- 27 Mayıs 2016
- 307
- 484
- 103
- 40
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #12.121
canim senin cinsiyetler bellimi? ayni haftadayiz da bana hâlâ net bişey söylemedilerSenınkılerın cınsetı bellımı
ben 16.haftaya kadar öyleydim cnımm hep aç hissediyordum yesem de doymuyordum sanırım normal bir durum bu az ve sık yeMrb kizlar ben cok acikiyorum ya doymuyorum nerdeyse normal mi bu
Ne kararlık hamilesiniz. Sizinde mi tek yumurta ikiziHayır daha bellı deıl sanırım tekyumurta oldugu ıcın ıkısıde aynı olcak 4 yasında bı oglum var cok merak edıyorum tabı once saglıklı olmaları
Allahım hayırla kucağımiza almayı nasip etsin. Çok zorlaniyormusunEvet 11 5 2 hafta sonra gıdıcm belkı o zaman bellı olur
Benim 2 haftadır berbat geçiyor. Bisey yiyemiyorum. 7 yaşında bir oğlum var onunla ilgilenemiyorum . En çokta ona üzülüyorum. Sende de kasık ağrısı ve düşük tehlikesi yaşadın miAmın 2 ayım cok kotu gectı kokular felan yemk yıyemedm sımdı yıyorum sonrası rahatsız oluyorum senın nasıl
İnsallahHayır cok sukur oyle bı sıkıntı yasamadım ınsallah senın de bıran once gecer
degişebilir canım o 2 3 hafta sonra diğeri öne geçer hiç belli olmaz duruşları bile ölçümleri etkiliyorKızlar mrh..son ultrasonunuzda ikizlerinizin haftalari nasıl görünüyor aceba? Benim 16+3 ve 17+5 küçük olan gerilemiş bu normal mi aceba?
Selamlar hoşgeldin Allah güzel bir hamilelik ve sağlıklı doğum nasip etsin. Ben de senin haftanda öğrendim birinin alanı riskli olduğu için dr erken söylemek istememiş. İğne vurulmuştum 4 aya kadar progestan kullandım bir kaç kere lekelenmem olmuştu. Benim de tek yumurta ikizi merak ettiğin şeyler olursa sorabilirsin.Merhaba herkese. Bende 9 haftalik gebeyim. 8 hafta 6 günlük öğrendim ikiz olacağını ve tek yumurta ikizi. Şoklardayım. Nasıl olacak süreç ne bilmiyorum. Benimle ayni durumu yasayan varmı ????
sonradan bebeklerde bir sıkıntı oldumu. Ben 15 gün sonra kontrole gidecem ve çok heyecanliyimSelamlar hoşgeldin Allah güzel bir hamilelik ve sağlıklı doğum nasip etsin. Ben de senin haftanda öğrendim birinin alanı riskli olduğu için dr erken söylemek istememiş. İğne vurulmuştum 4 aya kadar progestan kullandım bir kaç kere lekelenmem olmuştu. Benim de tek yumurta ikizi merak ettiğin şeyler olursa sorabilirsin.
haftasonu tekrar ölç gel dedi canım sabahları ve açlıklar biraz sınırın üstünde çıktı ama gerisi normal. diyete devam dedi dikkat et çok bir sorun yok ama arada şekerini 2 gün ölç dedi çok yüksek çıkarsa gel dedi. açlık 95 i tokluk 135 i geçmesin ddiumuttttt doktorun şeker için ne dedi , merak ettim seni.
Çok şükür olmadı aynı kesede oldukları için en önmeli konu ikizden ikize kan transfüzyonu buna dikkat edersin. Benim başıma gelmedi umarım sen de yaşamazsın. Şu an için aralarında yarım kilo fark var umarım daha fazla açılmaz. Benim kontrollerim 2 hafta da birdi. 30. Haftadan sonra haftada 1 e düştü.sonradan bebeklerde bir sıkıntı oldumu. Ben 15 gün sonra kontrole gidecem ve çok heyecanliyim
Süpermiş sevindim adınahaftasonu tekrar ölç gel dedi canım sabahları ve açlıklar biraz sınırın üstünde çıktı ama gerisi normal. diyete devam dedi dikkat et çok bir sorun yok ama arada şekerini 2 gün ölç dedi çok yüksek çıkarsa gel dedi. açlık 95 i tokluk 135 i geçmesin ddi
Bende 10-11 haftalarda biraktirdi sukur iyiyiz canimselam kizlar bebeklerimi gordum bugun ikiside 8 haftada biri 17 mm digeri 15 mm doktor progestani 10 hafta kesebilirim dedi sizler nezaman kestiniz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?