2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

ben 79 ile girdim ama girmeden bi serum aldım 80 diyelim. 71 ile hastaneden çıktım şu an 65 kiloyum. 53 ile hamile kalmıştım. baya ayrıntılı yazdım :) iyi dilekleri için herkese çok teşekkürler...

Masallah saglıklı buyutun ınsallah darısı basımıza bısey sorucam normal yolla hamıle kalanlara dq cıger gelıstırıcı yapılıyormu
O
Masallah saglıklı buyutun ınsallah darısı basımıza bısey sorucam normal yolla hamıle kalanlara dq cıger gelıstırıcı yapılıyormu
Benim dün 2 doz bugün 2 doz ciğer geliştiricim yapıldı baya aşağı inmişler

Merhaba lar pazartesi Dr a gittim kalp atışı için Allaha şükürler olsun ikisi de sağlıklı ama akşamına kanama yaşadım acile gittik kalp atışlarını yine dinledi problem yok tu hafif bir kanama alanı gordu dt zaten hemen iğneye başladım yatak istirahati verdi şimdiye kadar hiç lekelenme bile olmamışti oyuzden çok korktuk acaba vajinal muayene den mi oldu kızlar anneler

Canım çok mutlu oldum yazdıklarını okuyunca, inşallah darısı başımıza. Allah bebeklerini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Çalışıyormuydun? Çalışıyorsan kaç haftalıkken izne çıktın, dinlenmenin olumlu etksi oluyormu acaba? Ben bankacıyım oturarak çalışıyorum ama stresli bir bölümdeyim. 30 haftayı beklemeden izne ayrılsammı acba diyorum.

Merhaba kızlar ☺ doğum yapanlara geçmiş olsun yapacaklara da Allah yardım etsin inşallah
Ben aranıza yeni katıldım. 30+6 haftalık tek yumurta ikizlerine hamileyim Allah nasip ederse Eylül annesi olacağım ☺ zaman geçmiyor sanki her anın tadını çıkarmak lazım kızlar bu günler geri gelmeyecek Allah sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah

30 haftalik yada o civarda olan anneler bebeklerimizin kiloları nasıl ☺ nasıl hissediyorsunuz başka bebeğiniz var mı neler aldınız çantalar hazır mı

Benim haftamda akintisi çok olan varmı kızlar yaa yoksa bu su gelmesi gibi biseymi biriniz acil dönüş yapın nolur

Akıntı mı su mu cnm? Akıntıdan kastın kokulu kokusuz yoğun yada su gibi sıvı iç çamaşırının ıslanmasıdır. Suyun gelmesi ise vajina dan ayağına kadar iner iç çamaşırı ped dahil tutmaz hasta bezi de yarım saat bi saat içinde dolar. Şöyle de bi durum var ki birebir başıma geldi yataktan kalktım ayaklarıma kadar ıslandım hemen acile gittim ama yoğun bi şekilde akıntı olduğunu söyledi doktor sonra gerçekten suyum geldi bu sefer gitmedim bekledim bekledikçe çoğaldı ve kan gelmeye başladı o zaman gittim

selam kizlar size bişey sorucam benim sabahlari bulantim olmuyor ama aksam yemek yedikten sonra bulantim başliyor affedersiniz yediklerimi kusuyorum sizdede böyle oldumu normalde sabah olmasi gereken aksam oluyor

Valla zaman hem geçiyor hem geçmiyor. Son haftalarda nasıl bekliyorsunuz maşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bebeklerimizi sağ sağlim kucağımıza alalım inşallah

Valla zaman hem geçiyor hem geçmiyor. Son haftalarda nasıl bekliyorsunuz maşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bebeklerimizi sağ sağlim kucağımıza alalım inşallah
İnşallah canım hepimizin dileği bu ☺ ben 12 haftalık olana kadar ikiz oldugunu bilmiyordum zaten oğlum var küçük onunla ilgilenirken anlamadm ama 30 haftalık olduğumdan beri vakit geçmiyor sanki bunalıyorum her yerde erken doğumla ilgili bişeyler ama Rabbim izin verirse 37 ye kadar dayancaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…