2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Can'ım ara ara karın Ağrı'm var bir de galiba belden vurulan iğnenin etkisi olarak bacağım ağrıyor yürürken de acıtıyor zaten 1 hafta dinlenme verdi yatıyorum dinleniyorum bol bol

Aynen ya benimde 9.haftaya kadar alttan muayne etti ben de iyice tiksindim hele o çataldan görünce tüylerim diken diken oluyor

:) dur sakin ol tedavide falan yattık ya bir de serklajda yattım ondan bahsediyorum
:)) bi an korktum naptılar sana diye. Boşver canım o günler geride kaldı inşallah. Unutalım geleceğe bakalım bebişini düşün o seninle ve ikiniz de sağlıklı oldukça gerisini aklına getirme

Benim gobek 2 3 hafta once birden bire cikti. Simdi baya 6-7 aylik hamile gobegi. Ama cok kilo almadim sadece gobegim cikti. Doktorum bu kadar buyuk olmasina normal ikiz oldugu icin diyor. Baslarda dusuk riskinden dolayi cok korkuyordum o yuzden de hic fotograf cektirmedim ama cektiricem :)

:)) bi an korktum naptılar sana diye. Boşver canım o günler geride kaldı inşallah. Unutalım geleceğe bakalım bebişini düşün o seninle ve ikiniz de sağlıklı oldukça gerisini aklına getirme
Aynen çok şükür ama inan hep bir korku endişe karnım ağrısa aklıma binbir türlü senaryo geliyor o haldeyim yanı :) hayırlısıyla kucağımıza alsaydık Melek'lerimizi

Amin Can'ım senin kaçıncı hafta cinsiyetler neydi ???
Ben de 22. Haftaya girdim cinsiyetleri hiç önmli değil inan ki. Doğduklarında görürz pek de inanmıyorum zaten. Son güne kdr kız deyip sonra erkek doğuran bile duyunca pek önemsemiyorum. Hiçbir hazırlığım da yok. Sağ salim doğsunlar başka bişey istemem

Sen benden baya öndesin :) ne bileyim merak ediyor insan ilk belki ondan hevesli okuyor bir de eline zor geçince daha da hevesleniyor :)

Sen benden baya öndesin :) ne bileyim merak ediyor insan ilk belki ondan hevesli okuyor bir de eline zor geçince daha da hevesleniyor :)
Haklısın canım zor bulunca insan daha hevesli olıyor ama daha tedirgin de oluyor. Her an aklında onlar oluyor hep bir korku oluyor içinde. Ama belkide bizim için böylesi daha hayırlıdır. Belkide istemediğimiz halde birden hamile kalmış olsaydık çocuğumuza çok özen gösteremicektik. Şu an o kadar değerliler ki.. kıymetini bilmicektik pat diye hamile kalsaydık belkide:) çok şükür halimize

Kizlar ben 16+3um ara ara migde bulantisi okuyor gozum karariyor tansiyon dusuyor.normal demi bunlar sizlerdede oluyormu

Ben de ben de ikizlere hamileyim.2. Tüp bebek denememizde oldu şükür.7.hafta bitti.ama gelin görün ki çok korkuyorum bişey olucak diye.her an aklımda.sevindim,sonra sevinme diyorum kendime hep.doktora 2 kere gittim yüreğim ağzımda.şimdi diğer kontrol önümüzdeki hafta içi.ben şimdiden strese girdim ya bişey olduysa diye.bununla nasıl başedeceğimi bilemiyorum gerçekten

Hayırlı olsun Can'ım aslında bu topiğin adını değiştirelim ikizini kaybetmekten korkan anneler klubü :) hepimiz aynıyız elimize zor geçti ondan ben 17.haftadayım inan o korkuyla geldim bu günlerdir karnım ağrıdı bişey mi oldu hele kanama olunca ne oldu düştü mü inan öyle panik olmanın zararından başka bişey yok Allah nasip ettiyse öyle de güzel devam eder inşallah ama sen yine de kısıtla tabi kendini sağlıkla gelsinler inşallah

Çok teşekkür ederim canım.Allah hepimize nasip etsin inşallah.Çok güldüm yaa:))ikizini kaybetmekten korkan anneler kulubü:))aynen benim de geçen hafta kahverengi lekelenmem oldu sadece bi damlaydı.o gece nası stresliydim anlatamam.sonra jel verdi doktor.az önce jelin kalıntıları geldi peçeteye ama kahverengiydi.bu normal mi acaba?

Bende aynen canım öyleyim
Bizim de tüp bebek karnım ağrısa panik oluyorum
Ama ne gelirse allahtan diyorum
ben elimden geldiği kadar dikkat ediyorum
Bizim elimizden gelen bebislerimizi korumak beslenmemize dikkat etmek stres olmamak dua etmek
Gerisi Allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…