2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Benim akıntımda beyaz geliyodu bu ara benimde azaldı. 30+6 oldum bende nasıl gidiyor hamilelik cnm tek yumurta mı çift yumurta mı ikzler?
Ciftyumurta tüp bebek zaten gebelik sekeri ile mücadele ediyorum resmen ayakarim çok sis inşallah 36kari görürüm diye dua ediyorum plasenra pravia var birde bebegin biri çok aşağıda sizin nasil

Ciftyumurta tüp bebek zaten gebelik sekeri ile mücadele ediyorum resmen ayakarim çok sis inşallah 36kari görürüm diye dua ediyorum plasenra pravia var birde bebegin biri çok aşağıda sizin nasil
Benim normal tek yumurta cnm. Şeker için diyet vermedi mi doktor dinlenmenin çok faydası oluyor diye duydum cnm çok mu ayakta kalıyorsun? İnşallah görürsün de plasenra pravia dediğin nedir ilk defa duydum? Benim bebekler abisine çekmiş galiba inşallah onun gibi kırk hafta bekler bi sıkıntımız yok çok şükür. Aşağı da olması erken doğum riski mi oluştuyor?

Bebekler nasıl cnm kvzdeler mi? Kaç kilo doğdular? Neden erken oldular sancın mı vardı? Çok soru sordum ya :/
Yoğun bakımdalar..... 1800_1900 doğdular şuan 1700 e dustuler. Rahminde iki defa serklaj vardı bebekler 24 haftadan bu yana dikişle tutuldu dikise kafa dayauincs parçalanmadan sezeryana alindim

Diyet yapmak çok zor geliyor rüyamda görüyorum pasta borek ekmek bile yok ayak sisligi geçmiyor azalıyor biraz sadece bugün ayaktayım ve su an ayaklarım çok kotutyaniyir

Diyet yapmak çok zor geliyor rüyamda görüyorum pasta borek ekmek bile yok ayak sisligi geçmiyor azalıyor biraz sadece bugün ayaktayım ve su an ayaklarım çok kotutyaniyir
Bi arkadasmin da iki aydır ayakları eli yüzü çok şişiyo ama şeker yüklemesi yaptırmadı büyük ihtimalle ondada var. Allah yardımcın olsun canım zor ama pasta börek şart değil ki karnın doysun bebeklerine faydalı olsun yeter benc
Gerçi diyene bak bende meyve görüyorum sürekli cnm istiyo yiyorm bendr meyveden şişiyorm müzdaribim

Sen kac haftaliksin canim bana da umut ol, benim bebeklerimden biride plasenta previa totalis hemde ( en kotusu yani...gunlerdir uyuyamiyorum korkudan, haftam daha kucuk,bebeklerimde kucuk...heran kanama olcak korkusuyla yasamak beni cok yordu..alt tarafa cok baski oluyor karnimi tasiyamiyorum cok agrim oluyor..
Seninki hangi cesidi previanin?? Benimkinin yukari cikma ihtimali yok malesef totalis oldugu icin...diger cesitleri olsaydi 28-32 hafta arasinda yukari cikma ihtimali vardi..belki seninki cikar bu aralar..
Insallah bizde 34 haftayi geceriz 36lari goruruz yarabbim...

Benim haftamda akintisi çok olan varmı kızlar yaa yoksa bu su gelmesi gibi biseymi biriniz acil dönüş yapın nolur
Ben varim canim,aramizda cok fark yok seninle..progestan fitil kullaniyordum o su gibi akinti yapiyordu,fitili biraktim yine su gibi akintim oldu,korktum su siziyo sandim, doktora sordum oda bundan sonra oyle az az gelmez birden bosalir su olsaydi dedi,hamilelikten kaynaklanan yogun akintidir o dedi..gunde 1 pede kadar normal sayariz dedi..hemde sudan once kanama olur zaten dedi..yoksa eczaneden ped alip bakcaktim suyummu siziyo diye..gerci hala aklimda ped alip bakmak..

Benimde akıntım çok oluyordu, doktorum renkli ve kokulu olmadığı sürece normal dedi.
Canim ikimiz ayniymisiz hafta ve gun olarak :)) bu aralar kontrole gittin mi bebislerin kac gramdi? Ben cumartesi gidicem bakalim kac gram olmuslar merak ediyorum :)

Canim ikimiz ayniymisiz hafta ve gun olarak :)) bu aralar kontrole gittin mi bebislerin kac gramdi? Ben cumartesi gidicem bakalim kac gram olmuslar merak ediyorum :)

:))) Evet çok güzel canım aynı gündeyiz :)) En son 18+5 de gittiğimde 200 ve 250 gr olmuşlardı. Haftasına göre biri normal diğeri biraz iri bebek demişti :) haftaya cuma inşaallah gidicem perinatolaga çok merak ediyorum, oğluşlarımı görmek için sabırsızlanıyorum. Senin bebişlerin durumu nasıl, cumartesi haber ver mutlaka :)

Selam arkadaslar ! Lutfen bana birisi cevap yazabilir mi ? Ayri yumurta ikiz gebelikte ikili test yaptiran var mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…