2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Canım ben Allah'ıma şükürler olsun 34.haftamdayım benim çatlak doktorum halen 3 haftada bir randevu veriyor perşembe günü inşallah randevum bende bebişlerimi çok özlüyorum
Canim sen onu dinleme canin istedikce git bebislerine bak nstye baglan :)) harbi catlakmis :)))) benim tek bebegimde bile 32den sonra her hafta yada en fazla 10 gunde gel diyordu..ben panik bir insanim belkide ondan :)))

Canim sen onu dinleme canin istedikce git bebislerine bak nstye baglan :)) harbi catlakmis :)))) benim tek bebegimde bile 32den sonra her hafta yada en fazla 10 gunde gel diyordu..ben panik bir insanim belkide ondan :)))

Canım kontrole gittin mi haftasonu :) bebişlerin kaç gram olmuş :))

Valla sen bilirsin cnm bende ishal oldum diye bi sürü ilaç verdi doktor sadece ishal kesiciyi kullandım geçti diğerlerini kullanmadım gidecm cnm Çarşamba son durumu yazarım inşallah büyümüş lerdir tospiklerim

Canım ben Allah'ıma şükürler olsun 34.haftamdayım benim çatlak doktorum halen 3 haftada bir randevu veriyor perşembe günü inşallah randevum bende bebişlerimi çok özlüyorum
Maşallah cnm bizde sağlıkla görürüz inşallah o haftaları :) benim doktorlarda çatlak ya üç aylıkken iki haftada bi çağırıyordu sekiz aylıkken üç haftaya çıkardı :) :) :) bebeklerin kilosu nasıl cinsiyetleri ne :)

Selam kızlar cumartesi doktora gittim bebeklerim iyilermiş her ikiside 360 gr olmuşlar gelişimleri ve sularinida iyi dedi kan ve idraf tahlili yaptirdim kanım iyiymis ama idrar tahlilimde enfeksiyon gördü ve bana cefaks antibiyotik verdi sormadığım kimse kalmadı bi zararı olur mu diye aranızda kullanan oldumu şimdi içiyorum ilacı inşallah bir sıkıntı olmaz

Olmaz inşallah canım kullanmadım ama sanmıyorum zararı olacak bişeyi versin doktor enfeksiyon da kötü geçer inşallah :)

Anlamda kullanmıştı hamileyken beş ayı geçmiş bise olmaz

Bende sadece fitili mi kullansam antibiyotigi kullanmasam diye kararsiz kaldim aslinda..ama 2 gundur antibiyotigi kullandim devam edim bari 5 gunluk zaten :))

Gittim canim yazarim demistim unuttum :)) kizim 388 gr olmus, oglusum 423 gr masallah..ama kizim zayif sanirim biraz..uzuluyorum..sen gittin mi nasillar?

oyyy maşallah her ikisine de Allah nazarlardan korusun minikleri :)) Cuma günü gidicem canım yazarım. Hamilelik takvimi diye telefonuma program indirmiştim. Haftasına göre 360 gr olması gerektiği yazıyor. Bence kızının da gayet iyi gidiyor. Doktorun ne dedi bu duruma?

Doktorum iyiler dedi tatlim :) sadece ben biraz evhamliyim heralde :)) bu ölcumler 21+6 gunluk..simdi 22 ye basladikya bu haftanin sonunda biraz daha almis olcaklar..iki tane bebek var biri kiz biri erkek o takvimmi? Selam anne artik 21 haftaligim diye mesaj geliyor her hafta donumunde :)) Bende onu kullaniyorum bu hafta sonuna kadar 360 olmasi lazim sanirim ama onun kilo hesabi bana kucuk geliyor..netten okuyorum tum 21 haftalik yazilari orda da surekli degisiyor, bazilari cok abartmis bazilari az yazmis..onemli olan sanirim haftasiyla uyumlu olmalari :))

Olmaz canim korkma, enfeksiyon daha zararli kullanki ilerlemesin..bana da akinti icin antibiyotik verdi kullaniyorum..suyu cok ic ki biran once gecsin enfeksiyon..
Masallah bebeklerinde iyiler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…