- 16 Ağustos 2013
- 1.284
- 1.184
- 133
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #1.201
Ben tup bebek tedavisi oldum zekai tahirde. Tup bebekteki doktorlarim yonlendirdi mutlaka perinotologa gitmelisin dediler. Hulya hoca da zekai tahirden yeni gecmisti o sira ben de en bastan beri ona devam ediyorumTavsiyeniz icin cok tesekkurler basindan beri mi Hülya hanima mi gidiyosunuz benimde aklimda Turgut özal var direk perinotologa mi gitsem bende bilemedim
Siz iyi misiniz? Hangi doktor der cocugun var bakamassin birini alalim diye oyle birsey varsa saglik bakanligina sikayet et. Yaptigin yorum hic inandirici gelmedigi gibi bu tarz mesajlari da burada paylasmayin lutfen!!!Arkadaşlar benimde ikiz gebeliğim var . ama doktorum birini almak istiyor . ben istemiyorum. üçüzlerim var 7 aylık. kaldıramazsın diyorlar. var mı benim gibi. kafamı toparlayamıyorum ne yapmalıyım.
Siz iyi misiniz? Hangi doktor der cocugun var bakamassin birini alalim diye oyle birsey varsa saglik bakanligina sikayet et. Yaptigin yorum hic inandirici gelmedigi gibi bu tarz mesajlari da burada paylasmayin lutfen!!!
Diger arkadaslara da tavsiyem yukarida mesajin altinda KİB kismindan lutfen mesaji sikayet edelim zira ben edecegim
Bu topikte çoğu gebe tüp bebek yöntemiyle gebe kalan kadınlar buna bende dahil bebeklerim bana biraz geç biraz da zorlu geldiler 3 adet embriyo konuldu 3 ü tutsa napardım birini aldırırım diyordum sonra doktorumuz bir iğneyle kalbini durdurup embriyonun hayatına son verdiklerini anlattı ve ben bunu yapmam yönlendiririm dedi tabi biz bunı duyunca Allah'ın verdiği canı hele de bizim gibi bir çifte verirse alamayız diye kararlaştırdık ama Allah herkese taşıyabileceği kadar yük verirmiş bize de 2 tane verdi ikisi tuttu yani sen de bu soruyu zorlu yoklardan geçerek elde etmiş gebeler sayfasında sorma bence sen bu soruyu vicdanına sor o ne diyorArkadaşlar benimde ikiz gebeliğim var . ama doktorum birini almak istiyor . ben istemiyorum. üçüzlerim var 7 aylık. kaldıramazsın diyorlar. var mı benim gibi. kafamı toparlayamıyorum ne yapmalıyım.
Doktorlar bedenen kaldıramazsın demişse riskini öğren ama risk yoksa bence sakin aldırayım deme,1 tanesinin fazlalığı ya da eksikliği birşey değiştirmez.Çalıştığım yerde bir bayanın iki çocuğu (1 erkek 1 kız) varken doğal yollarla 3uzlere hamile kaldı.3 de kız ve maşallah çok tatlılar.Bakım hepiMizi zorlayacak ama Allah bir kolaylık sağlar elbette.Allah yardımcın olsunBu topikte çoğu gebe tüp bebek yöntemiyle gebe kalan kadınlar buna bende dahil bebeklerim bana biraz geç biraz da zorlu geldiler 3 adet embriyo konuldu 3 ü tutsa napardım birini aldırırım diyordum sonra doktorumuz bir iğneyle kalbini durdurup embriyonun hayatına son verdiklerini anlattı ve ben bunu yapmam yönlendiririm dedi tabi biz bunı duyunca Allah'ın verdiği canı hele de bizim gibi bir çifte verirse alamayız diye kararlaştırdık ama Allah herkese taşıyabileceği kadar yük verirmiş bize de 2 tane verdi ikisi tuttu yani sen de bu soruyu zorlu yoklardan geçerek elde etmiş gebeler sayfasında sorma bence sen bu soruyu vicdanına sor o ne diyor
Uydurmayin lutfen.kendinizce doktorlari da zan altinda birakiyorsunuz ama ne zevk aliyorsunuz boyle mesajlardan ben anlamiyorum. Ben 7 sene saglik bakanliginda calistim adli tip doktorasi yaptim. Bir doktor size en fazla şu rahatsizliginiz var ve dusuk riskiniz var der. Yok kaldiramazsin yok bilmem ne demez. Size yol gostereyim arar sabim'e sikayet edersiniz bir doktor bana bunu dedi derunz Diyen doktora da cok rahat tazminat davasi acabilirsiniz ki sizin bu yazdiginiz mesaj tamamen yalan ve ne amacla buraya yaziyorsunuz bu zihniyete sasiyoum hala da yalaninizda israr ediyorsunuzvucut olarak kaldıramazsın dedi canım. bakamazsın değil.
Karından Can'ım aynı muayne ama ultrason detaylı oluyor sadeceKızlar ense kalınlığı ölçümü yapılacak ta bana perşembe günü karından mı bakılıyo vajinal mi acaba
Ne kadar güzel yazmışsın benjm de tüp bebek ve yazdığın herseyi içimde hissettim ağzına sağlıkBu topikte çoğu gebe tüp bebek yöntemiyle gebe kalan kadınlar buna bende dahil bebeklerim bana biraz geç biraz da zorlu geldiler 3 adet embriyo konuldu 3 ü tutsa napardım birini aldırırım diyordum sonra doktorumuz bir iğneyle kalbini durdurup embriyonun hayatına son verdiklerini anlattı ve ben bunu yapmam yönlendiririm dedi tabi biz bunı duyunca Allah'ın verdiği canı hele de bizim gibi bir çifte verirse alamayız diye kararlaştırdık ama Allah herkese taşıyabileceği kadar yük verirmiş bize de 2 tane verdi ikisi tuttu yani sen de bu soruyu zorlu yoklardan geçerek elde etmiş gebeler sayfasında sorma bence sen bu soruyu vicdanına sor o ne diyor
Ama öyle bizim bebeklerimiz bize hem geç geldi hem zor geldi böyle şeylere tahammül edemiyorum bazısı ister gelmez bazısı da istediği her an olur bulur bunar böyleNe kadar güzel yazmışsın benjm de tüp bebek ve yazdığın herseyi içimde hissettim ağzına sağlık
Aynen öyle insanlara benimde tahammulum yokAma öyle bizim bebeklerimiz bize hem geç geldi hem zor geldi böyle şeylere tahammül edemiyorum bazısı ister gelmez bazısı da istediği her an olur bulur bunar böyle
Genelde karindan bakiyo benim doktorum rahim agzina ama 24.haftada alttan bakicam dedi canimKızlar alttan bakıldı bana 12. Haftada. Hatta 21. Hafta da alttan bakıldı. Rahim ağzı boyunu ölçmek için. Size bakılmıyor mu alttan?
Valla benimkini ultrasonla ölçtü hatta biraz düşük de çıktı Serklaj yapıldı zatenKızlar alttan bakıldı bana 12. Haftada. Hatta 21. Hafta da alttan bakıldı. Rahim ağzı boyunu ölçmek için. Size bakılmıyor mu alttan?
Karından ölçmeyle vajinal ölçme bir olmaz ki. Ben perinatologa gidiyorum aynı zamanda profesör. Bunun bi zararı olsa yapmazdı sanıyorum. Geçmiş olsun canım. Takip ediyorum yazdıklarını. Agrın sızın var mı? İyisindir şimdi inşallah. Bol bol dinlen canımValla benimkini ultrasonla ölçtü hatta biraz düşük de çıktı Serklaj yapıldı zaten
Servikal yetmezlik oldugunu gormek icin en dogru olcum oyle oldugu icin olcmustur doktor. Karindan yapilan olcumde fark olabiliyor. Benim kanamam varken alttan olcuyordu ama degerim normal ciktigindan karindan olcuyor simdilik ama her an vaginal bakicam der diye de korkuyorumKızlar alttan bakıldı bana 12. Haftada. Hatta 21. Hafta da alttan bakıldı. Rahim ağzı boyunu ölçmek için. Size bakılmıyor mu alttan?
Canım yapacak bişey yok bebişler için herseye değer. Senin göbiş nasıl büyüdümü canım. Aslında şuraya sadece göbeğimizi çektiğimiz fotolarımızı koysak mı:) hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim inşallahServikal yetmezlik oldugunu gormek icin en dogru olcum oyle oldugu icin olcmustur doktor. Karindan yapilan olcumde fark olabiliyor. Benim kanamam varken alttan olcuyordu ama degerim normal ciktigindan karindan olcuyor simdilik ama her an vaginal bakicam der diye de korkuyorumGecen yil subat ayindan beri tedaviler yuzunden hep vaginal ultrasona girdim artik oyle agir geliyo ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?