2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Kızlar Günaydındün gece rüyamda 1 tepsi baklava yedim..daha önce de yine baklava yediğimi görmüştüm bir anlamı var mi sizce..normalde tatlı yemiyorum pek..tuzlu ve ekşi yiyorum..

Canim benimkilerde o kilolardaydi ayni haftada dr bunlarin kilosu cok iyi demisti. Bugunku testlerin insallah guzel cikar diyetle ve ilaclarla ugrasmak zorunda kalmazsin.

Panik atak oldum sanki kendimi çok dinliyorum en ufak şeyide kötüye yorumluyorum en kötüsüde sanki zaman hiç geçmiyor Rabbim yavrularımızı sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin
bende aynı durumdayım ne duysamkötüye çekiyorum sanki başımıza kötü şeyler gelecek gibi düşünüyorum hep

Canm oglun kac kiloyla cikti kuvezden
1950 ile doğmuştu.biliyosunuz dogumdan sonra veriyorlar kilo..1950 ye gelince cikti.
Bütün ikiz anne adaylarina çok onemli bir uyarim var. Mutlaka yardimci olacak birino ayarlayın tek basiniza ya da esinizle aksam gece ugrasmaniz mümkün degil..asil maraton eve gelince basliyor.tek bebegi olanlar kesinlikle sikayet etmesin tek bebek cok kolaymis..oglumun biri kuvezdeyken onu da tecrübe ettik.

Allahm kolaylik versin hepimizede ozellikle senin gbi tek bakanlara benm annem ve ablam yardma gelcekler insallah sorunsuz buyuturuz canm

Allahm kolaylik versin hepimizede ozellikle senin gbi tek bakanlara benm annem ve ablam yardma gelcekler insallah sorunsuz buyuturuz canm
Benim de annem geldi bizde..eger o olmasaydi ozellikle kuvezden cikan oğluma bakamazdim cocuk oralarda ilgisiz kalmis cok agliyordu yeni yeni alisiyor evine bize..dinlenmemi sagladi annem olmasa uyku mümkün degildi..

Benim de annem geldi bizde..eger o olmasaydi ozellikle kuvezden cikan oğluma bakamazdim cocuk oralarda ilgisiz kalmis cok agliyordu yeni yeni alisiyor evine bize..dinlenmemi sagladi annem olmasa uyku mümkün degildi..
Cok tesekkur ederm insallah benmkiler kuveze grmez bu durumlar yuzunden kuvez isine iyi bakmiyorm ya suan biri 2300 digeri 2800 haftaya dogumum var 2400 olurda insallah kuveze almazlar

BuradaaaÖncelikle hepimiz bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız inşllh.Benim hamileliğim doğal oldu.Şu an 26 haftalığız.Süper bir duygu kalp atışlarını duymak.İlk 22 ay çekilmez bulantı övme oldu fakat şuan baya azaldı fakat bitmedi.Bulantıda bile iştahım hiç kesilmedi ama tabi karbonhidrat tüketebildim tek.Hareketsizlikte var tabi.Gelelim asıl sorunuma şuan 12 kilo almış durumdayım.Böyle giderse 25 30 la bitireceğim hamileliği galibaSizler nasıl aldınız kiloları?

herkese merhaba. bizim bebisler dogdu.2300 e 2500 kilolari. emiyorlar arti mama takviyesi olacak 2-3 hafta. kuveze girmediler. biz kavustuk kuzulara darisi sizlere olsum insallah :)
Ayyyy hayrli olsn nasil oldu planli sezrynmi anidenmi 1en son kontrolde kac kilolardi senle ayni gunuz ama bende daha tik yok allahm anali babali buyutmeyi nasip etsn canm

herkese merhaba. bizim bebisler dogdu.2300 e 2500 kilolari. emiyorlar arti mama takviyesi olacak 2-3 hafta. kuveze girmediler. biz kavustuk kuzulara darisi sizlere olsum insallah :)
Canim massalah minnoslara rabbim saglikla buyutmenizi nasip etsin kizceni oglusunu insallah ..

50 DE sınır 140

Ayyyy hayrli olsn nasil oldu planli sezrynmi anidenmi 1en son kontrolde kac kilolardi senle ayni gunuz ama bende daha tik yok allahm anali babali buyutmeyi nasip etsn canm
teşekkürler, plandan birkaç gün önce geldiler cnım sancı çıkınca. son kontrolda 2600e 2800 dü. doktor yaklasık %15 kaybeder doğumda demişti öylede oldu. kuvezlik bir durum olmadı çok şükür. boyları uzun bizimkilerin baby corner prematüre hastane çıkışları olmadı haberiniz olsun, baby corner yeni doğan ve uzun bi prematüre tulum giydiler, bezi sıfır numara kullandılar. biberon yasak, masayı kaşıkla yada şırınga ile verin dediler. ben elbise gibi spor gecelik giydim rahat oldu, şimdilik aklıma gelenler bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…