- 22 Ocak 2014
- 248
- 80
- 28
- 35
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #1.241
Siz de jel kullanıo musunuz?geriye kahverengi dönmesi canımı sıktı şimdiBende aynen canım öyleyim
Bizim de tüp bebek karnım ağrısa panik oluyorum
Ama ne gelirse allahtan diyorum
ben elimden geldiği kadar dikkat ediyorum
Bizim elimizden gelen bebislerimizi korumak beslenmemize dikkat etmek stres olmamak dua etmek
Gerisi Allahtan
Valla Can'ım doktorum Van'a kahverengi lekelerden korkma kırmızı kan olup devam ederse kork dedi her ay dönümünde bir damla kan geliyor proluton depot iğne yaptırıyoruz onun dışında korkmaÇok teşekkür ederim canım.Allah hepimize nasip etsin inşallah.Çok güldüm yaa:))ikizini kaybetmekten korkan anneler kulubü:))aynen benim de geçen hafta kahverengi lekelenmem oldu sadece bi damlaydı.o gece nası stresliydim anlatamam.sonra jel verdi doktor.az önce jelin kalıntıları geldi peçeteye ama kahverengiydi.bu normal mi acaba?
Elimde değil vallahi korkuyorum.bunu da doktora sormıcam ama geçer inşaallah.teşekkür ederim canım cevap verdiğin için.Valla Can'ım doktorum Van'a kahverengi lekelerden korkma kırmızı kan olup devam ederse kork dedi her ay dönümünde bir damla kan geliyor proluton depot iğne yaptırıyoruz onun dışında korkma
Elimde değil vallahi korkuyorum.bunu da doktora sormıcam ama geçer inşaallah.teşekkür ederim canım cevap verdiğin için.
Burda stressiz olan pek kimse yok heralde :) normal canim o jelin kalintilari kahverengi siyah her renk geliyor. O icerdeki eski kanamalardan kaynaklaniyor.Çok teşekkür ederim canım.Allah hepimize nasip etsin inşallah.Çok güldüm yaa:))ikizini kaybetmekten korkan anneler kulubü:))aynen benim de geçen hafta kahverengi lekelenmem oldu sadece bi damlaydı.o gece nası stresliydim anlatamam.sonra jel verdi doktor.az önce jelin kalıntıları geldi peçeteye ama kahverengiydi.bu normal mi acaba?
Canini sıkmasın cunku mide bulantisi mide yanmasi vs hep iceride hayat oldugunun belirtisi.Siz de jel kullanıo musunuz?geriye kahverengi dönmesi canımı sıktı şimdi(ayrıca benim de adet sancısına benzer ağrılarım oluyo.ama en çok rahatsız eden 1 haftadır mide yanması,ekşimesi gibi bişeyler.
Hayirli olsun ne aldiniz. Erken degil aslinda cunku zaman ilerledikce alisveris daha da zorlasacakMerhaba kızlar Nasılsıniz
Bugün eşimle beşik bakmaya gittik okadar güzel modeller vardiki dayanamayıp aldık bi ay sonra kasimin sonlarına doğru gelicek acaba çokmu erken aldık aranızda alanlar varmı
Hayirli olsun ne aldiniz. Erken degil aslinda cunku zaman ilerledikce alisveris daha da zorlasacak
Ben de 60*120 alicam ama sallanan mi sabit mi karar veremedim. Sen nasil aldin? Mobilya aldin sanirim ne kadardi besikler?Sağol cnm 2 beşik bir gardırop aldık 60 a 120 ölçülerinde tahta beşik aldık yerim onlara musait ti ama insan gördükçe bir an önce almak istiyor .. bende öyle düşündüm sonra zorlanırim diye zaten 1 ay sonra gelicek yeni Mobilya olduğu için bi sürede kokusunun çıkmasını bekliyormussun o yüzden bi yerden başlamak lazım diye düşündük
Evet canım vajinal jel kullanıyorum 3 gündür.akşamları da 2 ampul progestan iğne.aslında kahverengi leke geldi 1 damla ,doktor oyle verdi bu jeli sabahları.ama hiç yoktu leke.şimdi birikinti kahverengi olunca korktum.şu anda bile ya bişey olduysa diye korku sarıyo içimi bu jelle alakasız ama.elimde olsa 3 günde bir kontrole giderdim kalpleri atıyo mu atmıyo mu diyeMerhaba cnm vajinal jel mi kullanıyorsun onlarda kahverengi leke yapabiliyor. . Sen kötü şeyler düşünme herzaman olumlu düşün hepimizde korku endişe var ama ben çok fazla.düşünüp bebeklerimi strese sokma maya uğraşıyorum
Umarım öyledir canım.teşekkür ederim moral oldun.olacak olacağına varacak diyorum ama işte önceki yaşadıklarımdan bu vesveselerim.herşeyi yaşamanın doğal olduğunu bilmek kötü.kendimi kandıramamak kötü...Burda stressiz olan pek kimse yok heralde :) normal canim o jelin kalintilari kahverengi siyah her renk geliyor. O icerdeki eski kanamalardan kaynaklaniyor.
İyi dusunmj kendini kandirmak degil daha yolun cok cok basindasin. Kanamalar bayilmalar neler neler yasadim ben bu gune kadar. Doktorlain soyledigi stres yapmayacaksin cunku bazen hic sebep yokken tek sebep stres oluyor. Kendini oyalayacak ugraslar bulmani tavsiye ederim. Ben boyama yapmistim ilk haftalarda tavsiye ederim. Kis geldi orgu orebilrsin meselaUmarım öyledir canım.teşekkür ederim moral oldun.olacak olacağına varacak diyorum ama işte önceki yaşadıklarımdan bu vesveselerim.herşeyi yaşamanın doğal olduğunu bilmek kötü.kendimi kandıramamak kötü...
Acile veya doktoruna gidebilirsin. Bebeklerin kalp atisini dinliyorlar. Rahim icinde bir kanama alani olup olmadigina bakiyorlar. Kalp atislarini gorduklerinde yatis veriyorlar. Proluton depot igne ve progesteron icerikli ilac veriyorlar. Hastanede de yatirsalar evde de yatsan tuvalet disinda kalkmamalisin, 3 lt su icmelisin ilaclarini saatli icip stresden uzak durmalisin. Cok gecmis olsunMerhaba arkadaşlar ben şu an 8. Haftanın içindeyim ve ikiz bekliyorum. Bugün kendimi iyi hissediyorum diye dışarı çıktım dolaştım ama sanırım biraz fazla yordum kendimi. Az önce kasıklarım ağrımaya başladı ve pembe şekilde akıntı geldi. Kaan bey proluton yap dinlen dedi yaptırdım ama çok korkuyorum. Daha önce böyle bişey yaşayan var mı? Düşükten çok korkuyorum
Çok haklısın canım.Sabah 6.15 te uyanıp okula gidiyorum öğretmenim.öğlen eve gelip uyuyorum zaten.aslında zamanın geçmemesi değil de sürekli aklım orda işte.derste çocuklar yazı yazarken bile hemen açıp internettrn bişeyler okuyorum.ben de noktalarla terapi diye bi kitap aldım.boyama kitaplarının olduğu bölümde satılıyo:)boş anımda hemen onu yapmaya başlıyorum.noktaları takip ettiğin için hiç bişey düşünmüyosun:)ama işte tv seyrederken bile aklımda.neyse canım kafa şişirmiyeyim.çoookkk teşekkür ederim dinlediğin için.İyi dusunmj kendini kandirmak degil daha yolun cok cok basindasin. Kanamalar bayilmalar neler neler yasadim ben bu gune kadar. Doktorlain soyledigi stres yapmayacaksin cunku bazen hic sebep yokken tek sebep stres oluyor. Kendini oyalayacak ugraslar bulmani tavsiye ederim. Ben boyama yapmistim ilk haftalarda tavsiye ederim. Kis geldi orgu orebilrsin mesela
Canım ben de başıma gelince çok korkuyorum ama araştırmalarıma göre hemen hemen herkeste bu tür durumlar olmuş ve işte iğnelerle falan geçmiş.az önce arkadaş da bana moral veriyodu.Allah korusun azıcık kanamayla düşük olmaz bence.doktoruna görününce rahatlıcaksın inşaallah.Allahım yaa şimdi benim başıma gelmiş gibi takarım seni kafama.kontrolden sonra bize de haber ver olur mu?rahatlıcaksın ama inşaallah eminim..Merhaba arkadaşlar ben şu an 8. Haftanın içindeyim ve ikiz bekliyorum. Bugün kendimi iyi hissediyorum diye dışarı çıktım dolaştım ama sanırım biraz fazla yordum kendimi. Az önce kasıklarım ağrımaya başladı ve pembe şekilde akıntı geldi. Kaan bey proluton yap dinlen dedi yaptırdım ama çok korkuyorum. Daha önce böyle bişey yaşayan var mı? Düşükten çok korkuyorum
Yaşadık Can'ım Hemde çok yaşadık :) kanama devam etmediği sürece sorun yok stres yapma geçecek inşallah sağlıkla alacağız çocuklarımızıMerhaba arkadaşlar ben şu an 8. Haftanın içindeyim ve ikiz bekliyorum. Bugün kendimi iyi hissediyorum diye dışarı çıktım dolaştım ama sanırım biraz fazla yordum kendimi. Az önce kasıklarım ağrımaya başladı ve pembe şekilde akıntı geldi. Kaan bey proluton yap dinlen dedi yaptırdım ama çok korkuyorum. Daha önce böyle bişey yaşayan var mı? Düşükten çok korkuyorum
Canım ben de başıma gelince çok korkuyorum ama araştırmalarıma göre hemen hemen herkeste bu tür durumlar olmuş ve işte iğnelerle falan geçmiş.az önce arkadaş da bana moral veriyodu.Allah korusun azıcık kanamayla düşük olmaz bence.doktoruna görününce rahatlıcaksın inşaallah.Allahım yaa şimdi benim başıma gelmiş gibi takarım seni kafama.kontrolden sonra bize de haber ver olur mu?rahatlıcaksın ama inşaallah eminim..
Ben de 60*120 alicam ama sallanan mi sabit mi karar veremedim. Sen nasil aldin? Mobilya aldin sanirim ne kadardi besikler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?