2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Allah yardimcin olsun canimmmm...

Ayy canim ne kadar guzel bir gunde doguyorlar masallah :) Allah saglikli uzun omurler versin yavrularina, hayirli ve kolay bir dogum dilerim, Allaha emanet olun üçünüzde dualarim sizinle :)

Buyuk kismi yorgunluktandir ama bebekler buyudukce de baski oluyor...fazla ayakta kalmamaniz lazim ikiz gebelikte, cok bol su icip ayaklarinizin altina yastik koyup dinlenin..doktora magnezyum verip vermiyceni bi sorun,magnezyumun faydasi oluyor agrilarda..
Ben suan yatarken sagdan sola donmekte cok zorlaniyorum, 10dk yuruyemiyorum hemen kasiklarima agri giriyor karnim sertlesiyor..bebeklerimden biri cok asagidaymis muhtemelen o yuzden oluyor benimki..

Canım bayram bebeklerin olucak demek Allahım yardımcın olsun senin ve bebeklerinin inşallah güzel haberlerini bekliyoruz dualarımdasınız

Canim cok uzuldum bebegini kaybetmene, ben gecen sefer ikizlere hamileydim hersey yolundaydi, 12 haftada gittigimde ikizleriminden biri kaybolmustu. Agrisiz, sizsiz ve kanamasiz. Inanamadim cok ama cok uzuldum kimbilir sen neler yasadin. Allah ikizlerimize uzun omurler versin.

Canim allah yardimcin olsun, guzel haberlerini bekliyoruz.

Çok teşekkür ederim cevabınız için işte tam benim yaşadığım şeyi tanimlamisiniz. Ağrı girip sertlesiyor... çok dikkatli olmalıyız sanırım... iyi bayramlar....

Hayırlı habrlerle gel insallah,. Bu protein kaçağıda nedir bilen var mı

Bende yuruyunce cok sertlesiyor karnim yaa...birde 2 haftadir vajinaya dogru baski hissi artti... Eger ayakta kalirsam basliyor hep oturcam yada uzancam

Iyi bayramlar kizlarrr...ilk kez bir bayramda boynum bükük degil..ilk kez biri gelecek bir yere gidicem biri soracak korkusu üzüntüsü yok...onlari veren rabbime binlerce kez şükürler olsun...insallah bir dahaki bayramda yanimizda olurlar....

Gozun aydin canim bayraminiz cift kat oldu ne guzel saglikla sihhatle kucagina alirsin ins bebislerini :) kendini toparlayip vakit bulursan bizleride haberdar et aklimizda olacaksin iyi haberlerini bekliyotuz.
Herkesin bayrami kutlu olsun kizlar veee seneye evlatlarimizla saglikli sihhatli bayramlarimiz olsun ins.

Oda melek olmus annesi diger kalan bebegin dogdumu peki?
Sorma canim yasayan bir ölüydüm yeni yeni toparlaniyorum inan, icimden gelerek yeni bebeklerimi sevemiyorum bile, hemen aglayiveriyorum uzuntumden..cok zor Allah hayirlisini versin hakkimizda, aminnn insallah bu bebeklerimize saglikla kavusuruz

Çok teşekkür ederim cevabınız için işte tam benim yaşadığım şeyi tanimlamisiniz. Ağrı girip sertlesiyor... çok dikkatli olmalıyız sanırım... iyi bayramlar....
Rica ederim canim,demekki ayni seyleri yasiyoruz..ben bu agrilar ve sertlik yuzunden korkudan 2 kere 2ser gun hastanede yattim iki hafta arayla...en sonunda nst ye baglandim sanci ve kasilma olmadigi anlasildi, sanirsam siskinlik ve gaz gibi seyler olunca ve karnimiz buyumeye calisirken extra agri ve sertlik veriyor bize..doktor hic bi is yapma dedi, fazla yurume ve surekli dinlen dedi..ayni zamanda gunde 3 litreden fazla su iciyorum, bide magnezyuma basladim..tavsiye ederim canim magnezyuma basla ve 3 litreden fazla su ic..idare edicez daha coookk haftamiz var hayirlisi insallah

Hayırlı habrlerle gel insallah,. Bu protein kaçağıda nedir bilen var mı
Canim tansiyon fazla yukseldigi zaman, idrarda protein seviyesi cok yukseliyor..protein cok yukselince de Allah korusun plasenta rahimden erken ayrilabilir. Oyuzden hafta iyise genelde riske atmiyorlar..ondan surekli tansiyon cok onemli der doktorlar..

Bende yuruyunce cok sertlesiyor karnim yaa...birde 2 haftadir vajinaya dogru baski hissi artti... Eger ayakta kalirsam basliyor hep oturcam yada uzancam
Bende oyleyim simdiden yaa cok zorlaniyorum, ayni anlattigin gibi oluyor. Masallah sen yine ileri haftadasin benim daha cok var oyuzden korkuyorum
Hic yuruyemiyorumki, surekli yatistayim, bugun giyinip hazirlanirken bile mahfoldum yorgunluktan dusun artik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…