- 27 Mayıs 2016
- 307
- 484
- 103
- 40
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #12.541
insallah canm tesekkur ederimCanım hiç tahmin yoktu bugün kesin dedi, 13. Haftada gitmiştim şimdi 16. Haftadayım sen de haftaya öğrenirsin merak etme
Wuhhuuuu bu hikaye bana ne kadar tanıdık geldi yaa :) oğlum abi oluyo ikizler de erkek :) memnun oldum cnm bnde sevda :)))Kızlar bugün kontrolüm vardı çok şükür bebeklerim iyiymiş, cinsiyet de öğrendik. İki oğlum olacak inşallah
Ahaha benim fazla uykum gelmiş galiba yazıları ters okuyorum sevalcim ikiz erkeklerin için tebrik ediyorum oğlak 85 sana da Allah söyletti Galiba cnm erkek seninkiler de inşallah :))hayirli olsun canim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. daha once tahminde bulundularmi hic? catlayacagim artik bi kiz diyorlar sonra erkek de olabilirbdiyorlar. ne zaman ogrenecegiz artik.
Günaydın canım normal tabiki büyüdükçe yerleşiyolar benimkinin biri midemin altında yatay duruyor öbürü kasıklarım da baş aşağı duruyo :)Benim de kafama bi spru takıldı. İki bebegimde simdiye kadar yanyana ve rahmin ust kismina yeresmislerdi. 12. Hafta kontrolumde 1i ustte digeri alttaydi.normali mi bu..
evet karisrirmissin canim :). en azindan biri kiz olsun diye dua ediyorum. ama elbette once saglik. tesekkur ederim sevdacigim memnun oldum canim.Ahaha benim fazla uykum gelmiş galiba yazıları ters okuyorum sevalcim ikiz erkeklerin için tebrik ediyorum oğlak 85 sana da Allah söyletti Galiba cnm erkek seninkiler de inşallah :))
Ahaha benim fazla uykum gelmiş galiba yazıları ters okuyorum sevalcim ikiz erkeklerin için tebrik ediyorum oğlak 85 sana da Allah söyletti Galiba cnm erkek seninkiler de inşallah :))
Birazcik uykum gelmişte :))) bende istedim ama Rabbim böyle uygun görmüş çok şükür Allah gönlüne göre versin versin cnm :))evet karisrirmissin canim :). en azindan biri kiz olsun diye dua ediyorum. ama elbette once saglik. tesekkur ederim sevdacigim memnun oldum canim.
Benim ilk hamileliğim sağlıkla doğsunlar hepimizin bebekleri inşallah ben de memnun SevdacımWuhhuuuu bu hikaye bana ne kadar tanıdık geldi yaa :) oğlum abi oluyo ikizler de erkek :) memnun oldum cnm bnde sevda :)))
Benim de kafama bi spru takıldı. İki bebegimde simdiye kadar yanyana ve rahmin ust kismina yeresmislerdi. 12. Hafta kontrolumde 1i ustte digeri alttaydi.normali mi bu..
Slm benimde durumum seninle aynı. 3 gelin alıcam Allah in izniyle. Doğum tarihimiz bile ayni. Ancak eylül un ilk yada 2. Haftası olacakmış doğum dr öyle dedi. 37. Hafta ikizler için geçmiş.Wuhhuuuu bu hikaye bana ne kadar tanıdık geldi yaa :) oğlum abi oluyo ikizler de erkek :) memnun oldum cnm bnde sevda :)))
Canım inşallah Allah'ın izniyle bu dediklerinin hiçbiri olmaz. Kalbini ferah tut. Bir daha da o doktora gitme. Zaten hassasız psikolojinin bozulmasına izin verme. Stres senin için daha kötü. Gerekirse araştırma hastanesinde doğurursun yeter ki sen ve bebekler iyi olsun. Allah yardımcımız olsun. Dua ediyorum senin için.Kızlar bana dua edin belki birinizi duası kabul olur eski sezeryan dikisimden dolayı ameliyat çok riskli diyor kanamanın durmaması rahmin alınması masada bile kalabilrisin diyor bugün gittiğim dr ben seni sezeryan yapamam dedi istemedi beni kendi drum bu kadar ayrıntı riskten bahsetmiyor dediğimde seni son anda eğitim araştırma hastanesine gönderebilir diyor
merhaba allah kucaginiza almayida nasip etsin insallah bende (catlatma ignesiyle)6+2 haftalik hamileyim gecen gun ikiz annesi olacagimi ogrendim sevineyimmi uzeleyimmi bilemiyorum ikiz annesi olmak zormus ayrica birisinde dusuk tehlikesi varmis off cok zor beklemek ins. herseyin hayirlisi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?