2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Uclu dortlu yapilmadi mi ?
Canim detayli ultrasona girdim baskada test yaptirmadim sukur iyiyiz perinatolaji uzmanina gidiyorsun canim detayli herseyini goruyor bebegin kalp damar yani butun organlarini bir sikinti gormez insallah rabbim cumlemizin bebeklerini korusun.. ecmain

Cok degisik bisey ya yuzu falan net gorunuyor mu ?

Cok degisik bisey ya yuzu falan net gorunuyor mu ?
Tabiki yuzunu goruyor :))) damarlarini dahi goruyor dedim canim her yerini goruyor tabi bebegin yuzunu gosterirse gorur canim :)) kac haftalik canim 12 + haftada ve 14 hafta arasinda detayliya giriyorsun 20 ve 24 hafta arasi ayrintiya giriyorsun canmm

Ayrintiliya gircem ben , ense burun olculdu !
Kac hafta oldunuz canim istersen takvim kur haftani takip edersin hesap bilgilerine tikla kisisel bilgilerine gir orada asagida takvim var bebegin dogacagi tarihi yaziyorsun mesala su sekilde 05-02-2017 gibi canim

Yoğun bakımdalar..... 1800_1900 doğdular şuan 1700 e dustuler. Rahminde iki defa serklaj vardı bebekler 24 haftadan bu yana dikişle tutuldu dikise kafa dayauincs parçalanmadan sezeryana alindim
Canm serklaj dikisi de sezeyndayken mi alldi doktorun ben hic sormadm

Masallah ogluslarina oyyy yerim :))
Benimde 18+6da kizim 274 gr, oglum 268 gr di ama kizim gunuyle uyumluydu oglum 3-4 gun ondeydi...ben bu olcumlerden bisey anlamadimki sanirim doktorlarin olcum cihazlarina gore degisiyor tatlim..
19+6 da kizim 312 gr, oglum 330 grdi masallah..yeni perinatologumuzla detayli ultrasonumuz yapildi hersey yolunda cok sukur..bu cumartesi 20+6 da yeniden detaylimiz yapilcak herzamanki perinatologumuzla ozamanda yazarim gramlarini:)) insallah iyi almislardir, bana zayif gibi geliyorlar cunku..
Zaman gectikce heyecanim artiyor insallah cok cabuk gecerde kavusuruz, sende yaz kontrole gidince :))

Uclu dortlu yapilmadi mi ?
Canim ikiz bebeklerde yapilinca dogru sonuc vermiyormus, benim doktorumda sadece ölcumlerini yapti kan vermedim ikili, uclu ve dortlu icin..ama detayli ultrasonu yaptiriyoruz tabiki..burun kemigi ve ense kalinliklari iyi olunca korkma..

Kızlar dün doktora gittim. Tansiyonum 145/95 çıktı. Doktor bacaklarımın ve ayaklarımın şiştiğini söyledi. Hemen idrar testi istedi nst çektir dedi. Spot idrarda protein çıktı nst de sancı çıkmadı. 24 saatlik idrar topla eğer protein atılımı fazlaysa bebekleri alırız dedi. Bugün idrar topluyorum. Yarın vericem ama doktora pazartesi gidicem. Moralim bozuk. Eşimin tayini çıktı evdeki eşyaları topladık sayılır. Ev darmadağınık. Eşim ohalden dolayı erken gidiyo geç geliyo. Daha beşiği bile kuramadık. Doğum yapsam eve bir gelen olsa evi b.k götürüyor resmen. Ağlayasım geliyo. Dün biraz eşimle de tartıştık. Bana koşullar bu hiçbirşeyle yetinmiyorsun dedi. İyi de ben doktora bile tek başıma gidiyorum. Ağrı'm olduğunda elimden tutan biri yok yanımda. Tüm gün evde tek başıma oturuyorum. Bişey olsa bana doğuma bile tek gidicem bu gidişle. Zaten hayatta hiçbirşey istediğim gibi olmadı. Hep kendi başıma birşeylerle mücadele ettim. Doğumda bari birşeyler düzgün olsaydı.

MaşaALLAH canım bebişlerin gayet güzel büyüyor, zayıf falan değil bence :)) 3 haftada bir kontrole gidiyoruz, şu ana kadar çok şükür herşey yolunda gitti, bundan sonrada hep böyle gider inşaALLAH :))
Kıpırdamaya başladıklarından beri zamanın daha çabuk geçmesini biran evvel sağlıklı şekilde kucağıma almak için dualar ediyorum. Allah hepimizin yavrularını vakti zamanı geldiğinde sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah :)))

Cnm
Cnm üzülme Allah bi yoluna koymuştur elbet evine bakacak olan hiç gelmesin boşver bebeklerin ve senden önemli değil ya. Eşinde yanında olmak ister ama bebekler şimdi doğsa her şey para inanki çok zor onunda görevi bu anlamaya çalış hormonlardan dolayı alıngan kırılgan olabilirsin ama lütfen kötü düşünme iyiyi çağırndaima inşallah bişey olmaz.. Bu arada doğum tarihlerimiz aynı bebeklerin nasıl iyiler mi?

kumsal0907
Ayy canim icimi rahatlattin ama olcumlere gore önde gorunmuyo kizim, zayif kalcaklar diye korkuyorum arkadasim benim haftalarda 400lu gramlardan bahsetti, dedim benimkiler niye boyle :)
Aminnnnn insallah rabbim saglikla tamamina erdirsin cumlemizi:))
Ben 2 doktorla beraber goturuyodum, biri gidiyor o yuzden yeni bi perinatologa basladik, o yuzden 3 hafta ust uste geldi kontroller, yoksa benimde 3 haftada bir canim..bu aralar karnim cok agriyo benim, ozellikle kasik bolgem curumus gibi isime geldi acikcasi kisa araliklarla gitmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…