2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Canim tam olarak kaçıncı hafta oldu doğum?

Canm oglun kac kiloyla cikti kuvezden

Gecmis olsun canim anlariz insallahen azindan o stresin bitti simdi bebislerine gun say
Iyi yapmissin canim gule gule giydirirsin insallah :) kullanamazsak hatira kalir :)) benimde arkadasim 34 haftalik dogum yapti 4er tane premature kiyafeti anca yetmis, minik miniklerdi..oyuzden bende 2ser tane aldim bakalim.
Aynen oyle dusundum bende canim
kizlar bişey sorucam goguslerim bazen cok aciyor bazen acimiyor acaba bişeymi oldu diye endişe ediyorum ya
Canim 30.haftaya geldim hala oyle bir aci yok arada gelip.gidiyor takilma onlara

kremalicorek bebekleri kuvezde dua edelim birinde beyninde kanama gorulmus rabbim sifa versin insallah.. dua ile ecmain

canım ben almadım. Yenidoğanlar gayet iyi oldu. tabi biraz büyüklükleri var ancak çokda değil. Hem bebekler içinde rahat da hareket ediyorlar. prematürelerde sanki bana bacakları bükük kalıyor gibi gelmişti. Hiç giydirmedim o yüzden. Benim bebeklerim 2.470 ve 2.820 gibi doğdular.

Massalah canim kac haftada dogdu minnoslarin takvim 36+ haftada gosteriyor yenimi dogum yaptin canim rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah

Canm ultrason kilolari kacti fark cok oldumu masallah benm kizda oyle dogsa keske

Evet canim aldim da okadar kucuk ki kiyafetler cidden bunun icine sigacaklarmi diye dusundum..ama benim erken dogum riskim olabilir o yuzden her ihtimale karsi aldim yikanip utulenip hazir durur..2 ser tane aldim sadece..masallah senin bebislerin cok iyi dogmuslar o yuzden zaten sigmazlarmis prematureye ozellikle 2820 dogan kuzun :) darisi bize insallah, Allahim yavrularina saglikli uzun omurler versin, bizlere de saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

Maşallah cnm bebeklerin çok güzel doğmuş Allah iyi günler göstersin inşallah :) kvze girdiler mi cnm?

Kızlar bende bugün bebeklerin kıyafetlerini çıkardım yıkadım kurumalarını bekliyorum ütüleyip yerleştircm çantamı hazırlıcam :) bu arada ben çantaya hurma ile zemzem suyu da koydum belki koymak isteyen olur fikir olsun diye yazayım dedim :)

Canim 37+ haftadasin dogum yaptinmi canim rabbim saglikla nasip etsin onsallah rabbim sizi korusun

Canım ben 34+0 da doğum yaptım bebeklerim 25 günlük oldular şükür evdeyiz 1 hafta küvezde kaldık şu an kilolarımız 2,600 civarında Rabbim sizi de sağlıkla sıhhatle kavuştursun inşallah

ben 34+0 da doğum yaptım. 2 kilo doğdular 25 günlük olduk canım.. Rabbim evine en kısa sürede geçmenizi nasip etsin
Allah saglikli uzun omurler versin insallah kuzularina canim masallah, sana da cok gecmis olsun..
Kuvözdeyken kiyafet giydiriliyor mu peki? Cikinca prematuremi giydiler yenidogan kiyafetimi?

Kızlar dün idrar sonucum öğleden sonra çıktı. Arkasından doktora gittik. Proteinim artmış ama risk olacak kadar değil dedi doktor. Sadece 4-5 gündür tansiyonum 14-9 civarında. Alfamedin dozunu arttırdı. Buna rağmen hala 14/9 devam ederse alırız bebekleri dedi. Ama düşerse 34. Haftaya kadar bekleriz dedi. Hadi inşallah tansiyonum düşer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…