- 9 Temmuz 2012
- 2.625
- 5.065
- 358
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #12.181
aa gerçekten,neden ki? buraya yazmamasında birşey varmış demekki.mercimeklerim dogum yapti 31+6 da 23 temmuzda rabbim kizina ve ogluna sifa versin insallah su an kuvezdeler tez vakitte annelerinin koynunda olurlar insallah dua ile... ecmain
onada hayırlı uğurlu olsun masallah@hanercim dogum yapti 34 haftasinda kuvezde kalmadi evlerinde 23 temmuzda dogum yapti rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah
Diyetisyen kepek ekmek verdi sekerim taban yaptı canım benim bıraktım kepek ekmegi çavdar falan hepsi hikaye domates salatalık peynir istediğim kadar yiyorum yemekten bir saat sonra olcuyorum 24.haftada seker y uklemesinde yüksek çıktı benimdekızlar selam 19.haftamdayım,benim gibi şeker yüksekliğinden muzdarip olan var mı? parmaktan ölçüm yapan cihazla bakıyorum sürekli, kahvaltıdan 1 saat sonra 170 i buluyor şekerim doktorum dikkat et diyor sadece çok da ilgilenmedi bu konuyla, siz neler yapıyorsunuz değerleriniz ne durumda? çok endişeliyim
Sanırım en deneyimli benim. Can'ım benim de çok erken haftada şekerim yüksek çıktı. Diyetle oyaladılar baya bi. Diyetle biraz düştü ama sonra ekmek ve pilav gibi şeyler yemesem bile tekrar yükselmeye başladı. O süreç de çok sıkıntılı. Aç geziyorsun ve şekerin yüksek. Sonra tekrar doktora gittim bana diyete uymuyorsundur dedi hastaneye yatışım yapıldı. 5 gün sürekli ölçtüler. Sağolsunlar yüksek olduğuna kanaat getirdiler ve insülin başladılar. Ama kötü oldu benim için. Şu diyeti yap 15 gün sonra gel, bu diyeti yap 10 gün sonra gel, yemekten sonra yarım saat yürü 10 gün sonra bi daha gel derken 2 ay kadar yüksek şekerle uğraştım. Şimdi bebeklerimin ağırlığı olması gerekenden biraz büyük. Doktor da erken doğuma yol açar diyor. Sanki benim suçummuş gibi. Velhasıl diyetle şekerin düzelmiyorsa geç olmadan insüline başlaman gerek. Benim gibi geç kalma. Gerekirse doktorunu değiştir.
Ayyy bende onu merak ediyordum gorunmuyordu uzun zamandir, Allahim bebeklerine saglik ve guc versin insallah en kisa zamanda cikarlar kuvözden..mercimeklerim dogum yapti 31+6 da 23 temmuzda rabbim kizina ve ogluna sifa versin insallah su an kuvezdeler tez vakitte annelerinin koynunda olurlar insallah dua ile... ecmain
Allah hayırlı ömürler versin kuzucuklarina canim. Gözün aydın. Kuvöz girmemisler ne güzel. Darısı başımıza olsunMerhaba arkadaşlar,37+2 de doğum yaptım epidural sezeryanla bebişler bekledi günlerini çok şükür. Merak edenler için de doğumdan iki gün önce bir gün arayla 4 doz ciğer geliştirici yaptırdı önlem olarak. Kızım 2540 oğlum 2740 doğdu küveze filan girmediler. Hastane de hep yanımdaydılar. Sütüm hemen geldi ikisini de emziriyorum. Yine de ilk zamanlar süt çok tok tutmuyormuş hemen acıkıp uyanıyorlar mama da veriyoruz. İlk bi iki gün küçük ölçeklerle verdik memeyi yadırgamasınlar diye ama şimdi aventin biberonuyla veriyorum memeyi de biberonu da alıyorlar benimkiler çok şükür. Bebeklerin ağzı çok minik olduğundan doğum öncesi hep krem kullanmama rağmen göğüslerim hep yara oldu. Göğüs kalkanı alıp emzirdikten sonra hastanedeb itirbaren takmanızı tavsiye ederim göğsü kuru tutup yara olmasını engelliyor. Ben bu sayede iyileştirdim göğüslerimi. Bebeklerime kavuşmak her şeye değermiş gerçekten. Bir de prematüre kıyafet giymediler yenidoğanlar bol da olsa oluyor. Oğluma boydan tam oluyor hatta. Bez de kızıma prima 0 beden oğluma 1 bedenle başladım 0 küçük geldi. Şimdi kızımda 1 kullanıyor. Herkese hayırlı doğumlar dilerim... Ben herkesi merak ettiğimden kendim de merak edenler için yazmak istedim. Umarım yardımı dokunur...
Canım hayırlı olsun güle güle büyüt bende daha ortasına yeni geldim sayılır bakalım.Ama ne alsam ne kullanılır diyede çok kararsız kaldım ama tavsiyen için muhakkkak göğüs kalkanı alıcam acaba süt sağma makinesi alsammı onu bilemedim kimisi almadı sütü biberonla süt değişiyor diyor sağdığım stler çöpe gitti diyor kimisi çok kolay veriyor işte her çocukta farklı oluyor demek ki.Ne güzel küveze girmemişler kilolarıda çok iyi maşallah doğuma girerken kaç kiloydun onusoruyum ben sana ben tedaviyle hamile kaldığım için tedavidede aldım kilo bazen kendimden korkuyorum acaba kaçı görürüm diye...Tekrar güle güle büyüt canım onları sağlıkla inşallah....Merhaba arkadaşlar,37+2 de doğum yaptım epidural sezeryanla bebişler bekledi günlerini çok şükür. Merak edenler için de doğumdan iki gün önce bir gün arayla 4 doz ciğer geliştirici yaptırdı önlem olarak. Kızım 2540 oğlum 2740 doğdu küveze filan girmediler. Hastane de hep yanımdaydılar. Sütüm hemen geldi ikisini de emziriyorum. Yine de ilk zamanlar süt çok tok tutmuyormuş hemen acıkıp uyanıyorlar mama da veriyoruz. İlk bi iki gün küçük ölçeklerle verdik memeyi yadırgamasınlar diye ama şimdi aventin biberonuyla veriyorum memeyi de biberonu da alıyorlar benimkiler çok şükür. Bebeklerin ağzı çok minik olduğundan doğum öncesi hep krem kullanmama rağmen göğüslerim hep yara oldu. Göğüs kalkanı alıp emzirdikten sonra hastanedeb itirbaren takmanızı tavsiye ederim göğsü kuru tutup yara olmasını engelliyor. Ben bu sayede iyileştirdim göğüslerimi. Bebeklerime kavuşmak her şeye değermiş gerçekten. Bir de prematüre kıyafet giymediler yenidoğanlar bol da olsa oluyor. Oğluma boydan tam oluyor hatta. Bez de kızıma prima 0 beden oğluma 1 bedenle başladım 0 küçük geldi. Şimdi kızımda 1 kullanıyor. Herkese hayırlı doğumlar dilerim... Ben herkesi merak ettiğimden kendim de merak edenler için yazmak istedim. Umarım yardımı dokunur...
Masallahhhh bebeklerine ve sana..rabbim saglikli uzun omurler versin insallah :) cok guzel kilolarla dogmuslar..daha kucuk doganlara normal yenidogan kiyafetler olmaz heralde icinde kayboluyolarmis :)Merhaba arkadaşlar,37+2 de doğum yaptım epidural sezeryanla bebişler bekledi günlerini çok şükür. Merak edenler için de doğumdan iki gün önce bir gün arayla 4 doz ciğer geliştirici yaptırdı önlem olarak. Kızım 2540 oğlum 2740 doğdu küveze filan girmediler. Hastane de hep yanımdaydılar. Sütüm hemen geldi ikisini de emziriyorum. Yine de ilk zamanlar süt çok tok tutmuyormuş hemen acıkıp uyanıyorlar mama da veriyoruz. İlk bi iki gün küçük ölçeklerle verdik memeyi yadırgamasınlar diye ama şimdi aventin biberonuyla veriyorum memeyi de biberonu da alıyorlar benimkiler çok şükür. Bebeklerin ağzı çok minik olduğundan doğum öncesi hep krem kullanmama rağmen göğüslerim hep yara oldu. Göğüs kalkanı alıp emzirdikten sonra hastanedeb itirbaren takmanızı tavsiye ederim göğsü kuru tutup yara olmasını engelliyor. Ben bu sayede iyileştirdim göğüslerimi. Bebeklerime kavuşmak her şeye değermiş gerçekten. Bir de prematüre kıyafet giymediler yenidoğanlar bol da olsa oluyor. Oğluma boydan tam oluyor hatta. Bez de kızıma prima 0 beden oğluma 1 bedenle başladım 0 küçük geldi. Şimdi kızımda 1 kullanıyor. Herkese hayırlı doğumlar dilerim... Ben herkesi merak ettiğimden kendim de merak edenler için yazmak istedim. Umarım yardımı dokunur...
Merhaba arkadaşlar,37+2 de doğum yaptım epidural sezeryanla bebişler bekledi günlerini çok şükür. Merak edenler için de doğumdan iki gün önce bir gün arayla 4 doz ciğer geliştirici yaptırdı önlem olarak. Kızım 2540 oğlum 2740 doğdu küveze filan girmediler. Hastane de hep yanımdaydılar. Sütüm hemen geldi ikisini de emziriyorum. Yine de ilk zamanlar süt çok tok tutmuyormuş hemen acıkıp uyanıyorlar mama da veriyoruz. İlk bi iki gün küçük ölçeklerle verdik memeyi yadırgamasınlar diye ama şimdi aventin biberonuyla veriyorum memeyi de biberonu da alıyorlar benimkiler çok şükür. Bebeklerin ağzı çok minik olduğundan doğum öncesi hep krem kullanmama rağmen göğüslerim hep yara oldu. Göğüs kalkanı alıp emzirdikten sonra hastanedeb itirbaren takmanızı tavsiye ederim göğsü kuru tutup yara olmasını engelliyor. Ben bu sayede iyileştirdim göğüslerimi. Bebeklerime kavuşmak her şeye değermiş gerçekten. Bir de prematüre kıyafet giymediler yenidoğanlar bol da olsa oluyor. Oğluma boydan tam oluyor hatta. Bez de kızıma prima 0 beden oğluma 1 bedenle başladım 0 küçük geldi. Şimdi kızımda 1 kullanıyor. Herkese hayırlı doğumlar dilerim... Ben herkesi merak ettiğimden kendim de merak edenler için yazmak istedim. Umarım yardımı dokunur...
Maşallah canım darısı başımıza..Merhaba arkadaşlar,37+2 de doğum yaptım epidural sezeryanla bebişler bekledi günlerini çok şükür. Merak edenler için de doğumdan iki gün önce bir gün arayla 4 doz ciğer geliştirici yaptırdı önlem olarak. Kızım 2540 oğlum 2740 doğdu küveze filan girmediler. Hastane de hep yanımdaydılar. Sütüm hemen geldi ikisini de emziriyorum. Yine de ilk zamanlar süt çok tok tutmuyormuş hemen acıkıp uyanıyorlar mama da veriyoruz. İlk bi iki gün küçük ölçeklerle verdik memeyi yadırgamasınlar diye ama şimdi aventin biberonuyla veriyorum memeyi de biberonu da alıyorlar benimkiler çok şükür. Bebeklerin ağzı çok minik olduğundan doğum öncesi hep krem kullanmama rağmen göğüslerim hep yara oldu. Göğüs kalkanı alıp emzirdikten sonra hastanedeb itirbaren takmanızı tavsiye ederim göğsü kuru tutup yara olmasını engelliyor. Ben bu sayede iyileştirdim göğüslerimi. Bebeklerime kavuşmak her şeye değermiş gerçekten. Bir de prematüre kıyafet giymediler yenidoğanlar bol da olsa oluyor. Oğluma boydan tam oluyor hatta. Bez de kızıma prima 0 beden oğluma 1 bedenle başladım 0 küçük geldi. Şimdi kızımda 1 kullanıyor. Herkese hayırlı doğumlar dilerim... Ben herkesi merak ettiğimden kendim de merak edenler için yazmak istedim. Umarım yardımı dokunur...
Canim sen kaç kilo aldın şimdiye kadar?Canım hayırlı olsun güle güle büyüt bende daha ortasına yeni geldim sayılır bakalım.Ama ne alsam ne kullanılır diyede çok kararsız kaldım ama tavsiyen için muhakkkak göğüs kalkanı alıcam acaba süt sağma makinesi alsammı onu bilemedim kimisi almadı sütü biberonla süt değişiyor diyor sağdığım stler çöpe gitti diyor kimisi çok kolay veriyor işte her çocukta farklı oluyor demek ki.Ne güzel küveze girmemişler kilolarıda çok iyi maşallah doğuma girerken kaç kiloydun onusoruyum ben sana ben tedaviyle hamile kaldığım için tedavidede aldım kilo bazen kendimden korkuyorum acaba kaçı görürüm diye...Tekrar güle güle büyüt canım onları sağlıkla inşallah....
Ben tedaviye başladığımda zaten vardı kilom 78 falandım hamile kaldıımda 79 yada 80 dim ilk 3 ay kilo almadım hatta 2 kilo verdim ama 4.ayımda şuanda 86 olmuşum sanırım cumarteside belli olur artık kaç kilo aldığım bilmiyorum artık dikkat etmem lazım ama bazen kaçırıyorum.Canim sen kaç kilo aldın şimdiye kadar?
Ben de çok hızlı aldım cnm..artık dikkat etsem de alıyorum yapacak birşey yok..Ben tedaviye başladığımda zaten vardı kilom 78 falandım hamile kaldıımda 79 yada 80 dim ilk 3 ay kilo almadım hatta 2 kilo verdim ama 4.ayımda şuanda 86 olmuşum sanırım cumarteside belli olur artık kaç kilo aldığım bilmiyorum artık dikkat etmem lazım ama bazen kaçırıyorum.
Allah Analı babalı buyutsun hayırlı olsun cnm..darısı başımıza. .arkadaşlar selam. 36+0 da doğduk bizde. oğlum 2.870 kızım 2.470 doğdu. kuveze girmediler şükürler olsun. forumu okuyamadım doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum.. :)
massalah canim 13 temmuzda yaptin dogumu degilmi buymuslerdir kuzucuk rabbim saglikla buyutmani nasip etsin insallah saglikla kalin ..Merhaba arkadaşlar,37+2 de doğum yaptım epidural sezeryanla bebişler bekledi günlerini çok şükür. Merak edenler için de doğumdan iki gün önce bir gün arayla 4 doz ciğer geliştirici yaptırdı önlem olarak. Kızım 2540 oğlum 2740 doğdu küveze filan girmediler. Hastane de hep yanımdaydılar. Sütüm hemen geldi ikisini de emziriyorum. Yine de ilk zamanlar süt çok tok tutmuyormuş hemen acıkıp uyanıyorlar mama da veriyoruz. İlk bi iki gün küçük ölçeklerle verdik memeyi yadırgamasınlar diye ama şimdi aventin biberonuyla veriyorum memeyi de biberonu da alıyorlar benimkiler çok şükür. Bebeklerin ağzı çok minik olduğundan doğum öncesi hep krem kullanmama rağmen göğüslerim hep yara oldu. Göğüs kalkanı alıp emzirdikten sonra hastanedeb itirbaren takmanızı tavsiye ederim göğsü kuru tutup yara olmasını engelliyor. Ben bu sayede iyileştirdim göğüslerimi. Bebeklerime kavuşmak her şeye değermiş gerçekten. Bir de prematüre kıyafet giymediler yenidoğanlar bol da olsa oluyor. Oğluma boydan tam oluyor hatta. Bez de kızıma prima 0 beden oğluma 1 bedenle başladım 0 küçük geldi. Şimdi kızımda 1 kullanıyor. Herkese hayırlı doğumlar dilerim... Ben herkesi merak ettiğimden kendim de merak edenler için yazmak istedim. Umarım yardımı dokunur...
Massalah canim rabbim sizi korusun kilolarida cok iyi massalah saglikla kalinarkadaşlar selam. 36+0 da doğduk bizde. oğlum 2.870 kızım 2.470 doğdu. kuveze girmediler şükürler olsun. forumu okuyamadım doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?