2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Benimde bi yere hazirlanip gitmek bi ölüm oysa bi elbise giyiniorum zorlanmim die egilip kalkmak cok zor corabimi zor giyuyorum valla bide baya kilo aldim 19 kilo almisim agirim bacaklarim tasimio beni yemek yapmak iskence otururken yapiorum bugun biyere gitmedim gitmeyiz die dua ediyirum yatmayi cok seviyorum uyku benim bugunlerde vazgecilmezim...hepinize hayirli bayramlar kizlar bebislerinize dikat edin benimkiler masallah hic durmuo ikisi birden hoplayip zipliolar masallah karnimida baya acitiolar

Benim asil agirlik 24 te basladi. O zamana kadar iyiydim o zamandan sonra yurumekte bile zorlanmaya basladim. Yatmak uyumak luks oldu. Gece deliksiz uyuyan ben 5 6 defa kalkiyorum.uyaninca uyuymaiyorum bebislerimde bazen o akdar hareketli oluyorlar ki masallah ondan da uyaniyorum uyuyamiuorum. Yinede iyiki varlarrr hicbirseye degismem onlarin varligini... Altta yaziyor ya bugunden itibaren rahat nefes alabilirsiniz onalr artik disaruda nefes alabilirler diye..nasil rahatladim bilsen.. Rabbim kucagimiza aldigimiz gunude gostersinnnn
Ayy bayrami bayram yapti benimkilerde simdiden taarruzdalar bir gorseniz...surekli hareket halindeler

Canim masallah senin haftan cok guzel en azindan, baya agirlasmissindir surekli dinlen..benimki anormal sanirim yaa daha 18.haftanin icindeyim simdiden agirim karnim cok buyuk ve beni cok rahatsiz ediyor
Ben disari falan cikamiyoruk zaten, 100 m yuruyemiyorumki hemen kaliyorum yolun ortasinda..
Allahim biran once hamileligi tamamlayip kucagimiza almayi nasip etsin aminnnn

Evet canim 3.5 yasimda bir oglum var ama ne zaman ikiz gorsem icim cizliyordu. Bu seferki hamileligimde inanilmaz stresliyim, hic durmadan dua ediyorum, allah bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin, onlara uzun omurler versin.

Hayırlı bayramlar duble anneler :) son haftalarımda tarif edemeyecegim bir sırt ağrısı yaşıyorum. Fizik tedavi bile işe yaramıyor. Aranizda sırt ağrısı çeken var mi? Hamilelikten mi kaynaklanıyo onu bilemedim. Genelde hamilelik bel ağrısı yapar.

Sirtinin tam neresi sag kürek kemigi kismi mesela safra ile ilgili probleme isaret.hamilelikte sirt ve bel agrisi normal.ikiz gebeliklerde daha da normal ama dedigim bölge ise ultrasondan safrani incelesin dr.

Magnezyum iyi fikir gibi duruyor benim doktorum vitamin ve demir ilacın a bile yeni başladı... Balık yağı hapı konusunda ise hiçbir bilgi vermedi içme gerekir mi halen bilmiyorum. Sanırım bir başka doktoru görmek şart oldu. Bugün hep yattım nerdeyse bugün hiç öyle sıkıntılar olusmadi. Sanırım çok ayakta kaldim. Haftamiz daha çok hakkatten... umarım güzel güzel atlatiriz...

Daha 16.haftada zaten cok gerekli degil ki kan ilaci magnezyum.ama kramp ve kasik agrisi olursa magnezyum verilir.ya da kan cok dusukse demir takviyesi yapilir.20.haftada kan ilaci kullanmaya basladim.vitamine ise hic gerek yok deniliyor iki uc gunde 1 içiyorum.magnezyum a da yeni basladim ama cok da gerekli degil dedi dr.cogu doktor ilac yüklenmesini dogru bulmuyor.doktorun bu konuda eksik degil bence

Dikisin varmi canim senin?ayni haftadayiz.

rabbim saglikla nasip etsin insallah guzel musmutlu sifali haberlerle evinize donersiniz insallah... dua ile bayram sekerlerini opuyorum :))

19 kilo icin doktorun ne diyor canim? 25i gecmemeye calis son haftalar inanilmaz kilo aliniyor ikiz bebek icin 19 cokta fazla degil aslinda, tek bebekte 30 kilo alanlar var ama dikkatli olsak iyi olur..bende 6 kilo aldim daha simdiden nolcak bilmiyorum
Ayy kiyamam yerim ben onlari masallah hareketli olsunlar annesi, yakinda yaninda kucaginda kipir kipir olcaklar insallah..Allahim bebeklerimize saglik versin bu zorluklara katlanicaz napalim sıkalım disimizi..

Canim cok iyi anliyorum seni..cogul gebelik gercekten cok zor..ama kucagimiza alacagimiz gunleri hayal edince rahatliyoruz dimi :) onlar icin herseye deger diyoruz..sayili gunler cabuk gecer insallah..Allahim hepimizin yavrusunu korusun

Evet canim 3.5 yasimda bir oglum var ama ne zaman ikiz gorsem icim cizliyordu. Bu seferki hamileligimde inanilmaz stresliyim, hic durmadan dua ediyorum, allah bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin, onlara uzun omurler versin.
Stres ve uzuntu bitirdi bizi zaten..rahat olsak belki daha guzel gecircez ama insan korkuyor en ufak biseyde..dua etmeye devam edelim bol bol, Allah bizlere yeniden ikiz bebekler nasip etmisse vardir bir hikmeti..
Rabbim oglusuna ve yeni bebeklerine saglikli uzun omurler versin insallah canim..bizimkilere de insallah

Ozaman sen surekli dinlen canim..ikiz gebelik yorulmaya gelmiyor..ben hep yatiyorum, cok az oturuyorum..
Balik yiyebiliyorsan balik yagi sart degil aslinda..haftada bir mutlaka balik ye..bende daha demir ilacina baslamadim, oysaki kanimda az..magnezyuma da kendim basladim valla, ileri haftalari beklesem odamdan kalkip mutfaga yuruyemiycektim..insallah atlatiriz canim Allah yardimcimiz olsun :)

Beeennn daha gecen gun okadar siddetli bir agri girdiki sirtima nefes alamadim saga sola donemedim okadar soyleyim..belkide 1 saat kivrandim acidan..doktora gittim belki idrar yollarinda enfeksiyon varsa sirt agrisi yapar dedi, idrara bakildi enfeksiyon yoktu..arada agri oluyor cok kotu yaa..Allah sifa versin, hamilelik zor is..

Ben kendim basladim magnezyuma, yuruyemiyodum bacak iclerimden tutta genitale kadar inanilmaz agri vardi, gecirmedi ama hafifletti..napim daha vermedi magnezyumu..zaten magnezyumun fazlasi vucuttan atiliyor 2.5 aylikken baslayanlar bile var..ama balik yagi vs seyler besinlerden daha fazla alindigi icin ben kullanmiyorum..decavit ve calsiyumda verdi doktor onlarida kullanmiyorum biktim ilactan cunku hergun folbiol ve b12 ilacina devam ediyorum, kan sulandirici igne ve ilacimda var, haftalik kalcadan ignem var hergunde 2 tane fitilim var..ciddi anlamda bunaldim ilactan ama birakamiyorum onlari mecbur kullanmam lazim..
Benim prof hic ilac kullanmami istemiyor besinlerden al diyor, perinatologumda ilaclar vitaminler cok onemli ihmal etme diyor :) bende takiliyorum:)

Canim cok iyi anliyorum seni..cogul gebelik gercekten cok zor..ama kucagimiza alacagimiz gunleri hayal edince rahatliyoruz dimi :) onlar icin herseye deger diyoruz..sayili gunler cabuk gecer insallah..Allahim hepimizin yavrusunu korusun
Evet canim gercekten oyle rahatliyorum hep hayal ederek uyuyorum insallah gercek oldugu gunleri de gorucez...

kizlar ben 6 kilo aldim...ayni haftada olanlar kac kilo aldiniz? Ileri haftada olanlar benim haftamdayken kac kilo almistiniz? Cok hizlanmaya basladi 2 haftadir endiseliyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…