- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #11.481
Benimde bi yere hazirlanip gitmek bi ölüm oysa bi elbise giyiniorum zorlanmim die egilip kalkmak cok zor corabimi zor giyuyorum valla bide baya kilo aldim 19 kilo almisim agirim bacaklarim tasimio beni yemek yapmak iskence otururken yapiorum bugun biyere gitmedim gitmeyiz die dua ediyirum yatmayi cok seviyorum uyku benim bugunlerde vazgecilmezim...hepinize hayirli bayramlar kizlar bebislerinize dikat edin benimkiler masallah hic durmuo ikisi birden hoplayip zipliolar masallah karnimida baya acitiolarBende oyleyim simdiden yaacok zorlaniyorum, ayni anlattigin gibi oluyor. Masallah sen yine ileri haftadasin benim daha cok var oyuzden korkuyorum
Hic yuruyemiyorumki, surekli yatistayim, bugun giyinip hazirlanirken bile mahfoldum yorgunluktan dusun artik..
Benim asil agirlik 24 te basladi. O zamana kadar iyiydim o zamandan sonra yurumekte bile zorlanmaya basladim. Yatmak uyumak luks oldu. Gece deliksiz uyuyan ben 5 6 defa kalkiyorum.uyaninca uyuymaiyorum bebislerimde bazen o akdar hareketli oluyorlar ki masallah ondan da uyaniyorum uyuyamiuorum. Yinede iyiki varlarrr hicbirseye degismem onlarin varligini... Altta yaziyor ya bugunden itibaren rahat nefes alabilirsiniz onalr artik disaruda nefes alabilirler diye..nasil rahatladim bilsen.. Rabbim kucagimiza aldigimiz gunude gostersinnnnBende oyleyim simdiden yaacok zorlaniyorum, ayni anlattigin gibi oluyor. Masallah sen yine ileri haftadasin benim daha cok var oyuzden korkuyorum
Hic yuruyemiyorumki, surekli yatistayim, bugun giyinip hazirlanirken bile mahfoldum yorgunluktan dusun artik..
Ayy bayrami bayram yapti benimkilerde simdiden taarruzdalar bir gorseniz...surekli hareket halindelerBenimde bi yere hazirlanip gitmek bi ölüm oysa bi elbise giyiniorum zorlanmim die egilip kalkmak cok zor corabimi zor giyuyorum valla bide baya kilo aldim 19 kilo almisim agirim bacaklarim tasimio beni yemek yapmak iskence otururken yapiorum bugun biyere gitmedim gitmeyiz die dua ediyirum yatmayi cok seviyorum uyku benim bugunlerde vazgecilmezim...hepinize hayirli bayramlar kizlar bebislerinize dikat edin benimkiler masallah hic durmuo ikisi birden hoplayip zipliolar masallah karnimida baya acitiolar
Canim masallah senin haftan cok guzel en azindan, baya agirlasmissindir surekli dinlen..benimki anormal sanirim yaa daha 18.haftanin icindeyim simdiden agirim karnim cok buyuk ve beni cok rahatsiz ediyorBenimde bi yere hazirlanip gitmek bi ölüm oysa bi elbise giyiniorum zorlanmim die egilip kalkmak cok zor corabimi zor giyuyorum valla bide baya kilo aldim 19 kilo almisim agirim bacaklarim tasimio beni yemek yapmak iskence otururken yapiorum bugun biyere gitmedim gitmeyiz die dua ediyirum yatmayi cok seviyorum uyku benim bugunlerde vazgecilmezim...hepinize hayirli bayramlar kizlar bebislerinize dikat edin benimkiler masallah hic durmuo ikisi birden hoplayip zipliolar masallah karnimida baya acitiolar
Evet canim 3.5 yasimda bir oglum var ama ne zaman ikiz gorsem icim cizliyordu. Bu seferki hamileligimde inanilmaz stresliyim, hic durmadan dua ediyorum, allah bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin, onlara uzun omurler versin.Oda melek olmus annesidiger kalan bebegin dogdumu peki?
Sorma canim yasayan bir ölüydüm yeni yeni toparlaniyorum inan, icimden gelerek yeni bebeklerimi sevemiyorum bile, hemen aglayiveriyorum uzuntumden..cok zor Allah hayirlisini versin hakkimizda, aminnn insallah bu bebeklerimize saglikla kavusuruz
Sirtinin tam neresi sag kürek kemigi kismi mesela safra ile ilgili probleme isaret.hamilelikte sirt ve bel agrisi normal.ikiz gebeliklerde daha da normal ama dedigim bölge ise ultrasondan safrani incelesin dr.Hayırlı bayramlar duble anneler :) son haftalarımda tarif edemeyecegim bir sırt ağrısı yaşıyorum. Fizik tedavi bile işe yaramıyor. Aranizda sırt ağrısı çeken var mi? Hamilelikten mi kaynaklanıyo onu bilemedim. Genelde hamilelik bel ağrısı yapar.
Magnezyum iyi fikir gibi duruyor benim doktorum vitamin ve demir ilacın a bile yeni başladı... Balık yağı hapı konusunda ise hiçbir bilgi vermedi içme gerekir mi halen bilmiyorum. Sanırım bir başka doktoru görmek şart oldu. Bugün hep yattım nerdeyse bugün hiç öyle sıkıntılar olusmadi. Sanırım çok ayakta kaldim. Haftamiz daha çok hakkatten... umarım güzel güzel atlatiriz...Rica ederim canim,demekki ayni seyleri yasiyoruz..ben bu agrilar ve sertlik yuzunden korkudan 2 kere 2ser gun hastanede yattim iki hafta arayla...en sonunda nst ye baglandim sanci ve kasilma olmadigi anlasildi, sanirsam siskinlik ve gaz gibi seyler olunca ve karnimiz buyumeye calisirken extra agri ve sertlik veriyor bize..doktor hic bi is yapma dedi, fazla yurume ve surekli dinlen dedi..ayni zamanda gunde 3 litreden fazla su iciyorum, bide magnezyuma basladim..tavsiye ederim canim magnezyuma basla ve 3 litreden fazla su ic..idare edicez daha coookk haftamiz varhayirlisi insallah
Daha 16.haftada zaten cok gerekli degil ki kan ilaci magnezyum.ama kramp ve kasik agrisi olursa magnezyum verilir.ya da kan cok dusukse demir takviyesi yapilir.20.haftada kan ilaci kullanmaya basladim.vitamine ise hic gerek yok deniliyor iki uc gunde 1 içiyorum.magnezyum a da yeni basladim ama cok da gerekli degil dedi dr.cogu doktor ilac yüklenmesini dogru bulmuyor.doktorun bu konuda eksik degil benceMagnezyum iyi fikir gibi duruyor benim doktorum vitamin ve demir ilacın a bile yeni başladı... Balık yağı hapı konusunda ise hiçbir bilgi vermedi içme gerekir mi halen bilmiyorum. Sanırım bir başka doktoru görmek şart oldu. Bugün hep yattım nerdeyse bugün hiç öyle sıkıntılar olusmadi. Sanırım çok ayakta kaldim. Haftamiz daha çok hakkatten... umarım güzel güzel atlatiriz...
Canim masallah senin haftan cok guzel en azindan, baya agirlasmissindir surekli dinlen..benimki anormal sanirim yaa daha 18.haftanin icindeyim simdiden agirim karnim cok buyuk ve beni cok rahatsiz ediyor
Ben disari falan cikamiyoruk zaten, 100 m yuruyemiyorumki hemen kaliyorum yolun ortasinda..
Allahim biran once hamileligi tamamlayip kucagimiza almayi nasip etsin aminnnn
rabbim saglikla nasip etsin insallah guzel musmutlu sifali haberlerle evinize donersiniz insallah... dua ile bayram sekerlerini opuyorum :))Herkese hayırlı sabahlar güzel anne adayları hayırlı bayramlar... protein kaçağım çok yüksek çıktığı için bayram sabahi yani bikaç saate sezeryanà giriyorum bebeklerim bayramı beklemis ler hepinize dua edicem doğum anında.. sizde beni unutmayın... görüşmek üzere allaha emanet olun..
19 kilo icin doktorun ne diyor canim? 25i gecmemeye calis son haftalar inanilmaz kilo aliniyorBenimde bi yere hazirlanip gitmek bi ölüm oysa bi elbise giyiniorum zorlanmim die egilip kalkmak cok zor corabimi zor giyuyorum valla bide baya kilo aldim 19 kilo almisim agirim bacaklarim tasimio beni yemek yapmak iskence otururken yapiorum bugun biyere gitmedim gitmeyiz die dua ediyirum yatmayi cok seviyorum uyku benim bugunlerde vazgecilmezim...hepinize hayirli bayramlar kizlar bebislerinize dikat edin benimkiler masallah hic durmuo ikisi birden hoplayip zipliolar masallah karnimida baya acitiolar
Canim cok iyi anliyorum seni..cogul gebelik gercekten cok zor..ama kucagimiza alacagimiz gunleri hayal edince rahatliyoruz dimi :) onlar icin herseye deger diyoruz..sayili gunler cabuk gecer insallah..Allahim hepimizin yavrusunu korusunBenim asil agirlik 24 te basladi. O zamana kadar iyiydim o zamandan sonra yurumekte bile zorlanmaya basladim. Yatmak uyumak luks oldu. Gece deliksiz uyuyan ben 5 6 defa kalkiyorum.uyaninca uyuymaiyorum bebislerimde bazen o akdar hareketli oluyorlar ki masallah ondan da uyaniyorum uyuyamiuorum. Yinede iyiki varlarrr hicbirseye degismem onlarin varligini... Altta yaziyor ya bugunden itibaren rahat nefes alabilirsiniz onalr artik disaruda nefes alabilirler diye..nasil rahatladim bilsen.. Rabbim kucagimiza aldigimiz gunude gostersinnnn
Ayy bayrami bayram yapti benimkilerde simdiden taarruzdalar bir gorseniz...surekli hareket halindeler
Stres ve uzuntu bitirdi bizi zaten..rahat olsak belki daha guzel gecircez ama insan korkuyor en ufak biseyde..dua etmeye devam edelim bol bol, Allah bizlere yeniden ikiz bebekler nasip etmisse vardir bir hikmeti..Evet canim 3.5 yasimda bir oglum var ama ne zaman ikiz gorsem icim cizliyordu. Bu seferki hamileligimde inanilmaz stresliyim, hic durmadan dua ediyorum, allah bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin, onlara uzun omurler versin.
Ozaman sen surekli dinlen canim..ikiz gebelik yorulmaya gelmiyor..ben hep yatiyorum, cok az oturuyorum..Magnezyum iyi fikir gibi duruyor benim doktorum vitamin ve demir ilacın a bile yeni başladı... Balık yağı hapı konusunda ise hiçbir bilgi vermedi içme gerekir mi halen bilmiyorum. Sanırım bir başka doktoru görmek şart oldu. Bugün hep yattım nerdeyse bugün hiç öyle sıkıntılar olusmadi. Sanırım çok ayakta kaldim. Haftamiz daha çok hakkatten... umarım güzel güzel atlatiriz...
BeeennnHayırlı bayramlar duble anneler :) son haftalarımda tarif edemeyecegim bir sırt ağrısı yaşıyorum. Fizik tedavi bile işe yaramıyor. Aranizda sırt ağrısı çeken var mi? Hamilelikten mi kaynaklanıyo onu bilemedim. Genelde hamilelik bel ağrısı yapar.
Ben kendim basladim magnezyuma, yuruyemiyodum bacak iclerimden tutta genitale kadar inanilmaz agri vardi, gecirmedi ama hafifletti..napim daha vermedi magnezyumu..zaten magnezyumun fazlasi vucuttan atiliyor 2.5 aylikken baslayanlar bile var..ama balik yagi vs seyler besinlerden daha fazla alindigi icin ben kullanmiyorum..decavit ve calsiyumda verdi doktor onlarida kullanmiyorum biktim ilactan cunku hergun folbiol ve b12 ilacina devam ediyorum, kan sulandirici igne ve ilacimda var, haftalik kalcadan ignem var hergunde 2 tane fitilim var..ciddi anlamda bunaldim ilactan ama birakamiyorum onlari mecbur kullanmam lazim..Daha 16.haftada zaten cok gerekli degil ki kan ilaci magnezyum.ama kramp ve kasik agrisi olursa magnezyum verilir.ya da kan cok dusukse demir takviyesi yapilir.20.haftada kan ilaci kullanmaya basladim.vitamine ise hic gerek yok deniliyor iki uc gunde 1 içiyorum.magnezyum a da yeni basladim ama cok da gerekli degil dedi dr.cogu doktor ilac yüklenmesini dogru bulmuyor.doktorun bu konuda eksik degil bence
Evet canim gercekten oyle rahatliyorum hep hayal ederek uyuyorum insallah gercek oldugu gunleri de gorucez...Canim cok iyi anliyorum seni..cogul gebelik gercekten cok zor..ama kucagimiza alacagimiz gunleri hayal edince rahatliyoruz dimi :) onlar icin herseye deger diyoruz..sayili gunler cabuk gecer insallah..Allahim hepimizin yavrusunu korusun
Yok canim dikisimDikisin varmi canim senin?ayni haftadayiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?