- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #12.521
Dun telefonda doktoruma kan sulandiriciyi nasil kesmeye basliycaktm diye sordm anlatti gelmeden 2gun oncede tum kes dedi son kontrolm demisti oncede zaten igneyide kestrdigne gore %99doguma alcak demek haftaya carsmba son kez bakcak persembede doguma alcak 37+0 oluyorz ozaman ya senin belli deglmi tam canm burda baska bi doktora gttm nst icin 37den fazla bekleme diger bebegne bisey olursa napcaksn ya dedi kizin kilo almasını beklerken digerinden olma dedi 37 ikiz gebelikte tam haftasi dedi
Evet Canm doktorlar pek 38 .haftaya olumlu bakmiyor benm oglum 2800 haftaya kadar 3.000 kg olur kiz geriden geliyor 2300 onu bekliyoruz oglanin gelisimi tamamlanmis olur bir rahmde iki bebek yerleri daraldi oglanin gelisimi durur suyu biter bisey olursa diye korkuttu iyice beniBana da gittigim başka bir dr 36da alır seni sezeryana dedi beklemez 38kesinlikle demişti kendi drumla konuşmadım henuz
Oyyy cok gecmis olsun canim benim, kahraman anne onuda halletmissin iyi yapmissin :)):))) evde değiliz ki yapsın. İki yıl önce sağ ayak baş parmağıma mutfak dolabı düştü. Tırnağım çıktı. Yeni çıkan tırnak da batma yaptı. ayakkabı giydiğimde vuruyordu, zonkluyordu. Yürüyüş yapmak falan eziyet haline gelmişti. Kardeşimin eşinin de ili ayak tırnağında tırnak batması varmış. Bir ortopediste gitmiş tedavi ettirmiş. Ben de düşündüm bebekler olunca yaptıramam. Çünkü birkaç gün o ayak üzerine basmamak gerekiyor. Bir cesaret ben de turnağımı düzelttirdim. Cuma dan beri annemlerde kalıyorum. Hem şu tırnak batmasından kurtuldum hem de evden uzaklaşmak iyi geldi. Eve dönünce süpürge verilecek :)))
Canim benim kiyamam :)) sen alda kullanmazsan geri getirirsin olsun :)Ilk kez basima geliyor ya canm etrafmdakiler vardr alma dedi bende tmm demistm aliym ozaman deneym olmayinca kim ne derse onu yapiyorm
Tesekkur ederm canm insallah hepimizzde sag saglm bebislerimizi kucagmiza aliriz hayrli dogumlarimiz olsnCanim benim kiyamam :)) sen alda kullanmazsan geri getirirsin olsun :)
Mesela bak bana da 1 gecelik 1 pijama koy demislerdi, ben yarim gunde 4 tane degistirmek zorunda kaldim iyiki almisim yanima 2 gecelik 2 pijama..hatta bide orda banyoda yikayip asti kardesim geceliklerimi, oyle kalmasin lekeler cikmaz diye..soguk su ve sabunla kan lekesi hemen cikiyo aklinizda olsun..
Hadi hayirlisi insallah cok az kalmis miniklerinin gelmesine, cok fazla bekletme bencede, masallah bebislerine Allah saglikla kavusmayi nasip etsin :)
Düşünüyorum canım neden olmasın :)canım daha 9 hafta var derken ? ikizleri 40 da doğurmayı düşünüyorsun heralde :) bizimde yaklaştı artık
Amin canim insallahTesekkur ederm canm insallah hepimizzde sag saglm bebislerimizi kucagmiza aliriz hayrli dogumlarimiz olsn
Wuhhuuuu :))) hakikaten 40ta dogururmussun bide :)) yurek ister valla..Düşünüyorum canım neden olmasın :)
Beni sıcaktan ziyade nem mahfediyor her yanım yapış yapış göbeğimi Allah vermiş iyice bacaklarımın üstüne oturtur oldumKızlar sıcaklarla Nasıl baş ediyorsunuz. Nefes alamıyorum ya. Dün alt tarafım o kadar acıdı ki doğurucam sandım. Çok da ağırlaştım. Şu birkaç gün içinde sanki karnım çok daha büyüdü. Görenler doğum yakın diyor. Siz nasılsınız?
Bebeklere bağlı kuzum geç isterlerse geç erken isterlerse erken olur sağlıklı olsunlarda :)Wuhhuuuu :))) hakikaten 40ta dogururmussun bide :)) yurek ister valla..
38-39 da doguranlarda var ama ben bekletemezdim heralde 35i geceyimde sonrasi Allah kerim :)))
Aminnnn insallah kuvoze girmez hicbirimizin bebisi :))Bebeklere bağlı kuzum geç isterlerse geç erken isterlerse erken olur sağlıklı olsunlarda :)
Bi tanidigmda 20 gun once sezrynla dogum yapti bi oncekini de 3 yil once yapmisti onada doktor riskli icin daha duzelmemis demis amahic bisey olmadi dogumn 2.gunu ayaktaydi o yuzden cokta kafaya takma bu dedigm kisi kucuk sehirde devlet hastanesnde dogum yapti cihazlar falan eskiymis hepKızlar bana dua edin belki birinizi duası kabul olur eski sezeryan dikisimden dolayı ameliyat çok riskli diyor kanamanın durmaması rahmin alınması masada bile kalabilrisin diyor bugün gittiğim dr ben seni sezeryan yapamam dedi istemedi beni kendi drum bu kadar ayrıntı riskten bahsetmiyor dediğimde seni son anda eğitim araştırma hastanesine gönderebilir diyor
İnşallah canım :)Aminnnn insallah kuvoze girmez hicbirimizin bebisi :))
benim arkadas 4 sezeryandi bir oncekide bos gebelikten sezeryan olmustu doktoru riskli demis 4 oldugu icin arastirma ve universite hastanesine yonlendirmis oda universite hastanesinde dogum yapti cok sukur hastanede 2.gun eve geldi ikizleriyle korkma canim rabbimin izniyle hicbirsey olmicakKızlar bana dua edin belki birinizi duası kabul olur eski sezeryan dikisimden dolayı ameliyat çok riskli diyor kanamanın durmaması rahmin alınması masada bile kalabilrisin diyor bugün gittiğim dr ben seni sezeryan yapamam dedi istemedi beni kendi drum bu kadar ayrıntı riskten bahsetmiyor dediğimde seni son anda eğitim araştırma hastanesine gönderebilir diyor
benim arkadas 4 sezeryandi bir oncekide bos gebelikten sezeryan olmustu doktoru riskli demis 4 oldugu icin arastirma ve universite hastanesine yonlendirmis oda universite hastanesinde dogum yapti cok sukur hastanede 2.gun eve geldi ikizleriyle korkma canim rabbimin izniyle hicbirsey olmicak
hayirli olsun canim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. daha once tahminde bulundularmi hic? catlayacagim artik bi kiz diyorlar sonra erkek de olabilirbdiyorlar. ne zaman ogrenecegiz artik.Kızlar bugün kontrolüm vardı çok şükür bebeklerim iyiymiş, cinsiyet de öğrendik. İki oğlum olacak inşallah
Kızlar bugün kontrolüm vardı çok şükür bebeklerim iyiymiş, cinsiyet de öğrendik. İki oğlum olacak inşallah
Canım hiç tahmin yoktu bugün kesin dedi, 13. Haftada gitmiştim şimdi 16. Haftadayım sen de haftaya öğrenirsin merak etmehayirli olsun canim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. daha once tahminde bulundularmi hic? catlayacagim artik bi kiz diyorlar sonra erkek de olabilirbdiyorlar. ne zaman ogrenecegiz artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?