- 30 Temmuz 2015
- 390
- 387
- 18
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #1.181
Evet tatlım perinatolog çekti çok şükür ben atlattım darısı başına inşallahGözün aydın cnm bi sorun çıkmamasına sevindim .. yaa bende yüzlerini çok. Merak ediyorum demek göstermediler bende seninle aynı haftalarda çektiricem inşallh gorebilirim bide perinalogami cektirttin cnm
Ay ne Mutlu sana Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin o güzel yüzleri kokla inşallahGünaydın kızlar hayırlı cumalar
evet büyüdükçe biraz zorlanıcaz sanırım görmekte canım olsun sağlıkla gelsinler yeter ki :) biz çarşamba kontroldeydik ikiside güzel pozisyondaydı doktorum çok şanslısın ikizlerden böyle görüntüleri zor alıyoruz normalde dedi ikisininde yüzlerini görebildik bal dudaklılardı burun delikleri bile görünüyodu maşallah
tetonoz yapılmıyormuş mu ki ? devletin mecbur kıldıgını ve sadece sağlık ocaklarında yapıldıgını duydum ben başkada hiç bilgim yokNeden yaptirilmiyor acaba
Benim doktorumda özel hastahane ama perinalog ta yaptirmami özellikle istedi
Kızlar bende bu gün bebeklerimin alışverişini yaptım Allah kuzucuklarımın giymesini nasip etsin inşallah...ama alırken içimdeki kocakarıyla çok mücadele ettim.Sonra da dedim ki iki hafta sonra iyice ağırlaşacağım hava da soğuyacak çıkıp hasta olmayayım diye sebepler ürettim sonra da bir güzel alışverişimi yaptım badileri,tulumları,takımları,hastane çıkışları,ekstra tek altlar,çorap ve eldivenleri battaniye ve havlularını aldım yani en temel ihtiyaçlarını tamamladım artık gördükçe hoşuma giden şeyler olursa alacağım ama ilk 1-2 hatta 3aylık ihtiyaç listesi tamam.allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Benim Dr im gereksiz bulduğunu söyledi bu aşı Anadolu'da sağlıksız ortamlarda doğum yapma ihtimali olan anneler için kararlaştırılmış bir aşıdır tabi ki istersen yaptırabilirsin dedi birkaç yerde sancıları uyandırdığını duydum ve yaptırmamayı tercih ettimtetonoz yapılmıyormuş mu ki ? devletin mecbur kıldıgını ve sadece sağlık ocaklarında yapıldıgını duydum ben başkada hiç bilgim yok
Aslında liste yapmadım oğlumda herşeyi almıştım ama kullanmamıştım şimdi kullanmadıklarını eleyerek pembe mavi sarı filan 7 adet tulum ve 5 patikli takım aldım 14 tane çıtçıtlı kısa kollu vadi pembe mavi beyaz olmak üzere çeşitli renklerdeayy cnaım iyi yapmışsın iyi günlerde kullansın bebişlerlistemi yapmıştın varsa biizmle de paylaşırmısın ?
Evet tatlım perinatolog çekti çok şükür ben atlattım darısı başına inşallah
tetonoz yapılmıyormuş mu ki ? devletin mecbur kıldıgını ve sadece sağlık ocaklarında yapıldıgını duydum ben başkada hiç bilgim yok
Amin canım hepimiz görelim o günleri inşallahAy ne Mutlu sana Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin o güzel yüzleri kokla inşallah
Aslında liste yapmadım oğlumda herşeyi almıştım ama kullanmamıştım şimdi kullanmadıklarını eleyerek pembe mavi sarı filan 7 adet tulum ve 5 patikli takım aldım 14 tane çıtçıtlı kısa kollu vadi pembe mavi beyaz olmak üzere çeşitli renklerde6 adet tek patikli alt bunları içlik olarak da kullanırım diye düşündüm malum ocak doğumlu olacaklar soğuk. Birer battaniye(ama benim oğlumdan kalan 3-4adte vardı)birer banyo havlusu,7şer çift çorap,10 adet mendil, 3-4çift eldiven sanırım bu kadar gidip Bebek mağazasında oturdum hepsini almak istiyor insan ama ben işime yarayacak olanları almamaya özen gösterdim ikinci hamilelikte böyle oluyor oğlumda ne bulduysam almıştım ve giyilmemiş olarak bir çoğunu verdim etrafa
Kızlar bende bu gün bebeklerimin alışverişini yaptım Allah kuzucuklarımın giymesini nasip etsin inşallah...ama alırken içimdeki kocakarıyla çok mücadele ettim.Sonra da dedim ki iki hafta sonra iyice ağırlaşacağım hava da soğuyacak çıkıp hasta olmayayım diye sebepler ürettim sonra da bir güzel alışverişimi yaptım badileri,tulumları,takımları,hastane çıkışları,ekstra tek altlar,çorap ve eldivenleri battaniye ve havlularını aldım yani en temel ihtiyaçlarını tamamladım artık gördükçe hoşuma giden şeyler olursa alacağım ama ilk 1-2 hatta 3aylık ihtiyaç listesi tamam.allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Benim drum rahatlıkla aşı olabilirsin dedi bende yaptırdım.şükür bir sorun yok cnm .Cnm bende burda bi kaç yerde okudum doktorum bununla ilgili bişey söylemedi bana.. aslında düşününce bi çoğumuz sezeryan olucaz bi çok alet karnımi za giricek yaptirmanın mantıklı olduğunu düşünüyorum ama yinede bi doktoruma sorucam
Sen daha önceden doğum yapmış biri olarak tecrubelisin.benim ilk gebeliğim ve ikiz.şunu diyebilirim.ben hala alışverişe çıkıyorum ama çok zor oluyor.25. Haftaya kadar coğunu bitirmk lazım,bende oyle yaptım.artık tek tuk kalanlara avm lerde bakıorum 30 dk dolaşıp 30 dk dinleniyorum.:))
Benim drum rahatlıkla aşı olabilirsin dedi bende yaptırdım.şükür bir sorun yok cnm .
Benimde senle ters biri sağ üstte diğeri sol altta. Ama değişiyor sürekli geçen hafta ikisi göbeğimin hizasında biri altta diğeri üstteydi. Bakalım neler göreceğizbugün bizde detaylı ultrasondaydık canım çok şükür bizim oğluşlarda çok iyiler.. çok merak ediyorum bende melek yüzlerini.. ama biri sağ altta diğeri sol üstte :) ilginç yerleşimleri var beyzadelerimin
Hayırlı ve sağlıkla gelsinlerde canım Rabbime emanetler tüm kuzucuklar
Teşekkürler canım,amin inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıcakla kucagimiza alırız:)2 Prenses annesi oldun demek hayırlı olsun sağlıkla gelsinler inşallah
Hayirli olsun bebislerin. Hulya dede ye gidiyorum. Perinotolog. İkiz ve riskli oldugu icin tavsiye ile gittim memnunum doktorumdanMerhabalar annisler Rabbim yavrularinizi size bagislasin ankarali anneler hangi dr hastaneye gidiyosunuz..hastane dr tercih ederken nelere dikkat ettiniz bide ikiz gebelik olunca ayricalikli oluyo..benim gebeligim yeni tecrubeli annelerden yorum almak isterim
Hayirli olsun bebislerin. Hulya dede ye gidiyorum. Perinotolog. İkiz ve riskli oldugu icin tavsiye ile gittim memnunum doktorumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?