- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #12.101
çift yumurta, tüp bebek tedavisiyle oldu benim. iki tane verilmisti şükür ikisi de tuttuAmın hepimizinkini cıftyumurta ıkızımı senin kıler canım benım tekyjmurta ıkızı
Benim.midem.hic bulanmadiki kusma mide bulantisi fln yasamiyorum benGenelde bu haftalarda iştah hiç olmuyor ama mide bulantisindan sen iyisin maşallah
Hepimiz soklardaydik :)) alisirsin tatlim surec bol bol dinleniceksin tek gebelikle ayni degil elinden geldigince dinlen uzan canim 36 haftalari gormek nasip olsun cumlemize saglikla gelsin minnoslar :))Merhaba herkese. Bende 9 haftalik gebeyim. 8 hafta 6 günlük öğrendim ikiz olacağını ve tek yumurta ikizi. Şoklardayım. Nasıl olacak süreç ne bilmiyorum. Benimle ayni durumu yasayan varmı ????
Hepimiz soklardaydik :)) alisirsin tatlim surec bol bol dinleniceksin tek gebelikle ayni degil elinden geldigince dinlen uzan canim 36 haftalari gormek nasip olsun cumlemize saglikla gelsin minnoslar :))
Ilk zamanlarda benimde lekelenmem oldu progestan 200mg kullandim sukur 25 hafta olduk canim korkma sende gorusursun cumlemizde 36 haftalari insallahAmin canım. Düşük tehlikem var. O yüzden tedirginim
Ilk zamanlarda benimde lekelenmem oldu progestan 200mg kullandim sukur 25 hafta olduk canim korkma sende gorusursun cumlemizde 36 haftalari insallah
Benim cift yumurta ikizi tek plesenta canim rabbim yar ve yardimcimiz olsun cumlemizin insallahEvet canım banada hem iğne yapıldı hemde progestan 200 başladım. Umarım iyi olurum. Sizinde mi tek yumurta ikizi
Amin insallahBenim cift yumurta ikizi tek plesenta canim rabbim yar ve yardimcimiz olsun cumlemizin insallah
Canim dun perinatolog bana 28.haftadan sonra 1 tane yaptirsan yeter dedi, benim normalde yarindi tetanoz asim, yaptirmiycam 28den sonra bir tane yaptirmaya karar verdim :))Canim tetanoz aşısı için doktor otizm riskini artırıyor zaten hastane ortamında steril bi şekilde doğum oluyor yaptırma dedi ama ben de çok kararsızım
Normal canim sık sık ve az az yemeye devam et bu durumda, ilerleyen haftalarda rahatliycaksin normale donceksin 15 hafta yada sonrasi gibi :)Mrb kizlar ben cok acikiyorum ya doymuyorum nerdeyse normal mi bu
Canim oncelikle hayirli olsun, dusuk tehlikesi cogumuzda oldu, hatta cogumuzda senin haftalarinda kanama bile oldu, progestan destegi vermesi lazim doktorun, fitil, hap yada igne gibi mesela..onlari kullanip bolca yaticaksin, kendini yorma is, güc, temizlik vs seylerle..Amin canım. Düşük tehlikem var. O yüzden tedirginim
Tatlim simdi bisey kullaniyomusun peki? Hap, fitil yada igne gibi? Ben hala kullaniyorum plasenta previa totalis teshisi koyuldu bana cok uzgunum coookkk...stres ve korkudan mahvoldumIlk zamanlarda benimde lekelenmem oldu progestan 200mg kullandim sukur 25 hafta olduk canim korkma sende gorusursun cumlemizde 36 haftalari insallah
Simdi gordum mesajini, ilac vermis zaten doktorun canim :) bol su icip uzanip dinlenEvet canım banada hem iğne yapıldı hemde progestan 200 başladım. Umarım iyi olurum. Sizinde mi tek yumurta ikizi
Evet canımCanim oncelikle hayirli olsun, dusuk tehlikesi cogumuzda oldu, hatta cogumuzda senin haftalarinda kanama bile oldu, progestan destegi vermesi lazim doktorun, fitil, hap yada igne gibi mesela..onlari kullanip bolca yaticaksin, kendini yorma is, güc, temizlik vs seylerle..
Insallah canim korkma, Allahim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsinEvet canım
protestan 200 kullanıyorum ve acil de bir iğne yapıldı. İnşallah bebislerimi sağ salim kucağıma alırım.....
Amin inşallah canimInsallah canim korkma, Allahim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
Cok sukur kullanmiyorum canim sana kullan dediyse doktorun kullan ilaclariniki hic birsey olmaz rabbimin izniyle insallah cumlemiz 36 -37 haftalari gormek nasip olsun insallahTatlim simdi bisey kullaniyomusun peki? Hap, fitil yada igne gibi? Ben hala kullaniyorum plasenta previa totalis teshisi koyuldu bana cok uzgunum coookkk...stres ve korkudan mahvoldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?