2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Maşallah ikisinde solunum sikintilari yoksa çok iyi k uvezden çıkana kadar sende toparlanirain eksikleri varsa alırsın eve gelmeden bebekler darısı başımıza sağlıkla ınşallah

Cok sukur canim .. evet doktorumda oyle dedi onlar gelene kadar kendini toparla bol bol enerji depola dedi.. herseyleri hazir alindi sadece yikanip dolaplari duzenlenicek.. artik onlari bekliyoruz biraz toparlanip gelsinler yuvalarina diye ..

Hayirli vakitte saglikla gelsin yavrulariniz insaAllah

Tam olarak kaç hafta kaç günlük doğum yaptın canim

Canim benimmm cok merak etmistim bebekleri ve seni, iyi olmaniza cok sevindim..cok gecmis olsun ve Allahim yavrularina saglikli uzun omurler versin insallah en kisa zamanda alip evinize gidersiniz kuzularinizi mis gibi..

Son düzenleme:
Iyi yapmissin canim gule gule giydirirsin insallah :) kullanamazsak hatira kalir :)) benimde arkadasim 34 haftalik dogum yapti 4er tane premature kiyafeti anca yetmis, minik miniklerdi..oyuzden bende 2ser tane aldim bakalim.

Canim benimmm cok merak etmistim bebekleri ve seni, iyi olmaniza cok sevindim..cok gecmis olsun ve Allahim yavrularina saglikli uzun omurler versin insallah en kisa zamanda alip evinize gidersiniz kuzularinizi mis gibi..

Cok tesekkur ederim Amin insaAllah canim

Canm igneyi ne zaman kesecek doktorun bende kullaniyorm son 2 gun kala dedi
sabaha saatlerine kaydırdı iğneyi, operasyondan önce bana 18 saat lazım dedi. 1 yada2 gün önce bıraktırabilir. diş tedavime başlanacak benim bi ara ozamanda 24 saat önce bıraktırıp 18 saat sonra tekrar başlatmıştı. sen follikasite devam ediyor muydun

Su gelmesini merak edenler eğer yırtık küçükse az az gelir sonra çoğalır kanlı gelir sonra yırtık büyükse birden boşalır anlamamanız imkansız yani ☺:) benim akşam yedi de başladı gece artık hasta bezi falan kar etmiyordu sabah 4 de kanla gelmeye başlayınca doktora gittim kanamadan sonra sancı başladı dayanılmaz bir bel ağrım vardı o kasıklarıma vuruyordu sanki doğurduktan sonra hala belim kopacak gibiydi :) doğum yapan arkadaşım Allah yardımcın olsun bebeklerine sağlık sıhhat inşaallah :)

Devam ediyordm ama gecen konttolde devam edecegm ilaclari hizli biseklde soyledi icinde duyamadm bende sana sorcaktm sen devam ediyormusn smdi doktora arasam sorsam ayip olur diye dusundm

Devam ediyordm ama gecen konttolde devam edecegm ilaclari hizli biseklde soyledi icinde duyamadm bende sana sorcaktm sen devam ediyormusn smdi doktora arasam sorsam ayip olur diye dusundm
ben onu 15. haftada falan bıraktım ama hatırlayamadım şuan acaba doktor mu bırak dedi yoksa kendiliğimden mi bırakmıştım diye :) gerçi hasta değil taşıyıcıyım ben pıhtılaşma konusunda, bu zamana kadar bişey olmadı inşallah bundan sonrada olmaz

Kizlar ben doguma kadar kullanicam folbiol ve benexolu..her ne kadar pihtilasmam olmayip, heterezigotlardan dolayi pihtilasmaya meyilim oldugu icin, yinede o riskleri en aza indirmek amaciyla kullanicam mecbur..cunku biliyosunuz kan pihtilasmasini bazi uzmanlar folikasit ve b12 eksikligine bagliyor..perinatologlar doguma kadar devam dedi bana..coraspini 34.haftada, clexani da doguma 1 gun kala birakicakmisim normalde..ama bebegimin biri rahim agzinda oldugu icin kanama olma ihtimali cok yuksekmis kanamayi durduramamaktan endiselendigi icin coraspini simdi birak dedi,ilerleyen haftalarda da igneyi birak dedi ama ben birakamiyorum bebeklerime bisey olur diye korkudan

Bana da bi ara biraktrmisti sonra yine baslatti bende pihtilasma da var

Bebisin ciktimi kuvezden canm niye bu kaadar uzun surduki
Canim çıktık çok şükür..uzun surmedi aslinda organ gelişiminde vb.sorun yoktu oğlumun.sadece anne karninda biraz geride kalmıştı emmeye alismasini bekledi dr.u..yogun bakimda ne sorunlar var insallah hic kimse oyle sıkıntılar yaşamasin.benim oglum küçük ama güçlü çıktı

Evet allahm kimseyi o kapilarda bekletmesin allahm bebislernle bi omur mutlu olmayi nasip etsn insallah bizler kuvez skntisi yasamayiz

kremalicorek canim naptiniz bebeklerin durumu nasil varmi guzel gelismeler rabbim saglikla sifa ile nasip etsin kizlarini rabbim sizi korusun insallah... ecmain

Canim hayırlı olsun..Allah analı babalı büyütsun..ömürleri bahtlari güzel olsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…