2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Bende 31+0 oldum artık eşyaları yıkayıp ütülücem artık yavaş yavaş :) kiloları nasıl bebeklerin? Erken doğum riskin mi var da ciğer geliştirme iğnesi vuracak doktor?

Bemimkilere göre baya büyükler cnm Allah nazarlardan korusun. Benim biri 1350 diğeri 1500 gram büyükler inşallah canları içinde olsunda Allah yardım eder inancını kaybetme sakın ☺
Hakikaten benimkiler baya büyük. Sağlıklı sıhhatli olsunlar da napalım. Allah büyüktür. Sağol Can'ım.

Yaaa sen ne tatlısın. Valla harikasın. Bugünün ilk tebessümü sayende yüzümde. Yazdıkların bana ne iyi geldi bir bilsen. çoooooook sağol.

Ben 27.haftamda 4 doz vurundm bende okumustum bebek hreketlerinde azalma olan varmis ama bende oyle bisey olmadi hatta o gunlerde daha cok hareketlenmislerdi ve doktorm nolur nolmaz ikiz gebelik diye vurun istersen dedi bende vurundm sabah 2 doz aksam 2 doz olaraktan

Bu hftya kdr yasadgnz zorluklr nelerdi
ya çok şukur ben pek zorluk yasamadım.bulantımda 9-13.haftalar arasında oldu, 30. haftaya kadar calıştım işlerim koşturmacam çoktu, gezdim falanda tabi dikkat ederek. ama artık agırlaştım uzanarak dinleniyorum hep. şeker tansiyonda olmadı, pozitif olmaya calıstım hep, bence en önemlisi bu.doktorunuza guvenin ve her gebe ile kendinizi karsılaştırmayın, çünkü her gebelik farklı. baslarda bende burda okudukça benim doktorum niyebunu yapmadı bunu sormadı diye didikliyordum ama sonra bunun anlamsız olduğunu anladım ondan sonra cok daha huzurlu oldum.bakalım 37yi bekliyoruz inşallah biraz daha dayanırlar tosbiklerim

Kızlar ciğer geliştirici iğneden sonra bebek hareketlerinde azalma yaşayan var mı? Veya bu konu hakkında bilgisi olan
Evet canim yaptiran arkadaslarim ignenin cok agir oldugunu, birkac gun bebeklerin hareketinde azalma oldugunu, kendilerininde cok sersemlestigini soylemislerdi..
Bence erken dogum risklerinde yapilmali,benimde erken dogum riskim var bende yaptiricam, cok okudum iyiki yaptirmisiz igneyi, erken dogdular ama igneler cok ise yaramis diyeni..

Ayyy tatlim benimmmm cok sevindim vallahi biraz olsun havani degistirdiysem:)) bize suan en cok moral lazim, hep pozitif olmaya calisalim.
Bu arada masallah bebeklerinin kilosunun iyi olmasi suan senin icin avantaj :) iyi tarafindan bak olaylara, seker bebislerini tombislestirmis annesi :))
Phantaghiro

Kizlar bebeklerinize premature kiyafetleri aldiniz mi ??? Gecenlerde bakmistim oyuncak bebek kiyafetleri gibiydi minnacik..bugun nette indirimli yakaladim ikiser tane aldim elimde hazir olsun diye..
Ozellikle dogum yapan anneler yazsa keske, ilk zamanlar ne giydirdiklerini..

Premature almadim ben..faha zayif dogann ogluma büyük gelse de bebebkler cabul büyüyor demislerdi..

Selam arkadaslar ! Lutfen bana birisi cevap yazabilir mi ? Ayri yumurta ikiz gebelikte ikili test yaptiran var mi ?
Ben perinatologa gidiyorum çift yumurta ikizlerim. Asla doğru sonuç vermez diye ne ikiki ne de uclu test yaptırmadi doktorum.

bende birkaç parça indirimden aldım ama annemler hiç beğenmedi :) hastane çantasına hem premature hem yenidoğan takım koydum birde 0 beden bez. bakalım hangisni giyecekler. indirim varsa alabilirsin bence, ben baby corner hastane çıkışını 25tl ye, ayrıca tek tulumu 6 tl ye tek çıtçıtlı bodyi 2.70 tl ye almıştım e bebekten.

Premature almadim ben..faha zayif dogann ogluma büyük gelse de bebebkler cabul büyüyor demislerdi..
Bilmiyorumki tatlim bi arkadasim 34 haftalik dogum yapti ikizlerini, 4er takim premature almis zar zor yetmis..o oyle soyleyince bende alim elimde olsun dedim..yeni doganda cok aldim hayirlisi insallah :)
Senin minik kuslar iyi dogdu masallah giymemesi normal, bakalim bizimkiler nasil olcak :)

Harikaaa super fiyatlar bedava :))) cok iyi yapmissin valla..bende dun gece ebebekte gordum aldim 2 takim, hastane cikisi degilde alt ust ve onlugu vardi baby corner 15 liraya 2 tane ondan aldim, bide alt ust ve sapka olan vardi 6 liraydi onu aldim :)) daha once de ebebekten 4er liraya body almistim 6 tane :) 3 tane battaniye aldim cok indirim vardi, nukun kaucuk emziklerini aldim anne gogsune cok benziyomus bebekler onu pek yadirgamiyormus belki lazim olur diye aldim 5.99a dusmustu :)) 2 tane daha yeni dogan takimi aldim kiz icin, cok uygunlardi..bunlarin hepsini extradan aldim bakalim lazim olursa diye..giymezlerse hatira kalir elimizde :)) hastane cantasina biberonda koydunmu peki? Mamayi falan doktorun onerdigini alicaz sanirim :)) masallah senin az kalmis darisi bana ve diger arkadaslara bu guzel haftalari gormeye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…