- 13 Ocak 2016
- 1.174
- 1.109
- 53
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #11.781
Doğum sonrası eve gelenlere yada mevlutte dağıtmakla anahtarlık buldum fikir olsun diye paylaşıyorum
Evet canim oluyordu..yiyordum yarim saat sonra sanki hic yememis gibi midem kazinirdi..o durum 14-15 haftaya kadar suruyor..3-4 saatte bir biseyler ye, aralarda sutunu yogurdunu ve meyveni ihmal etme :) bol bolda su ic..bulantin olmaz insallah rahat edersinkizlar 2 saate bi acikma sizdede oluyormuydu karnim hic doymuyor gibi bu karin acikmasiyla gogus şişkinligi olmasa hamile olduguma inanmiycam
ztn meyve olmasa kafayi yerdim herhalde şeftali elma armut bol bol yiyiyorum aciktikca meyve yiyorum ztn normaldede gunde 3 litre su icem biriydim hla öyleyim yarim miniklerin kalp atişini duyucam dua edin bana herşey yolunda gider inşallahEvet canim oluyordu..yiyordum yarim saat sonra sanki hic yememis gibi midem kazinirdi..o durum 14-15 haftaya kadar suruyor..3-4 saatte bir biseyler ye, aralarda sutunu yogurdunu ve meyveni ihmal etme :) bol bolda su ic..bulantin olmaz insallah rahat edersin
canim neden aniden doguma girdin rabbim saglik sifa versin insallah sutun minnoslarina yariyacak insallah 2 kilo oldumu cikartirlar bebeklerini canim rabbim sizi korusun.. dua ile ecmainKizlar aniden doguma girdim 34 haftaliktik durmadi miniklerim kuvezdeler dua edin n9lur sut istiyorlar gelsin bebeklerim bir an once ciksin cok kucukler 1.5 kilo dua edin nolur
Super ozaman harika :)) duyarsin annesi pit pit atislari merak etme, hayirli haberler al insallah..aynen bende oyleydim meyve olmasa napardik:))ztn meyve olmasa kafayi yerdim herhalde şeftali elma armut bol bol yiyiyorum aciktikca meyve yiyorum ztn normaldede gunde 3 litre su icem biriydim hla öyleyim yarim miniklerin kalp atişini duyucam dua edin bana herşey yolunda gider inşallah
canım masallah bebişlerine haftan çok iyi üzülme aneleri. sen bir ikiz annesisin moralin yüksek olsunki sütün gelsin, bulgur pilavı yeşil soğan tüket ve sütün gelince hemen sağ Rabbim yardımcın olsun.Kizlar aniden doguma girdim 34 haftaliktik durmadi miniklerim kuvezdeler dua edin n9lur sut istiyorlar gelsin bebeklerim bir an once ciksin cok kucukler 1.5 kilo dua edin nolur
6+4 te duydum ben, karından olarak. vajinal hiç bakılmadı bana. hayırlı olsun bu arada :) tedirgin olma lütfen hepimiz geçtik o yollardan Rabbim ömür biçtiyse seninle kalacaklar, hep olumlu düşün.sizler kacinci hafta duydunuz kalp atişlarini birde vajinadanmi duyuluyor ilk baş ?
Benm 19.haftama kadar hiç Bi enfeksiyonm olmamıştı serklaj oldu ondan sonra koku da sarı akıntıda gelmeye başladı gebelğimn o haftasına kadar olduysa beyaz kokusuz akıntm oluyordu canm bana sonda falan da takılmamştı
sizler kacinci hafta duydunuz kalp atişlarini birde vajinadanmi duyuluyor ilk baş ?
ben 7+3 de karindan kalp atislarini duydum kizlarimin canim sende 6+haftadasin sende duyabilirsin degisiyor kisiden kisiyesizler kacinci hafta duydunuz kalp atişlarini birde vajinadanmi duyuluyor ilk baş ?
Rahm ağzı boyumda kısalma olmaya başlamıştı ve ikiz gebelk onlem amaçlı atalm dedi serklaja sırasında ise açılma ve kısalma oldğunu farkettik serklaj sonrası 2hafta kadar dikkat ettm sonrasında ayaklandmSenin serklaj 19 da mı oldu? Açılma var die mi oldu yoksa önlem amaçlı mı yaptılar???
Rahm ağzı boyumda kısalma olmaya başlamıştı ve ikiz gebelk onlem amaçlı atalm dedi serklaja sırasında ise açılma ve kısalma oldğunu farkettik serklaj sonrası 2hafta kadar dikkat ettm sonrasında ayaklandm
Allah kolaylik versin cnm. Sen kac kilo oldun durum7n nasıl iyimisin .Kilolari 2720 ve 2900 dü boy ve kilo icin bi hafta sonra gidecegiz insallah
Evet 19+019 da oldun dimi canım
Canim ben toplam 18 kilo almistim 12 gitti 6 kilo kaldi ilk.iki gün iyi degildim belden assagi narkozdu zorlanmadim desem olmaz ama inanin 10 güne baya toparlaniyorsunuz Allahin izniyle su an günlük yasamima döndüm cok sükür biberon hastaneye tedbir amacli götürdüm bi arkadas sormustu ama kullanmadim hemen geldi sütüm gelmesede hemsire emdirdi bebekleri emdiklerinde gelir dedi siz yinede koyun insallah ihtiyac olmazAllah kolaylik versin cnm. Sen kac kilo oldun durum7n nasıl iyimisin .
Canim ben toplam 18 kilo almistim 12 gitti 6 kilo kaldi ilk.iki gün iyi degildim belden assagi narkozdu zorlanmadim desem olmaz ama inanin 10 güne baya toparlaniyorsunuz Allahin izniyle su an günlük yasamima döndüm cok sükür biberon hastaneye tedbir amacli götürdüm bi arkadas sormustu ama kullanmadim hemen geldi sütüm gelmesede hemsire emdirdi bebekleri emdiklerinde gelir dedi siz yinede koyun insallah ihti
Yani sen dogum yaptin hadi hayirlisi gozun aydın. Kac haftalikken doğum yaptin doktormu almaya karar verdi.
Burda takvimde 40 hafta yaziyorda dedim masallah 40ka kadar goturen var...
Iyi hayirlisi gozun aydin.Canim ben toplam 18 kilo almistim 12 gitti 6 kilo kaldi ilk.iki gün iyi degildim belden assagi narkozdu zorlanmadim desem olmaz ama inanin 10 güne baya toparlaniyorsunuz Allahin izniyle su an günlük yasamima döndüm cok sükür biberon hastaneye tedbir amacli götürdüm bi arkadas sormustu ama kullanmadim hemen geldi sütüm gelmesede hemsire emdirdi bebekleri emdiklerinde gelir dedi siz yinede koyun insallah ihtiyac olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?