- 24 Ağustos 2015
- 848
- 729
- 18
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #12.261
kumsal0907
Ayy canim icimi rahatlattin ama olcumlere gore önde gorunmuyo kizim, zayif kalcaklar diye korkuyorumarkadasim benim haftalarda 400lu gramlardan bahsetti, dedim benimkiler niye boyle :)
Aminnnnn insallah rabbim saglikla tamamina erdirsin cumlemizi:))
Ben 2 doktorla beraber goturuyodum, biri gidiyor o yuzden yeni bi perinatologa basladik, o yuzden 3 hafta ust uste geldi kontroller, yoksa benimde 3 haftada bir canim..bu aralar karnim cok agriyo benim, ozellikle kasik bolgem curumus gibiisime geldi acikcasi kisa araliklarla gitmek
Evet canim ayaklarini arada yukari kaldir altina tabure falan koy koyabilirsen..bende ayaklarimi asagiya sallayip oturursam hemen sizlamaya basliyor..hareketsizde kaliyoruz ondan da oluyor..normalde sismiyor ama onu doktoruna soyle..bende ozluyorum gelisimlerinide cok merak ediyorum :) daha once nedensiz bi bebek kaybim var 38.haftadaBebekler arasında fark olması gayet normal bir durummuş canım takılma sen bunlara önemli olan sağlıklı olmaları :) her hafta bebişlerini görmek güzel olmuştur :) ben çok özlüyorum biran önce kontrol gelsin istiyorum :))
Canım ara ara bende de kasık ağrısı oluyor ama çok şiddetli değil. Bebişler büyüdüğü için doktorum bu tür ağrılar olabilir diye uyarmıştı, bu yüzden fazla üstünde durmadım. Birkaç gündür ayaklarımda ve bileğimde şişmeler olmaya başladı. Bütün gün masa başında çalışıyorum, fazla hareket etmediğimden heralde diye düşündüm. Sende de var mı?
Kızlar dün doktora gittim. Tansiyonum 145/95 çıktı. Doktor bacaklarımın ve ayaklarımın şiştiğini söyledi. Hemen idrar testi istedi nst çektir dedi. Spot idrarda protein çıktı nst de sancı çıkmadı. 24 saatlik idrar topla eğer protein atılımı fazlaysa bebekleri alırız dedi. Bugün idrar topluyorum. Yarın vericem ama doktora pazartesi gidicem. Moralim bozuk. Eşimin tayini çıktı evdeki eşyaları topladık sayılır. Ev darmadağınık. Eşim ohalden dolayı erken gidiyo geç geliyo. Daha beşiği bile kuramadık. Doğum yapsam eve bir gelen olsa evi b.k götürüyor resmen. Ağlayasım geliyo. Dün biraz eşimle de tartıştık. Bana koşullar bu hiçbirşeyle yetinmiyorsun dedi. İyi de ben doktora bile tek başıma gidiyorum. Ağrı'm olduğunda elimden tutan biri yok yanımda. Tüm gün evde tek başıma oturuyorum. Bişey olsa bana doğuma bile tek gidicem bu gidişle. Zaten hayatta hiçbirşey istediğim gibi olmadı. Hep kendi başıma birşeylerle mücadele ettim. Doğumda bari birşeyler düzgün olsaydı.
kacinci haftada yaptirdiniz nifty bende yaptiricam doktorum 11 hafta yapriz dedi nifty testinde cinsiyette belli oluyormus dogrumu acabaBenim doktorum ikili test ikizlerde pek doğru sonuç vermez dedi, bu yüzden nifty diye bir testi önerdi, onu yaptırdım.
kacinci haftada yaptirdiniz nifty bende yaptiricam doktorum 11 hafta yapriz dedi nifty testinde cinsiyette belli oluyormus dogrumu acaba
Canım 16. hafta bitti hala kusuyorum yediklerimi:)selam kizlar size bişey sorucam benim sabahlari bulantim olmuyor ama aksam yemek yedikten sonra bulantim başliyor affedersiniz yediklerimi kusuyorum sizdede böyle oldumu normalde sabah olmasi gereken aksam oluyor
Evet canim ayaklarini arada yukari kaldir altina tabure falan koy koyabilirsen..bende ayaklarimi asagiya sallayip oturursam hemen sizlamaya basliyor..hareketsizde kaliyoruz ondan da oluyor..normalde sismiyor ama onu doktoruna soyle..bende ozluyorum gelisimlerinide cok merak ediyorum :) daha once nedensiz bi bebek kaybim var 38.haftadao yuzden cok tedirginim surekli dua ediyorum..
Agrilar karnimiz buyudugu icin oluyodur mutlaka ama benim kizim cok alttaymis rahim agzindaymis durumum cok riskli o korkuyuyor beni..sanirim o yuzden de cok agrim oluyor
Hayirlisi insallah Allahim yardim etsin bizlere canimmmm ikiz bebek tasimak cok zor
Sagol canim Allah razi olsun..cok zor zamanlar gecirdim,terapiler antidepresanlar..yasayan ölü gibiydim, miniklerim mucize gibi geldiler beni hayata bagladilar tekrar..Allah kimseye yasatmasin, senin minigin icinde cok uzuldum, insallah Allahim bu kuzularimiza saglikla kavusmayi nasip eder.Ah canım kaybın için çok üzüldüm( benimde ilk bebeğim düştü ama tabi seninki kadar büyük değildi daha başlarda kaybetmiştim. Çok zor olmuştur...
İkizlerimiz bizim için mucize ve ödül bence :) Allah evlatlarını sana bağışlasın canım. Korkma bol bol dua et inşallah güzel kızında sağlıklı şekilde büyücek annesi. Bizim için en kötü şey stres ve olumsuz düşünceler, sen gönlünü ferah tut sağsalim iki yavrunu da kucağına alacağına sonuna kadar inan yeter ki :)
Aminnn canım Allah hepimizin yardımcısı olsun, tüm ağrılara değer onların varlığını hissetmek
Canım yazdım die sanıyorum. İyi olmak için dua ediyorum. Nezaman toparlandirim bilemiyorum. Lohusalikta zor bi surecmis.Canim nasil oldun? Seni cok merak ediyoruz. Bebislerin hayirli olsun, allah anali babali buyutsun, insallah en kisa zamanda kuvezden cikarlar.
Sağol canım. Bugün ağlama günüm sanırım durup durup ağlıyorum. Seni anlıyorum dedin ya sanırım duymak isteyip duyamadığım buydu. Bende senin yazdıklarını okuyunca ağladım. Beşik, kıyafetler, biberonlar herşey hazır. Ama ağır kaldıramıyorum diye şu kutuları bir yere çekip onları yerleştiremiyorum. Bugün 30+5 teyim. İnşallah 32 yi hatta keşke 34 ü görebilsem. Pazartesi belli olur belki doğuma girerim. Bana dua edin olur mu. Temizlikçiye koca kişisi karşı çıkıyor. Annesi gelince yaparmış. İşte saçma sapan durumlar. Sen üzülme olur mu. Desteğin için sağol. Allah razı olsun.Phantaghiro
Canimmm vallahi agladim okurken...kiyamam..hic uzulme lutfen karninda 2 tane mucize var annesi, onlari dusun kendini rahatlat..her sey ust uste gelmis bunalmissindir anliyorum,gecen yil bebegimi kaybetmeden once bende oyleydim, dogumdan once herseyi kendi yapmak zorunda kalmistim aglaya aglaya( esim yardimci oluyordu ama isteyken hep yalnizdim bende. Simdide yalnizim..
O yuzden seni cok iyi anliyorum..
Bi temizlikci cagir hemen bi temizlik yaptir, besigi falan dogunca da alirsin yaninda yatirirsin onlar icin uzulme..sen bence 3-4 takim bebeklerin malzemelerini yikayip utule, hastane icin gerekli seyleri hazirla, biberonlari kaynayan suda 5 dk kaynat ve saklama posetlerine hazirla..cantan hazir olsun..hemen alinmaz belki miniklerin, hem 32den sonra korkma demisti doktorum canim benim..Ahh yakin olsakta birbirimize destek olsak
Evet cnm. Çok zor du benim. İki dikiş rahim gergin ama kasılma olmasın die adalat iciyorum dikiş alınınca gevşek kasları toparlamak zor oldu.Canm serklaj dikisi de sezeyndayken mi alldi doktorun ben hic sormadm
Sağol canım Allah razı olsun. Evet doğum Zaman'larımız aynıymış. Ben dün gittiğimde biri 1930 diğeri 1780 grdı. Bebekler biraz haftasından büyük ama doktorun dediğine göre iyilermiş. İnşallah protein atılımım çok çıkmaz da biraz daha büyür bebekler. Seninkiler kaç gr? Gerçekten olması gerekenden çok mu büyük benim bebekler merak ettim, seninkilerde karşılaştıralım.Cnm
Cnm üzülme Allah bi yoluna koymuştur elbet evine bakacak olan hiç gelmesin boşver bebeklerin ve senden önemli değil ya. Eşinde yanında olmak ister ama bebekler şimdi doğsa her şey para inanki çok zor onunda görevi bu anlamaya çalış hormonlardan dolayı alıngan kırılgan olabilirsin ama lütfen kötü düşünme iyiyi çağırndaima inşallah bişey olmaz.. Bu arada doğum tarihlerimiz aynı bebeklerin nasıl iyiler mi?
Sağol Can'ım. İnşallah dediğin gibi olur inşallah çok yüksek çıkmaz sonuçlarım. Dualarınızı bekliyorum.Allah yar ve yardımcın olsun canım, lütfen üzülme bebişlerini düşün onlar herşeyi hissediyor. İnşallah tahlil sonucunda birşey çıkmayacak. Güzel düşün canım, herşey yoluna girer.
Bemimkilere göre baya büyükler cnm Allah nazarlardan korusun. Benim biri 1350 diğeri 1500 gram büyükler inşallah canları içinde olsunda Allah yardım eder inancını kaybetme sakın ☺Sağol canım Allah razı olsun. Evet doğum Zaman'larımız aynıymış. Ben dün gittiğimde biri 1930 diğeri 1780 grdı. Bebekler biraz haftasından büyük ama doktorun dediğine göre iyilermiş. İnşallah protein atılımım çok çıkmaz da biraz daha büyür bebekler. Seninkiler kaç gr? Gerçekten olması gerekenden çok mu büyük benim bebekler merak ettim, seninkilerde karşılaştıralım.
Aglama tatlim kiyamam, hormonlarimiz tavan oldugu icin aglayinca da gun boyu agliyoruz..Sağol canım. Bugün ağlama günüm sanırım durup durup ağlıyorum. Seni anlıyorum dedin ya sanırım duymak isteyip duyamadığım buydu. Bende senin yazdıklarını okuyunca ağladım. Beşik, kıyafetler, biberonlar herşey hazır. Ama ağır kaldıramıyorum diye şu kutuları bir yere çekip onları yerleştiremiyorum. Bugün 30+5 teyim. İnşallah 32 yi hatta keşke 34 ü görebilsem. Pazartesi belli olur belki doğuma girerim. Bana dua edin olur mu. Temizlikçiye koca kişisi karşı çıkıyor. Annesi gelince yaparmış. İşte saçma sapan durumlar. Sen üzülme olur mu. Desteğin için sağol. Allah razı olsun.
Ciger gelistirici her ikize vuruluyor mu acabaKızlar ciğer geliştirici iğneden sonra bebek hareketlerinde azalma yaşayan var mı? Veya bu konu hakkında bilgisi olan
29+3 um bugun. Ilk bebeklerim olacak insallah. Cantami haftaya ciger gelistirici olunca hazirlamayi dusunuyorum. Benim bebisler gayet hareketli masallahhh30 haftalik yada o civarda olan anneler bebeklerimizin kiloları nasıl ☺ nasıl hissediyorsunuz başka bebeğiniz var mı neler aldınız çantalar hazır mı
Canim benim hep camasirim islakti gunde 3 4 kez degistiriyordum o yuzden. Ama yinede doktoruna sor icin rahatlasinBenim haftamda akintisi çok olan varmı kızlar yaa yoksa bu su gelmesi gibi biseymi biriniz acil dönüş yapın nolur
Basta geciyordu canim ya bide 24 ten sonra durdu hergun ay gibi geliyor. Saglikla ve vaktinde gelsinlerde beklicez artik baska yol yokValla zaman hem geçiyor hem geçmiyor. Son haftalarda nasıl bekliyorsunuz maşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bebeklerimizi sağ sağlim kucağımıza alalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?