- 13 Ocak 2016
- 1.174
- 1.109
- 53
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #12.341
Maşallah ikisinde solunum sikintilari yoksa çok iyi k uvezden çıkana kadar sende toparlanirain eksikleri varsa alırsın eve gelmeden bebekler darısı başımıza sağlıkla ınşallah
seninki homozigotmuş ama farklı olabilirevet hibor3500 coraspin folbiol kullaniuorum bende doktora tozu yeterlimi diye sordum yeterli dedi bana ama ben yinede yetiyormu diye test yaptiricam bakalim
Tam olarak kaç hafta kaç günlük doğum yaptın canimSanci once belimde basladi belim kopuyo gibi agriyodu.. nst ye zor dayandim agrisindan.. sonra karnim altina indi sık sık duzenli araliklarla agrilar vurduki ..gitgide dayanilmaz olmaya basladi doguma girmeden 2-3 saat once artik aglamaktan helak oldum aciya dayanamadigim icin..
Tam olarak kaç hafta kaç günlük doğum yaptın canim
Canm igneyi ne zaman kesecek doktorun bende kullaniyorm son 2 gun kala dedibenimde var 677 heterezigot clexine 4000 kullanıyorum.coraspirin ve folikasit kullanmıyorum. sen devam ediyor musun diğerlerine
Canim benimmm cok merak etmistim bebekleri ve seni, iyi olmaniza cok sevindim..cok gecmis olsun ve Allahim yavrularina saglikli uzun omurler versin insallah en kisa zamanda alip evinize gidersiniz kuzularinizi mis gibi..Merhaba Kizlar .. bayadir buraya bakamiyorum.. son 10 -15 gundur ozellikle hastane acisindan aktiftik .. 22 temmuzda suyumun gelmesiyle hastaneye yatisim yapildi sabaha kadar sanci ve kanama durdurulamayinca 23 temmuz sabahi dogum yaptim sezeryanla.. kizim keseyi deldigi icin suyu azalmaya baslamisti .. simdi ikiside kuvezdeler.. solunum sıkıntılari yok cok sukur.. kizim 1470 oglum 2100 dogdular ama bikac gune odemlerini atinca oglum 1900 kizimda 1176 ya dustu bikac gundur seruma arti olarak anne sutu ile de beslenmeye basladilar. Biranevvel toparlayacaklarini umit ediyorum oyle dua ediyorum.. gercekten cok ani oldu hic beklemiyordum hersey cok yolunda gibiydi ufak tefek sıkıntılar haricinde.. ama bizimkiler buyuk bi suprizle erken geldiler.. Canlari saolsun insaAllah yuvalarina gelirler biranevvel..
Rabbim hepinize hayirli haftalarda bebeklerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insaAllah
Iyi yapmissin canim gule gule giydirirsin insallah :) kullanamazsak hatira kalir :)) benimde arkadasim 34 haftalik dogum yapti 4er tane premature kiyafeti anca yetmis, minik miniklerdi..oyuzden bende 2ser tane aldim bakalim.2 hafta once 1250 gr 1200 gr dilar canim simdi artmistir heralde pazartesi gidicek tekrar. Erken dogum riski ikizlerde daima var canim gittigim 2 doktor da yapalim dedi. Tup bebek oldugunicin bende yapılsin istiyorum hakkimizda hayirliai vakitli gelirler insallah
Ben 1 er takim aldim canim ikisinede nolur nolmaz diye. Arkadasim 34 te dogum yapti 2 ay giydirmis bebegide gec kilo aldi biraz.
Canim sanci nasil bir sanci tarif edebilir misin?
Canim benimmm cok merak etmistim bebekleri ve seni, iyi olmaniza cok sevindim..cok gecmis olsun ve Allahim yavrularina saglikli uzun omurler versin insallah en kisa zamanda alip evinize gidersiniz kuzularinizi mis gibi..
sabaha saatlerine kaydırdı iğneyi, operasyondan önce bana 18 saat lazım dedi. 1 yada2 gün önce bıraktırabilir. diş tedavime başlanacak benim bi ara ozamanda 24 saat önce bıraktırıp 18 saat sonra tekrar başlatmıştı. sen follikasite devam ediyor muydunCanm igneyi ne zaman kesecek doktorun bende kullaniyorm son 2 gun kala dedi
Devam ediyordm ama gecen konttolde devam edecegm ilaclari hizli biseklde soyledi icinde duyamadm bende sana sorcaktm sen devam ediyormusn smdi doktora arasam sorsam ayip olur diye dusundmsabaha saatlerine kaydırdı iğneyi, operasyondan önce bana 18 saat lazım dedi. 1 yada2 gün önce bıraktırabilir. diş tedavime başlanacak benim bi ara ozamanda 24 saat önce bıraktırıp 18 saat sonra tekrar başlatmıştı. sen follikasite devam ediyor muydun
Görünür tabiki su azalıyor ayrıca sızıntı günlerce sürmüyor bebek kıpırdadıkça yırtık büyüyor bi kaç saat sonra da nişan kanı geliyor doğum başlıyor çünkü
Canim yirtik kucuk olursa az az siziyorsa mesela, ultrasonda gorunurmu ki o kucuk yirtik??
Y Y lerin annesi
ben onu 15. haftada falan bıraktım ama hatırlayamadım şuan acaba doktor mu bırak dedi yoksa kendiliğimden mi bırakmıştım diye :) gerçi hasta değil taşıyıcıyım ben pıhtılaşma konusunda, bu zamana kadar bişey olmadı inşallah bundan sonrada olmazDevam ediyordm ama gecen konttolde devam edecegm ilaclari hizli biseklde soyledi icinde duyamadm bende sana sorcaktm sen devam ediyormusn smdi doktora arasam sorsam ayip olur diye dusundm
Bana da bi ara biraktrmisti sonra yine baslatti bende pihtilasma da varben onu 15. haftada falan bıraktım ama hatırlayamadım şuan acaba doktor mu bırak dedi yoksa kendiliğimden mi bırakmıştım diye :) gerçi hasta değil taşıyıcıyım ben pıhtılaşma konusunda, bu zamana kadar bişey olmadı inşallah bundan sonrada olmaz
Canim çıktık çok şükür..uzun surmedi aslinda organ gelişiminde vb.sorun yoktu oğlumun.sadece anne karninda biraz geride kalmıştı emmeye alismasini bekledi dr.u..yogun bakimda ne sorunlar var insallah hic kimse oyle sıkıntılar yaşamasin.benim oglum küçük ama güçlü çıktıBebisin ciktimi kuvezden canm niye bu kaadar uzun surduki
Evet allahm kimseyi o kapilarda bekletmesin allahm bebislernle bi omur mutlu olmayi nasip etsn insallah bizler kuvez skntisi yasamayizCanim çıktık çok şükür..uzun surmedi aslinda organ gelişiminde vb.sorun yoktu oğlumun.sadece anne karninda biraz geride kalmıştı emmeye alismasini bekledi dr.u..yogun bakimda ne sorunlar var insallah hic kimse oyle sıkıntılar yaşamasin.benim oglum küçük ama güçlü çıktı
Canim hayırlı olsun..Allah analı babalı büyütsun..ömürleri bahtlari güzel olsun inşallah..Merhaba Kizlar .. bayadir buraya bakamiyorum.. son 10 -15 gundur ozellikle hastane acisindan aktiftik .. 22 temmuzda suyumun gelmesiyle hastaneye yatisim yapildi sabaha kadar sanci ve kanama durdurulamayinca 23 temmuz sabahi dogum yaptim sezeryanla.. kizim keseyi deldigi icin suyu azalmaya baslamisti .. simdi ikiside kuvezdeler.. solunum sıkıntılari yok cok sukur.. kizim 1470 oglum 2100 dogdular ama bikac gune odemlerini atinca oglum 1900 kizimda 1176 ya dustu bikac gundur seruma arti olarak anne sutu ile de beslenmeye basladilar. Biranevvel toparlayacaklarini umit ediyorum oyle dua ediyorum.. gercekten cok ani oldu hic beklemiyordum hersey cok yolunda gibiydi ufak tefek sıkıntılar haricinde.. ama bizimkiler buyuk bi suprizle erken geldiler.. Canlari saolsun insaAllah yuvalarina gelirler biranevvel..
Rabbim hepinize hayirli haftalarda bebeklerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?