- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #1.221
Can'ım ara ara karın Ağrı'm var bir de galiba belden vurulan iğnenin etkisi olarak bacağım ağrıyor yürürken de acıtıyor zaten 1 hafta dinlenme verdi yatıyorum dinleniyorum bol bolKarından ölçmeyle vajinal ölçme bir olmaz ki. Ben perinatologa gidiyorum aynı zamanda profesör. Bunun bi zararı olsa yapmazdı sanıyorum. Geçmiş olsun canım. Takip ediyorum yazdıklarını. Agrın sızın var mı? İyisindir şimdi inşallah. Bol bol dinlen canım
Aynen ya benimde 9.haftaya kadar alttan muayne etti ben de iyice tiksindim hele o çataldan görünce tüylerim diken diken oluyorServikal yetmezlik oldugunu gormek icin en dogru olcum oyle oldugu icin olcmustur doktor. Karindan yapilan olcumde fark olabiliyor. Benim kanamam varken alttan olcuyordu ama degerim normal ciktigindan karindan olcuyor simdilik ama her an vaginal bakicam der diye de korkuyorumGecen yil subat ayindan beri tedaviler yuzunden hep vaginal ultrasona girdim artik oyle agir geliyo ki
Ne çatalı canımmm????? :////Aynen ya benimde 9.haftaya kadar alttan muayne etti ben de iyice tiksindim hele o çataldan görünce tüylerim diken diken oluyor
:) dur sakin ol tedavide falan yattık ya bir de serklajda yattım ondan bahsediyorumNe çatalı canımmm????? :////
:)) bi an korktum naptılar sana diye. Boşver canım o günler geride kaldı inşallah. Unutalım geleceğe bakalım bebişini düşün o seninle ve ikiniz de sağlıklı oldukça gerisini aklına getirme:) dur sakin ol tedavide falan yattık ya bir de serklajda yattım ondan bahsediyorum
Benim gobek 2 3 hafta once birden bire cikti. Simdi baya 6-7 aylik hamile gobegi. Ama cok kilo almadim sadece gobegim cikti. Doktorum bu kadar buyuk olmasina normal ikiz oldugu icin diyor. Baslarda dusuk riskinden dolayi cok korkuyordum o yuzden de hic fotograf cektirmedim ama cektiricem :)Canım yapacak bişey yok bebişler için herseye değer. Senin göbiş nasıl büyüdümü canım. Aslında şuraya sadece göbeğimizi çektiğimiz fotolarımızı koysak mı:) hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim inşallah
O hani bacaklarini ayirip yattigin muayene masasiNe çatalı canımmm????? :////
Ayy evet o çok çirkin bişeyO hani bacaklarini ayirip yattigin muayene masasi
Aynen çok şükür ama inan hep bir korku endişe karnım ağrısa aklıma binbir türlü senaryo geliyor o haldeyim yanı :) hayırlısıyla kucağımıza alsaydık Melek'lerimizi:)) bi an korktum naptılar sana diye. Boşver canım o günler geride kaldı inşallah. Unutalım geleceğe bakalım bebişini düşün o seninle ve ikiniz de sağlıklı oldukça gerisini aklına getirme
İnşallah canımmm az kaldı geçicek kavuşcaz meleklerimze inşallah Allahın izniyleAynen çok şükür ama inan hep bir korku endişe karnım ağrısa aklıma binbir türlü senaryo geliyor o haldeyim yanı :) hayırlısıyla kucağımıza alsaydık Melek'lerimizi
Amin Can'ım senin kaçıncı hafta cinsiyetler neydi ???İnşallah canımmm az kaldı geçicek kavuşcaz meleklerimze inşallah Allahın izniyle
Ben de 22. Haftaya girdim cinsiyetleri hiç önmli değil inan ki. Doğduklarında görürz pek de inanmıyorum zaten. Son güne kdr kız deyip sonra erkek doğuran bile duyunca pek önemsemiyorum. Hiçbir hazırlığım da yok. Sağ salim doğsunlar başka bişey istememAmin Can'ım senin kaçıncı hafta cinsiyetler neydi ???
Sen benden baya öndesin :) ne bileyim merak ediyor insan ilk belki ondan hevesli okuyor bir de eline zor geçince daha da hevesleniyor :)Ben de 22. Haftaya girdim cinsiyetleri hiç önmli değil inan ki. Doğduklarında görürz pek de inanmıyorum zaten. Son güne kdr kız deyip sonra erkek doğuran bile duyunca pek önemsemiyorum. Hiçbir hazırlığım da yok. Sağ salim doğsunlar başka bişey istemem
Haklısın canım zor bulunca insan daha hevesli olıyor ama daha tedirgin de oluyor. Her an aklında onlar oluyor hep bir korku oluyor içinde. Ama belkide bizim için böylesi daha hayırlıdır. Belkide istemediğimiz halde birden hamile kalmış olsaydık çocuğumuza çok özen gösteremicektik. Şu an o kadar değerliler ki.. kıymetini bilmicektik pat diye hamile kalsaydık belkide:) çok şükür halimizeSen benden baya öndesin :) ne bileyim merak ediyor insan ilk belki ondan hevesli okuyor bir de eline zor geçince daha da hevesleniyor :)
Kan şekerin de düşüyor olabilir Can'ım bende mide yanması oluyor ama bulantı yok haftalarımız da aynı hemen hemenKizlar ben 16+3um ara ara migde bulantisi okuyor gozum karariyor tansiyon dusuyor.normal demi bunlar sizlerdede oluyormu
Hayırlı olsun Can'ım aslında bu topiğin adını değiştirelim ikizini kaybetmekten korkan anneler klubü :) hepimiz aynıyız elimize zor geçti ondan ben 17.haftadayım inan o korkuyla geldim bu günlerdir karnım ağrıdı bişey mi oldu hele kanama olunca ne oldu düştü mü inan öyle panik olmanın zararından başka bişey yok Allah nasip ettiyse öyle de güzel devam eder inşallah ama sen yine de kısıtla tabi kendini sağlıkla gelsinler inşallahBen de ben de ikizlere hamileyim.2. Tüp bebek denememizde oldu şükür.7.hafta bitti.ama gelin görün ki çok korkuyorum bişey olucak diye.her an aklımda.sevindim,sonra sevinme diyorum kendime hep.doktora 2 kere gittim yüreğim ağzımda.şimdi diğer kontrol önümüzdeki hafta içi.ben şimdiden strese girdim ya bişey olduysa diye.bununla nasıl başedeceğimi bilemiyorum gerçekten
Çok teşekkür ederim canım.Allah hepimize nasip etsin inşallah.Çok güldüm yaa:))ikizini kaybetmekten korkan anneler kulubü:))aynen benim de geçen hafta kahverengi lekelenmem oldu sadece bi damlaydı.o gece nası stresliydim anlatamam.sonra jel verdi doktor.az önce jelin kalıntıları geldi peçeteye ama kahverengiydi.bu normal mi acaba?Hayırlı olsun Can'ım aslında bu topiğin adını değiştirelim ikizini kaybetmekten korkan anneler klubü :) hepimiz aynıyız elimize zor geçti ondan ben 17.haftadayım inan o korkuyla geldim bu günlerdir karnım ağrıdı bişey mi oldu hele kanama olunca ne oldu düştü mü inan öyle panik olmanın zararından başka bişey yok Allah nasip ettiyse öyle de güzel devam eder inşallah ama sen yine de kısıtla tabi kendini sağlıkla gelsinler inşallah
Bende aynen canım öyleyimBen de ben de ikizlere hamileyim.2. Tüp bebek denememizde oldu şükür.7.hafta bitti.ama gelin görün ki çok korkuyorum bişey olucak diye.her an aklımda.sevindim,sonra sevinme diyorum kendime hep.doktora 2 kere gittim yüreğim ağzımda.şimdi diğer kontrol önümüzdeki hafta içi.ben şimdiden strese girdim ya bişey olduysa diye.bununla nasıl başedeceğimi bilemiyorum gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?