- 22 Haziran 2015
- 286
- 279
- 53
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #12.501
klima sürekli açık o da her yanımı tutuyorKızlar sıcaklarla Nasıl baş ediyorsunuz. Nefes alamıyorum ya. Dün alt tarafım o kadar acıdı ki doğurucam sandım. Çok da ağırlaştım. Şu birkaç gün içinde sanki karnım çok daha büyüdü. Görenler doğum yakın diyor. Siz nasılsınız?
aynı durumdayım bende vantratörü bi açıp bi kapatıyorum, sürekli duş alıyorum. az kaldı Allah yardımcımız olsun.Kızlar sıcaklarla Nasıl baş ediyorsunuz. Nefes alamıyorum ya. Dün alt tarafım o kadar acıdı ki doğurucam sandım. Çok da ağırlaştım. Şu birkaç gün içinde sanki karnım çok daha büyüdü. Görenler doğum yakın diyor. Siz nasılsınız?
Karnım ayrı bir cumhuriyet kurdu. Bende Ağrı'm oluyor ağlıyorum. Sonra kıpırdıyorlar amannnn boşver deyip gülüyorum. Uyuyamıyorum. Tam uyuyorum tuvalete kalkıyorum.klima sürekli açık o da her yanımı tutuyorkolum bacağım her yanım ağrıyorr. klimayı kapatınca her yanım agrıyorr perişanım .( uyku da yok...karnımın her yanı çatladııı ama y inede aynaya her baktığımda çok şükür deyip gülümsüyorummmmmm
Can'ım ben de yeni hazırladım. Kendi çantama ek olarak havlu aldım. Kanamamız olur banyo yaparsak diye al dediler.arkadaslar hastane cantalarına bunları koydum. Eksik birşey görüyor musunuz?
bebekler için;
-3 er takım hastane çıkışı,
-bolca bez
-unibaby ıslak mendil
-dr. brown cam biberon
-battaniye
-agız bezleri
anne için;
-2 pijama
-2 gecelik
-1 sabahlık
-terlik
-lohusa tacı
-2 emzirme atleti
-1 emzirme sütyeni
-lansinoh gögüs kremi-gögüs pedi
-kullan at çamaşır
-hijyenik ped
-depend pedli çamaşır
-makyaj malzemesi
-toka,deodarant
-çorap
Kiyamam canim benim az kaldi sabret, ben simdiden nefes alamiyorum karnim cok aciyo, kimbilir 30lu haftalar nasildirKarnım ayrı bir cumhuriyet kurdu. Bende Ağrı'm oluyor ağlıyorum. Sonra kıpırdıyorlar amannnn boşver deyip gülüyorum. Uyuyamıyorum. Tam uyuyorum tuvalete kalkıyorum.
kolonya çikolata ikramlıklar süslemeler hazır canım, biz baya tasınıyoruz hastaneye :)Phantaghiro ve benben00 el-yuz havlusu ve kagit havlu pecete de alin kizlar :)) gelen gider olur kolonya koyun cantaniza:)
Kapida ellerine dokulup girsinler hem hijyenik olur :)))))
Alin benden de okadar yaniyorum, pisiyorum kendimi tasiyamiyorum bayginlik geciriyorum valla..biraz serinlese de kendimize gelsek yaaa
Ozel hastanelerde havlu vepecete olmazmi ki ben de koymadm cantaya olur diye dusunmustm canmPhantaghiro ve benben00 el-yuz havlusu ve kagit havlu pecete de alin kizlar :)) gelen gider olur kolonya koyun cantaniza:)
Kapida ellerine dokulup girsinler hem hijyenik olur :)))))
Alin benden de okadar yaniyorum, pisiyorum kendimi tasiyamiyorum bayginlik geciriyorum valla..biraz serinlese de kendimize gelsek yaaa
Can'ım inşallah senin son zamanların soğuklara denk gelecek. Ohhhh mis gibi oturursun. Hem bu kadar zorlanmazsın inşallah. Az önce nefes alamıyorum diye gene ağladım. Eşim diyor ki sen haftaya kadar doğurursun. Ben senden korkuyorum diyor. Allah yardımcımız olsun.Kiyamam canim benim az kaldi sabret, ben simdiden nefes alamiyorum karnim cok aciyo, kimbilir 30lu haftalar nasildirAllah yardimcimiz olsun insallah,miniklerimizi kucagimiza aldigimizda bugunleri unutup gidicez :)
doğum tarihin belli oldu mu canımOzel hastanelerde havlu vepecete olmazmi ki ben de koymadm cantaya olur diye dusunmustm canm
arkadaslar hastane cantalarına bunları koydum. Eksik birşey görüyor musunuz?
bebekler için;
-3 er takım hastane çıkışı,
-bolca bez
-unibaby ıslak mendil
-dr. brown cam biberon
-battaniye
-agız bezleri
anne için;
-2 pijama
-2 gecelik
-1 sabahlık
-terlik
-lohusa tacı
-2 emzirme atleti
-1 emzirme sütyeni
-lansinoh gögüs kremi-gögüs pedi
-kullan at çamaşır
-hijyenik ped
-depend pedli çamaşır
-makyaj malzemesi
-toka,deodarant
-çorap
Supersin tam bende sorcaktim ikramliklari yaptiniz mi diye :)) hadi hayirlisiyla yavrulara kavusmak kalmis sadece :) herseyi gule gule kullanin insallahkolonya çikolata ikramlıklar süslemeler hazır canım, biz baya tasınıyoruz hastaneye :)
Yok annesi sen gelin demeden gelmiycekler minik kuslar merak etme :) hem azicik kaldi cabucak gecicek insallah..Can'ım inşallah senin son zamanların soğuklara denk gelecek. Ohhhh mis gibi oturursun. Hem bu kadar zorlanmazsın inşallah. Az önce nefes alamıyorum diye gene ağladım. Eşim diyor ki sen haftaya kadar doğurursun. Ben senden korkuyorum diyor. Allah yardımcımız olsun.
Oluyor canim da ben hastanenin havlusunu kullanamiyorum, biraz hijyen takintim var :)) bide hemen yanimizda olmasi acisindan havlu pecete almak iyi oluyor..hasta bezini falanda getirip kendileri degistiriyordu ama her ozel hastane yapmiyor sanirim..depend kullan at camasir pedlerden goturmustum gerek kalmamisti..simdide her ihtimale karsi biz yanimiza alalim bazi seyleri :))Ozel hastanelerde havlu vepecete olmazmi ki ben de koymadm cantaya olur diye dusunmustm canm
:))) evde değiliz ki yapsın. İki yıl önce sağ ayak baş parmağıma mutfak dolabı düştü. Tırnağım çıktı. Yeni çıkan tırnak da batma yaptı. ayakkabı giydiğimde vuruyordu, zonkluyordu. Yürüyüş yapmak falan eziyet haline gelmişti. Kardeşimin eşinin de ili ayak tırnağında tırnak batması varmış. Bir ortopediste gitmiş tedavi ettirmiş. Ben de düşündüm bebekler olunca yaptıramam. Çünkü birkaç gün o ayak üzerine basmamak gerekiyor. Bir cesaret ben de turnağımı düzelttirdim. Cuma dan beri annemlerde kalıyorum. Hem şu tırnak batmasından kurtuldum hem de evden uzaklaşmak iyi geldi. Eve dönünce süpürge verilecek :)))Yok annesi sen gelin demeden gelmiycekler minik kuslar merak etme :) hem azicik kaldi cabucak gecicek insallah..
eminim karnin kocamandir ve hersekilde rahatsiz oluyorsundur suan tahmin edebiliyorumtuhh hafif oturuyor gibi uyumaya calis bari yoksa yatilmiyor bende daraliyorum nefes alamiyorum..kocanin eline supurgeyi vermedin daha heralde is yapsin konusmasin :)))
Dun telefonda doktoruma kan sulandiriciyi nasil kesmeye basliycaktm diye sordm anlatti gelmeden 2gun oncede tum kes dedi son kontrolm demisti oncede zaten igneyide kestrdigne gore %99doguma alcak demek haftaya carsmba son kez bakcak persembede doguma alcak 37+0 oluyorz ozaman ya senin belli deglmi tam canm burda baska bi doktora gttm nst icin 37den fazla bekleme diger bebegne bisey olursa napcaksn ya dedi kizin kilo almasını beklerken digerinden olma dedi 37 ikiz gebelikte tam haftasi dedidoğum tarihin belli oldu mu canım
Ilk kez basima geliyor ya canm etrafmdakiler vardr alma dedi bende tmm demistm aliym ozaman deneym olmayinca kim ne derse onu yapiyormOluyor canim da ben hastanenin havlusunu kullanamiyorum, biraz hijyen takintim var :)) bide hemen yanimizda olmasi acisindan havlu pecete almak iyi oluyor..hasta bezini falanda getirip kendileri degistiriyordu ama her ozel hastane yapmiyor sanirim..depend kullan at camasir pedlerden goturmustum gerek kalmamisti..simdide her ihtimale karsi biz yanimiza alalim bazi seyleri :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?