2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Bana da gittigim başka bir dr 36da alır seni sezeryana dedi beklemez 38kesinlikle demişti kendi drumla konuşmadım henuz

Bana da gittigim başka bir dr 36da alır seni sezeryana dedi beklemez 38kesinlikle demişti kendi drumla konuşmadım henuz
Evet Canm doktorlar pek 38 .haftaya olumlu bakmiyor benm oglum 2800 haftaya kadar 3.000 kg olur kiz geriden geliyor 2300 onu bekliyoruz oglanin gelisimi tamamlanmis olur bir rahmde iki bebek yerleri daraldi oglanin gelisimi durur suyu biter bisey olursa diye korkuttu iyice beni

Oyyy cok gecmis olsun canim benim, kahraman anne onuda halletmissin iyi yapmissin :))
Evet farkli bir ortam insana cok iyi geliyor en azindan zaman daha hizli geciyor sanki..
Hahahh ver ver supurgeyi eline, cok konusursa al 3-5 haftada sen tasi bebislerimizi de :))

Ilk kez basima geliyor ya canm etrafmdakiler vardr alma dedi bende tmm demistm aliym ozaman deneym olmayinca kim ne derse onu yapiyorm
Canim benim kiyamam :)) sen alda kullanmazsan geri getirirsin olsun :)
Mesela bak bana da 1 gecelik 1 pijama koy demislerdi, ben yarim gunde 4 tane degistirmek zorunda kaldim iyiki almisim yanima 2 gecelik 2 pijama..hatta bide orda banyoda yikayip asti kardesim geceliklerimi, oyle kalmasin lekeler cikmaz diye..soguk su ve sabunla kan lekesi hemen cikiyo aklinizda olsun..
Hadi hayirlisi insallah cok az kalmis miniklerinin gelmesine, cok fazla bekletme bencede, masallah bebislerine Allah saglikla kavusmayi nasip etsin :)

Tesekkur ederm canm insallah hepimizzde sag saglm bebislerimizi kucagmiza aliriz hayrli dogumlarimiz olsn

Beni sıcaktan ziyade nem mahfediyor her yanım yapış yapış göbeğimi Allah vermiş iyice bacaklarımın üstüne oturtur oldum

Kızlar 8.haftadayim ama 2haftadir acayip bir halsizlik ve iştahsızlık serum takıldı ama çok değişmedi bu benm bunyeden mi kaynaklanıyor normal mi bu haftalarda bu durum bana bir moral verin

Kızlar bana dua edin belki birinizi duası kabul olur eski sezeryan dikisimden dolayı ameliyat çok riskli diyor kanamanın durmaması rahmin alınması masada bile kalabilrisin diyor bugün gittiğim dr ben seni sezeryan yapamam dedi istemedi beni kendi drum bu kadar ayrıntı riskten bahsetmiyor dediğimde seni son anda eğitim araştırma hastanesine gönderebilir diyor

Bi tanidigmda 20 gun once sezrynla dogum yapti bi oncekini de 3 yil once yapmisti onada doktor riskli icin daha duzelmemis demis amahic bisey olmadi dogumn 2.gunu ayaktaydi o yuzden cokta kafaya takma bu dedigm kisi kucuk sehirde devlet hastanesnde dogum yapti cihazlar falan eskiymis hep

benim arkadas 4 sezeryandi bir oncekide bos gebelikten sezeryan olmustu doktoru riskli demis 4 oldugu icin arastirma ve universite hastanesine yonlendirmis oda universite hastanesinde dogum yapti cok sukur hastanede 2.gun eve geldi ikizleriyle korkma canim rabbimin izniyle hicbirsey olmicak

Inşallah yukarı çıkar yer değiştirir su plasenta da için rahatlar

Kızlar bugün kontrolüm vardı çok şükür bebeklerim iyiymiş, cinsiyet de öğrendik. İki oğlum olacak inşallah
hayirli olsun canim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. daha once tahminde bulundularmi hic? catlayacagim artik bi kiz diyorlar sonra erkek de olabilirbdiyorlar. ne zaman ogrenecegiz artik.
Kızlar bugün kontrolüm vardı çok şükür bebeklerim iyiymiş, cinsiyet de öğrendik. İki oğlum olacak inşallah

hayirli olsun canim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. daha once tahminde bulundularmi hic? catlayacagim artik bi kiz diyorlar sonra erkek de olabilirbdiyorlar. ne zaman ogrenecegiz artik.
Canım hiç tahmin yoktu bugün kesin dedi, 13. Haftada gitmiştim şimdi 16. Haftadayım sen de haftaya öğrenirsin merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…