- 25 Şubat 2015
- 185
- 201
- 103
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #12.201
ben 79 ile girdim ama girmeden bi serum aldım 80 diyelim. 71 ile hastaneden çıktım şu an 65 kiloyum. 53 ile hamile kalmıştım. baya ayrıntılı yazdım :) iyi dilekleri için herkese çok teşekkürler...Canım hayırlı olsun güle güle büyüt bende daha ortasına yeni geldim sayılır bakalım.Ama ne alsam ne kullanılır diyede çok kararsız kaldım ama tavsiyen için muhakkkak göğüs kalkanı alıcam acaba süt sağma makinesi alsammı onu bilemedim kimisi almadı sütü biberonla süt değişiyor diyor sağdığım stler çöpe gitti diyor kimisi çok kolay veriyor işte her çocukta farklı oluyor demek ki.Ne güzel küveze girmemişler kilolarıda çok iyi maşallah doğuma girerken kaç kiloydun onusoruyum ben sana ben tedaviyle hamile kaldığım için tedavidede aldım kilo bazen kendimden korkuyorum acaba kaçı görürüm diye...Tekrar güle güle büyüt canım onları sağlıkla inşallah....
yok canım 18inde şu an 9 günlükler. amin çok sağol...massalah canim 13 temmuzda yaptin dogumu degilmi buymuslerdir kuzucuk rabbim saglikla buyutmani nasip etsin insallah saglikla kalin ..
OMasallah saglıklı buyutun ınsallah darısı basımıza bısey sorucam normal yolla hamıle kalanlara dq cıger gelıstırıcı yapılıyormu
Benim dün 2 doz bugün 2 doz ciğer geliştiricim yapıldı baya aşağı inmişlerMasallah saglıklı buyutun ınsallah darısı basımıza bısey sorucam normal yolla hamıle kalanlara dq cıger gelıstırıcı yapılıyormu
Valla benim de tam tersi sırt üstü daha rahat ediyorumBen 3 kez bağlandım :) sana tavsiyem sırt üstü yatmaya zorlayabilirler yatma. Sırt üstü yatınca tansiyonum düştü bayılıyordum.
Canım çok mutlu oldum yazdıklarını okuyunca, inşallah darısı başımıza. Allah bebeklerini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Çalışıyormuydun? Çalışıyorsan kaç haftalıkken izne çıktın, dinlenmenin olumlu etksi oluyormu acaba? Ben bankacıyım oturarak çalışıyorum ama stresli bir bölümdeyim. 30 haftayı beklemeden izne ayrılsammı acba diyorum.Merhaba arkadaşlar,37+2 de doğum yaptım epidural sezeryanla bebişler bekledi günlerini çok şükür. Merak edenler için de doğumdan iki gün önce bir gün arayla 4 doz ciğer geliştirici yaptırdı önlem olarak. Kızım 2540 oğlum 2740 doğdu küveze filan girmediler. Hastane de hep yanımdaydılar. Sütüm hemen geldi ikisini de emziriyorum. Yine de ilk zamanlar süt çok tok tutmuyormuş hemen acıkıp uyanıyorlar mama da veriyoruz. İlk bi iki gün küçük ölçeklerle verdik memeyi yadırgamasınlar diye ama şimdi aventin biberonuyla veriyorum memeyi de biberonu da alıyorlar benimkiler çok şükür. Bebeklerin ağzı çok minik olduğundan doğum öncesi hep krem kullanmama rağmen göğüslerim hep yara oldu. Göğüs kalkanı alıp emzirdikten sonra hastanedeb itirbaren takmanızı tavsiye ederim göğsü kuru tutup yara olmasını engelliyor. Ben bu sayede iyileştirdim göğüslerimi. Bebeklerime kavuşmak her şeye değermiş gerçekten. Bir de prematüre kıyafet giymediler yenidoğanlar bol da olsa oluyor. Oğluma boydan tam oluyor hatta. Bez de kızıma prima 0 beden oğluma 1 bedenle başladım 0 küçük geldi. Şimdi kızımda 1 kullanıyor. Herkese hayırlı doğumlar dilerim... Ben herkesi merak ettiğimden kendim de merak edenler için yazmak istedim. Umarım yardımı dokunur...
Bende vardı başından beri beyaz bir akintida oluyordu beraberinde somdi azaldı 29.haftayimBenim haftamda akintisi çok olan varmı kızlar yaa yoksa bu su gelmesi gibi biseymi biriniz acil dönüş yapın nolur
Benim akıntımda beyaz geliyodu bu ara benimde azaldı. 30+6 oldum bende nasıl gidiyor hamilelik cnm tek yumurta mı çift yumurta mı ikzler?Bende vardı başından beri beyaz bir akintida oluyordu beraberinde somdi azaldı 29.haftayim
Canim 37+ haftadasin dogum yaptinmi canim rabbim saglikla nasip etsin onsallah rabbim sizi korusunkremalicorek Rabbim analı babalı büyütsün benim bebeklerim gibi inşallah seninkiler de bir haftaya toparlarlar kendilerini..
İnşallah canım hepimizin dileği bu ☺ ben 12 haftalık olana kadar ikiz oldugunu bilmiyordum zaten oğlum var küçük onunla ilgilenirken anlamadm ama 30 haftalık olduğumdan beri vakit geçmiyor sanki bunalıyorum her yerde erken doğumla ilgili bişeyler ama Rabbim izin verirse 37 ye kadar dayancaz inşallahValla zaman hem geçiyor hem geçmiyor. Son haftalarda nasıl bekliyorsunuz maşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bebeklerimizi sağ sağlim kucağımıza alalım inşallah
Sen kacta doğum yaptım canım?kremalicorek Rabbim analı babalı büyütsün benim bebeklerim gibi inşallah seninkiler de bir haftaya toparlarlar kendilerini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?