- 6 Kasım 2015
- 64
- 40
- 8
- 42
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #12.481
Doktorum iyiler dedi tatlim :) sadece ben biraz evhamliyim heralde :)) bu ölcumler 21+6 gunluk..simdi 22 ye basladikya bu haftanin sonunda biraz daha almis olcaklar..iki tane bebek var biri kiz biri erkek o takvimmi? Selam anne artik 21 haftaligim diye mesaj geliyor her hafta donumunde :)) Bende onu kullaniyorum bu hafta sonuna kadar 360 olmasi lazim sanirim ama onun kilo hesabi bana kucuk geliyor..netten okuyorum tum 21 haftalik yazilari orda da surekli degisiyor, bazilari cok abartmis bazilari az yazmis..onemli olan sanirim haftasiyla uyumlu olmalari :))
gecmos olsun canim. hamilelikte kullanilan antibiyotukler de var canim. enfeksiyonunda bebege zarari var sonucta.Selam kızlar cumartesi doktora gittim bebeklerim iyilermiş her ikiside 360 gr olmuşlar gelişimleri ve sularinida iyi dedi kan ve idraf tahlili yaptirdim kanım iyiymis ama idrar tahlilimde enfeksiyon gördü ve bana cefaks antibiyotik verdi sormadığım kimse kalmadı bi zararı olur mu diye aranızda kullanan oldumu şimdi içiyorum ilacı inşallah bir sıkıntı olmaz
Tamam canim arastirmayalim en iyisi :)) haftalariyla uyumlu olsunlar yeter :):)) evet canım o program :)) evham yapma annesi bak doktorları gayet iyi demiş maşallah kuzucuklara:) senin gibi bende çok araştırıyordum baktım stres yapıyorum hepsi birbirinden farklı bir sürü şey yazıyor kafam allak bullak oluyor bıraktım artık doktorum iyi diyorsa iyilerdir deyip geçiyorum. Biz onlar iyi olsun diye elimizden ne geliyorsa fazlasını zaten yapıyoruz gerisi tevekkül etmeye kalıyor. Kontrollerimizde aynı güne gelseydi çok güzel olurdu :)
Evet canim yapmis..31+6 da birden suyu gelmis doktor sezaryene almis, iyilermis cok sukurKızlar mercimeklerim doğum yaptı di mi
Sat tarihini giriyorsunuz ve kilo boy haftasi cikiyor bir bakin kizlar :)))
http://gebelik.org/dosyalar/fetalweight1.html
Sagol tatlim arada bakiyorum ben buraya :))Sat tarihini giriyorsunuz ve kilo boy haftasi cikiyor bir bakin kizlar :)))
http://gebelik.org/dosyalar/fetalweight1.html
Evet canim yapmis..31+6 da birden suyu gelmis doktor sezaryene almis, iyilermis cok sukur
Yok canim, bebislerinden biri keseyi delmis, suyu gelmis o yuzden hemen almis doktoru bebekleri..gecenlerde yazmisti buraya gormedin sanirimOnunda gebelik sekeri vardı benim gibi sekeemi tetiklediacaba
Yaaa bana niye bildirim gelmiyorMasallah bitirmişsin sen az kalmış darısı bize inşallah cinsiyetleri ne benim biri erkek biri kız Allah hayırlısıyla kurtarsin canim sağ salim kucagina almayıs nasip etsin hepimize
Programın adı ne cnm?:)) evet canım o program :)) evham yapma annesi bak doktorları gayet iyi demiş maşallah kuzucuklara:) senin gibi bende çok araştırıyordum baktım stres yapıyorum hepsi birbirinden farklı bir sürü şey yazıyor kafam allak bullak oluyor bıraktım artık doktorum iyi diyorsa iyilerdir deyip geçiyorum. Biz onlar iyi olsun diye elimizden ne geliyorsa fazlasını zaten yapıyoruz gerisi tevekkül etmeye kalıyor. Kontrollerimizde aynı güne gelseydi çok güzel olurdu :)
Canım 31.haftada gittiğimde 1700 gramdaydılar ve Allahım kısmet ederse inşallah bir kızım ve bir oğlum olacakMaşallah cnm bizde sağlıkla görürüz inşallah o haftaları :) benim doktorlarda çatlak ya üç aylıkken iki haftada bi çağırıyordu sekiz aylıkken üç haftaya çıkardı :) :) :) bebeklerin kilosu nasıl cinsiyetleri ne :)
Maşallah cnm Allah hayırlısını versin :)Canım 31.haftada gittiğimde 1700 gramdaydılar ve Allahım kısmet ederse inşallah bir kızım ve bir oğlum olacak
canım daha 9 hafta var derken ? ikizleri 40 da doğurmayı düşünüyorsun heralde :) bizimde yaklaştı artıkYaaa bana niye bildirim gelmiyorhep muhabbeti kaçırıyorum. Biter mi kız daha 9 hafta var :) amin cnm inşallah hepimize yardım etsin Rabbim :) tek yumurta ikisde erkek tatlım bide 19 aylık oğlum var üç tospik annesi olcam inşallah :)
31+ haftadasin canim 6 hafta sonra 37 hafta oluyor ikizlerde 36-37 haftada doguyor canim 9 hafta yok sukur az kalmos bizde 30 haftalara gelsek saglikla insallah 36-37 haftalara geliriz cumlemizYaaa bana niye bildirim gelmiyorhep muhabbeti kaçırıyorum. Biter mi kız daha 9 hafta var :) amin cnm inşallah hepimize yardım etsin Rabbim :) tek yumurta ikisde erkek tatlım bide 19 aylık oğlum var üç tospik annesi olcam inşallah :)
Programın adı ne cnm?
Benim de bugünlerde şekerim yüksek çıkıyor. İnsülin bile pek bir etki yapmıyor. Sıcaklardan mı acaba?Kızlar şekerimyüksek çıkıyor hep ne yapacağımışaşırdım ne yiyecegimide kan ilacinida biraktirdi dr demirim aşırı yükseliyor kanim düşük ama dr da anlam veremedi iyice vesveseli oldum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?