2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

hayirli olsun canim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. daha once tahminde bulundularmi hic? catlayacagim artik bi kiz diyorlar sonra erkek de olabilirbdiyorlar. ne zaman ogrenecegiz artik.
Ahaha benim fazla uykum gelmiş galiba yazıları ters okuyorum sevalcim ikiz erkeklerin için tebrik ediyorum oğlak 85 sana da Allah söyletti Galiba cnm erkek seninkiler de inşallah :))

Benim de kafama bi spru takıldı. İki bebegimde simdiye kadar yanyana ve rahmin ust kismina yeresmislerdi. 12. Hafta kontrolumde 1i ustte digeri alttaydi.normali mi bu..

Benim de kafama bi spru takıldı. İki bebegimde simdiye kadar yanyana ve rahmin ust kismina yeresmislerdi. 12. Hafta kontrolumde 1i ustte digeri alttaydi.normali mi bu..
Günaydın canım normal tabiki büyüdükçe yerleşiyolar benimkinin biri midemin altında yatay duruyor öbürü kasıklarım da baş aşağı duruyo :)

Ahaha benim fazla uykum gelmiş galiba yazıları ters okuyorum sevalcim ikiz erkeklerin için tebrik ediyorum oğlak 85 sana da Allah söyletti Galiba cnm erkek seninkiler de inşallah :))
evet karisrirmissin canim :). en azindan biri kiz olsun diye dua ediyorum. ama elbette once saglik. tesekkur ederim sevdacigim memnun oldum canim.

Canim ben her doktora gittigimde pozisyonlari farkli oluyor. Yerlerinin degismesi normal.

Merhaba annisler bugun kontrol ve seker yuklemesi vardi 26+3 gunluk olmusuz 920 grm sizler kilosu nasildi 26 haftalikta acaba kucuklermi birde sekerim aclik 75 tokluk 50 likle gilikozla yaptilar 155 cikti sinir 140 mis yarin 100 luk gilikozla yapilacakmis insallah yarin iyi sonuc cikar arkadaslar (

Kızlar merhaba ben yeni katıldım aranıza benim ikizlerim 14 haftalık alt karın bölgemde ağrılarım var sizlerdede varmı

Merhaba canım bende 14 haftamdayım benım de hafıf agrılarım oluyor haftaları takıp edıyorum bu tur agrılar normal yazıyor

Panik atak oldum sanki kendimi çok dinliyorum en ufak şeyide kötüye yorumluyorum en kötüsüde sanki zaman hiç geçmiyor Rabbim yavrularımızı sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin

Wuhhuuuu bu hikaye bana ne kadar tanıdık geldi yaa :) oğlum abi oluyo ikizler de erkek :) memnun oldum cnm bnde sevda :)))
Slm benimde durumum seninle aynı. 3 gelin alıcam Allah in izniyle. Doğum tarihimiz bile ayni. Ancak eylül un ilk yada 2. Haftası olacakmış doğum dr öyle dedi. 37. Hafta ikizler için geçmiş.

Canım inşallah Allah'ın izniyle bu dediklerinin hiçbiri olmaz. Kalbini ferah tut. Bir daha da o doktora gitme. Zaten hassasız psikolojinin bozulmasına izin verme. Stres senin için daha kötü. Gerekirse araştırma hastanesinde doğurursun yeter ki sen ve bebekler iyi olsun. Allah yardımcımız olsun. Dua ediyorum senin için.

Bişey sormak istiyorum 6+2 de ikiz old öğrendik demişsiniz kan değerlerinizden anlşılıyormu biz daha kese görmedik ama ikiz çok istiyorum beta değerimde yüksek ama artışı normal acaba sonradan belli olma durumu varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…