2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Merhaba herkese. Bende 9 haftalik gebeyim. 8 hafta 6 günlük öğrendim ikiz olacağını ve tek yumurta ikizi. Şoklardayım. Nasıl olacak süreç ne bilmiyorum. Benimle ayni durumu yasayan varmı ????

Merhaba herkese. Bende 9 haftalik gebeyim. 8 hafta 6 günlük öğrendim ikiz olacağını ve tek yumurta ikizi. Şoklardayım. Nasıl olacak süreç ne bilmiyorum. Benimle ayni durumu yasayan varmı ????
Hepimiz soklardaydik :)) alisirsin tatlim surec bol bol dinleniceksin tek gebelikle ayni degil elinden geldigince dinlen uzan canim 36 haftalari gormek nasip olsun cumlemize saglikla gelsin minnoslar :))

Amin canım. Düşük tehlikem var. O yüzden tedirginim
Ilk zamanlarda benimde lekelenmem oldu progestan 200mg kullandim sukur 25 hafta olduk canim korkma sende gorusursun cumlemizde 36 haftalari insallah

Ilk zamanlarda benimde lekelenmem oldu progestan 200mg kullandim sukur 25 hafta olduk canim korkma sende gorusursun cumlemizde 36 haftalari insallah

Evet canım banada hem iğne yapıldı hemde progestan 200 başladım. Umarım iyi olurum. Sizinde mi tek yumurta ikizi

Evet canım banada hem iğne yapıldı hemde progestan 200 başladım. Umarım iyi olurum. Sizinde mi tek yumurta ikizi
Benim cift yumurta ikizi tek plesenta canim rabbim yar ve yardimcimiz olsun cumlemizin insallah

Canim tetanoz aşısı için doktor otizm riskini artırıyor zaten hastane ortamında steril bi şekilde doğum oluyor yaptırma dedi ama ben de çok kararsızım
Canim dun perinatolog bana 28.haftadan sonra 1 tane yaptirsan yeter dedi, benim normalde yarindi tetanoz asim, yaptirmiycam 28den sonra bir tane yaptirmaya karar verdim :))

Amin canım. Düşük tehlikem var. O yüzden tedirginim
Canim oncelikle hayirli olsun, dusuk tehlikesi cogumuzda oldu, hatta cogumuzda senin haftalarinda kanama bile oldu, progestan destegi vermesi lazim doktorun, fitil, hap yada igne gibi mesela..onlari kullanip bolca yaticaksin, kendini yorma is, güc, temizlik vs seylerle..

Tatlim simdi bisey kullaniyomusun peki? Hap, fitil yada igne gibi? Ben hala kullaniyorum plasenta previa totalis teshisi koyuldu bana cok uzgunum coookkk...stres ve korkudan mahvoldum

Evet canım
protestan 200 kullanıyorum ve acil de bir iğne yapıldı. İnşallah bebislerimi sağ salim kucağıma alırım.....

Tatlim simdi bisey kullaniyomusun peki? Hap, fitil yada igne gibi? Ben hala kullaniyorum plasenta previa totalis teshisi koyuldu bana cok uzgunum coookkk...stres ve korkudan mahvoldum
Cok sukur kullanmiyorum canim sana kullan dediyse doktorun kullan ilaclariniki hic birsey olmaz rabbimin izniyle insallah cumlemiz 36 -37 haftalari gormek nasip olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…