- 27 Temmuz 2016
- 97
- 64
- 3
- 32
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #12.301
Maşallah cnm az kalmış Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeklerin cinsiyeti ne :) ilk çocuklar mı başka bebeğiniz var mı acaba :) bende 31e girdim ama bazen çok yorucu oluyor bide 19 aylık oğlum var onunla daha yorucu ama hareketli zaman hızlı geçiyor anlamıyorum sadece 35-37 arası daha zor olacak gibi geliyor alt bezlemesi üst değiştirmesi :) Allah hepimizi yardımcısı olsun inşallah..ya çok şukur ben pek zorluk yasamadım.bulantımda 9-13.haftalar arasında oldu, 30. haftaya kadar calıştım işlerim koşturmacam çoktu, gezdim falanda tabi dikkat ederek. ama artık agırlaştım uzanarak dinleniyorum hep. şeker tansiyonda olmadı, pozitif olmaya calıstım hep, bence en önemlisi bu.doktorunuza guvenin ve her gebe ile kendinizi karsılaştırmayın, çünkü her gebelik farklı. baslarda bende burda okudukça benim doktorum niyebunu yapmadı bunu sormadı diye didikliyordum ama sonra bunun anlamsız olduğunu anladım ondan sonra cok daha huzurlu oldum.bakalım 37yi bekliyoruz inşallah biraz daha dayanırlar tosbiklerim
oo masallah baya almışsın :) ben kıyafet çok almadım ya daha doğrusu frenliyorum kendimi, beğendiğim birkaç markanınkileri aldım o kadar, ihtiyaç oldukçada alınır nasılsa siparişi ver ertesi gün kapında. prematüreleri baby kids almasaydın çok küçükler ben geri yolladım. bi baby ninkiler daha iyi. babay cornerdan aldığımın kollarını falanda çok küçük uldular bizimkiler. evet biberon koydum çantaya dr.brown cam olandan. ama mama almadım doktorum bakalım gerekecek mi falan demişti ihtiyaç olursa o an hastane çevresinden alınır bence aceleye gerek yok. biz baya taşınacağız hastane odasına, anne çantası bebek çantası, ikramlık, süslemeler falan çok eşyamız oldu :) inşallah kızlar beklerler planlı olurda hepsini ağız tadıyla yaparız. amin darısı sizlere inşallah hepimiz 37leri görelim hayırlısıylaHarikaaa super fiyatlar bedava :))) cok iyi yapmissin valla..bende dun gece ebebekte gordum aldim 2 takim, hastane cikisi degilde alt ust ve onlugu vardi baby corner 15 liraya 2 tane ondan aldim, bide alt ust ve sapka olan vardi 6 liraydi onu aldim :)) daha once de ebebekten 4er liraya body almistim 6 tane :) 3 tane battaniye aldim cok indirim vardi, nukun kaucuk emziklerini aldim anne gogsune cok benziyomus bebekler onu pek yadirgamiyormus belki lazim olur diye aldim 5.99a dusmustu :)) 2 tane daha yeni dogan takimi aldim kiz icin, cok uygunlardi..bunlarin hepsini extradan aldim bakalim lazim olursa diye..giymezlerse hatira kalir elimizde :)) hastane cantasina biberonda koydunmu peki? Mamayi falan doktorun onerdigini alicaz sanirim :)) masallah senin az kalmis darisi bana ve diger arkadaslara bu guzel haftalari gormeye
çok teşekkür ederim ilk bebekler ikisi de kız teyzeleri. Allah yardımcın olsun evde bi bebişle daha zor olur. benimde çalışarak falan zaman 16.haftadan sonra çok çabuk geçti, şimdide çabuk geçiyor ama geceleri hiç uyunmuyorMaşallah cnm az kalmış Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeklerin cinsiyeti ne :) ilk çocuklar mı başka bebeğiniz var mı acaba :) bende 31e girdim ama bazen çok yorucu oluyor bide 19 aylık oğlum var onunla daha yorucu ama hareketli zaman hızlı geçiyor anlamıyorum sadece 35-37 arası daha zor olacak gibi geliyor alt bezlemesi üst değiştirmesi :) Allah hepimizi yardımcısı olsun inşallah..
Aminnnn insallah :)) yok canim cok almadimki daha yeni almaya basliyorum, benim hersey vardi aslinda oglumdan kalan hic acilmamis seyler baya cok ama kiz icin pek bisey yoktu pembeli falan..bide arkadaslar lazim olur deyince bi baby ve baby cornerin prematurelerini aldim, baby kids almadim canim cok sagol :)) icime sinmezse magazasina gider degistirirm diye dusundum :) hayirlisi bakalim bana daha coookkk var, Allahim hepimize saglikla kavusmayi nasip etsin :))oo masallah baya almışsın :) ben kıyafet çok almadım ya daha doğrusu frenliyorum kendimi, beğendiğim birkaç markanınkileri aldım o kadar, ihtiyaç oldukçada alınır nasılsa siparişi ver ertesi gün kapında. prematüreleri baby kids almasaydın çok küçükler ben geri yolladım. bi baby ninkiler daha iyi. babay cornerdan aldığımın kollarını falanda çok küçük uldular bizimkiler. evet biberon koydum çantaya dr.brown cam olandan. ama mama almadım doktorum bakalım gerekecek mi falan demişti ihtiyaç olursa o an hastane çevresinden alınır bence aceleye gerek yok. biz baya taşınacağız hastane odasına, anne çantası bebek çantası, ikramlık, süslemeler falan çok eşyamız oldu :) inşallah kızlar beklerler planlı olurda hepsini ağız tadıyla yaparız. amin darısı sizlere inşallah hepimiz 37leri görelim hayırlısıyla
Neye bakildi o zaman?Ben perinatologa gidiyorum çift yumurta ikizlerim. Asla doğru sonuç vermez diye ne ikiki ne de uclu test yaptırmadi doktorum.
Bebisin ciktimi kuvezden canm niye bu kaadar uzun surdukiPremature almadim ben..faha zayif dogann ogluma büyük gelse de bebebkler cabul büyüyor demislerdi..
Ense kalinligiNeye bakildi o zaman?
Allah ıma çok şükür oğlumda da bu kuzucuklarda da bulantı dahil hiç bir şikayetim olmadı tek problem çatlaklarımçok teşekkür ederim ilk bebekler ikisi de kız teyzeleri. Allah yardımcın olsun evde bi bebişle daha zor olur. benimde çalışarak falan zaman 16.haftadan sonra çok çabuk geçti, şimdide çabuk geçiyor ama geceleri hiç uyunmuyoryatarak dinleniyorum artık, doktor her geçen gün bebeklerin gelişimine yüzde 3 katkı sağlar biraz daha sık dişini dedi :) az kaldı günümüz inşallah. seninde ilerlemiş baya 32yi atlat riskler daha da azalıyormuş.
Şimdilik uyku problemi yok daha erken diye galiba sadece iki gündür çok bunalıyorum aşırı terliyorum ay o uykusuzluğu bilirim oğlumda bacak ağrısı gece gündüz beş dk uyku yok sinirden ağladığımı biliyorum uyumak istiyorum diye doğumdan sonra da uyanamadım bi türlü doğum sezeryan olacak dimi tarih belirlendi mi? Genel mi olacak belden mi düşünüyorsunuz?çok teşekkür ederim ilk bebekler ikisi de kız teyzeleri. Allah yardımcın olsun evde bi bebişle daha zor olur. benimde çalışarak falan zaman 16.haftadan sonra çok çabuk geçti, şimdide çabuk geçiyor ama geceleri hiç uyunmuyoryatarak dinleniyorum artık, doktor her geçen gün bebeklerin gelişimine yüzde 3 katkı sağlar biraz daha sık dişini dedi :) az kaldı günümüz inşallah. seninde ilerlemiş baya 32yi atlat riskler daha da azalıyormuş.
Rabbim saglıklı uzun ömür versin 3 evladınada canım. yok ya çok kararsızız biz henüz koyamadık :)Allah ıma çok şükür oğlumda da bu kuzucuklarda da bulantı dahil hiç bir şikayetim olmadı tek problem çatlaklarımonlarda bebeklerimin hatırası artık napalım :) bizim de ikiside erkek evdekiyle üç tospik :) acelemiz yok bizim abisi gibi beklerler inşallah :) isim düşündünüz mü kızçelere :)
Amin canım inşallah cümlemizle birlikte :) hm az kalmış bnece artık karar verin bizim abimiz yuşa ikizlere yavuz yiğit koyarız dedik ama eşim yiğitten döndü yağıza taktı nasıl olur bilmiyorum ama büyük ihtimalle abiye kura çektiririz :) :)Rabbim saglıklı uzun ömür versin 3 evladınada canım. yok ya çok kararsızız biz henüz koyamadık :)
ay evet aşırı sıcak hergun duş almak lazım. sezeryan olacak benim. genel düşünmüyorum ya o ana şahit olmak istiyorum spinal olabilir dedi doktorum, sen ilkini nasıl olmuştun genel mi? nasıl geçti çok ağrın olmuş muydu?Şimdilik uyku problemi yok daha erken diye galiba sadece iki gündür çok bunalıyorum aşırı terliyorum ay o uykusuzluğu bilirim oğlumda bacak ağrısı gece gündüz beş dk uyku yok sinirden ağladığımı biliyorum uyumak istiyorum diye doğumdan sonra da uyanamadım bi türlü doğum sezeryan olacak dimi tarih belirlendi mi? Genel mi olacak belden mi düşünüyorsunuz?
Benim ilk doğumum normaldi cnm :) doktorun biri normal doğurabilrisin dedi ama bebeğin biri 3 haftadır ters duruyor bende spinal düşünüyorum ama bakalım nasip :) kaç kilo aldın bu haftaya kadar çatlağın var mı? Bebeklerin kilosu nasıl :) ayyy ne çok soru soruyorum :)ay evet aşırı sıcak hergun duş almak lazım. sezeryan olacak benim. genel düşünmüyorum ya o ana şahit olmak istiyorum spinal olabilir dedi doktorum, sen ilkini nasıl olmuştun genel mi? nasıl geçti çok ağrın olmuş muydu?
slm nasıl gidiyor tarih verdi mi doktorun, nasıl yapacaksın dogumu, kilolar nasıl gidiyor? bizim kilolar takılı kaldı 2500 da, doguma kadar doğumda kaybedecekleri kiloyu bari alsalar çok iyi olur. kilonun yaklaşık %15ini falan kaybeder dedi doktor doğumda.Bebisin ciktimi kuvezden canm niye bu kaadar uzun surduki
hiç mühim değil sora sora öğreniyoruz :) ben 16-17 aldım, çatlağım son zamanlarda oldu malaesef karnımdaBenim ilk doğumum normaldi cnm :) doktorun biri normal doğurabilrisin dedi ama bebeğin biri 3 haftadır ters duruyor bende spinal düşünüyorum ama bakalım nasip :) kaç kilo aldın bu haftaya kadar çatlağın var mı? Bebeklerin kilosu nasıl :) ayyy ne çok soru soruyorum :)
Ayyy ben problemliyim galiba bu kiloda tek çocukda 40 haftayı 23 kiloyla tamamladım ikizlerde de 31 haftada 20 kilo aldım çok fena da çatlıyorum sadece karın değil bacaklarım bile çatlakhiç mühim değil sora sora öğreniyoruz :) ben 16-17 aldım, çatlağım son zamanlarda oldu malaesef karnımdabebişler 2500kilo, inşallah 2500dan aşağı doğmazlar benim doktorumda ben sormadan normal doğum koşullarını anlatmıştı aslında ama çok erken haftalardan buyana birisi ters duruyor ee ikiz olunca haliyle pozisyonda kolay kolay değişmiyor. açıkçası spinal epidural farkını da bilmiyorum pek sadece genel olmasam acı hisseder miyim dedim acı değil sadece bizim hareketlerimizi hissedersin sonradan da ağrı kesici takarlar rahat edersin dedi.
bence bunu doktoruna sor, 32ye gelmişsin döneceğini pek sanmam ben. ikizler günümüzde normal çok azınlıktaAyyy ben problemliyim galiba bu kiloda tek çocukda 40 haftayı 23 kiloyla tamamladım ikizlerde de 31 haftada 20 kilo aldım çok fena da çatlıyorum sadece karın değil bacaklarım bile çatlakinşallah canım kilo düşüşü çok olmuyor ya 100-200 gram kadar oynuyor onuda bi hafta içinde alıyor geri benim oğlum 3540 doğmuştu doğumdan bi hafta sonra 3600 dü :) valla belden olanlar çok memnun bilmiyorum bakalım nasip herşey ne zamandan beri ters bebek döner mi diye düşünüyorum bende bi yanım dönerse normal olur mu diyo bi yanım sezeryan nasıl olacak aklım karman çorman
Canm benmde kiz takildi kaldi 2.200 oglan 2500 du kizi bekliyoruz 2.500 olmasini 37.haftaya insallah olur diye umit ediyoruz tam 37.haftaya grdgim gun alcak insallah birgun oncesinde son kontrolunu yapcakmis benm doktorum 2.500 u gorunce alirz kuveze grmez dedi bilemiyorum ne kadar dogruslm nasıl gidiyor tarih verdi mi doktorun, nasıl yapacaksın dogumu, kilolar nasıl gidiyor? bizim kilolar takılı kaldı 2500 da, doguma kadar doğumda kaybedecekleri kiloyu bari alsalar çok iyi olur. kilonun yaklaşık %15ini falan kaybeder dedi doktor doğumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?