sağlıkla kucağına alirsn ikisini de insallah canim benim.Canim ben ilk bebegimde aldim bunlarin hepsini, 7.ayimda tamamdi hepsi..bir cekirdek eksik degildi..ama oglumu kucagima almak nasip olmadi, 38.haftada karnimda kaybettim ölu dogum yaptim...nedeni bulunamadi, birden oldu...detaya girmiycem cok zor zamanlar gecirdim anlatilmaz yasanir...herseye yeniden baslamak cok zor oldu benim icin..Artik nefes alamiyordum acidan, bismillah deyip yeni bebeklerime hamile kaldim dogal..biri kiz biri erkek..oglumun hicbiseyini acamadim oylece dolabinda kaldi..kardeslerine kullanicam icim yanmazsa...yani erkek bebek icin hersey var ,bebek cantasi vs gibi bir cok seyide unisex renkler almistim ilerde bi kizim olursa diye..o yuzden kizima simdi sadece pembe birkac hastane cikisi ve tulum gibi seyler alicam okadar..onlar icinde dogumun yaklasmasini bekliyorum, simdi hem alasim gelmiyor hemde korkularim var...Allahim insallah bu bebeklerime saglikli uzun ömurler verir, hepimiz sag saglim kucagimiza alalim insallah..
Sen hepsini tamamlama da cogu seyini agirlasmadan al bence, son aylar yurumek cok zor oluyor tek bebekte bile, zaten ne alirsan al bakiyosun biseyler hep eksik :)
Kullandim malesef..elektrikli olanindan alin daha kullanisli..aventte cok iyi lansinohta..hangisi icine sinerse onu al..kullandınız mı avent pompa
Amin canim cok sagol..bu bebeklerimide Allahin hediyesi diye dusundum..bitane aldi 3 tane verdi, birini geri aldi 2 tane kaldi..üçüzdü benim, biri gelisimini durdurdu, simdi oglumla ve kizimla yola devam ediyoruz insallah daim olur..Ahhh canim benim..Cokk uzuldm hikayene.Allah sabir versin.iki tane bebegin olcak Insallah onlara ve sana uzun omurler versin Allah.sağlıkla kucağına alirsn ikisini de insallah canim benim.
Amin canim.evet Allahin hediyeleri bunlar.bizimkiler de oyle cok sukur.insallah hepimiz sağlıkla kucagimiza aldığımızi da gorurz canim.Amin canim cok sagol..bu bebeklerimide Allahin hediyesi diye dusundum..bitane aldi 3 tane verdi, birini geri aldi 2 tane kaldi..üçüzdü benim, biri gelisimini durdurdu, simdi oglumla ve kizimla yola devam ediyoruz insallah daim olur..
Tüpmüs dogalmis hic farketmez canim onemli olan tutmus ve olmus olmasi, Allahim saglikla kavustursun
Sağol canım inşallah çıkar:))Canim sut sagma makinasi alicaksan eger, onla sutunu sagmaya calisirken gogus ucu ileri dogru bi uzuyor inanamazsin..once sagma makinasiyla azcik sagarsin o gogsunu sonra cikarip bebegin agzina verirsin :)) oyle oyle cikar diye dusunuyorum :))
Benimki biraz ileri derece gslıba normal kaşıntı değil inş sizin benim ki kadar olmazİnşallah geçer ama annemde de olmuş hamileyken o yüzden fazla onemsemiyorum hamilelıkten oluyor diyorlar
Amin canım amin inş geçer cevap için çok sagolHadi yaa ciddimi? Pipisini gostermemislermiydi erkek dedikleri zamanlarda? Önemli olan saglikli olmalari, bir kiz bir erkek olsada cok guzel, ikisi ayni olsada :))
Dururlar canim merak etme..hem masallah haftanda iyi, insallah gecerde rahatlarsin
Başınız sagolsun zor bir durum Allah sabır versin. Rabbim size iki melek daha nasip etmiş aağlıcajla kavuşun bebişlerimizi .Canim ben ilk bebegimde aldim bunlarin hepsini, 7.ayimda tamamdi hepsi..bir cekirdek eksik degildi..ama oglumu kucagima almak nasip olmadi, 38.haftada karnimda kaybettim ölu dogum yaptim...nedeni bulunamadi, birden oldu...detaya girmiycem cok zor zamanlar gecirdim anlatilmaz yasanir...herseye yeniden baslamak cok zor oldu benim icin..Artik nefes alamiyordum acidan, bismillah deyip yeni bebeklerime hamile kaldim dogal..biri kiz biri erkek..oglumun hicbiseyini acamadim oylece dolabinda kaldi..kardeslerine kullanicam icim yanmazsa...yani erkek bebek icin hersey var ,bebek cantasi vs gibi bir cok seyide unisex renkler almistim ilerde bi kizim olursa diye..o yuzden kizima simdi sadece pembe birkac hastane cikisi ve tulum gibi seyler alicam okadar..onlar icinde dogumun yaklasmasini bekliyorum, simdi hem alasim gelmiyor hemde korkularim var...Allahim insallah bu bebeklerime saglikli uzun ömurler verir, hepimiz sag saglim kucagimiza alalim insallah..
Sen hepsini tamamlama da cogu seyini agirlasmadan al bence, son aylar yurumek cok zor oluyor tek bebekte bile, zaten ne alirsan al bakiyosun biseyler hep eksik :)
basın sağolsun Rabbbim bu bebeklerini korusun inşallahCanim ben ilk bebegimde aldim bunlarin hepsini, 7.ayimda tamamdi hepsi..bir cekirdek eksik degildi..ama oglumu kucagima almak nasip olmadi, 38.haftada karnimda kaybettim ölu dogum yaptim...nedeni bulunamadi, birden oldu...detaya girmiycem cok zor zamanlar gecirdim anlatilmaz yasanir...herseye yeniden baslamak cok zor oldu benim icin..Artik nefes alamiyordum acidan, bismillah deyip yeni bebeklerime hamile kaldim dogal..biri kiz biri erkek..oglumun hicbiseyini acamadim oylece dolabinda kaldi..kardeslerine kullanicam icim yanmazsa...yani erkek bebek icin hersey var ,bebek cantasi vs gibi bir cok seyide unisex renkler almistim ilerde bi kizim olursa diye..o yuzden kizima simdi sadece pembe birkac hastane cikisi ve tulum gibi seyler alicam okadar..onlar icinde dogumun yaklasmasini bekliyorum, simdi hem alasim gelmiyor hemde korkularim var...Allahim insallah bu bebeklerime saglikli uzun ömurler verir, hepimiz sag saglim kucagimiza alalim insallah..
Hastane tipi tabiki daha iyi..kiralaniyormuymus ilk defa duydum..oyle bi imkanin varsa yapabilirsin..ben kullanamam heralde kiralik bisey, icime sinmez..Süt sapma makinasını kiralanan yerlerden kiralamayı düşünüyorum daha iyi oluyor diye biliyorum hastane tipi.
Amin canim insallah, cok sagolbasın sağolsun Rabbbim bu bebeklerini korusun inşallah
Gec bile kalmissin hemen surmeye basla bence..lansinoh iyi geliyor canim..Kızlar göğüs için krem kullanmaya başladınız mı ben 35. Haftadayım lansolin
Iyi oluyor gslıba ben başlıyayom dimi
Bana da oluyor bazen korkutuyor beni..zonkluyor,agri oluyor...artik kafayi yemeden dogursaydim diye gunleri geciremiyorum..doktora soyledimde hersey iyi gorunuyor dedi baska bisey demedi..bide sen sor bakalimİkiz hamileler bi sorum olcak,vajinama sanki bicak saplaniyor gibi oluyor,normalmidir?
Sagol canim, aminnn insallah hepimiz kavusalim saglikla ve hayirla..Başınız sagolsun zor bir durum Allah sabır versin. Rabbim size iki melek daha nasip etmiş aağlıcajla kavuşun bebişlerimizi .
aminnnnn Cümlemiz hayırlısıyla kavusalım hepinize hayırlı bayramlarSagol canim, aminnn insallah hepimiz kavusalim saglikla ve hayirla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?