- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #11.541
Canim stres yapma hemen belki ikisi ayni yere gecmistir o yuzden ikisini tek zannediyorsundur.Kizlar bebegimin birini dunden beridir fazla hissedemiorum biri kipir kipir oburu iki uc saatte bir kipirdio ins kotu bisey yoktur
Canm benmde oyle oldu kaç kez hatta hiç hareket hissetmedğmde oldu doktora gttim ultrasonda hareketleri belli ama ben hissedemiyorm ufak hareketleri hissedemiyorz sert hareketlerini hissediyorz doktor sorun yapma bunun için gayet normal herkesde oyle olur dediKizlar bebegimin birini dunden beridir fazla hissedemiorum biri kipir kipir oburu iki uc saatte bir kipirdio ins kotu bisey yoktur
Dun 4 saatlik bir yolculuk yaptim onun etkisi sanirim hala. Sicakta bunaltıyor birde bayram arasi yoruldum bayamcok ayakta kalmasam da surekli uzatamiyorum ayaklarimi onun etkisi heralde. Protein gecen hafta bakildi yoktu cok sukur sanirim kilo alimiyla alakali.Canım 2 gün önce oturduğum yerde kıyafetleri ayırdım (taşınacağız da). Akşam eşim geldiğinde ayaklarımı fark ettik davul gibi şişmişti. Tüm gün ayaklarım aşağıda olunca şişti. Sonra ayaklarımı uzattım dinlendim geçti. Böyle birşey yoksa sıcaktan da şişebilir. Hamilelikte ayak şişmesi çok oluyor.
Ama dinlenmeyle geçmiyorsa bayram dönüşü idrarda protein baktırabilirsin. Protein kaçağı olduğunda ayaklar şişebiliyor.
Hemde naail aciyor tabanlarim ya sorma... Suyu cok iciyorum 3 lt kesin oluyor hergun. Ama sanirim benimki yolculuklardan kaynakli cunku evdeyken bu akdar degildi. 6 7 gundur nerdeyse hic tuz tuketmedim ekmek ve peynir diisnda ama yiende oluyor iste. Gecer insallahBenimki bi ara davul gibi oldu sebebi tuzdu.azalttm tuzu epey.iki gun tuzlu peynir ve tuzlu yemek yedim resmen ayaklarim davul gibi sisti.hamilelikte cok normal ayak sismesi.ayaklarıni havaya dik en guzel cozum bu.bide ictigin suyu arttir odemini atsin.yere basinca bile agriyor ayak sisince.yorgunluk ve ayakta durmak da siskinlik yapar.buna da dikat et.
Gecmis olsun canim yolculuktan buyuk ihtimalle..ayaklarinin altina yastik koyup yukseltip uzan, gecer ozaman..artik haftan buyuyor iki bebekle hamileligin etkileri daha cok hissediliyor sanirim..bol bol dinlenDun 4 saatlik bir yolculuk yaptim onun etkisi sanirim hala. Sicakta bunaltıyor birde bayram arasi yoruldum bayamcok ayakta kalmasam da surekli uzatamiyorum ayaklarimi onun etkisi heralde. Protein gecen hafta bakildi yoktu cok sukur sanirim kilo alimiyla alakali.
Hemde naail aciyor tabanlarim ya sorma... Suyu cok iciyorum 3 lt kesin oluyor hergun. Ama sanirim benimki yolculuklardan kaynakli cunku evdeyken bu akdar degildi. 6 7 gundur nerdeyse hic tuz tuketmedim ekmek ve peynir diisnda ama yiende oluyor iste. Gecer insallah
Senin kaynana ne durumda peki.bakmiyor mu hayatta mi degil o daKizlar uzulmeyin bende yalniz bakicam kimsem yok yanimda, annemde hayatta degil....kara kara dusunuyorum nasil bakcam diye ama varliklarini dusunmek bile icime huzur veriyor.saglikla dogsunlarda yeterki..
Ilk dogduklari zamanlar uyuyorlarmis gununu tamamlayana kadar, o sirada bizde iyilesiriz bir parca..sonra da bir duzene oturtunca bakiliyormus..mesela aralarina yarim saat koyuyolarmis, ilk once birinin altini degistirip emzirip uyutuyorlarmis, sonrada digerini..boyle boyle bir hal yoluna koycaz artik..ic gudusel bakma yetisi gelir bence bizlere de :))
Baska sehirde diger torunlarina bakiyor..yardima gelirim dedi ama sonucta geri gidecek..ben yillardir yalnizim Allaha emanetiz yavrularimizla napalim canim..Senin kaynana ne durumda peki.bakmiyor mu hayatta mi degil o da
Yatiyorum zaten hep canim ama inmiyor heralde artik vucud agir geliyor. Hayirlisi ile evime dönünce daha rahat hissedicemGecmis olsun canim yolculuktan buyuk ihtimalle..ayaklarinin altina yastik koyup yukseltip uzan, gecer ozaman..artik haftan buyuyor iki bebekle hamileligin etkileri daha cok hissediliyor sanirim..bol bol dinlen
7 haftadan sonra basladi bende 16 haftada bitti rabbim saglikla nasip etsin rabbim insallah canim takvim kurmak istersen kisisel bilgilere tikla orda bosluga tahmini dogacagi tarihi yaziyorsun mesala su sekilde 08-03-2017 gibi canim :))selam kizlar 5+5 günlük ikizlere hamileyim keselerimizi gördük ikiside ayni haftada yanliz benim hic mide bulantim yok doktor ters birşey yok dedi ama midem bulanmamasi normalmi ya
hayirli olsun canim. allahim dogumlarinida nadip etsin insallah. bulantilar icin cok erken benim 7.hafta gibi baslamisti. ama olmaz insallah benim canim cikti bulantidan kusmadan hala da devam ediyor bulantilarimselam kizlar 5+5 günlük ikizlere hamileyim keselerimizi gördük ikiside ayni haftada yanliz benim hic mide bulantim yok doktor ters birşey yok dedi ama midem bulanmamasi normalmi ya
Hayirli olsun canim, hosgeldin aramiza :)selam kizlar 5+5 günlük ikizlere hamileyim keselerimizi gördük ikiside ayni haftada yanliz benim hic mide bulantim yok doktor ters birşey yok dedi ama midem bulanmamasi normalmi ya
Canim saolasin nst ye girdim masallah ikiside hareketlendiler hatta kipirdamayan cihazi takinca korktumu napti yerinde durmadi canim benimde kimsem yok ailemden cok uzaktayim kendim bakicam sora bakici buluruz artik iş başa düsünce bakilir die dusunuorum basta zorlaniriz tabi ama duzene koyariz ins onlar saglikli olsundaCanim stres yapma hemen belki ikisi ayni yere gecmistir o yuzden ikisini tek zannediyorsundur.
Siskinlik icin suyu arttirmak iyi geliyor isterseniz deneyin kizlar ama tabi bu yontemlerle gecmezse mutlaka dr a gorunmek lazim
Benimde annem de kayinvalidem de bakamayiz dediler yani ben zaten bakmalarini degil sadece bir kac ay yardimci olsunlar istiyordum ama napalim sonucta herkesin kendi duzeni kendi hayati var annemin lafidir bakmayacaksan dogurma :) takmayin bence o mucizeleri bize nasip eden Allah onun kolayligini da verir ins bir sekilde. Eve bir yardimci bulmaya calisacagiz bende zaten evde olacagim haftasonu ve aksamlaro da babamiz gelir artik oldugu kadar ev de cok temiz olmayi versin cesit cesit yemek olmasin onemli olan hasretle bekledigimiz evlatlarimiz onlar iyi olsun yeter bana zaten ilk bir kac ayi atlatsak gerisi rahaylariz ins. Unutmayin siz ne kadar rahatsaniz bebeginizde o kadar mutlu ve rahat
Canim benimde nst ye girince kiz baya bi hareketlendi hatta zor bagladilar masallah korkmusyum ama simdi ii hissediorumCanm benmde oyle oldu kaç kez hatta hiç hareket hissetmedğmde oldu doktora gttim ultrasonda hareketleri belli ama ben hissedemiyorm ufak hareketleri hissedemiyorz sert hareketlerini hissediyorz doktor sorun yapma bunun için gayet normal herkesde oyle olur dedi
selam kizlar 5+5 günlük ikizlere hamileyim keselerimizi gördük ikiside ayni haftada yanliz benim hic mide bulantim yok doktor ters birşey yok dedi ama midem bulanmamasi normalmi ya
Tatlım Hayırlı olsn rabbim sağlıklı bir sekilde kucağına almayı nasip etsin. Benim hiç bulantım olmadı belki seninde olmaz takılmaselam kizlar 5+5 günlük ikizlere hamileyim keselerimizi gördük ikiside ayni haftada yanliz benim hic mide bulantim yok doktor ters birşey yok dedi ama midem bulanmamasi normalmi ya
Senin yine 3 haftaymıs benim kalan 3 haftam var 2 hafta zor geçtib3 hafta daha nasıl geçer bilmiyorumCfmartesi Olsada minnaklarımı görsem çok özledm 3hafta oldu dr gitmeyeli bu drlar bizi hiç anlamıyorlar bu kadar açılır mı ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?