- 9 Temmuz 2012
- 2.625
- 5.065
- 358
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #12.441
3 hafta mııııııı? Ben 3 gün dayanamıyorum. Bence 3 hafta çok uzun. Ne kadar güzel giderse gitsin bence bu haftalarda her hafta gitmek gerek doktora.Ya kızlar bişey dicem ben bi hafta önce gittim kontrole doktor bişey demedi şu gün gel falan diye eşim vardiya dönecek yarın iki hafta gündüz de gece vardiyasında gideriz dedik doktora yani 3 hafta geçmiş olacak geçmi sizce?
Yaa deme öle kız bende gayet rahat üç hafta sonra gelirim diyodum. S ya akıntın ve kasıntım vardı doktor haftaya gel dedi bende kaşıntı için mi ddim akıntın var ya o yüzden dedi ama çok önemli gibi gelmedi sanırım gideyim mi şimdi ya kafam karıştı3 hafta mııııııı? Ben 3 gün dayanamıyorum. Bence 3 hafta çok uzun. Ne kadar güzel giderse gitsin bence bu haftalarda her hafta gitmek gerek doktora.
Tabiki canim 30dan sonra her hafta gitmen lazim, bebeklere bakilir, nst ye girersin..ihmal etme 2 hafta olmus heralde git bu aralar..akinti kasinti icin ilac verir onuda ihmal etme, enfeksiyon ilaclardan daha zararli bebekler icinYaa deme öle kız bende gayet rahat üç hafta sonra gelirim diyodum. S ya akıntın ve kasıntım vardı doktor haftaya gel dedi bende kaşıntı için mi ddim akıntın var ya o yüzden dedi ama çok önemli gibi gelmedi sanırım gideyim mi şimdi ya kafam karıştı
Akıntı bende de var. Ama tahlilde birşey çıkmadı. Sanırım olağan birşey. Belki benim erken doğum riskim var diye ben bekleyemiyorum. Ama yine de 3 hafta fazla bence. Sen o kadar uzatma bebekler seni özlerYaa deme öle kız bende gayet rahat üç hafta sonra gelirim diyodum. S ya akıntın ve kasıntım vardı doktor haftaya gel dedi bende kaşıntı için mi ddim akıntın var ya o yüzden dedi ama çok önemli gibi gelmedi sanırım gideyim mi şimdi ya kafam karıştı
Masallah canim sana, darisi bizlere zamani gelince..spinal sezeryan oldum.. ameliyattan çıktığımda çok rahattım.. 2 saate ayaklarımı hissetmeye başladım.. ağrım da çok olmadı sadece bir kere ağrı kesici vurundum(ağrı eşiğim yüksek olduğu için de olabilir). sonda takılı olduğu için gecelik giydirdiler alta bişey giydirmediler.. yürüyeceğim zaman dependin çamaşır gibi olan hasta bezlerinden kullandım çok rahat oldu.. ertesi gün hastaneden çıktım.. spinal anestezinin bende etkisi sırt ağrısı oldu.. genelde baş ağrısı oluyomuş türk kahvesi içerek attım çok şükür.. 2 gecelik ve 1 pijama takımı götürmüştüm sadece gecelikleri kullandım.
spinal sezeryan oldum.. ameliyattan çıktığımda çok rahattım.. 2 saate ayaklarımı hissetmeye başladım.. ağrım da çok olmadı sadece bir kere ağrı kesici vurundum(ağrı eşiğim yüksek olduğu için de olabilir). sonda takılı olduğu için gecelik giydirdiler alta bişey giydirmediler.. yürüyeceğim zaman dependin çamaşır gibi olan hasta bezlerinden kullandım çok rahat oldu.. ertesi gün hastaneden çıktım.. spinal anestezinin bende etkisi sırt ağrısı oldu.. genelde baş ağrısı oluyomuş türk kahvesi içerek attım çok şükür.. 2 gecelik ve 1 pijama takımı götürmüştüm sadece gecelikleri kullandım.
benimki 3,1 miş iyi dedi drum seninki kaç ölçüm yapıldı mıKızlar Perviks uzunluklarınız kaç acaba
Benim 2.98e düsmüsbenimki 3,1 miş iyi dedi drum seninki kaç ölçüm yapıldı mı
Arkadas 14+ haftada canim 3.1 sen 23 haftadasin 2.98 doktorunuz iyi diyorsa iyidir pozitifdusununBenim 2.98e düsmüs
Tabiki canim 30dan sonra her hafta gitmen lazim, bebeklere bakilir, nst ye girersin..ihmal etme 2 hafta olmus heralde git bu aralar..akinti kasinti icin ilac verir onuda ihmal etme, enfeksiyon ilaclardan daha zararli bebekler icin[/QUOTE
Kaşıntı için krem kullanıyorum çok rahatsız edici değil olursa fitil verecek doktor bazen günde bir bazen üki günde bi gelip gidiyo akıntı hep vardı benim hiç geçmedi hrp artıyornts ye girmedim daha doktor almadı belki bu hafta olur gidecem cnm ilaçlarım bitti onları da yazdırmam lazım hem kilolarını öğrenirim fındıklarımın
Bende onları özlüyorum kuzum ama eşim gece vardiyasında oğluma bakacak birine denk getirmem lazım :) banada fazla geldi de sorayım dedim bide zaman daraldıkça tedirginleşiyo insan :)Akıntı bende de var. Ama tahlilde birşey çıkmadı. Sanırım olağan birşey. Belki benim erken doğum riskim var diye ben bekleyemiyorum. Ama yine de 3 hafta fazla bence. Sen o kadar uzatma bebekler seni özler
Ağlattin beni kizz..Rabbim bu yavrularını sana bağişlasin inşallah..Masallah canim ne mutlu sana, Allah yavrularina saglikli uzun omurler versin..
Ben o guzellikleri tadamadim, dogumdan once oglumun karnimda kalbi durdu ölü dogum yaptim dunya basima yikilmisti zaten, bi tarafimi kesip atsalar umrumda olmuycakti...saatlerce suni sanci cektim, cok zor cikardim bebegimi canli olmadigi icin...ona ragmen ne yirtigim ne kesigim oldu..doktor esnetmis kiyamadi bana..
Dogumdan sonra hizlica bebegimi alip goturduler, ben orda aglayarak arkasindan baktim sadece..hicbisey umrumda degildi kendi canimda oyle..kalktim yurudum yataga gittim, gece boyu sanci cektigim icin ogleye kadar uyuyakalmisim, uyaninca xa bebegimi getirin gormek istiyorum 9 ay karnimda tasidim, yuzu nasil neye benziyo hep merak ettim, gormeden gitmesini istemiyorum dedim, getirdiler ama cok zor oldu benim icin, dayanilmaz bir yurek sizisi hissettim o an benim kalbimi cikarip ogluma takin diye isyan ettim..sonra oglumu goturduler birdaha da goremedim...
Hastane beni bogdu cikmak istedim ciktim, sadece yarim gun kaldim yani dogumdan sonra..neyse kusura bakma cenem acildi, cok agladim biryandan da yazdim...
Canım ben Allah'ıma şükürler olsun 34.haftamdayım benim çatlak doktorum halen 3 haftada bir randevu veriyor perşembe günü inşallah randevum bende bebişlerimi çok özlüyorumBende onları özlüyorum kuzum ama eşim gece vardiyasında oğluma bakacak birine denk getirmem lazım :) banada fazla geldi de sorayım dedim bide zaman daraldıkça tedirginleşiyo insan :)
Aminnnn insallah canim cok sagol, hepimiz saglikla kavusalim insallahAğlattin beni kizz..Rabbim bu yavrularını sana bağişlasin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?