2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Benm doktorum tum uyutcakmis biraz kilom da fazla ondan galiba

kizlar kan pihtilasmasi olup igne kullananlar varmi acaba ? ben hibor 3500 kullaniyorum acaba yeterlimi dozu benim tek bitane mtfc677 homozigotum

kizlar kan pihtilasmasi olup igne kullananlar varmi acaba ? ben hibor 3500 kullaniyorum acaba yeterlimi dozu benim tek bitane mtfc677 homozigotum
Ben varim canim, mthfr 1298 ve 677 heterezigot...ilk gebeligimde hibor 3500 kullandim en basindan sonuna kadar ama bebegimi kaybettim 38.haftada, hicbir neden bulamadilar bende doz azmi geldi diye cok bunalima girmistim, simdi de clexane 4000 ve coraspin kullaniyorum, her ay anti factör Xa testi yaptirip doz yetiyormu diye bakiyorum..Bence sende bu testi yaptirmaya basla cunku homozigot heterezigottan daha agir,ben tasiyiciyim sen hastasisin..bu testi ozel labaratuarda yaptiriyorum, doktorun istemesine gerek yok kendin gidip yaptiriyosun sonucu alinca doktora gosterirsin..
Allahim insallah sag salim kavusmayi nasip etsin hepimize..

Dayımın kızı dr yeni doğum yaptı platin dr brown almış sebebini sordum amtikorlari bağlıyor cam dedi kafam karıştı benimde

aklimda o test ztn yaptirayim bende doktora sordum yetiyo merak etme dedi

aklimda o test ztn yaptirayim bende doktora sordum yetiyo merak etme dedi
Ben doktorlara pek guvenmiyorum doz konusunda..hepsi farkli konustugu icin..turkiyede aklina gelebilecek isim yapmis ünü amerikaya yayilmis bütün proflarla gorustum,dökmedigim para kalmadi bu yuzden...bana igneyi birak diyolar hafif duzey oldugum icin ama ben birakmadim, kendim tetsimi yaptirip sonucunu doktorlarla konusuyoruz..hayirlisi insallah herkesin bunyesi farkli doktorun yeter diyosa yetiyordur, testi yaptirip icini rahatlatirsin..bide bu testi herkes bilmez genelde cunku doktorlar gerek gormuyor yaptirmaya..kanda plt seviyesine de bakilabilir ama bence en garantisi anti factor Xa dir..

Merhaba Kizlar .. bayadir buraya bakamiyorum.. son 10 -15 gundur ozellikle hastane acisindan aktiftik .. 22 temmuzda suyumun gelmesiyle hastaneye yatisim yapildi sabaha kadar sanci ve kanama durdurulamayinca 23 temmuz sabahi dogum yaptim sezeryanla.. kizim keseyi deldigi icin suyu azalmaya baslamisti .. simdi ikiside kuvezdeler.. solunum sıkıntılari yok cok sukur.. kizim 1470 oglum 2100 dogdular ama bikac gune odemlerini atinca oglum 1900 kizimda 1176 ya dustu bikac gundur seruma arti olarak anne sutu ile de beslenmeye basladilar. Biranevvel toparlayacaklarini umit ediyorum oyle dua ediyorum.. gercekten cok ani oldu hic beklemiyordum hersey cok yolunda gibiydi ufak tefek sıkıntılar haricinde.. ama bizimkiler buyuk bi suprizle erken geldiler.. Canlari saolsun insaAllah yuvalarina gelirler biranevvel..
Rabbim hepinize hayirli haftalarda bebeklerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insaAllah

Benm doktorum tum uyutcakmis biraz kilom da fazla ondan galiba
kiloyla alakalı olduğunu bilmiyordum. benimki özellikle bence genel alma bebeklerini gör dedi bende o yönde düşünüyorum, birde genelde kendine gelmek zor oluyormuş bütün gün sersem gibi oluyormussun. bizde fotoğraf çekimi yapacagız o yuzden guzel çıkalım istiyorum

canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun. umarım bebişler kısa sürede toparlar merak etme kuvezde cok daha iyi bakılıyor. sanada cok gecmiş olsun. su gelmesi tam olarak nasıl oluyor, onun öncesinde agrın veya sancın olmuş muydu?

InsaAllah canim .. Allah razi olsun.. az az boyle seffaf su gibi camasirim islandi .. bu sekilde iki defa degistirince suphelendim dr.uma soyledim oda hastaneye cagirdi.. hastaneye gelene kadar sancim kanamam yoktu.. pespese geldi hep.. ondan sebep iyiki hastaneye gitmisim dedim cunku sabaha kadar hic durmadi cogaldi..

Dogum sekli olarak spinali tavsiye ederim bebeklerim dogar dogmaz aglamalarini duymak beni muthis rahatlatti o korku dolu gecenin sonunda.. dogum sonrasi suana kadar basagrisi bel agrisi gibi bi yan etkisini gormedim.. dogum aninda dr.um soyledi birazdan kalbin sıkısır gibi olabilir bide midem bulanabilir diye ama kisa surdu.. rahatti genel olarak.. sonrasi bacaklarimin uyusuklugu ve ayaga kalkmak biraz uzun surdu ama benm icin 2. Gun ve sonraki gunler sknti olmadi

Bende aslnda genel istemiyordm doktorum oyle diyince bisey diyemedm neyse hayrlisi olsn bende uyuyor olsam da bebisler dunyaya merhaba derken fotograflari cekncek

Canim benim pıhtılaşma testi yapılmadı ancak tüp bebek drum daha önce kalbi durduğu için kürtaj olduğum bebeğim sebebiyle tedavinin en başından bu yana cleaxan 0.4 luk kullandiriyor. Pıhtılaşmayi gösteren plt değeri istenen aralıkta çıkıyor. İğneden önce bu değer sürekli yüksek cikiyordu. Planlı sezeryanla doğum olacak insaallah. Dogumdan 2 gün önceye kadar kullanacakmisim.

benimde var 677 heterezigot clexine 4000 kullanıyorum.coraspirin ve folikasit kullanmıyorum. sen devam ediyor musun diğerlerine

ya ben gunluk ped kullanıyorum oyle azaz gelse fark edemem heralde. az kaldı günümüz inşalllah sıkıntı çıkmaz. banada doktorum spinal önerdi. doğum ne kadar sürdü, hemen aldılar mı seni odaya. afrı kesici falan yapıyorlar odaya çıkınca. bebişlerin sesini duymak muthiştir eminim, darısı bize inşallah.

benimde var 677 heterezigot clexine 4000 kullanıyorum.coraspirin ve folikasit kullanmıyorum. sen devam ediyor musun diğerlerine
evet hibor3500 coraspin folbiol kullaniuorum bende doktora tozu yeterlimi diye sordum yeterli dedi bana ama ben yinede yetiyormu diye test yaptiricam bakalim

O kadar az gelmiyo onun su oldugunu anlar yada suphelenirsin canim.. kokusuz seffaf su .. istemdısı geliyo geldigini hissediosun gelirken anliosun yani.. doguma 10 gibi girdim 11 de cikmistim .. bebekler hemen cikiyo ama dikis kismi biraz uzun suruyo o cok sıkıcı oluyo sadece.. goguslerimde ve karnimda sizlama hissediodum ben hemen agri kesici vurdular..

Bende 31+0 oldum artık eşyaları yıkayıp ütülücem artık yavaş yavaş :) kiloları nasıl bebeklerin? Erken doğum riskin mi var da ciğer geliştirme iğnesi vuracak doktor?
2 hafta once 1250 gr 1200 gr dilar canim simdi artmistir heralde pazartesi gidicek tekrar. Erken dogum riski ikizlerde daima var canim gittigim 2 doktor da yapalim dedi. Tup bebek oldugunicin bende yapılsin istiyorum hakkimizda hayirliai vakitli gelirler insallah
Ben 1 er takim aldim canim ikisinede nolur nolmaz diye. Arkadasim 34 te dogum yapti 2 ay giydirmis bebegide gec kilo aldi biraz.
Canim sanci nasil bir sanci tarif edebilir misin?

Maşallah ikisinde solunum sikintilari yoksa çok iyi k uvezden çıkana kadar sende toparlanirain eksikleri varsa alırsın eve gelmeden bebekler darısı başımıza sağlıkla ınşallah

Sanci once belimde basladi belim kopuyo gibi agriyodu.. nst ye zor dayandim agrisindan.. sonra karnim altina indi sık sık duzenli araliklarla agrilar vurduki ..gitgide dayanilmaz olmaya basladi doguma girmeden 2-3 saat once artik aglamaktan helak oldum aciya dayanamadigim icin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…