2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

:)) evet canım o program :)) evham yapma annesi bak doktorları gayet iyi demiş maşallah kuzucuklara :) senin gibi bende çok araştırıyordum baktım stres yapıyorum hepsi birbirinden farklı bir sürü şey yazıyor kafam allak bullak oluyor bıraktım artık doktorum iyi diyorsa iyilerdir deyip geçiyorum. Biz onlar iyi olsun diye elimizden ne geliyorsa fazlasını zaten yapıyoruz gerisi tevekkül etmeye kalıyor. Kontrollerimizde aynı güne gelseydi çok güzel olurdu :)

gecmos olsun canim. hamilelikte kullanilan antibiyotukler de var canim. enfeksiyonunda bebege zarari var sonucta.
benimde iki gündür dis agrim vardi apse olmus, arastirdigima göre iltihap zararli olabiliyormus, doktorumu aradim antibiyotik kullan dedi. mecburen kullaniyorum bende yoksa gittikce şişiyor. insalla biran önnce atlatiriz

Tamam canim arastirmayalim en iyisi :)) haftalariyla uyumlu olsunlar yeter :)

Masallah bitirmişsin sen az kalmış darısı bize inşallah cinsiyetleri ne benim biri erkek biri kız Allah hayırlısıyla kurtarsin canim sağ salim kucagina almayıs nasip etsin hepimize
Yaaa bana niye bildirim gelmiyor hep muhabbeti kaçırıyorum. Biter mi kız daha 9 hafta var :) amin cnm inşallah hepimize yardım etsin Rabbim :) tek yumurta ikisde erkek tatlım bide 19 aylık oğlum var üç tospik annesi olcam inşallah :)

Programın adı ne cnm?

Canım 31.haftada gittiğimde 1700 gramdaydılar ve Allahım kısmet ederse inşallah bir kızım ve bir oğlum olacak

canım daha 9 hafta var derken ? ikizleri 40 da doğurmayı düşünüyorsun heralde :) bizimde yaklaştı artık

31+ haftadasin canim 6 hafta sonra 37 hafta oluyor ikizlerde 36-37 haftada doguyor canim 9 hafta yok sukur az kalmos bizde 30 haftalara gelsek saglikla insallah 36-37 haftalara geliriz cumlemiz

Kızlar şekerimyüksek çıkıyor hep ne yapacağımışaşırdım ne yiyecegimide kan ilacinida biraktirdi dr demirim aşırı yükseliyor kanim düşük ama dr da anlam veremedi iyice vesveseli oldum bende

Kızlar şekerimyüksek çıkıyor hep ne yapacağımışaşırdım ne yiyecegimide kan ilacinida biraktirdi dr demirim aşırı yükseliyor kanim düşük ama dr da anlam veremedi iyice vesveseli oldum bende
Benim de bugünlerde şekerim yüksek çıkıyor. İnsülin bile pek bir etki yapmıyor. Sıcaklardan mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…