- 4 Şubat 2015
- 198
- 111
- 33
- 43
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #12.361
Canim tam olarak kaçıncı hafta oldu doğum?InsaAllah canim .. Allah razi olsun.. az az boyle seffaf su gibi camasirim islandi .. bu sekilde iki defa degistirince suphelendim dr.uma soyledim oda hastaneye cagirdi.. hastaneye gelene kadar sancim kanamam yoktu.. pespese geldi hep.. ondan sebep iyiki hastaneye gitmisim dedim cunku sabaha kadar hic durmadi cogaldi..
Dogum sekli olarak spinali tavsiye ederim bebeklerim dogar dogmaz aglamalarini duymak beni muthis rahatlatti o korku dolu gecenin sonunda.. dogum sonrasi suana kadar basagrisi bel agrisi gibi bi yan etkisini gormedim.. dogum aninda dr.um soyledi birazdan kalbin sıkısır gibi olabilir bide midem bulanabilir diye ama kisa surdu.. rahatti genel olarak.. sonrasi bacaklarimin uyusuklugu ve ayaga kalkmak biraz uzun surdu ama benm icin 2. Gun ve sonraki gunler sknti olmadi
Canm oglun kac kiloyla cikti kuvezdenCanim çıktık çok şükür..uzun surmedi aslinda organ gelişiminde vb.sorun yoktu oğlumun.sadece anne karninda biraz geride kalmıştı emmeye alismasini bekledi dr.u..yogun bakimda ne sorunlar var insallah hic kimse oyle sıkıntılar yaşamasin.benim oglum küçük ama güçlü çıktı
31+5 yapti dogumu kizi 1450 oglu 2100 dogduCanim tam olarak kaçıncı hafta oldu doğum?
Gecmis olsun canim anlariz insallahen azindan o stresin bitti simdi bebislerine gun saySanci once belimde basladi belim kopuyo gibi agriyodu.. nst ye zor dayandim agrisindan.. sonra karnim altina indi sık sık duzenli araliklarla agrilar vurduki ..gitgide dayanilmaz olmaya basladi doguma girmeden 2-3 saat once artik aglamaktan helak oldum aciya dayanamadigim icin..
Aynen oyle dusundum bende canimIyi yapmissin canim gule gule giydirirsin insallah :) kullanamazsak hatira kalir :)) benimde arkadasim 34 haftalik dogum yapti 4er tane premature kiyafeti anca yetmis, minik miniklerdi..oyuzden bende 2ser tane aldim bakalim.
Canim 30.haftaya geldim hala oyle bir aci yok arada gelip.gidiyor takilma onlarakizlar bişey sorucam goguslerim bazen cok aciyor bazen acimiyor acaba bişeymi oldu diye endişe ediyorum ya
Kizlar bebeklerinize premature kiyafetleri aldiniz mi ??? Gecenlerde bakmistim oyuncak bebek kiyafetleri gibiydi minnacik..bugun nette indirimli yakaladim ikiser tane aldim elimde hazir olsun diye..
Ozellikle dogum yapan anneler yazsa keske, ilk zamanlar ne giydirdiklerini..
Massalah canim kac haftada dogdu minnoslarin takvim 36+ haftada gosteriyor yenimi dogum yaptin canim rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin insallahcanım ben almadım. Yenidoğanlar gayet iyi oldu. tabi biraz büyüklükleri var ancak çokda değil. Hem bebekler içinde rahat da hareket ediyorlar. prematürelerde sanki bana bacakları bükük kalıyor gibi gelmişti. Hiç giydirmedim o yüzden. Benim bebeklerim 2.470 ve 2.820 gibi doğdular.
Canm ultrason kilolari kacti fark cok oldumu masallah benm kizda oyle dogsa keskecanım ben almadım. Yenidoğanlar gayet iyi oldu. tabi biraz büyüklükleri var ancak çokda değil. Hem bebekler içinde rahat da hareket ediyorlar. prematürelerde sanki bana bacakları bükük kalıyor gibi gelmişti. Hiç giydirmedim o yüzden. Benim bebeklerim 2.470 ve 2.820 gibi doğdular.
Endiselenme canim benimde oyleydi, hala da oyle :))kizlar bişey sorucam goguslerim bazen cok aciyor bazen acimiyor acaba bişeymi oldu diye endişe ediyorum ya
Allahim en kisa zamanda sifa versin insallah minik yavruyakremalicorek bebekleri kuvezde dua edelim birinde beyninde kanama gorulmus rabbim sifa versin insallah.. dua ile ecmain
Evet canim aldim da okadar kucuk ki kiyafetler cidden bunun icine sigacaklarmi diye dusundum..ama benim erken dogum riskim olabilir o yuzden her ihtimale karsi aldim yikanip utulenip hazir durur..2 ser tane aldim sadece..masallah senin bebislerin cok iyi dogmuslar o yuzden zaten sigmazlarmis prematureye ozellikle 2820 dogan kuzun :) darisi bize insallah, Allahim yavrularina saglikli uzun omurler versin, bizlere de saglikla kucagimiza almayi nasip etsincanım ben almadım. Yenidoğanlar gayet iyi oldu. tabi biraz büyüklükleri var ancak çokda değil. Hem bebekler içinde rahat da hareket ediyorlar. prematürelerde sanki bana bacakları bükük kalıyor gibi gelmişti. Hiç giydirmedim o yüzden. Benim bebeklerim 2.470 ve 2.820 gibi doğdular.
Maşallah cnm bebeklerin çok güzel doğmuş Allah iyi günler göstersin inşallah :) kvze girdiler mi cnm?canım ben almadım. Yenidoğanlar gayet iyi oldu. tabi biraz büyüklükleri var ancak çokda değil. Hem bebekler içinde rahat da hareket ediyorlar. prematürelerde sanki bana bacakları bükük kalıyor gibi gelmişti. Hiç giydirmedim o yüzden. Benim bebeklerim 2.470 ve 2.820 gibi doğdular.
Canim 37+ haftadasin dogum yaptinmi canim rabbim saglikla nasip etsin onsallah rabbim sizi korusun
Sen kacta doğum yaptım canım?
Allah saglikli uzun omurler versin insallah kuzularina canim masallah, sana da cok gecmis olsun..ben 34+0 da doğum yaptım. 2 kilo doğdular 25 günlük olduk canım.. Rabbim evine en kısa sürede geçmenizi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?