- 23 Aralık 2015
- 1.968
- 1.371
- 133
- 37
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #12.221
Ben 37 değilim canım 32+6 da yaptım 5 gün oldiCanim 37+ haftadasin dogum yaptinmi canim rabbim saglikla nasip etsin onsallah rabbim sizi korusun
Bebekler nasıl cnm kvzdeler mi? Kaç kilo doğdular? Neden erken oldular sancın mı vardı? Çok soru sordum ya :/Ben 37 değilim canım 32+6 da yaptım 5 gün oldi
Ciftyumurta tüp bebek zaten gebelik sekeri ile mücadele ediyorum resmen ayakarim çok sis inşallah 36kari görürüm diye dua ediyorum plasenra pravia var birde bebegin biri çok aşağıda sizin nasilBenim akıntımda beyaz geliyodu bu ara benimde azaldı. 30+6 oldum bende nasıl gidiyor hamilelik cnm tek yumurta mı çift yumurta mı ikzler?
Sana demedimki canim seni biloyorum rabbim sizi korusunBen 37 değilim canım 32+6 da yaptım 5 gün oldi
Benim normal tek yumurta cnm. Şeker için diyet vermedi mi doktor dinlenmenin çok faydası oluyor diye duydum cnm çok mu ayakta kalıyorsun? İnşallah görürsün de plasenra pravia dediğin nedir ilk defa duydum? Benim bebekler abisine çekmiş galiba inşallah onun gibi kırk hafta bekler bi sıkıntımız yok çok şükür. Aşağı da olması erken doğum riski mi oluştuyor?Ciftyumurta tüp bebek zaten gebelik sekeri ile mücadele ediyorum resmen ayakarim çok sis inşallah 36kari görürüm diye dua ediyorum plasenra pravia var birde bebegin biri çok aşağıda sizin nasil
Yoğun bakımdalar..... 1800_1900 doğdular şuan 1700 e dustuler. Rahminde iki defa serklaj vardı bebekler 24 haftadan bu yana dikişle tutuldu dikise kafa dayauincs parçalanmadan sezeryana alindimBebekler nasıl cnm kvzdeler mi? Kaç kilo doğdular? Neden erken oldular sancın mı vardı? Çok soru sordum ya :/
Allah yardımcın olsun canım tez zamanda sağlıkla kavuş yavrularına inşallahYoğun bakımdalar..... 1800_1900 doğdular şuan 1700 e dustuler. Rahminde iki defa serklaj vardı bebekler 24 haftadan bu yana dikişle tutuldu dikise kafa dayauincs parçalanmadan sezeryana alindim
Diyet yapmak çok zor geliyor rüyamda görüyorum pasta borek ekmek bile yok ayak sisligi geçmiyor azalıyor biraz sadece bugün ayaktayım ve su an ayaklarım çok kotutyaniyirBenim normal tek yumurta cnm. Şeker için diyet vermedi mi doktor dinlenmenin çok faydası oluyor diye duydum cnm çok mu ayakta kalıyorsun? İnşallah görürsün de plasenra pravia dediğin nedir ilk defa duydum? Benim bebekler abisine çekmiş galiba inşallah onun gibi kırk hafta bekler bi sıkıntımız yok çok şükür. Aşağı da olması erken doğum riski mi oluştuyor?
Karıştırdı galibaSana demedimki canim seni biloyorum rabbim sizi korusunikizannesi2016 daha yapmamis galiba ona dedim
Bi arkadasmin da iki aydır ayakları eli yüzü çok şişiyo ama şeker yüklemesi yaptırmadı büyük ihtimalle ondada var. Allah yardımcın olsun canım zor ama pasta börek şart değil ki karnın doysun bebeklerine faydalı olsun yeter bencDiyet yapmak çok zor geliyor rüyamda görüyorum pasta borek ekmek bile yok ayak sisligi geçmiyor azalıyor biraz sadece bugün ayaktayım ve su an ayaklarım çok kotutyaniyir
Sen kac haftaliksin canim bana da umut ol, benim bebeklerimden biride plasenta previa totalis hemdeCiftyumurta tüp bebek zaten gebelik sekeri ile mücadele ediyorum resmen ayakarim çok sis inşallah 36kari görürüm diye dua ediyorum plasenra pravia var birde bebegin biri çok aşağıda sizin nasil
Ben varim canim,aramizda cok fark yok seninle..progestan fitil kullaniyordum o su gibi akinti yapiyordu,fitili biraktim yine su gibi akintim oldu,korktum su siziyo sandim, doktora sordum oda bundan sonra oyle az az gelmez birden bosalir su olsaydi dedi,hamilelikten kaynaklanan yogun akintidir o dedi..gunde 1 pede kadar normal sayariz dedi..hemde sudan once kanama olur zaten dedi..yoksa eczaneden ped alip bakcaktim suyummu siziyo diye..gerci hala aklimda ped alip bakmak..Benim haftamda akintisi çok olan varmı kızlar yaa yoksa bu su gelmesi gibi biseymi biriniz acil dönüş yapın nolur
Benim haftamda akintisi çok olan varmı kızlar yaa yoksa bu su gelmesi gibi biseymi biriniz acil dönüş yapın nolur
Canim ikimiz ayniymisiz hafta ve gun olarak :)) bu aralar kontrole gittin mi bebislerin kac gramdi? Ben cumartesi gidicem bakalim kac gram olmuslar merak ediyorum :)Benimde akıntım çok oluyordu, doktorum renkli ve kokulu olmadığı sürece normal dedi.
Canim ikimiz ayniymisiz hafta ve gun olarak :)) bu aralar kontrole gittin mi bebislerin kac gramdi? Ben cumartesi gidicem bakalim kac gram olmuslar merak ediyorum :)
Ben 37 değilim canım 32+6 da yaptım 5 gün oldi
Selam arkadaslar ! Lutfen bana birisi cevap yazabilir mi ? Ayri yumurta ikiz gebelikte ikili test yaptiran var mi ?
Tek kesedeler mi ? Ayri kese mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?