2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

hayırlısı olsun bebişlerin canım :) Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin, hiç olumsuz düşünme bebişlerini de üzme olumlu düşün dua et başka elimizden bişey gelmiyo çünkü :) konuş onlarla :) bende 6.-12. hafta arası çok kötüydüm miden bulantılarım çok fenaydı 4 kilo verdim halsiz düşüm ama çok şükür geçti, senin de geçer inşallah

Sanirim hap Seninki si benimki suda eritmeli ilaç bidaha ay sonunda benim Kontrolüm renkli ultrasyon için gün aldinmi sen

yok tatlım benimkide suda ertimeli yemekle beraber içiyorum. onun için bişey söylemedi sadece şey 20-21 haftada tetonoz aşısı yapılcak kontrolden sonra dedi

Kızlar Serklaj yaptıran var mı daha önce ya da şimdi ben dün yaptırdım bugün karın Ağrım falan var normal mi acaba

Ben de bu gün ayrıntılı ultrason basamağını geçtim çok şükür sıkıntı yok çok şükür yüzlerini görmek istedim çok ama ikisi de çok uyumsuz duruyorlarmış büyümüşler de zaten artık Zor gürürüz bu Zaman'dan sonra dedi 21+6haftadalar ikisi de maşallah Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimizin bebekleriniSizden görebilen var mı 4 boyutlu ultrasonla bebeklerinizin yüzlerini

yok tatlım benimkide suda ertimeli yemekle beraber içiyorum. onun için bişey söylemedi sadece şey 20-21 haftada tetonoz aşısı yapılcak kontrolden sonra dedi

He ben günde iki kere diyince hap sandım cnm :)
Bazı doktor tetonoz yaptirmiyormus bak Seninki si yap demiş bana o konuda bişey söylemedi sağlık ocağında ki hemşire günü gelince ariycam seni demişti
Renkli ultrasyon u muhakkak yaptir bana dedi orda bütün organlar inceleniyor mus ayin 27 ne zor randevu aldım bende

Gözün aydın cnm bi sorun çıkmamasına sevindim .. yaa bende yüzlerini çok. Merak ediyorum demek göstermediler bende seninle aynı haftalarda çektiricem inşallh gorebilirim bide perinalogami cektirttin cnm

Günaydın kızlar hayırlı cumalar

evet büyüdükçe biraz zorlanıcaz sanırım görmekte canım olsun sağlıkla gelsinler yeter ki :) biz çarşamba kontroldeydik ikiside güzel pozisyondaydı doktorum çok şanslısın ikizlerden böyle görüntüleri zor alıyoruz normalde dedi ikisininde yüzlerini görebildik bal dudaklılardı burun delikleri bile görünüyodu maşallah

G gebbe28 canım geçmiş olsun serklaj olmuşsun. Kaçıncı haftandaydın canım sen?
16+5 deyim bugün 2 gün önce yapıldı Serklaj ama Ağrı'm oldu açıkcası birde proluton depot vuruldu bir kaç gun üst üste onun yerleri de ayrı ağrıyor mahvetti Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin minyonları :)

Ben de gördüm Can'ım ama daha küçüklerde çok bişey seçemedik açıkcası sadece parmakları çok netti bunda birde birinin yüzü yuvarlak biri daha sivri onu farkedebildik kemikler falan çok belliydi ama dediğimi gibi bize çok farklı gelmedi sen baya büyütmüşsün darısı başımıza kız üstte oğlan altta bende sende durum Nasıl ?

aslında bana da yapılcak demedi sadece önce ben muayene edicem sonra sağlık ocagına gitceksin dedi :/ benim doktorum özel ve detaylı renkli ultrasonda bakıyor bebişlere belkide oyuzden bahsetmedi bana

canım geçmiş olsun nasıl karar verdiniz açılmamı vardı? birde kaş haftalıktı bebişler
Can'ım açılma olmadı doktor ikizlerde yapıyorum öneriyorum da dedi tercihi bize bıraktı bi de onayladık çünkü erken doğup küvezde kalsın istemiyoruz bütün önlemleri alalım gerisi Allah'ın takdiri artık eşimin yeğenleri ikizler 31.haftada doğdu küvezde kaldı anne sütü içemediler bu yüzden önlem almak istedik bu arada 16+5 deyiz 2 gün önce yapıldı işlem

bugün bizde detaylı ultrasondaydık canım çok şükür bizim oğluşlarda çok iyiler.. çok merak ediyorum bende melek yüzlerini.. ama biri sağ altta diğeri sol üstte :) ilginç yerleşimleri var beyzadelerimin

Merhaba canlar...Bugün cinsiyetleri öğrendik,tahminim doğru çıktı ikisi de kız:)
Hayırlı ve sağlıkla gelsinlerde canım Rabbime emanetler tüm kuzucuklar

Kızlar 11.haftamdayım gyno ferro ve elevite başlattı doktorum folio da devam dedi. Siz kaçıncı haftalarda başlamıştınız ferro ve elevite?

aslında bana da yapılcak demedi sadece önce ben muayene edicem sonra sağlık ocagına gitceksin dedi :/ benim doktorum özel ve detaylı renkli ultrasonda bakıyor bebişlere belkide oyuzden bahsetmedi bana

Neden yaptirilmiyor acaba
Benim doktorumda özel hastahane ama perinalog ta yaptirmami özellikle istedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…