2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

3 hafta mııııııı? Ben 3 gün dayanamıyorum. Bence 3 hafta çok uzun. Ne kadar güzel giderse gitsin bence bu haftalarda her hafta gitmek gerek doktora.

3 hafta mııııııı? Ben 3 gün dayanamıyorum. Bence 3 hafta çok uzun. Ne kadar güzel giderse gitsin bence bu haftalarda her hafta gitmek gerek doktora.
Yaa deme öle kız bende gayet rahat üç hafta sonra gelirim diyodum. S ya akıntın ve kasıntım vardı doktor haftaya gel dedi bende kaşıntı için mi ddim akıntın var ya o yüzden dedi ama çok önemli gibi gelmedi sanırım gideyim mi şimdi ya kafam karıştı

Tabiki canim 30dan sonra her hafta gitmen lazim, bebeklere bakilir, nst ye girersin..ihmal etme 2 hafta olmus heralde git bu aralar..akinti kasinti icin ilac verir onuda ihmal etme, enfeksiyon ilaclardan daha zararli bebekler icin

Akıntı bende de var. Ama tahlilde birşey çıkmadı. Sanırım olağan birşey. Belki benim erken doğum riskim var diye ben bekleyemiyorum. Ama yine de 3 hafta fazla bence. Sen o kadar uzatma bebekler seni özler

spinal sezeryan oldum.. ameliyattan çıktığımda çok rahattım.. 2 saate ayaklarımı hissetmeye başladım.. ağrım da çok olmadı sadece bir kere ağrı kesici vurundum(ağrı eşiğim yüksek olduğu için de olabilir). sonda takılı olduğu için gecelik giydirdiler alta bişey giydirmediler.. yürüyeceğim zaman dependin çamaşır gibi olan hasta bezlerinden kullandım çok rahat oldu.. ertesi gün hastaneden çıktım.. spinal anestezinin bende etkisi sırt ağrısı oldu.. genelde baş ağrısı oluyomuş türk kahvesi içerek attım çok şükür.. 2 gecelik ve 1 pijama takımı götürmüştüm sadece gecelikleri kullandım.

Masallah canim sana, darisi bizlere zamani gelince..
Bende geceligin daha rahat oldugunu dusunuyorum, 2 gecelik 2 pijama alicam yanima insallah..

Bende ilk dogumumda gecelik kullanmistim dört lt serum takılınca malum sürekli tuvalete gidiyorsungecelik daha rahat tavsiye ederim

Akıntı bende de var. Ama tahlilde birşey çıkmadı. Sanırım olağan birşey. Belki benim erken doğum riskim var diye ben bekleyemiyorum. Ama yine de 3 hafta fazla bence. Sen o kadar uzatma bebekler seni özler
Bende onları özlüyorum kuzum ama eşim gece vardiyasında oğluma bakacak birine denk getirmem lazım :) banada fazla geldi de sorayım dedim bide zaman daraldıkça tedirginleşiyo insan :)

Insallah ayarlayip gidersin tatlim, bak bakalim minik kuslarin ne alemde :))
Akinti bende de en basindan beri vardi, bu haftaya kadar bisey yapamayiz onun icin dediler, artik bu hafta antibiyotik ve fitil verdi..bende kullanmaya basladim..aslinda ben idrar yollarimda enfeksiyon olustu sanmistim ama kültürde bisey cikmamis, antibiyotigi kullanip kullanmamakta kararsiz kaldim ama akinti enfeksiyon nedeniyleyse gecsin diye kullanayim dedim :)

Ağlattin beni kizz..Rabbim bu yavrularını sana bağişlasin inşallah..

Bende onları özlüyorum kuzum ama eşim gece vardiyasında oğluma bakacak birine denk getirmem lazım :) banada fazla geldi de sorayım dedim bide zaman daraldıkça tedirginleşiyo insan :)
Canım ben Allah'ıma şükürler olsun 34.haftamdayım benim çatlak doktorum halen 3 haftada bir randevu veriyor perşembe günü inşallah randevum bende bebişlerimi çok özlüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…