2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

canim pasalari emzirirken degisiklik yapiyorsun degilmi cunku bir memede tuzlu sut diger memede sekerli sut oluyormus haberin olsun canim bir ogun digerine bir ogun diger memene yapki ikiside degismis olur canim arkadas degistirmemis biri kilo almis biri almamis biri soyleyince oda degisik emdirmeye baslamis ogrenmis oldum bende :)))

Aminn canim insallah benimkilerin dogum kilosu bunlar hamileligimde hep pasalarim almis cok .sükür.bakalim haftaya kac olacaklar
Aaa massalah canim sen 34 haftada dogum yaptin degilmi bende yeni kilolari sandim kirkbinkere massallah canim rabbim.korusun pasalarini... ecmain

Kizlar aniden doguma girdim 34 haftaliktik durmadi miniklerim kuvezdeler dua edin n9lur sut istiyorlar gelsin bebeklerim bir an once ciksin cok kucukler 1.5 kilo dua edin nolur
Canım Allahım yüzünüze baksın inşallah hayırlısıyla sağlıkla evinize dönün inşallah dualarımdasınız canım

Kizlar aniden doguma girdim 34 haftaliktik durmadi miniklerim kuvezdeler dua edin n9lur sut istiyorlar gelsin bebeklerim bir an once ciksin cok kucukler 1.5 kilo dua edin nolur
Canım dualarım seninle. Rabbim bebeklerini korusun inşallah. 1 ay önce hastanede yatarken yanımdaki bayanı sezeryana aldılar. 26 haftalıktı 800 gr dı bebeği. 1 aydır küvözde. Büyüyor maşallah. Senin haftan da iyi bebeklerin kilosu da iyi. Sakın üzülme erken doğdular diye. Rabbim bebeklerini korusun inşallah.

Canım çok geçmiş olsun. İnşaallah biran önce bebislerin Kilo alır ve kucağına gelir.haftan iyi maşallah.üzme kendinı sütun gitmesin.

canım hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli gelsinler evine bebişlerin. Kilo alırlar merak etme. Allah yardımcınız olsun.

Cnm dualarım seninle ve bebişlerin le. Masallah onlara.. haftan iyi kilo almalarini beklerler. Bunun için uzulme stres yapma ki sütun kesilmesin. 3 saatte bir sağ cnm. Gelmezse bile dene bırakma.

Biranevvel sutun gelsin yavrularina sifa olsun canim insaAllah.. 34. Hafta iyi bi hafta Allahin izniyle toparlicak kuzularin kendini

Gozun aydin canim, insallah cok cabuk kilo alirlar, en kisa zamanda hep beraber evinize gidersiniz.

Canimmmm dualarim sizinle insallah hersey guzel olcak, hic kotu seyler dusunme..hemsireden sut sagma makinasi iste sagdikca gelir sutun canim benim, cikinca da alirsin kendine bitane..insallah guzel guzel kilolarini alip cikarlar kuvözden korkma annesi Allaha emanetler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…