2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Diyetisyen kepek ekmek verdi sekerim taban yaptı canım benim bıraktım kepek ekmegi çavdar falan hepsi hikaye domates salatalık peynir istediğim kadar yiyorum yemekten bir saat sonra olcuyorum 24.haftada seker y uklemesinde yüksek çıktı benimde

Diyetisyenin diyetine uysaydim benimde olacağım buydu ac gezip yüksek seker kendim glukometre aldım evde takip ettim sürekli ne çıkartıyor ne cikartmiyor diye

mercimeklerim dogum yapti 31+6 da 23 temmuzda rabbim kizina ve ogluna sifa versin insallah su an kuvezdeler tez vakitte annelerinin koynunda olurlar insallah dua ile... ecmain
Ayyy bende onu merak ediyordum gorunmuyordu uzun zamandir, Allahim bebeklerine saglik ve guc versin insallah en kisa zamanda cikarlar kuvözden..
Neden erken dogum olmus peki?

Merhaba arkadaşlar,37+2 de doğum yaptım epidural sezeryanla bebişler bekledi günlerini çok şükür. Merak edenler için de doğumdan iki gün önce bir gün arayla 4 doz ciğer geliştirici yaptırdı önlem olarak. Kızım 2540 oğlum 2740 doğdu küveze filan girmediler. Hastane de hep yanımdaydılar. Sütüm hemen geldi ikisini de emziriyorum. Yine de ilk zamanlar süt çok tok tutmuyormuş hemen acıkıp uyanıyorlar mama da veriyoruz. İlk bi iki gün küçük ölçeklerle verdik memeyi yadırgamasınlar diye ama şimdi aventin biberonuyla veriyorum memeyi de biberonu da alıyorlar benimkiler çok şükür. Bebeklerin ağzı çok minik olduğundan doğum öncesi hep krem kullanmama rağmen göğüslerim hep yara oldu. Göğüs kalkanı alıp emzirdikten sonra hastanedeb itirbaren takmanızı tavsiye ederim göğsü kuru tutup yara olmasını engelliyor. Ben bu sayede iyileştirdim göğüslerimi. Bebeklerime kavuşmak her şeye değermiş gerçekten. Bir de prematüre kıyafet giymediler yenidoğanlar bol da olsa oluyor. Oğluma boydan tam oluyor hatta. Bez de kızıma prima 0 beden oğluma 1 bedenle başladım 0 küçük geldi. Şimdi kızımda 1 kullanıyor. Herkese hayırlı doğumlar dilerim... Ben herkesi merak ettiğimden kendim de merak edenler için yazmak istedim. Umarım yardımı dokunur...

Allah hayırlı ömürler versin kuzucuklarina canim. Gözün aydın. Kuvöz girmemisler ne güzel. Darısı başımıza olsun

Canım hayırlı olsun güle güle büyüt bende daha ortasına yeni geldim sayılır bakalım.Ama ne alsam ne kullanılır diyede çok kararsız kaldım ama tavsiyen için muhakkkak göğüs kalkanı alıcam acaba süt sağma makinesi alsammı onu bilemedim kimisi almadı sütü biberonla süt değişiyor diyor sağdığım stler çöpe gitti diyor kimisi çok kolay veriyor işte her çocukta farklı oluyor demek ki.Ne güzel küveze girmemişler kilolarıda çok iyi maşallah doğuma girerken kaç kiloydun onusoruyum ben sana ben tedaviyle hamile kaldığım için tedavidede aldım kilo bazen kendimden korkuyorum acaba kaçı görürüm diye...Tekrar güle güle büyüt canım onları sağlıkla inşallah....

Masallahhhh bebeklerine ve sana..rabbim saglikli uzun omurler versin insallah :) cok guzel kilolarla dogmuslar..daha kucuk doganlara normal yenidogan kiyafetler olmaz heralde icinde kayboluyolarmis :)
Gogus kalkanini hemen takin diyosun yani, biberonla mamayida hemen goturelim..cok sagol canim verdigin bilgiler icin..arada bizleri bilgilendir yine..
Tekrardan masallah heyecanlandim mesajini okuyunca, darisi bizlere insallahhhh aminnn

Masallah darısı bizim başımıza inşallah göğüs ucu ile emzirme kalkan kullanmak çok akıllıca yara oluyor ve sezeryan dikiaiyle birlikte kötü oluyor insan ben de aldım şimdiden

Maşallah canım darısı başımıza..

Canim sen kaç kilo aldın şimdiye kadar?

Canim sen kaç kilo aldın şimdiye kadar?
Ben tedaviye başladığımda zaten vardı kilom 78 falandım hamile kaldıımda 79 yada 80 dim ilk 3 ay kilo almadım hatta 2 kilo verdim ama 4.ayımda şuanda 86 olmuşum sanırım cumarteside belli olur artık kaç kilo aldığım bilmiyorum artık dikkat etmem lazım ama bazen kaçırıyorum.

Masallah saglıklı buyutun ınsallah darısı basımıza bısey sorucam normal yolla hamıle kalanlara dq cıger gelıstırıcı yapılıyormu

Ben de çok hızlı aldım cnm..artık dikkat etsem de alıyorum yapacak birşey yok..

massalah canim 13 temmuzda yaptin dogumu degilmi buymuslerdir kuzucuk rabbim saglikla buyutmani nasip etsin insallah saglikla kalin ..

arkadaşlar selam. 36+0 da doğduk bizde. oğlum 2.870 kızım 2.470 doğdu. kuveze girmediler şükürler olsun. forumu okuyamadım doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum.. :)
Massalah canim rabbim sizi korusun kilolarida cok iyi massalah saglikla kalin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…