- 28 Aralık 2009
- 897
- 677
- 323
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #12.141
benimde tüp bebek drum 12.haftada ikiye düşür sonra teke sonrada 13de bırakırsın demişti şimdi gittiğim dr da ultrasonda kanamalı alan gördüğü için bırakmamı istemedi hatta iğnede başladı hatta raporlu olmam gerekirken izinler ve raporlar kaldırıldığı için veremem dedi çalışan bayanlar için ne zor bi durum sizler napıyosunuz bu durumda kızlarselam kizlar bebeklerimi gordum bugun ikiside 8 haftada biri 17 mm digeri 15 mm doktor progestani 10 hafta kesebilirim dedi sizler nezaman kestiniz acaba
benimde kanama alanim vardi 2 hafta once cok yogun bi sekilde kanamam oldu ogun igne vurundum durdu kanamam simdi ztn gunde 3 defa preostan aliorum bide haftanin 1 gunu prolton depot vurunuyorum doktor artik gerek yok dedi 10 hafta keseriz dedi kanama alani gorunmuyo dedi ama korkuyorum ben yinebenimde tüp bebek drum 12.haftada ikiye düşür sonra teke sonrada 13de bırakırsın demişti şimdi gittiğim dr da ultrasonda kanamalı alan gördüğü için bırakmamı istemedi hatta iğnede başladı hatta raporlu olmam gerekirken izinler ve raporlar kaldırıldığı için veremem dedi çalışan bayanlar için ne zor bi durum sizler napıyosunuz bu durumda kızlar
Insallah sanci cikmaz canim 36 haftani gorursun canim tabi bizler 36 haftalari goruruz insallahKızlar yarın ilk defa nst ye bağlancam çok heycanlıyım
Ben daha yeni biraktim canim..bebeklerin arasinda kanama alani vardi uzunca bir sure gecmedi, bu hafta gorunmedi cok sukur o yuzden progestan 200luk fitili biraktirdi doktor, haftada 1 proluton depota da 2 hafta daha devam edip birakicakmisimselam kizlar bebeklerimi gordum bugun ikiside 8 haftada biri 17 mm digeri 15 mm doktor progestani 10 hafta kesebilirim dedi sizler nezaman kestiniz acaba
At kosturuyormus gibi dinliyceksin dık dıkı dık dıkı :))) kalplerini dinlemek cok guzel ama orda oyle 20-30dk yatmak cok sıkıcı biran once bitse de kalksam diyor insan :)Kızlar yarın ilk defa nst ye bağlancam çok heycanlıyım
Aslinda yakin gidiyordu kilolari ama gerilemeye basladi hastanedeki bebegim.strese girmiş dedi doktorum 37de alalim dedi.2050 2750 olmustu..önceki hafta 2200 2600.civarlarindaydilar.Insallah haftaya da kalmadan yanina gelir hemen canm peki en sonki muaynede kac kilo gozukuyorlardi arada cokmu oynuyor
Hayır daha bellı deıl sanırım tekyumurta oldugu ıcın ıkısıde aynı olcak 4 yasında bı oglum var cok merak edıyorum tabı once saglıklı olmaları
Sagol canim benimSüpermiş sevindim adına
Ayy masallah canimmm insallah saglicakla buyuyup kucagina gelcekelrselam kizlar bebeklerimi gordum bugun ikiside 8 haftada biri 17 mm digeri 15 mm doktor progestani 10 hafta kesebilirim dedi sizler nezaman kestiniz acaba
Genelde hep uyumlu canim bazen az birsey altinda bazen uzerinde cikiyorKizlar bebeklerinizin boy ve kilolari burdaki takvimdeki degerlerle uyumlu mu??
Canim cok tesekkurler :)Sagol canim benim
Ayy masallah canimmm insallah saglicakla buyuyup kucagina gelcekelr
Genelde hep uyumlu canim bazen az birsey altinda bazen uzerinde cikiyor
33 haftalikti sanirim canimKremalicorek güle güle sağlıkla huzurla büyüt prenseslerini. 1900 gr doğula yazmışsın. Kaçıncı haftada doğdu bebis ler in. Yada Kremalicorek kaçıncı haftada doğurdu bilen varmii
Her ikiside galiba canim..bazen 33 haftalik dogan bebek kuvöze girmiyormus ama 39 haftalik dogan girebiliyormus..cigerleri, disarda nefes alabilme kapasitesi, kilosu, gelismisligi vs..etken cok sanirim..arkadaşlar küvoze haftaya göremi yoksa kiloya göremi giriyorlar, biliyormusunuz?
Her ikiside galiba canim..bazen 33 haftalik dogan bebek kuvöze girmiyormus ama 39 haftalik dogan girebiliyormus..cigerleri, disarda nefes alabilme kapasitesi, kilosu, gelismisligi vs..etken cok sanirim..
Ama bebek en az 2 kilo olunca kendini kurtarmis sayilirmis..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?