- 23 Mart 2016
- 129
- 192
- 18
- 36
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #11.521
Aynen canim.ucakla gitmicez arabayla duusnuyorz.dinlene dinlene artik :) ben de evin tek fotolari ile yetinecegm.sen kac haftaliksin cnm pekiBizde tasinacagiz bayramdan sonra mecbur esim halledecek artik rasimlerini cekip sana yollasin biz oyle yapiyoruz boylece en azindan hic gormemekten iyi oluyor. Ev esyalar bir sekilde yerlesecek artik dogumdan sonrada vakit buldukca yavas yavas duzenlerim diyorum bence cok kafaya takmamak lazim illaki bir yolu bulunur. Ucak yolculugu ozellikle de cogulsa 32den sonra olmuyor zaten oncesinde bile dr raporu isteniuor eger arabaysa ki mesefa cok uzak max 1,5-2 saatte bir durulup dinlenilmesi gerekiyor annenin kan dolasimi icin vs arabadan inip biraz hava almasi gerekiyor. Tabi yine de drla gorusmek ve ona gore hareket etmek en iyi yol diye dusunuyorum sonucta herkesin dr u hastasini daha iyi bilir
Bende Es durumunu bekliyorum eylüle kalmaz insallah diye dua ediyorum yaklaşık 750 km mesafe bizimki deOffff sorma yaaa tayinimiz cikti evi topladik .ama tasinma malesef es durumu tayini sonrasi yani eylülde yani benim 34.haftamda falan.cok korkuyorum ne yapsam ev bulmak beğenmek var tasnma yerlesme var doğum var.zaten on saatlik yerler iki il arasi
Aynı durumdayiz desene.evi topladiniz mi.bizim de mesafe 750 km civari.esimin tayinin cikacagi yere tasinacagimiz icin bekliyoruz malesef.sen de sanirim tasinir tasinmaz dogum iznine ayrilacaksin..Bende Es durumunu bekliyorum eylüle kalmaz insallah diye dua ediyorum yaklaşık 750 km mesafe bizimki de
evet Aynı durumdayız evi hala toplamaya baslamadm kız kardesim gelince baslayacağız insallah evet tsınınca izne ayrılacağım hala çalısıyorumAynı durumdayiz desene.evi topladiniz mi.bizim de mesafe 750 km civari.esimin tayinin cikacagi yere tasinacagimiz icin bekliyoruz malesef.sen de sanirim tasinir tasinmaz dogum iznine ayrilacaksin..
Hastane tipi tabiki daha iyi..kiralaniyormuymus ilk defa duydum..oyle bi imkanin varsa yapabilirsin..ben kullanamam heralde kiralik bisey, icime sinmez..
cevap için sagol canımGec bile kalmissin hemen surmeye basla bence..lansinoh iyi geliyor canim..
Benim az kaldi cok sukur 34 olduk bayramdan sonra esim ev tasinma vs isleriyle ilgilenecek bende zaten Ankara'ya annemin yanina geldim artik dogum burda olacak sonra da gidecegiz evimize ins saglikla sihhatle sorunsuz gelirlerse Allah hepimize zamaninda saglikli evlatlar nasip etsin :)Aynen canim.ucakla gitmicez arabayla duusnuyorz.dinlene dinlene artik :) ben de evin tek fotolari ile yetinecegm.sen kac haftaliksin cnm peki
Amin canim.darisi bana insallah bizler de goruruz 34 ten sonrasinu sağ salim .guzel plan yapmissinz hadi yolunuz acik olsunBenim az kaldi cok sukur 34 olduk bayramdan sonra esim ev tasinma vs isleriyle ilgilenecek bende zaten Ankara'ya annemin yanina geldim artik dogum burda olacak sonra da gidecegiz evimize ins saglikla sihhatle sorunsuz gelirlerse Allah hepimize zamaninda saglikli evlatlar nasip etsin :)
Canım 2 gün önce oturduğum yerde kıyafetleri ayırdım (taşınacağız da). Akşam eşim geldiğinde ayaklarımı fark ettik davul gibi şişmişti. Tüm gün ayaklarım aşağıda olunca şişti. Sonra ayaklarımı uzattım dinlendim geçti. Böyle birşey yoksa sıcaktan da şişebilir. Hamilelikte ayak şişmesi çok oluyor.Kizlar hepinizde ayak sismesi var mi benim bir haFtadir asiri sisiyor nerdeyse hic tuz tuketmiyorum ona ragmen. Normal mi bu kadar sismesi yada ne yapmaliyiz?
Kizlar hepinizde ayak sismesi var mi benim bir haFtadir asiri sisiyor nerdeyse hic tuz tuketmiyorum ona ragmen. Normal mi bu kadar sismesi yada ne yapmaliyiz?[/QUOT
Benim şiş canım on altı haftalikken başladı ilk hamilleigimde de böyleydi rahim aşağı giden damarlara baskı yapıyormuş oda dolaşım bozukluğuna sebep oluyor zeytin yağı ile masaj yaptir eşine iyi gelliyor
Canim ayni durumdayiz.esyalari esim topladi.esimin tayininin hangi ilçeye çıkacağını bilsek ona gore gidecektik ama malesef es durumu ancak eylulde belli oluyor.yani benim.en kritik ayimda.evi bulmasi yerlestirmesi ve gelip kamyonla goturmesi gerek.o kadar yoruldum ki hicbi is yapmama ragmen sirtim ayaklarim berbat..gunlerdir ben de düşünmekten kafayi yedim.nasıl olacak diye.bide bebeklere bakacak da pek kimsem yok annem bakmıyor bi kaynanam biraz bakacak gibi.o konu da uzuyor beni.dün artik dusunmekten ve stresten bebeklere zarar verdigimi hissettim.amannnnn dedm artik nolcaksa olsn.zamani gelince tikir tikir plan yapıyor insan.artik kasmiycam kendimi nolcak diye ...stres bebekleri cok etkiliyor.cocuklara bakma meselesine gelince de gerekirse vericem parasini bakici alcm.ztn dogum izninde evdeyim.babalari gelene kdr bakici ve ben bakariz napalm.sansimiz yok bu konuda.senin annen yaşlı da bakmior ama benim annem 50 bile degil.bakmiyor yani.sevmiyor cocuk bakmayiV Vivaldi30 S seyyahhk E Esraesesemg kızlar biz de tayinciyiz. Yaklaşık 1400 km uzağa çıktı tayinimiz. Eşimin göreve başlayacağı tarihte büyük ihtimalle ben doğum yapıcam. Evi o tutacak eşyaları o halledecek. Benim de tayinim için başvuru yapmam gerek bu halde Nasıl yapıcaz. Nasıl olacak diye düşünmekten artık başım ağrıyor. Doğumda annemlerde Kalıcam. Ama annem hasta ve çok yaşlı. Bana yardım edebilecek kimse yok malesef. Canım çok sıkılıyor. Bugün tansiyonum oynadı bayramlaşmaya falan gidemedim yattım. Allah yardım etsin bize.
Benimki bi ara davul gibi oldu sebebi tuzdu.azalttm tuzu epey.iki gun tuzlu peynir ve tuzlu yemek yedim resmen ayaklarim davul gibi sisti.hamilelikte cok normal ayak sismesi.ayaklarıni havaya dik en guzel cozum bu.bide ictigin suyu arttir odemini atsin.yere basinca bile agriyor ayak sisince.yorgunluk ve ayakta durmak da siskinlik yapar.buna da dikat et.Kizlar hepinizde ayak sismesi var mi benim bir haFtadir asiri sisiyor nerdeyse hic tuz tuketmiyorum ona ragmen. Normal mi bu kadar sismesi yada ne yapmaliyiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?